Şimdi Ara

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.148
Cevap
32
Favori
52.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • catastrop kullanıcısına yanıt
    Arabanin cani camlarda emek hocam direk govdeye ates etmek lazim camlar sakat.
  • far cry 3-4 hep aynı şeyleri yapma üstüne kuruluydu tamam hikayeleri vardı farklı sahneler görebiliyorduk assasins's creed serisi yine aynı görevler üstüne kuruluydu farklı adamlara suikast yapıyorduk ama görevler bir birini tekrar ediyordu division keza yine öyle imiş oynamadım duyduklarımı söylüyorum rainbow six siege eskimesin diye adamlar paso operatör basıp duruyorlar :D age empire oynuyor sanki adamlar :D yani bir çok açık dünya oyunu sürekli kendini tekrar eden görevlere dayalı oluyor genelde siz wildlandsdan ne bekliyorsunuz ki yanınızdakinden tutunda düşmana kadar yapay zeka elbette kötü olacak bu belki betadan kaynaklı belki orj de de böyle olacaktır far cry primalin ilk çıktığında herkesin oyunun ne kadar basit olduğundan şikayet ettiğini zamanları hatırlasanıza adamlar feci bir zorluk seviye getirmek zorunda kalmışlardı zorunda kalırlarsa bu oyunada öyle bir şey yaparlar yada yapay zekayı düzeltmekle falan uğraşırlar optimizasyon sıkıntısı desen günümüzde bir çok oyunda mevcut zaten maşallahı var yapımcıların bu konuda bi mgs 5 phantom pain adam gibi çıkmıştı bildiğim kadarıyla ben de bu oyuna sizin gibi korkuyla yaklaşmaktayım for honoru kesin alacağım optimizasyon sıkıntısı olmayacak ama onda da server çökmeleri oyundan atmalar ping sorunları hatta belki hileci bile olacak wildlands gelince oyunun puanlarına ve optimizasyon sıkıntısına göre değerlendireceğim yapay zeka araç kullanımı bunlar beni pek bağlamıyor zaten çok zor oyun beğenen birisiyim bu oyunuda sırf co-op alacağım çünkü cs go ve hilecilerinden bıktım usandım artık saygılar tüm forum sakinlerine



  • Bu nedir ya,7.dakikada başlayan yağmurun yere değme efekti resmen 90'lardan kalmış.Cidden herkeste böyle gözüküyorsa grafikleri övüp övüp bitiremeyenleri anlayamadım doğrusu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Ubisoft çizgisini bozmadan devam ediyor, millet de alıyor gerçi adam napsın.





    Videodaki mekanlar farklı, hava koşulları farklı grafik karşılaştırması etmiş. Ettiği karşılaştırma da trailer videolarından. insanlar videoyu zaten eksi ye gömmüş. Bu adam hep aynı şekilde kalitesiz netteki videolar ile karşılaştırma ediyor. Full oyun çıkınca edilir bu iş. Karşılaştırma nın en iyisinide Digital Foundry eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 7 Şubat 2017; 12:44:49 >
  • Tanımadığın bir insana hakaret edip sonuna smiley koyunca sorun olmadığını sanıyorsan çok yanlış düşünüyorsun. Konuşma tarzını değiştirmeni öneririm.

    Videonun başında zaten hava koşullarının farklı olduğu ama fikir vereceği yazıyor.

    Yorumları okursan herkesin katıldığını, videoda gösterilen işe karşı tepki olduğunu görürsün.

    Hava koşulları farklı fakat karakter animasyonları, arabanın, çevrenin, binanın grafik kalitesi farkı bariz gösteriyor.

    Trailer videoların altında Pre-Alpha 'Gameplay' Footage ibaresi varsa tabi ki karşılaştırma yapılır.

    Hadi yine bana katılmıyorsun sana aynı videodaki gibi geliyor her şey yine 'gerizekalı' tarzında konuşmanı haklı kırmaz bu videoları kim paylaşıyor, kim inanıyor diye düşüneceğine kendi üslubun üstüne düşün.
  • Bu adam hep aynı şekilde kalitesiz netteki videolar ile karşılaştırma ediyor. Full oyun çıkınca edilir bu iş. Karşılaştırma nın en iyisinide Digital Foundry eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Ubisoft çizgisini bozmadan devam ediyor, millet de alıyor gerçi adam napsın.





    PS4 ile karşılaştırılmış. Bu oyunun grafikleri konsollarda çöp. O E3 oynanışı da muhtemelen PC'den. PC ile karşılaştırma yapılması gerekiyor yargıya varabilmek için. Video bilerek art niyetle yapılmış. Şu an betada bile PC ile konsol grafikleri karşılaştırıldığında arada nesil farkı var... Üstte arkadaşın belirttiği gibi oyun çıkınca DigitalFoundry yapar gereken karşılaştırmayı, neymiş ne değilmiş o zaman belli olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 7 Şubat 2017; 13:14:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından siz 'gerizekalı höhöhöh' diye yorum yapmadığınız için teşekkürler. Videonun title'da yazıyor zaten PS4 için olduğu o yüzden art niyet diyemeyiz. Adam PC'de ama PS4 çıksa o zaman diyebilirdik. Ben PC'de oynadım hiç videoda gösterilen gibi grafikler görmedim. DigitalFoundry en iyi analizleri yapıyor ama Watch Dogs dışında The Division için bile E3 karşılaştırmalarına çok girmiyorlar.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Yazıyor yazmasına fakat iki farklı zaman ve platformda çekilmiş videoları karşılaştırıp böyleydi böyle olmuş diyerek imaj karalama peşinde. Dürüst olsaydı hem PC ile hem de aynı hava şartlarında vs karşılaştırırdı. O yüzden ben art niyet ararım bu adamda. Ben de PC'de denedim, bitki örtüsü ve doku kalitesi şu ana kadar açık dünya bir oyunda gördüklerimin en kalitelisi, şahsen onlardan etkilendim. O yüzden o konuda yargıya varmak için acele etmiyorum, millet ise zaten yermek için fırsat kolluyor, o yüzden pek itibar etmiyorum.

    E3 videosu ile karşılaştırabilecek kadar oynamadım ama kimse o kadar oynayamaz zaten şu an. Dediğim gibi yargıya varmak için henüz erken. Oyun tam olarak çıkış yaptığında bu karşılaştırmayı DigitalFoundry yapmasa da hakkıyla dürüst bir şekilde yapacak biri çıkar elbet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 7 Şubat 2017; 13:59:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende o fırsat kollayanlardanım ve milletinde kollamasını anlayışla karşılıyorum. Far Cry 3 zamanından beri downgrade yapan bir firma ve gösterdiği videoların hepsini 'gameplay' olarak gösteriyor. Ben bir ürüne 60 dolar veriyorsam ve gösterdikleri gibi çıkmıyor, firma bana yalan söylüyor beni enayi yerine koyuyorsa ki bunu uzun süredi yapıyor, sadece Watch Dogs değil Far Cry 4, The Division, Rainbow Six hepsinde durum böyleydi sadece oyunlar beğenildi de çok kişi söylenmedi, ama durum değişmiyor. Enayi yerine koyması ve performans sorunları ile uğraştıran bir firmaya ben de diğer birçok oyuncu da yer arar.

    Videoda PS4 yazıyor, hava koşulları farklı evet yazıyor o yüzden pek art niyet görmedim ben kaldı ki Battlefield gibi yayınladığımız videolar PC versiyonudur diye açıklamadılar o yüzden bir konsol oyuncusunun o grafikleri aramış olması ve karşılaştırması yapması gayet normal. Hava koşulları farklı olsa bile ki o kalitede bir yağmur ben beta boyunca görmedim hadi normal versiyonda olacak olsun. Arabanın, karakterlerin, binaların textureları, animasyon kaliteleri ve grafik kaliteleri gayet farkı gösteriyor. Ama bu sizin için yeterli değilse ya da yargıya varmak için erken diyorsanız, bırakalım bekleyelim ki Ubisoft bu beta ile tam versiyon arasında farklar olacağını hiç sanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Modena07

    Açıkcası ben oyunun Cartel vs Cartel olarak geçmesini tercih ederdim. Daha eğlenceli olurdu. Uyuşturucu ve silah ticareti yapardık, adam kaçırma fidye işleriyle uğraşırdık. İşlerimize burnunu sokan devlet yetkililerini tehdit falan ederdik. Ajan olmak hiç zevkli değil.

    Birde oyunda şöyle bir sıkıntı var. Cartellerin yeteri kadar güçlü olduğu hissini verememişler. Normal şartlarda cartel kontrolündeki bölgelerde gezerken 3.5 atmamız gerekir. İçeri girdiğinde öttürecekleri dar sokaklı mahalleler falan olur. Oyun hiçbir şekilde bu tedirginliği hissettirmiyor.

    oyunu kaç saatte bitirdin
  • Her şeye rağmen Ubisoft'u seven biriyim genel olarak.Yıllardır oyunlarının çoğu genelde farklı fikirler ve temalar barındırır,çok farklı atmosferlere sokarlar bizi ve oynanış konusunda da oldukça başarılılar.Yalnız grafik konusunda hiçbir şekilde savunulacak tarafı yok bence.Neredeyse son 5-6 yıldaki bütün oyunlarında downgrade olayı var,Wildlands de dahil.Şu an bulamadım ama bu oyunun ilk gameplay videosunu çok net hatırlıyorum ve grafiklerde bariz gerileme var.Ha downgrade'e rağmen yine çoğu oyunu iyi oluyor grafiksel olarak ama müşteriyi kandırdıkları da bir gerçek.Şu video mesela çok net ortaya koyuyor her şeyi


  • Ubisoft a duyulan nefreti anlamiyorum ben de her zaman yeni seyler deniyorlar.for honor steep watch dogs child of light valiant hearts vs.bunlar hep risk.hepsi de guzel oyunlar.activision gibi degiller mesela.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


  • oyunun çıkmasını beklemeye gerek yok, ubisoftun yıllardır yaptığı şeyler bunlar
  • IamxMSFT kullanıcısına yanıt
    hocam sende gidip rainbow six gibi bir oyuna 60$ para ver;

    update ile mikrofonun bozulsun 3 ay bozuk kalsın,
    ranked oyuna geldiğinden itibaren 6 ay boyunca ranked oyunlarda oyundan çıkanlara herhangi bir yaptırım uygulanmasın, bu durumdan ötürü kaç maçın heba olsun.
    anticheat 5 6 ay sonra gelsin, bu zamana kadar her türlü hileyi gör, aimbotu gör (ranked oyunda birde)
    türkiyeden 79 ping altı hiçbir şekilde oynayama. millet 20 30 pingle oynasın.
    hitreg sıkıntısı var 2 3 ay öncesine kadar hiçbirşey yapmadılar gibi birşey. şuan yine azaldı ama halen devam ediyor.

    nat sorunu yüzünden birbirleri ile squada giremeyen arkadaşlarım var benim adamlar istenilen portları herşeyi açtılar yinede bağlanamıyorlar.sadece ben onları aynı squada davet edersem birlikte oynayabiliyorlar.


    daha saymama gerek varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bullx

    hocam sende gidip rainbow six gibi bir oyuna 60$ para ver;

    update ile mikrofonun bozulsun 3 ay bozuk kalsın,
    ranked oyuna geldiğinden itibaren 6 ay boyunca ranked oyunlarda oyundan çıkanlara herhangi bir yaptırım uygulanmasın, bu durumdan ötürü kaç maçın heba olsun.
    anticheat 5 6 ay sonra gelsin, bu zamana kadar her türlü hileyi gör, aimbotu gör (ranked oyunda birde)
    türkiyeden 79 ping altı hiçbir şekilde oynayama. millet 20 30 pingle oynasın.
    hitreg sıkıntısı var 2 3 ay öncesine kadar hiçbirşey yapmadılar gibi birşey. şuan yine azaldı ama halen devam ediyor.

    nat sorunu yüzünden birbirleri ile squada giremeyen arkadaşlarım var benim adamlar istenilen portları herşeyi açtılar yinede bağlanamıyorlar.sadece ben onları aynı squada davet edersem birlikte oynayabiliyorlar.


    daha saymama gerek varmı?

    Xboxone da hic sorun yasamadim ben pc yi bilmem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IamxMSFT kullanıcısına yanıt
    konsolda böyle fps oyunu oynamakta ilginç allah kolaylık versin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bullx

    konsolda böyle fps oyunu oynamakta ilginç allah kolaylık versin

    Ilk basta zor geliyordu ancak zamanla alisiyor insan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu satın almıştım steam den çok uzun soluklu durmuyor gibi iade ettim
  • Feedback anketini doldurayım dedim pişman oldum. Yarım saattir soru cevaplıyorum
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.