Şimdi Ara

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: napervasız , napervasız
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.148
Cevap
32
Favori
52.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kardeşim farkındaysan oyunu değerlendiriş sebebim OYUNUN TARZI. grafikleri yada optimizasyonu vesaire değil. Ben ve hatta bir çok kişi pve olduğu için ve pvpnin olmayacağı için bu görüşte. İster alpha ister beta ister tam sürüm olsun grafikler değişir arayüz değişir optimizasyon değişir ama OYUN TARZI değişmez. Benim yorumum buna binaen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaomss

    Kardeşim farkındaysan oyunu değerlendiriş sebebim OYUNUN TARZI. grafikleri yada optimizasyonu vesaire değil. Ben ve hatta bir çok kişi pve olduğu için ve pvpnin olmayacağı için bu görüşte. İster alpha ister beta ister tam sürüm olsun grafikler değişir arayüz değişir optimizasyon değişir ama OYUN TARZI değişmez. Benim yorumum buna binaen

    pve beğenmezsin bu tercihtir tabi. Kimisi arma türü oyun sever kimisi cod gibi, kimisi rainbow six siege gibi(ki ben rainbow seviyorum).

    Ben senden alıntı yaparak ilerledim ama mesajımın çoğu seninle alakalı değil. Ama bir de şöyle bir şey var, bende pvp oyun sever oynarım ama pve oyun da oynarım, senaryolu oyunda oynarım, korku oyunu da yani hepsinin türü farklı sonuçta. Bu oyunda co-op taktiksel bir oyun.
  • oyun 1 ay sonra çıkacak. firmanın ubisoft olduğunu da hesaba katar isek beta'dan çok ta farkı olmayan bir tam sürüm bekleyin derim.
  • Oyunu 1 saat kadar oynadım.Oyunda ciddi optimizasyon sorunu var,özellikle arabada hareket halindeyken ciddi fps düşüşleri oluyor.Karakteri sağa sola yönetirkende anlık lag sorunları oluşuyor.Oyun division + farcry + just cause karışımı bir oyun olmuş.Far cry 4 oynadıgımda sonlara doğru sıkılmıştım sanırım bu oyunun full sürümünüde alırsam sıkılırım diye tahmin ediyorum.Far cry serisini oynayanların bu oyunu oynamamalarından dolayı cok birşey kaybedeceklerini sanmıyorum.Grafik olarak açık dünya ormanlık alan olarak çok iyi,detaylar muazzam ancak 1070-1080 kartlar harıcınde cıddı derecede sistemi yoran bir oyun.Full sürümü satın alırmıyım büyük ihtimal almam diye düşünüyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathburn -- 4 Şubat 2017; 16:21:48 >
  • ubisoft betasını çıkarttığı şu oyunun grafiğini cilayacak ha bu firmanın böyle bi örneğini gösterirmisin bana ya oyunda bi kere ultra ayar yok
  • Oyun muhteşem ötesi pre order yapmak için hiçbir sebep yok!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jakoß

    ubisoft betasını çıkarttığı şu oyunun grafiğini cilayacak ha bu firmanın böyle bi örneğini gösterirmisin bana ya oyunda bi kere ultra ayar yok

    The division un kapalı betası ile full ün arasında aynı şekilde arttırldı. En basit örneği beta da araba camları kırılmazken full sürümde kırılıyor du ve her şekil diğer artışlar da mevcuttu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Çektiğim screenshotlar, mekanikler baya kötü oyunu bu haliyle çıkarmayıp geciktirmeleri lazım ama böyle bir şey olmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTeknolojist -- 4 Şubat 2017; 17:13:15 >
  • Arada bildiğin Gta 5'teki Ps3-Ps4 farkı gibi nesil farkı var yav, Pc'de özellikle dokulara acayip pis abanmışlar duvarlar zeminler falan aşırı net ve detaylı, oynarken çok belli ediyor kendini. Bu sefer Ubisoft Pc'de downgrade yapmayınca konsollar aşırı dandik görünmüş Witcher 3 geldi gene aklıma hüzünlendim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 4 Şubat 2017; 17:33:45 >
  • Açıkcası ben oyunun Cartel vs Cartel olarak geçmesini tercih ederdim. Daha eğlenceli olurdu. Uyuşturucu ve silah ticareti yapardık, adam kaçırma fidye işleriyle uğraşırdık. İşlerimize burnunu sokan devlet yetkililerini tehdit falan ederdik. Ajan olmak hiç zevkli değil.

    Birde oyunda şöyle bir sıkıntı var. Cartellerin yeteri kadar güçlü olduğu hissini verememişler. Normal şartlarda cartel kontrolündeki bölgelerde gezerken 3.5 atmamız gerekir. İçeri girdiğinde öttürecekleri dar sokaklı mahalleler falan olur. Oyun hiçbir şekilde bu tedirginliği hissettirmiyor.
  • Beta codunu nasıl alabilirim ?
  • Oyunda fizik denen bir şey yok araç sürme hissi çok kötü. Vuruş hissi çok kötü. Karakteri hareket ettirirken sanki tam olarak kontrolümde değilmiş gibi hissediyorum. Hayal kırıklığı oldu. Ubisoft yine fikir olarak güzel bir oyunu heba etti.
  • Öncelikle oyunu ilk gördüğümde gerçekten sevinmiştim fakat......

    Buraya teker teker konuyla ilgili görüşlerimi yazmak yerine şunu paylaşıyorum,benim yerime özetlemiş.

    https://www.youtube.com/watch?v=gWDQqI9JeIE&t=

    Arkadaşını dedikleriyle düşüncelerim neredeyse tamamen aynı.
  • oyunda basılmadık yer bırakmadık herseyi yaptık 1 tane yan görev kaldı oda konvoy bölge dışına gidiyolar ölüyoruz bölge dışına çıktıtıgımız için oyun tek oynanmaz ama arkadaşlarla coop gayet keyifli saatler geçiriliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 4 Şubat 2017; 20:16:48 >
  • Umarım oyunu daha çok geliştirirler.
  • Varsa Davetiye gönderebilirmisiniz uplay ID:gamegangstaaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nathan.Drake


    quote:

    Orijinalden alıntı: zaomss

    Low grafiklerde oyun gerçekten mide bulandırıcı gözüküyor. Ayrıca optimizasyon iyi değil. Sistemine güvenen yada konsolda oynayabilen alsın derim çünkü yüksek grafik ayarlarında göze mükemmel geliyor oyun. Yaklaşık 3 saat civarı oynadım. Ve beğenmedim. Tanıtıldığınde çıldırır gibi sevinmiştim ama anladım ki pvp şartmış. Haritanın farklı yerlerinde konuşlanmış gruplar vs bi nevi division tarzı olabilirmiş. Yapay zeka sapıtıyor bazen. Sapıtmasa bile bir eğlencesi yok görevlerin. Karşıdakinin yapay zeka olduğu çok çok belli. Benim için parasını haketmeyen bir oyun.

    Parasını hak etmeyen bir oyun mu beta mı ? Hocam şu betaları oynarken oyun değil beta olduğunu unutmadan karar verin. Hatta karar vermeyin inceleyin gözlemleyin bu bir oyun değil bitmemiş aylar aylar öncesinin kodlarına ait bir Build bir beta. Buradaki oynadığınız beta aylar öncesindeki kodlara ait bu gün yazılıp çıkartılmış bir şey değil. belki 2 belki 3 ay öncesi kodlarla yazılmış bir BUILD dir.

    Bizim Türk oyuncularda bu kafa hep var. Beta'da 1 görev oynayıp oyunu bitirmiş gibi yorum yaparlar. Yahu daha oyunun tüm hikayesini görmedin, full sürümünü görmedin, esas optimizasyonunu görmedin, esas cilalanmış gelişmiş grafiklerini görmedin, animasyonlarını görmedin, fiziklerini görmedin. Bu "OYUN" kötü derler Yabancı oyuncular da da var bu şeyler gerçi önce insanın bilinçlenmesi lazım.

    17 yıldır oyun oynuyorum daha henüz bir demodan-betadan hatta dahada ileri gideyim alfa'dan sonra çıkış yapan hiç bir oyunun "sıfır" iken "bir" olduğunu görmedim.

    Kaldı ki çıkışına 3-4 hafta kalmış bir oyun ! Öyle 8-9 ay önce yapılmış bir betada değil.

    Bu kadarda kendimizi kandırmak adına kasmaya gerek yok.

    Oyunda özelleştirme sistemi, geniş harita, eğer en yüksek değerlere alırsanız görselleri dışında bir nane yok.

    Yapay zeka rezalet ötesi, yok demek daha doğru olur. Atmosferi müthiş baltalıyorlar, gizli gizli gidiyorum, düşmanın önünden geçen takım arkadaşlarım-onlarla dans eden takım arkadaşlarım ve kimsenin çıtı çıkmıyor...

    Zaten hayaldi, oyun duyurulduğu andan itibaren tecrübeli mecralar ve bizim gibi malı gözünden anlayan oyuncular dediler "bu kadar geniş harita 4 kişi yapay zeka ile bu iş olmaz" diye.

    Nitekim co-op için yazılmış bir oyun.

    E hikaye zaten olacak yüzeysel(bu konuda kimse şaheser beklemiyor ancak sinematik sunumdan bu kadarda uzak olması hoş değil) , atletli kel adam öldürmeceye dönüyor oyun 20 dakika sonra. Sesler kötü, voice acting kötü, lip-sync kötü, repliklerde ve konuşmalarda çok fazla klişe var ve iyi kullanılmamışlar. Motorundan, helikopterine, standart araçlara kadar berbat bir araç sürüş dinamiği var. Bugları falan saymıyorum, onları düzeltilecekler listesine koyuyorum ancak oldukça fazlalar ki bunu bir kenara yazalım.

    E size sorarım geriye ne kalıyor ?

    Division'dan bile daha kısa ömürlü olacaktır, zira o bildiğiniz mmo-pvp kökenine sahipti. Bu bildiğin co-op Just Cause ...

    Ghost Recon serisine, Tom Clancy ismine aşık bir insan olarak yazıyorum bunları.

    Neticede kötü bir Beta deneyimiydi. Şimdi kusura bakmayın; yoğurdun kokusu bozuk gelince, milletin tatmak istememesini yada tatmaktan korkmasını eleştiremezsiniz. Bedava değil bu oyunlar.

    Bu kadar deneyimden sonra şimdi siz bana bu oyunun 3-4 hafta sonra bam başka bir oyun olarak mı piyasaya gireceğini söylüyorsunuz ?

    Horizon Zero Dawn gibi bir oyun geliyor, Andromeda geliyor... Zor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 4 Şubat 2017; 23:10:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tasar07

    Varsa Davetiye gönderebilirmisiniz uplay ID:gamegangstaaa

    Davetiye gönderebilirim isterseniz. Ama netiniz hızlı değilse hiç bulaşmayın derim.
  • uplay : opentelcl

    bir babayigit varmidir? kod icin
  • bana da davet atabilir misiniz ? uplay : Traylor_TR
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.