Şimdi Ara

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.148
Cevap
32
Favori
52.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beta süresince açık olup oyunu denemeye çalışacağım
    beraber co-op oynamak isteyen varsa; uplay: BrunoMazenga

    yaş: 22
  • bütün portlar açık olmasına rağmen nat strict olarak görünüyor bu problem birtek bende mi var?
    Superonline kullanıcısıyım
  • Oyunu beğendim. Bana The Division ile Far Cry 4 arasında bir oyun olmuş gibi geldi. İki oyunu da beğenerek oynadım oynuyorum.
    i5 6500 GTX 1060 ile ultrada benchmark sonuçları;
    Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands [ANA KONU]
  • Çok boş bir oyun kapalı betada 3 saat oynadım sıkıldım sildim, açık betada da deneyeyim dedim aynısı oldu oyunda pvp yok zaten bir süre sonra rutin oluyor görevler sıkılıyorsun bu oyunu alırsan oynayacağın maksimum süre 100 saattir sonra biter oyun, bu oyunu alacağınıza for honoru alın daha çok eğlenirsiniz.
  • Kapalı betadaki o takılmalar açık betada giderilmiş. Yinede çok para ama. Oynamayı bilenlerle oynamak gerek oyunun zevkini alabilmek için.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7850 ile bf1de texture ultra digerleri high, aa kapalı 50-60 fps alıyorum bunda med-high arası 25-30fps. oyun motoru gereği daha güçlü bir kart istiyor sanırım. farcry4ü gayet rahat oynuyorum ama şuanda.

    fena değil gibi oyun.. yalnız serverları bakıma aldılar çıkan giremiyor şuan.
  • Oyunu indiriyorum birazdan deneyimlerimi yazarım.

    Betasına göre alınır'mı alınmaz karar vereceğiz artık.

    Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands [ANA KONU]
  • uplay id: frappiculo. ekleyin birlikte squad yapalim
  • Son zamanların en iyi oyunları dahil, bilgisayarımı bu kadar zorlayan oyun oynamadım. Ben optimizasyonu beğenmedim, oyunu da çok beğenemedim. Özellikle araba kullanma olayı hiç olmamış. Ahım şahım grafikler yok fakat benim makinayı zorladı.
  • 1080 ' i olanlar bile 40 fps alabiliyor. Bende R9 280x var hiç yüklemeyeyim o zaman..


    Hayır yani baktığın zaman youtube videolarına yine de bir Battlefield 1 kalitesinde grafik yokken ne diye böyle düşük FPS 'ler görüyoruz?

    Sanırım Nvidia oyuna para vermiş herkes 1080 alsın diye
  • Oyun 16 farklı dili destekliyot malesef Türkçe yok

    Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands [ANA KONU]
  • Smoch kullanıcısına yanıt
    Ubisoftun çıkardığı oyunların hepsinde bu durum söz konusu amd kartlarla ise oynanması mümkün olmuyor.
  • Greqorian G kullanıcısına yanıt
    Sebep?


    Acaba gizli bir anlaşma mı var?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Smoch kullanıcısına yanıt
    Bi şeylik olduğu kesin senelerdir durum aynı çünkü. Ya oyun motorundan yada başka bir sebepten ekran kartları fps veremiyor. Bu zamana kadar ubisofttan oyun almadım bu gidişlede almayacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Greqorian

    Bi şeylik olduğu kesin senelerdir durum aynı çünkü. Ya oyun motorundan yada başka bir sebepten ekran kartları fps veremiyor. Bu zamana kadar ubisofttan oyun almadım bu gidişlede almayacağım.

    Bende For Honor almayı düşünüyordum almayayım mı ?


    fx8350 + r9 280x var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aerospace

    Son zamanların en iyi oyunları dahil, bilgisayarımı bu kadar zorlayan oyun oynamadım. Ben optimizasyonu beğenmedim, oyunu da çok beğenemedim. Özellikle araba kullanma olayı hiç olmamış. Ahım şahım grafikler yok fakat benim makinayı zorladı.

    bunu bi de adamların forumlara yazmamız lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımla yaklaşık 4 saat oynadık gayet beğendik oyunu. Eğer bu grubu 3e veya 4 e çekersek çok daha eğlenceli olacaktır. Öncelikle harita gerçekten çok büyük ve mekanlar çok güzel ki şuanda sadece iki bölge açık dahada güzel mekanlar vardır.Biraz oyunun sisteminden bahsedecek olursam. Ele geçirdiğiiz üstlerden kendinize skill puanı ve destek malzemeleri topluyorsunuz ve bunlarla silah, silah eklentileri ve yeteneklerinizi açıyorsunuz, oyunda epey silah çeşidi, skini ve eklentisi mevcut. Ayrıca yine üstlerden ediğiniğiniz bilgilerle yeni yan görevler açıp bi yandanda isteğe bağlı ana görev üzerinden ilerliyorsunuz oyun size asla şunu yap demiyor.


    Oynanışa gelirsek yapay zeka hiç fena değil iki kişi olduğumuzdan bazı yerlerde gizli gitmekte baya zorlandık en azından üç kişi olsak daha rahat yapabilirdik.Keşke oyun grubunuzun saysına bağlı olarak düşman sayısınını düşürse. Daha önce youtubeda izlediğim inceleme videolarında yapay zekaya çok laf etmişlerdi ama yapay zeka hiçte öyle kötü değil. İki dakika gizli gitmeye çalışıp beceremeyincede yapay zeka şöyle böyle demek biraz komik oluyor. Oyunun hakkını vererek oynamak lazım biz bugün gizli gitmeye çalışırken baya role playe girdik, gizli gizli giderken biranda birinin herşeyi batırmasıda ayrı zevkli ve komik oluyor :D


    Oyunun eksilerine gelirsem birinci kesinlikle sürüş dinamkileri oyunun asıl halinde düzeleceğini sanmıyorum cidden çok kötü olmuş. Optimizasyonu biraz sıkıntılı ne yazıkki belki ilerde yamalarla düzeltilebilir ve arada arabalarla insanlar ışınlanıyor bir anda ama bunuda betaya veriyorum düzelecektir kesinlikle.


    Genel olarak beğendim oyunu ben ama 180 liraya değmez, ha bence 180 liraya değecek hiç bi oyun yok orası ayrı konu :D İlk indirimlerde 100 lira civarına düşer eğer oynayacak arkadaş grubunuzda varsa alınabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMute23 -- 24 Şubat 2017; 21:25:36 >
  • beta da bi türlü mikrofonumu aktifleştiremedim deli oldum diğer oyuncular konuşuyor seside geliyor ama benim gitmiyor
  • senin mikrofonun varmıydı ya ben tenshi no ken :D erkin
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.