Şimdi Ara

This War of Mine (2014) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
12
Favori
21.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yav nasıl harika bir oyun bu kafayı yiyorum resmen oynarken :D
    Bu takas işini yabancı birisiyle nasıl gerçekleştireceğiz ? Yanlışıkla takas yapacağım diye adamların üzerine yürüyorum ve kendi adamım ölüyor . Altta takas işareti çıkmadıkça hiç bir şekilde olmyor mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aerospace

    Oyunu birkaç saat oynadım. Öncelikle oldukça zor bir oyun.

    Genel hatları ile şöyle işliyor, bir ülkede savaş çıkıyor. İsyancılar ve devlet askerleri var. Oyuna başlayınca yıkık dökük bir ev içinde, 3 yada 4 hayatta kalanı yönetiyoruz. Gündüz dışarı çıkamıyoruz, keskin nişancılar dışardakileri haklıyorlar.

    Gündüz evimizi tamir edip, geliştiriyoruz, adamlarımızın ihtiyaçları ile ilgilenip, zaman zaman kapımıza gelen diğer kişilerle ticaret yapıyor yada görev alıyoruz. Gece olduğunda ise bir adamımız toplayıcılık görevi için haritada çıkan mekanlara gidiyor. Harita ekranında hergün yeni mekanlar açılıyor, buralarda neler bulabileceğimiz ve tehlike durumu kabaca yazıyor. Buraları gezip ihtiyaç topluyoruz, boş mekanları yağmalayıp, gizlilik içinde hırsızlık yapıp yada mekan sahipleri ile çatışmaya giriyoruz. Çatışma son seçenek, yaralanan bir adamınız uzun süre iyileşemeyebilir, yaralarından ölebilir.

    Oyunu ilk oynadığımda 17 gün hayatta kalabildim, adamlarım sefalet içinde öldüler. Oyunda bazen 3, bazen 4 adamla başlıyoruz, bu adamların hayatta kalması çok önemli. Gece bir kısmı uyuyup dinlenirken, diğerleri nöbet tutuyor. Gece diğer yağmacılar eğer eviniz yeterince güvenli değilse, size saldırıp eşyalarınızı çalıyorlar. Bunun için evdeki bomba delikleri vs. tamir etmek gerekiyor. Zaman geçtikçe evde alet, edavat tezgahları vs. yapıp bitki yetiştirme, içki yapma, hayvan tuzağı yapma, silah ve alet yapma gibi işlere giriyor ve kendinizi güçlendiriyorsunuz. Evinizi güçlendirmek öncelik olsa da, bir süre sonra açlık başınıza bela olabiliyor.

    Oyunla ilgili ilk izlenimlerim bunlar, ufacık boyutuna rağmen, oyun büyük işler başarıyor.



    bu yazıyı okuyunca Piyanist filmi aklıma geldi.







  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fuusrodah

    quote:

    Orijinalden alıntı: kovalak

    nerde olduğu önemli değil kışın 17 dereceyi geçmiyor, 15 derece üstünde tutarsanız hasta olmuyorlar, devamlı yakıtı 6 da tutumanız lazım, yakıt bulmak kolay daha önce yağmaladığınız yerlere baltayla giderek boş dolapları kırarak bolca yakıt elde edebilirsiniz, birde sanırım evdeki delikleri kapadıkça derece az miktarda artıyor

    Bak bakalım kışın 17 dereceyi geçiyor muymuş geçmiyor muymş?
    Diğer söylediklerin doğru.

     This War of Mine (2014) [ANA KONU]

    Neden bodrum kata bir şey yapmadın? O kadar yiyeceği nasıl buldun 21 falan olmuş. Aşırı spoiler vermeden belirtebilirsen sevinirim işte böyle bilmem ne satıcısında bug var tarzı bir şey hoşuma gitmez yani.




  • Arica hırsız çıktı beyler

     This War of Mine (2014) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 11 Aralık 2014; 19:32:06 >
  • Oyun çok harika olmuş. Beklediğimden daha iyi. Başından kalkamadım. İşte böyle yaratıcı, değişik oyunlara ihtiyacı var sektörün. Hep aynı şeyleri önümüze sunup bıkkınlık getirdiler. Birkaç sorum olacak, bende grafiklerde hafif tırtıklanma söz konusu. Bunu düzeltebilen var mı? İnternette de baktığımda bazı SS'ler gayet net iken, bazılarında bu tırtıklanma sorunu var. Yazılar, rakamlar da baya köşeli oluyor.
  • Arkadaşlar oyunu bitirdim ve aşırı kolay geldi. Bence daha çok zorlayabilirlerdi. Evi araştırdıktan sonra çıkan ilaçlarla garajda balta ve yiyecek takas edip ertesi gece baltayla süpermarketi temizleyip silah alınca o kadar kolay oluyor ki. Oyun resmen 5. akşamdan sonra kopuyor. Hele başlangıçta verdiği karakterlerle yenilmeye imkan yok. Bu oyunu daha da zorlaştırma şansımız yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım bu güzel oyuna bir an önce tr dil destegi cıkarda tadına vararak oynarız...
  • KaramelizeYogurt K kullanıcısına yanıt
    Her oyunda garage olmuyor, şuanki oyunumda 15.gün hala garage açılmadı.

    Oyun başlarında özellikle kış olanlarda balta kilit obje.

    yiyeceği komple evde üretmeyi başaran varmı, 3 kapan olsa ve sebze yetiştirsen hergün fare suyuna çorba.
  • hitman kullanıcısına yanıt
    Yiyeceği evde üretmek daha zahmetli, fare akar
  • KaramelizeYogurt K kullanıcısına yanıt
    Karakterler, mekanlar ve olaylar her seferinde değişiyor hocam, sen biraz şanslıymışsın. Bana gelebilecek en kötü 3 karakter geldi en başta ve 10 gün zor dayandım, her gittiğim mekanda dayak yedim ya askerlerden ya da diğer yağmacılardan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    Karakterler, mekanlar ve olaylar her seferinde değişiyor hocam, sen biraz şanslıymışsın. Bana gelebilecek en kötü 3 karakter geldi en başta ve 10 gün zor dayandım, her gittiğim mekanda dayak yedim ya askerlerden ya da diğer yağmacılardan.

    Başlangıçta marko bruno pavle veya katia bruno marko geliyor bana hep. En az 20 kere değişsin diye another try dedim değişmedi. 7-8 gün geçirdim sonra yeniden başladım bu sefer 4 lü ekip geldi. Bolster spiritli olan, matematikçi, çocuk seven, pavle. Sadece şu 3 farklı kombinasyon geliyor. Olaylar mekanlar da değişmiyor. Sıktı artık yani hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün gelen güncellemeyle oyuna her başlayışımızda farklı binalarda başlamak ve oyuna başlarken istediğimiz karakterleri seçebilmek gibi şeyler eklenmiş.
  • Aynen yeni güncelleme gelmiş. Sonunda ilk kavmimle kurtuluşa erdim, kimseyi eve almadım riskli bölgelere gitmedim kapanlar sular falan derken 45 gün geçti gitti, en kötüsü de kışın 2. günü markonun soğuktan donarak ölmesiydi uyurken sobaya odun atmamışım nerden bileyim
  • Bu baltayı nasıl elde ediyoruz acaba? Birde ilk başlarken neleri yaparak başlamalıyım
  • 14.gündeyim savaş baya agırlasıtıgı icin cogu yere gidilmiyor,zaten geriye 3-4 tane yer kalmıstı.fazla macera yasamaktan kacındım.
    birtek supermarkete gittigimde bir asker kıza tecavuz edicekti.son ana kadar bekledim,daldım odaya asker kızı dovmustu felan vurdum bi kere allahtan o gun pavle(hızlı kosucu ozellıgı ıle bılınıyor oyunda) ile loot a cıkmıstım.namusuda aksamında kurtardık



    edit:eğer yaralandıysanız badajınız yoksa yada agır yaralıysanız hastahaneye gidip tedavi olabilirsiniz.özel mülke ait olan şeylere dokunmayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _FUBAR_ -- 18 Aralık 2014; 21:13:54 >
  • Oyun baya iyi de 2 kere başladım sonra sıkıldım 1-2 gün ara veriyorum 15 inci günde bitiyor oyun hep marko öldü ilk sonra intikam alıcam diye diğerlerinide öldürttüm en son boris geldi bi yere gttim ve yine öldüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerghost -- 19 Aralık 2014; 0:16:17 >
  • arica geldiğinde almamıştım hırsızmış meğersem
  • Güncelleme geldi 1.7MB ama hem oyunun başında karakter seçme şansı tanıyor hem de yeni bir evimiz (sığınak) var artık (Daha stratejik)
    Ekstra radyo kanalı var (müzik)
    Yeni mekanlar var (Sanırım, araştırmak için pek zaman bulamadım)
    Birkaç yeni animasyon eklenmiş ve bazı bug'lar giderilmiş.

    Ya bana öyle geldi ya da şans ama demek isterim. Pompalı silahlarda bir dengesizlik var güncellemeden sonra. Kask+Zırh ve siper alırken 1-2 kez düşmanlar tek attı. (Bir kerede vurup, öldürdü)
    Kısacası dikkatli olun.

    Oyun şu an %15 indirimde 26.35TL
    http://store.steampowered.com/app/282070/?l=turkish
    Herkese iyi oyunlar.




  • merhaba steam'deki trailerda calan muzigi bilen var mi acaba
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.