Şimdi Ara

This War of Mine (2014) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
12
Favori
21.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam o acı çekmeleriniz oyunu oynayıp öğrendikçe azalıyor. Oyunu 92 saat oynamışım (yeni hikaye paketleri gelsin onlarıda oynayıp 100'e tamamlamayı düşünüyorum) ve artık hangi karakter neyde iyi, hangi olaya nasıl tepki veriyor, haritada en çok nerede malzeme nerede ilaç bulurum hepsi artık ezberledim. İlk haftadan sonra eve gelen takascıyı sadece evde ürettiğim sigara vs şeylerle soyuyordum

    Düzenleme: Mobil versiyonunu da satın alıp bütün bölümleri bitirdim


    Kısaca zamanla öğreniyorsunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuyu Hortlatan Adam -- 12 Eylül 2018; 6:56:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ilk defa bitirdim oyunu. 42. günde savaş bitti.

    Arica, Bruno ve Roman karakteri çıktı. Hepsinin 10 slot olunca dedim, bunlarla nasıl kalacağım hayatta. Öyle ya da böyle kaldık. Daha sonra Emilia dahil olsa da genel olarak faydası olmadan, kaçtı gitti.

    Arica'nın sessiz sedasız, yağmaya halletmesi, Roman'ın askeri geçmişi ve Bruno'nun aşçı olması çok işime yaradı. Bruno'yu hiç yağmaya çıkarmadım. Hep evde durdu.
  • Hocam sen esas Marko abimizi bi keşvet, Arica-Marko-Roman ak sabahlar olmaz
    Marko 15 Slot ve hızı gücü yerinde + yağmada daha çok şey çıkarma potansiyeli var
  • Drima kullanıcısına yanıt
    Dlc'leri varmış. 21 günlüğüne askere gidiyorum. Döndüğüm Dlc'leri indirip, devam ederim. Rastgale seçiyorum, artık hangisi gelirse.
  • Karakter ilerlerken biraz ileriye tek tık yapsam bile koşmaya başlıyor. Sessiz yürümek için illa ayağının dibine mi tıklamak lazım?
  • Oyuna Marco, Pavle ve Bruno ile başladım. Marco’nun 15 slotu olduğu için her yeri rahatça yağmalayabiliyorum. Sırf Marco’nun eve getirdiği malzemelerle evi donattım. Soba, gitar, yatak, bir dünya silah falan her şeyi yaptım. Kapıya alarm taktırdım. Alkol damıtıcısı yaptım ürettiğim alkollerle eve takasla malzeme aldım. Güle oynaya gidiyorum anlayacağınız.



    Ardından yine Marco ile kiliseye gizlice girdim, 3 tane sargı bezi, 6-7 tane et ve sebze, 5 tane alkol falan sigara her şeyi çaldım. Hatta daha çok şey kaldı da envanter yetmedi geride alamadığım çok şey bıraktım. Tam kral olduk anlayacağınız. Ama Pavle ve Bruno depresyona girdi neymiş “acımasız Marco nasıl başkalarının eşyalarını çalarmış” ulan adam size bakıyor marco olmasa kıçınıza don alamazdınız Henüz 20’inci gündeyiz bakalım nasıl ilerleyecek. Şu Pavle ve Bruno ölse Marco kralla rahat rahat oynasam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fading Embers hikayesini de bitirdim işten güçten fırsat bulduğum ilk an..
    Yaklaşık 25-30 gün sürüyor ve diğer hikayelere göre bir tık daha uzun.
    Sanırım en iyi sonla bitirdim O mutlu etti..
     This War of Mine (2014) [ANA KONU]
    Çok angarya iş var bu hikaye bölümünde ve (nedense) canımızdan daha önemli olan müze eşyalarını, sanat eserleri ve tarihi yazıtları koruma görevindeyiz.
    Beğendim, tavsiye ederim.. Yakıta dikkat edip ve az biraz mantıklı hareketlere iyi sona ulaşmanız mümkün

    Çocukları kurtarmaya çalışın, müze eşyalarını güvenli bir yere taşımak en mantıklısı ve askerlere güvenmeyin




  • bu oyunda save nasıl alıyoruz
  • Ben bu oyunu 3 - 4 sene önce lisedeyken oynardım bayağı apk kurarak. O zamanlar sırf yağma ile geçiniyordum, takas makas hak getire. Birkaç gün önce steamden aldım oynarım hem de haklarını vermiş olurum diye season pass ile birlikte. Hala ilk oyunumdayım, 37. güne geldim ve bu saatten sonra bir daha çıkartmasam karakterleri yağmaya muhtemelen rahat rahat biter oyun. 3 kişi, 16 yemek, 11 tavuk 10 tane de havuçtan var. Sigara, ilaç üretip satmak aşırı karlıymış. 15 - 17 gündür sırf takasa çıkıyorum. Garajda ilaç ve sargı ile tütün - bitki ve yiyecek takaslıyorum. Evde tütünü sarıp askerlerden sigara, bazen de ek olarak alkol karşılığı ilaç - sargı bezi, 3 - 4 tane mermi alıyorum ihtiyaç varsa. Bitki ve alkol varsa ilaç da yapıyorum. Sonra döngünün başına. Ha bi de eve gelen takasçıdan da malzeme alıyorum yağmaya boşu boşuna çıkmayayım diye. Oyun başından bilsem şu olayı tütün biriktirir daha oyunun başından bitirirdim
    Bakalım şu ilk oyun bitsin dlclere girişeceğim.
    Bu arada bi ara eve Emiliayı aldık ilk yağmasında öldü, rip. Aslında üzülmedim pek, taş kalpli kadının tekiydi, bi de 10 slot vardı sadece. Bruno da öyle ama yemek yapmayı biliyo diye katlanıyoruz.
    Katia öyle mi, güçlü kadın işte. Tek başına evi geçindiriyor. Gitar da çalıyor, daha ne olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Final cut ile anniversary mod farklı hikaye mi tam olayı nedir?Birde hiç birini seçmeden girebiliyorum o da farklı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trakyacus kullanıcısına yanıt

    Final Cut 1 oyun slotunda bulunan öçem bir ekip öe evden oluşan bir oyun modu, hamile bir hanımefendi de var takımda ve iş yaptırmak sıkıntılı.

    Anniversary modunda normal endinge ek olarak kaçakçılara para verip ülkeden kaçarak oyunu bitirme seçeneği var ancak biraz tuzlu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.