Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (1916. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.921
Cevap
289
Favori
1.494.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19141915191619171918
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yok bro eski bu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan richarda çok üzüldüm ben ya. Morgan sana ben ne demiyeyim boş herif ya şimdimi tuttu erkekliğin.


    Neyseki biraz daha bekleyin 8 sezon 15.bölümde alphanın kazığa diktiği 12 kişiden biri morgan iti olucak. Hepimiz ağzının suyu aka aka sevineceğiz.

    Bu arada önümüzdeki 2 bölümde az çok ne olacağını biliyorsunuz final o kadar kötü geçmeyecek ricki filan vuruyolar. Dökülen kan var , Shiva yardırıcak finalde kingdom tayfası yetişiyor bizimkilerin kıçını kurtarmaya.

    Bu sezonun böyle hareketsiz geçmesinin nedeni tamamen yeni karakterlerin tanıtımı ve en yavan geçen kısımların bu sezona denk gelmesi oldu malesef öyle oldu. Ben beklerim yeni sezonuda izlerim diyecek arkadaşlarda olursa 8. sezon 1.bölümden 9'u bölüme kadar full savaş olucaktır. 7 sezon çok talihsiz olay örgülerinin olduğu kısıma takıldı.




  • Arkadaşlar alt yazı lazım benım gırdıgım sıte gecen hafta kapandı var mı alt yazı ?
    EDİT: Buldumhttps://subscene.com/subtitles/the-walking-dead-seventh-season-2016/turkish/1520229?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 13 Mart 2017; 20:2:57 >

  • Bölümün özeti; Şerefsiz Morgan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morgan a saydırmış herkes görüyorumki, bi bulabilsem bakıcam inşAllah ne oldu ne bitti benim site kapanmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?


    Morgan kafayı kırmış. Karaktersiz herif sanamı kaldı o adamın cezasını vermek, yazıcağınız senaryoyada sizin. 2 aylık adam gidip en has adamının kafasını patlatıyor 1 kişide araya girmiyor.


    Harbiden öyle hocam , Hani yaptığı olayı biliyolar ondan bıraktılar desek . Öyle bi saçmalıkda yapıp öldürdükten sonra söylettiler cidden cılkı çıktı senaryonun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slymndgn

    Savaşı önümüzdeki sezona ertelemek için ellerinden geleni yapıyorlar isimli bölümü izledik resmen.

    Aynen böyle. Son 3 bölüm tamamen boş. Aksiyon kısımları da pek sarmıyor artık. Hep bir boş muhabbet, gereksiz geçişler. 4 bölümdür anlattıklarını 1.5 bölümde rahat rahat anlatabilirlerdi.

    Morgan konusuna gelirsek bence Morgan değişecek arkadaşlar.
    Bildiğimiz Morgan adam öldürmezdi şimdi ise tam tersi olacak bence bir seri katil olacak. O adamı öldürmesinin bir amacı vardı. Negan'ın adamlarına güven vermekti ve güveni verdi. Ayrıca bizim depresyondaki kadını da ikna etti, hatta Ezekiel'i bile ikna etmesini sağladı. Morgan'ı sevmem ama çok büyük planla oynuyor şuanda.





  • Bu bölüm Benjamin'in öleceği apaçık ortadaydı zaten. Dedim de bu çocuk bu bölüm ölür diye de. Çok üstünde durdular başta
    Carol ve Morgan yaaa.
    Efsaneler dönüyor.
  • Yola gelmeleri yarım sezon aldı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu bölümü beğendim hiç fena değildi bence
  • Bazen bazı dizilerde görüyoruz, izleyecilere hakaretvari söylemlerini de. şirketin ismi idiotbox olması da böyle söyleme yer vermesi de rahatsız edici değil mi? The Walking Dead (2010 - 2022)
  • 3 haftadır çöp

  • Morgan niye o adamı öldürdü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: herdemasivemavi


    Morgan niye o adamı öldürdü.



    Adam zaten ölmek istiyordu. Hani Morgan kavunlardan birinin onun tarafından atıldığını öğrenip odada onunla konuştu ya. İşte orda da zaten herif ölenin onun olması gerektiğini söyledi, ardından bu olaydan sonra Saviors'ın iyice güvenini kazanmalıyız dedi. Morgan da heriflere iyice onların sistemini anladıklarını kanıtlamak için herifi onların gözünün önünde öldürdü ama aslında öldürmeme orucunu bozup artık insan öldürmeye başlayacak.
    Özet: Saviors ulan biz bunların Benjamini'ni vurduk öldürdük şimdi bunlar bir dahaki buluşmada bize pusu kurar mı vs diye kıllanmasınlar diye Morgan o herifi öldürüp o heriflere lan bunlar bize asla saldırmaz dedirtti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 13 Mart 2017; 23:59:58 >





  • Kısa sürede kendini sevdiren adam gibi karakteri morgan gibi gücü sadece masumları öldürmeye yeten bir şerefsize harcadılar senaristlerin akrabalarının bol bol kulağını çınlattım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Son 2 3 bölümü izlemedim. Bölümler biriksin öyle izleyim diyordum. O sahneleri görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7. sezondan itibaren bu geçiş bölümleri diziden soğuttu ya. Adamlar taktiği bulmuş. Her bölüm bi karakterin yaşadıkları sonra ara sezon'da iki aksiyon, finale kadar devam.
  • Öyle diyorsunuz da bildiğim kadarıyla t.rrent dışında bir indirme kaynağı kalmadı. Peki nasıl izlenecek bu dizi ? Türkiye'de milyonlar kullanıyor o işi, öyle insanlara kolay kolay ceza kesemezler millet zaten 50-60-70 tl internet faturaları ödüyor bir de üstüne film dizi ücreti istenmesi dağ gibi yürek ister bence. Almanyada t.rrentin çok büyük cezaları var kapınıza kadar anında postayla yüzlerce euro ceza gelir en ufacık bir şey indirin tepenize binerler ve parayı ödemeden kurtulamazsınız ama oraya baktığımızda insanlar zaten dvd, film gibi içeriklere oldukça uygun fiyata satın alabiliyor veya kiralama yöntemleri var . Onun dışında internet - televizyon gibi hizmetler birarada tek fatura geliyor ve ülkemizden oldukça ucuz . Neticede bence Türkiye'de o iş hayal henüz isyan çıkar .

    Dizeye dönecek olursam senaryoda yan çizme saçmalamalar var
    Carol ve Morganın bu kadar kısa sürede fikir değiştirip barut fıçısı gibi olmaları malesef çok sırıtmış inandırıcı değil.




  • BOMBOŞ BÖLÜM BOMBOŞ
  • herşeyi geçtim SİGARAYI nasıl buluyorlar

    ben normal hayatta zor buluyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 14 Mart 2017; 1:1:23 >
  • 
Sayfa: önceki 19141915191619171918
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.