Şimdi Ara

TEMMUZ AYINDA ASGARİ ÜCRET 25 BİN TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence verilecek bir zam olsa seçim öncesi emekliye verilirdi. CB seçimleri zamanında olacaksa, seçim zamanına kadar Erdoğan'ın en büyük amacı ekonomiyi düzlüğe çıkarmaya çalışmak olacaktır. Bu sebeple bu yıl ve hatta önümüzdeki yıl asgari ücret için ara bir zam yapılmayacağını öngörüyorum. Acı reçete günlerini yaşamamız gerekiyor malesef, bu ekonomik ortamda zamların sonu yok .

  • Asgari ücrete her zaman devlet zam yapmak zorunda değil. O fiyata işçi bulamayan işveren daha yüksek ücret versin. Devlet sürekli zam yapmak zorunda mı? İşveren yapsın biraz da. Adamlar herkesi asgariden gösterip elden veriyor parayı. Yoksa kim asgariden çalışıyor özelde. Kendi altlarında ferrari, kollarında rolex, sorsan zor kazanıyorlar nasıl ödesinler yüksek maaşları. Geçiniz.

  • Ekonomiyi bahane etmeyi bırakın. Sizin sorununuz tembellik. Yaşayan yaşıyor. Çalışmak istemiyorsunuz. Sanki biz bilmiyoruz. Her şey pahalı olabilir, ama sizin istekleriniz bitmiyor. Son model iPhonelar, arabalar, Columbia marka giysiler… Kimse de ben kimim diye sormuyor. İyi bir hayatı hak etmek için ne yaptınız? Bu ülkeye ne katkınız oldu? Bunları sorgulayın. Anca şikayet, anca ağlama  

  • asgari ücret hala 500$ ın üstünde, doları normal seyrine bırakırlarsa belki zam gelebilir ama diğer türlü 700-800$ asgari ücreti piyasa kaldıramaz.

  • Rakanoth kullanıcısına yanıt

    sen 16 yaşında falan değil miydin nereden biliyorsun ki bunları

  • ry4n kullanıcısına yanıt

    Aaa lütfen partizanları beslemeyelim.  


    Asgari ücrete zam yapma durumu önümüzdeki Haziran ve Temmuz göstergelerine göre belirlenecektir. Ben asla olmaz demiyorum ama büyük ihtimalle büyük baskıyı Ak Parti kaldıramayacak.


    Zaten her yerde tel tel dökülüyorlar.

  • Freakk F kullanıcısına yanıt
    Hangi piyasa kaldırmaz turizm mi paraya para demiyor şu an gıda sektörü mü günde 30 kere zam yaparak paraya para demiyor tekstil sektörü mü onlar da paraya para demiyor
  • hendrickk H kullanıcısına yanıt

    herkesin durumu iyi o zaman, 1000$ yapalım daha da iyi olsun.


    asgari ücret 300 dolardan 550'ye çıkınca piyasadaki herşeyin dolar bazında bile zam yemesi anormal mi?


    turizm bu sene patlar bu gidişle, ekonominin içinden geçildi artık, birileri yani biz bunun faturasını ödemeden de işler düzelmeyecek.

  • Konuda ki herkes uçmuş  


    Temmuz da zam felan yapılmayacak, 50 kere söylediler.

  • Rakanoth kullanıcısına yanıt

    15 Sene eğitim sisteminde parçaladım durdum herkesin elinde tuvalet kağıdına dönen diplomayı alabilmek için.

    15 ay güneydoğuda elim tetikte askerlik görevimi yaptım. ZPT'ler M60T2 ile elimde doçkalar hudutlarda nöbetler tuttum. Komutan bugün yürüyün giriyoruz savaşa vatan millet uğruna deseydi, gözümüzü kırpmadan en önden koşarak gidecek vatan sevdası en derinden aşılanmış gençler idik.

    Uzun Vade Gün Sayısı: "4618 Gün" boyunca devlete prim ödedim, bir o kadarda sgk kayıtsız köpekler gibi çalıştım, ekonomiye üretime faydası olan katma değeri bir yüksek, 1 kuruş vergi borcu olmayan vatandaş oldum.


    Ne rolex saatim var,

    Ne ıstakoz yiyebildim,

    Ne villam var nede mercedese biniyorum.


    Şu yukarıda yaşadığım hayatı ABD Almanya İngiltere gibi bir ülkede yaşasaydım şuan senin rolex takan mercedese binen kodamanların gibi bir vatandaş olurdum o ülkelerde. Bu bataklıkta batmamaya çalışarak geçiyor şuan hayatımız bilmem anlatabildik mi senin gibilere derdimizi?





  • fbilker1907 kullanıcısına yanıt
    +1
  • SW4RTHY kullanıcısına yanıt
    Kim söyledi cumhurbaşkanından böyle bir açıklama yok
  • Dolari sene sonu 40 olarak tahmin eden merkez bankasi , asgari ücreti 25k yaparsa makuldür, sabit tutsa en azindan enflasyonun nedenini görürürüz, dolar kuru mu , esnaf çakalligi mi, asgari ücret artmasi mi diye :)
  • Vergisiz gıda veya yakacak yardımı opsiyonu gelir. Yemek ücretinin vergiden muaf kısmı arttırilir ama asgari ücret artmaz.
    3bin civari bir iyileştirme bekliyorum .
    Emekliye de 25-30 arası zam gelir
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Muhtemeldir 25 bin bandına yakın artar asgari ücret



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrickk -- 26 Nisan 2024; 13:36:44 >
  • hendrickk H kullanıcısına yanıt

    Siyaseti takip etmeyi birakmalisin önümüzde seçim yok bir şey yok sence Erdoğan zam yaparmi? Birde emin konuşuyorsun peki hesabına var mısın ?Zam yapılırsa kendimi sınırsız çizceğim yapılmazsa sen kendini çizeceksin ? Madem kendinden bu kadar eminsin çok bilmiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 26 Nisan 2024; 13:45:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hendrickk

    Muhtemeldir 25 bin bandına yakın artar asgari ücret

    Gündemden uzak olduğunu bu kadar belli etmeyin 17 Nisan açıklama yapılmış

    Vedat Işıkhan açıkladı: Asgari ücrete ara zam gündemde yok

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada temmuz ayında asgari ücrete zam olmayacağını duyurdu.

    Sen şimdi Cumhurbaşkanı açıklama yapmamış diceksin, bakanliklar kime bağlı? Üstelik kabine toplantısı sonrası yapılmış açıklama yani CB Erdoğan ile görüşüldükten sonra bu açıklama yapılmış.

    Enflasyon düşmeden ara zam vermeyecekleri belli başta Mehmet Şimşek buna karşı çıkıyor nitekim Türk iş de 3 gün önce bunu dedi


    Asgari ücret masasında işçileri temsil eden Türk-İş, asgari ücrete ara zam yapılmayacağı açıklamalarıyla ilgili olarak “Enflasyonu durdurmadan verilen paranın hükmü kalmıyor” değerlendirmesini yaptı.


    ensonhaber
    Vedat Işıkhan açıkladı: Asgari ücrete ara zam gündemde yok
    https://www.ensonhaber.com/gundem/bakan-isikhan-acikladi-asgari-ucrete-zam-yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 26 Nisan 2024; 13:52:46 >




  • aliveli90 kullanıcısına yanıt

    25 imkansiz eaten oyle bisey olursa gelecek eamlari hayal edin

    urunler ucar, kimsede ekonomiyi kurtaramaz zaten kurtaracak ekonomide kalmadi

  • Yapmayacaklar hiç boşuna heveslenmeyin.Yaparlarsa sonları olur çünkü İş Dünyasının artık tahamülü kalmadı o tahamül bitti.Bundan sonra Ne Erdoğandan nede Akp de popülist söylem duyamayacaksınız. Bakın çıkıpta artık eskisi gibi esip gürlemiyor çünkü bitti artık.Erdoğana ya düzelirsin yada Ülkeyi felakete sürükleyip elinde sonunda kaybedersin mesajı net verildi die düşünüyorum.Hiçbirşey olmuyacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 26 Nisan 2024; 17:44:48 >
  • karabükte kır pidesi 25 tl den 35 tlye çıktı asgari ücret 25,000 kır pidesi 60 tl olur

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.