Şimdi Ara

Tecrübeli abilerimden yardım bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • oncelikle herkese merhaba vaktinizi aldigim icin ozur diliyor ve mobilden yazdigimi belirtmek istiyorum surc-u lisan eylersem affola

    Benim sizlere iki tane sorum olacak

    1.Ocak ayinda 18.yasina girecegim ehliyet kursu icin eylul ayi yada ekim gibi kayit yaptirabilir miyim? ve a.o.l ogrencisiyim ogrenci belgesi alsam yeterli olur mu (Diger evraklarla tabii)
    2.sehir icinde az bucuk araba kullanmayi biliyorum pratigim var ama ehliyetim olmadigi icin bos arazilerde ve insanlarin hayatlarini tehlikeye atmayacak bir sekilde arac kullandim (Hem basimi belaya sokmadim hemde araba kullanmayi ogrendim,kurallarada uyup bos arazide bile kemer takip sinyal vs verdim) ama bir kac eksik noktam var ehliyeti almam zor mu?

    Bu sorulari sorma amacim cevremde bana yardimci olabilecek kimse olmayisi ve diz degerli abilerimin her gun girip konularini okumak umarim konu dogru yerdedir iyi gunler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • yukarı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. benim bildiğim 18 yaşını doldurup 19'a girdiğin zaman ehliyet alınıyor.. ama yanlışta hatırlıyor olabilirim..

    2. problem değil halledersin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 24 Haziran 2013; 16:41:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TechZone abimizin dediği gibiyse daha vaktin var zaten bol bol pratik yap bence
  • Bende geçtim o evrelerden. Ve 21 yaşında ancak almıştım babamı razı edip. 20 yaşından önce araba vermiyor bilinçli aileler.
  • Sana bir abi tavsiyesi bende ehliyetim yokken trafikte cirit atıyordum zamanında zamanı gelince sınavlarına girdim hepsinden geçtim p.tesi günü ehliyetim teslim edilcekken pazar günü çok büyük bir kaza yaptım ehliyetim olmadığı için 7-8 sene önce 18.000 TL'lik araçta masraf çıktı ayrıca villanın bahçesine 2.000 TL masraf pederden laf küfür yememde cabası ne yaparsan yap ehliyetsiz kullanma trafiğe kapalı yerler hariç. Zaman su gibi akıp geçiyor acele etme nasıl olsa 18 olursun biz şimdi keşke senin yaşlarında olsak diyoruz ama sadece keşkelerle yetiniyoruz yaşının kıymetini bil ve aceleci olma.
  • cevaplariniz icin cok tesekkur ederim :) dedigim gibi kattiyetle trafige cikmiyorum ehliyeti almadan da asla bir surucu kursu ile gorustum subat 2014 sinavlarina girebiliyormusum artik o zamana kadar bos alanlarda bol bol pratik yapip kendimi geliatirecegim. emin olabilirsiniz ki trafik konusunda bilincli davranacagim :) tekrar tesekkur ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu yılın eylülünde 18imi dolduruyorum ağustosda sınav var giremiyorum kasımdaki sinava girebileceğim aralık gibi alırım ehliyeti.

    bende senin gibi arabayı yeni yeni kavrıyorum sahilde 2.viteste gidiyorum peder bir türlü 3e attırmıyor bir kere denedim ya önüne cocuk atlasa dedi.Arabayı kaçırma gibi bir düşünceyede hiç girmedim
  • Babanın düşüncesi güzel ben dedemle çıkıyorum ama trafiği çok olan yerlere değil iki kere 4.vitese kadar çıktım allah'a şükür yol hakimiyetim falan var genetik olarak :D tabii şaka bir yana asla ve asla trafik olan yerde hız yapmam allah korusun daha ehliyeti almadan belaya girmem senin içinde hayırlısı olsun arkadaşım inşallah başarılı olursun :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aleko5 -- 24 Haziran 2013; 23:39:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechZone

    1. benim bildiğim 18 yaşını doldurup 19'a girdiğin zaman ehliyet alınıyor.. ama yanlışta hatırlıyor olabilirim..

    2. problem değil halledersin

    yanlış hatırlıyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.