Şimdi Ara

SÜRÜ HALİNDE GEZEN KÖPEKLER 280 TANE KAZI PARAMPARÇA ETTİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mahallede birkaç büyük köpek var boş alanlarda yatıyorlar, oynuyorlar falan ama bazen yoldan geçen insanlara, bisikletlilere, motorsiklet kullananlara saldırıyorlar. Belediyeye defalarca aktardım konuyu. Birinin canı yanacak, haber olacak illa ondan sonra tedbir alacaklar. Büyük ihtimalle toplayıp götürmemelerinde hayvanseverlerin tepkisinden çekinmelerinin de payı var. Ben üzerime düşeni yaptım ve inşallah kimsenin canı yanmaz. Duyarlı arkadaşlardan da ricam lütfen gerçekçi, mantıklı ve ölçülü olalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım hangi hayvan severin aslan ceylan'ı öldürünce protesto ettiğini gördünüz. Belki köpekler vahşi hayatlarına dönmek istedi hani bizim üstüne şehir kurduğumuz. Kimse kusura bakmasın ben iki tarafıda savunmuyorum ama hayvancılık üstünden para kazanıp bir de hayvanları ölünce ağlayan kesime kızıyorum. Yaradan onları sen para kazan diye mi yaratmış , Köle gibi çalıştırıp tüylerine kadar her şeyi sömür diye mi yaratmış , hayır. Bozuk yem yese , bulaşıcı hastalık kapsa yine ölecek onlar bunları düşünemiyor mu ? Sanki kazlar 1000 sene yaşıyor. Borsa işi yapan birisi de para kaybedince isyan edip bankalardan 90 bin tl istesin o zaman.


    Ayrıca tepkisini koyanlar ne yapalım kazları yediler diye tüm köpekleri mi öldürelim. Şimdi hayatında barınağa gitmemiş birisi barınak falan der kesin . İstanbulda toplanıp götürelebilecek bir barınak yok belediyeyi boşuna aramayın. Çarpık şehirleşmenin tadını çıkartın... (veya cidden köpeklerin hepsini bir odaya koyup öldüre de bilirsiniz nede olsa komşunuza falan köpek havlar allah korusun çok büyük bir sorun. Hatta merdivenleri de kaldıralım çünkü kafa üstü düşebilirsiniz çok tehlikeli yapılar birine zarar verecek diye korkuyorum)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 20 Şubat 2021; 23:15:38 >




  • teramycin T kullanıcısına yanıt

    Ne konusuyon sen dalkavuk ben habere bir yorum yapiyorum sen bana satasiyosun anlatmaya calistigin seyi anlaticak cumle kurabiliyosan yaz konuyada okuyalim yoksa beni alintilayip bosuna moralimi bozma aksam aksam dovucekmis birde artis


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teramycin T kullanıcısına yanıt

    Ulen bana ne bundan habere yorum yapiyosan yap alintilama beni aksam aksam engelleticen kendini hic huyum da degildir ama korktum senden doversin belli olmaz elinin ayarina


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

    Bir de bu eleman bilmez ki o şehir planlaması ile hayran bırakan Avrupa'da sokak hayvanı denen bir kavram yoktur. Sahipsiz köpekler toplanıp uyutulur.

    Tabii o eleman o zekasıyla Edirneden daha batısını anca rüyasında göreceği için bilemez.

    Aslında bu tarz insanlarla dalga geçmemek lazim. Muhtemelen cocuklarinda kötü şeyler yaşadılar, travmaları var veya mental retardasyondan muzdaripler. Her halükarda devletin bu arkadaşlara ücretsiz olarak rehabilitasyon ve psikolojik destek hizmetlerini sağlaması gerekiyor. Topluma kazandirilmalilar.

    Alıntıları Göster

    Şehirleri hindistana çevirdiler. Birde korkak olmakla suçluyor. Çok seviyordukta mikrop bulaşır diye köpekten korkuyoruz sanıyor. Sanki her gece 10 tane köpeğin havlaması dert değil. Kafa ütülüyorlar.

    Bütün gün yatıp gece motorcu kovalayan, havlayıp duran varlıklar. Ne zorumuz var çekmeye?


    Bunun gibi tipler nereye gitse illalah ettiriyor. Daireye kedi, köpek doldurur. Yetmez apartman bahçesine koyar. Kapı önüne yemek döker. Sanki sokaklar bunlara verildi. Esnafla dalaşırlar. İşleri çığırtkanlık başka bir halt yok. İnsanlardan kazık yiyen kediye köpeğe sarılıyor. Gerçekten psikolojik destek lazım.





  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle ya da böyle çok yazdık çizdik, bir sürü benzer olay gördük. Kısaca köpeksiz sokaklar istiyoruz. İsteyen artılasın.

    Bu aşırı hayvansever tipler azınlık zaten yani. Demokrasi denen bir şey var. Bizim de bir söz söyleme hakkımız var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 21 Şubat 2021; 12:25:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt

    bu köpek sorununun tüm dünyada çözülmesi için nükleer savaş gerekli ya da sistematik itlaf eskiden itlaf ediliyordu sonra entel dantel tipler türedi belediyeler vazgeçti itlaftan

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

    bu köpek sorununun tüm dünyada çözülmesi için nükleer savaş gerekli ya da sistematik itlaf eskiden itlaf ediliyordu sonra entel dantel tipler türedi belediyeler vazgeçti itlaftan

    SÜRÜ HALİNDE GEZEN KÖPEKLER 280 TANE KAZI PARAMPARÇA ETTİ



    SÜRÜ HALİNDE GEZEN KÖPEKLER 280 TANE KAZI PARAMPARÇA ETTİ SÜRÜ HALİNDE GEZEN KÖPEKLER 280 TANE KAZI PARAMPARÇA ETTİ SÜRÜ HALİNDE GEZEN KÖPEKLER 280 TANE KAZI PARAMPARÇA ETTİ 





  • Wol4onak kullanıcısına yanıt

    Bende inanmadım madem çiftlik kurdun insan 2 tanede köpek koyar oraya başı boş çiftlikmi olur bence bir yerlerden yardım dilenmek için uyduruyor

  • Bütün hayvanlar doğal seleksiyonla itlaf olur ama köpeklerin doğada bir düşmanı olmadığı için hızla ürüyorlar. Sahipsiz büyüyen yavru köpekler zamanla vahşileşir saldıganlaşır insan hayvan ayırt etmeksizin avlanma iç güdüsü ile saldırır. Onun için bu hayvanlarda çok ürediklerinde itlaf edimelidir bunun başka yolu yok. Kimse köpekleri toplayıp kısırlaştıramadığına göre.

  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

    Dostum sizler hastasıniz . Hastalığınız ise çocuk yerine köpek bakmak. Yalnızlığının yüzünden hayvanların sevgisine dahi muhtaç kalmışsınız. İnsanlarla sağlıklı ilişkiler kurun hayvanlarla değil. Hayvanlar sizin oyuncaginiz veya bakmanız gereken şeyler değil.


    Fakat yaptıklarımız yüzünden toplum düzeni bozuluyor. Yiyecek verdiğin tüm hayvanları kısırlaştırma devletin değil senin sorunluluhundur. Söz bu hayvanları besleyerek bu kadar çok cogalmalarina neden oldunuz. Peki beslerken neden sonrasını düşünmüyorsun ?


    Sen köpekleri besle 1000 tane olsunlar sonra başımızdaki zibilyon liralık vergilerle senin yarattığın sorunu biz çözelim böyle birşey olabilir mi ?


    Köpekler senin sorundur. Ya bakıp kisirlastiracaksiniz. Yada evinizde beslemeyeceginiz veya bizzat kendiniz masrafını karşılayıp kısırlaştırma uçağımız köpeklere kesinlikle yiyecek vermeyeceksiniz. Bu sorunun kaynağı sizsiniz ve sorumluluktan kacamazsiniz. Sizin sevgi yoksunlugunuz yüzünden şehirler hayvan çiftliğine döndü hiçbir medeni ülke böyle birşeyi kabul etmez.


    Ayrıca hayvanlara siginavaginiza gidin çocuk sahibi olun faydalı bir insan yetiştirin. Hem akıl sagliginiz için daha iyi olur. Hayvanlar sizin oyuncaginiz veya sevgi ihtiyacınızı karşılayacak maskaralik yapsın diye varılmış canlilar değildir. Sokaktaki hayvanları asalak sürülerine cevirdiginiz için bunca rezalet yaşanıyor. Bakıma muhtaç devasa bir asalak hayvan nüfusu yarattınız şimdi kenara cekiliyorsunuz zarar görenleri suçlayarak. Biraz Birey olun . Biraz sorumluluk alın. Sizin hayvanlara yiyecek verip ardından kenara cekilmeniz hem pişkinlik hem sorumsuzluktur !




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 21 Şubat 2021; 15:53:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • köpeksiz sokaklar istiyoruz.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.