Şimdi Ara

SÜRÜ HALİNDE GEZEN KÖPEKLER 280 TANE KAZI PARAMPARÇA ETTİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çocukken bizde çok hayvan besler ve severdik. Sokak köpekleri ufak çocuk yada ufak bir şey örneğin kedi gördüğü zaman hemen saldırırlar. Kaç kere annesinin yanında yürüyen çocuklara saldıranları gördüm. O zamanlar bize çok kızıyolardı anlamıyordum ama zamanla anlıyorsun. Başıboş sokak köpekleri inanılmaz tehlikeli hadi kedinin zararı fazla yok ama köpekler kontrol altına kesin alınmalı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mgora

    Sokak köpeklerini besleyen birisi olarak dün benimde başıma bir olay geldi.

    Zemin Islak motosikletle eve dönerken yol kenarı parkta birileri bir köpeği seviyordu (sokak) , orada bir kaç kere kovalamışlardı beni , yine baktım koşuyor , koştu o ara nasılsa dişini geçirmiş iki iz var kanlanmış , farketmedim düşmedim devam ettim.

    Eve gelince sabunlu su ile yıkadım , tentürdiyot sürdüm.Delmiş mi emin olamadım.Ama iki yarım cm kadar kan izi var.

    İlk defa ısırıldım.

    Aşı olun hocam ne olur ne olmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tundra202006

    suçlu cehape

    en doğru görüşe yakın tek yorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

    Kazlar yanında köpek maması taşıyıp başını sevseydi böyle olmazdi

    Kazlar kopeklerin dogal yasam alanini isgal ediyor

    Kazlarin o saatte orada ne işi varmış?

    Umarım köpeciklerin dişleri zarar görmemiştir.

    Çok kötüsünüz köpüş düşmanları. En vicdanlı en merhametli benim tamam mı? En hayvansever benim. Ha yok evimde köpek yok boşuna sormayin evde pislik yaptığı için ben başkalarının kapısına yağlı yemek çöplerini döküp hayatı zindan ediyorum, karşı çıkarlarsa da twitterda kendim gibi geri zekalilara linç ettiriyorum.

    Evet psikolojik olarak sorunluyum, insanlarla ilişkilerim iyi değil kimse beni sevmez, loserim, asosyalim, geri zekaliyim, sorunluyum, şark kurnazıyım tamamen şark kafalıyım nereden bildiniz ki??

    köpekler kötü niyeti sezip ona göre saldırırı unutmuşsun kanka





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wol4onak

    Bana saçma geldi 280 tane kazı öldürüp ne yapacak köpek sürüsü? Hadi hadi 10 20 tanesi öldürdüler yarısınıda yediler vs. Ama 280 tane nedir yahu? Birde böyle yerler kapalıdır genelde 280 tane kazı telef edecek köpek nasıl girecek içeri? Jurassic Park mı burası köpekler spor için öldürsün





  • mgora kullanıcısına yanıt

    Disi gecmisse kesinlikle kuduz asisi vurulmalisin.benimde basima geldi asi vuruldum.sakasi olmaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kopek sorununa nasil bir care bulunur.
    Gecen 8 tanesi bir kopege saldirdi hayvan mahvoldu,Allah korusun cocuk falan olsa olebilir di..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir bizim ülkede böyle olaylar dönüyor.Başka ülkede görmedim.Tamam hayvan sevgimiz var da bunun da bir kontrolü olması gerekiyor.Kısırlaştırmak tek çözüm.


    Telef olan hayvanların karşılığını kim verecek?Hadi belediye ödesin de onlar da can taşıyordu o nasıl olacak?Hümanistliğin alemi yok.


    Bir an önce bu işin çaresine bakılmalı.Gün geçtikçe sorun olmaya devam ediyorlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dxdiag36

    Kazın o saatte ne işi varmış orda?

     

  • Yorumlara bak saka gibi ya. Ulke resmen timarhane olmuş. Her olayda birileri taraf olup diger tarafi yok etme derdinde. Bu zihniyetle daha cok yaşanır böyle şeyler. Tipik Ortadoğu cografyasi düşünme yetisinden uzak sosyopat ezik kitleler.
    Bi de komikmis gibi dalga gecmeye calismalar falan. Bu kadar ezik ve korkak olmayin lan yazik gunah.

    Cevre ve sehir planlamasi yok. Sokak hayvanları icin bir duzenleme ve yapici bir şey yok. Genel itibariyle ulkede hic bir duzen yok. Kargasa ve kaostan ibaret. Once bi şehir planlaması getir ondan sonra herseye duzen gelir zaten. Sokak hayvanları icin bi duzenleme yap. İlgilen bak. Belediye olarak gorevini yerine getir once bi. Avucta kaybolacak kadar küçük bir kedi yavrusu icin aradiginda bile bes saatte anca geliyorlar. O da defalarca aramada. Yazik gunah.

    Bir zahmet sorumlu vatandas olun, bakin sorumlu vatandaş diyorum. Sorumlu vatandaş devlet mekanizmalarını kontrol eder, toplumsal sorunlarda mudahalede bulunur. Bizim ezik milletimiz yol çöker, köprü dökülür, hayvan ölür afedersiniz bi tarafını kaldırıp bi belediyeyi bile aramaz. Gelir klavyesinden gucunu alir esnaf kaldirimi isgal ediyor, şurası yıkılıyor bidi bidi.

    Adam kapinin onune konan yemegi dert ediyor. Niye insan gibi yasama hakki yok çünkü varosluk icinde. Neden boyle berbat mahalleler boyle berbat cevre duzenlemesi var da kapinin onundeki kucucuk yemek kabi bana batiyor demiyor. Cunku ne doğru duzgun kaldirimi ne yesilligi ne bahcesi ne park alani var herifin. Pislikler icinde yaşıyor çünkü. O yemek ve su kabi bu kargasada dert onun icin.

    Kışın ortasında soğukta sokak hayvanları yasam mucadelesi veriyor bizim ezik sosyopatimiz mabadinda sivilceler çıkmışken klavyesinden guc alip cevap bile veremeyecek hayvanlari eleştiriyor. Ayni zeka seviyesi veba salgininda bi deliye uyup kedileri katletmişti. Bakin ayni o karanlik cagin cahil zihniyeti Ortadoğu da yaşıyor iste. Neyseki doğal seçilim insanoglunu bir şekilde cezalandiriyor.

    Doğanın kanunu bu birbirine saldiran her hayvani yok edeceksek insanoglunu da yoketmemiz lazim malum kibirinden aptalligini görmüyor.

    Elestiri bi erdemdir. Toplumsal sorunlari cozmek sorunu yaratani yok etmekle degil soruna sebep olan seyleri duzeltmekle olur. Surada yazanlara bu kadar sey yazmak boşuna yine de yazıyoruz işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 20 Şubat 2021; 14:42:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Başı boş köpek sürüsü olmamalı. Çünkü tehlike yaratırlar. Bir kaç sene önce Eskişehir de kendilerine yemek veren bir genç kızı parcalamışlardı.
    Üremelerini önlemek gerekiyor. Kontrol altına alınıp, barınaklar yaratmak gerekiyor,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta balkonda sigara içiyorum tamı tamına 12 tane köpek. KaldırımdaN yürüyen bir genci kovaladılar yani yakalasalar param parça edecekler. Başı boş köpek nüfusu kontrollü azaltılmalıdır. Toplayabildiklerini toplayacak belediyeler geri kalanlarınada hayvan severler derneği barınak yapıp baksın artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kaztüğülü bacıma saldırdılar yerlerde sürükleyip üzerinde bdsm yaptılar... Eyy zihape by memiştaroğlu bu zulmün sebebi sensin sen!!!
  • Kos koca fabrikan olsun ilk olmayan kopek saldirilari icin onlem alma 90 binliralik zarar et ama bir duvar ordurme etrafa sonra da kopek saldirdi olsun


    kurbaga ve akrebin hikayesini bilenler bilir akrep dogasi geregi soktu kurbagayi


    e bunlarda hayvan suruyle gezen hayvan boyle olacagi belli bile bile lades olma be kardesim kopek kopeklik etti diye insan ne yapsin duvar or oraya duvar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağın bahçen olur yabani ot falan biter.
    O yabani otlara dokunma o zaman.
    Niye çünkü doğanın kanunu.

    Mesela hayvanlar aleminde istilacı türler olur.
    Başka yerlerden gelip Diğer türlerin yokolmasında bütük rol oynarlar.
    Onada dokunma. niye doğanın kanunu.

    Biz illaki öldürülsünler demiyoruz. Öldürmeyede meraklı değiliz.

    İnsanlar için tehlikeli oluyolar diyoruz.
    Buna bir çözüm bulunsun diyoruz.

    Gereken ne ise yapılsın diyoruz.
    Anladın mı doğacı kardeş.

    Ha insan denen canlıda istilacıdır. Onda haklısın bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yazacak gücümüz de kalmadı, sürekli yaşanan vakalar bunlar.


    Beş altı köpek yan yana geldimi itlik kopukluk gırladır.

  • HighDamagE kullanıcısına yanıt
    Bende dogam geregi kopegin yasadigim alanda olmasini istemiyorum zihniyete bak . Az kaldi az tepkiler gittikce büyüyor meydanlarda dayak atmaya baslarlar size 1 2 yıla
  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

    Daha neler. İşimiz yoktu da sokak hayvanları için şehir planlayacaktık. Çok seviyorsan alın birer tane evinize başkasını rahatsız etmeyin. Hem sokakta yaşam mücadelesi falan vermezler. Böyle denince bir taneniz ortada kalmıyor. Aynı şekilde o kazların parasını ödeyin denince yine yoksunuz ya. Kazlar hayvan değil miydi?

    Belediyelere de musallat oldunuz sanki senin hayvanların için hizmet verecekti. Milletin vergisini köpeklere mi yedirecekler? Aranızda para toplayın barınak kurun paranız kadar it besleyin.

    Milletin kapısının önüne yemek dökmeye hakkında yok. Çok seviyorsan kendi evinin önüne dök.

    Köpek sevmeyenlere bir sürü hakaret etmişinde sokakta nedense tek başına kimsenin karşısına çıkmıyorsunuz ya. Kendin gibi tiplerle bir olup çeteleşmeden sesin çıkmaz. Topluluk olunca da dikkat ediyorum her biriniz ölse cenazesini kaldıracak kadar kalabalık oluşmayacak bir topluluk. Sevenin yok ite sarılmışın. Kafadan arızalı, toplumdan itilmiş ve insanlara karşı nefret dolu tiplersiniz.





  • toplatılsın tabi sokakta gezmesinler ama barınakların hali sokaktan daha kötü. inanılmaz kötü durumdalar. gidin bakın en azılı köpek düşmanlarının dahi burnu sızlar.


    ülkede insana değer verilmiyorki hayvana değer verilsin. iki ucu boklu değnek bu durum. sokakta gezse ayrı dert, toplansa ayrı dert..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vanished Man

    Daha neler. İşimiz yoktu da sokak hayvanları için şehir planlayacaktık. Çok seviyorsan alın birer tane evinize başkasını rahatsız etmeyin. Hem sokakta yaşam mücadelesi falan vermezler. Böyle denince bir taneniz ortada kalmıyor. Aynı şekilde o kazların parasını ödeyin denince yine yoksunuz ya. Kazlar hayvan değil miydi?

    Belediyelere de musallat oldunuz sanki senin hayvanların için hizmet verecekti. Milletin vergisini köpeklere mi yedirecekler? Aranızda para toplayın barınak kurun paranız kadar it besleyin.

    Milletin kapısının önüne yemek dökmeye hakkında yok. Çok seviyorsan kendi evinin önüne dök.

    Köpek sevmeyenlere bir sürü hakaret etmişinde sokakta nedense tek başına kimsenin karşısına çıkmıyorsunuz ya. Kendin gibi tiplerle bir olup çeteleşmeden sesin çıkmaz. Topluluk olunca da dikkat ediyorum her biriniz ölse cenazesini kaldıracak kadar kalabalık oluşmayacak bir topluluk. Sevenin yok ite sarılmışın. Kafadan arızalı, toplumdan itilmiş ve insanlara karşı nefret dolu tiplersiniz.

    Bir de bu eleman bilmez ki o şehir planlaması ile hayran bırakan Avrupa'da sokak hayvanı denen bir kavram yoktur. Sahipsiz köpekler toplanıp uyutulur.

    Tabii o eleman o zekasıyla Edirneden daha batısını anca rüyasında göreceği için bilemez.

    Aslında bu tarz insanlarla dalga geçmemek lazim. Muhtemelen cocuklarinda kötü şeyler yaşadılar, travmaları var veya mental retardasyondan muzdaripler. Her halükarda devletin bu arkadaşlara ücretsiz olarak rehabilitasyon ve psikolojik destek hizmetlerini sağlaması gerekiyor. Topluma kazandirilmalilar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 20 Şubat 2021; 20:9:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.