Şimdi Ara

Sosyal medya düzenlemesi yasalaştı! İşte yasanın tüm detayları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
5.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bence falan demiyorum kardeş okuman yok mu? Böyle oluyor, böyle oldu diyorum. Hukuk profu olmaya gerek yok. Ayrıca sadece amerikada değil 1. dünya ülkelerinin çoğunda durum böyle. neyse uğraşamam cahil cühela ile. blok. :)

  • Beklediğim bir yasaydı. Umarım tüm kesim için faydalı olur.

  • Zaten bu ağ sahipleri de milletin gerçek kimliğini öğrenmek için her yolu deniyordu. Hükümet yardım etmiş oldu bir bakıma.

  • Kufur etmeden duzgun konusanlar rahat. Ama millete ana-baci kufredenler yasadan rahatsiz olmus anlasinlan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oy Moy Yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşinize gelince Almanya öyle böyle gelmeyince yasa kötü ise yaramaz. Yarası olana yaramaz bu yasa.hadi geçmiş olsun iftiracı yalancı sahtekarlara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet akp ağababalarının sansürü altına giriyor diyoruz. kendini bilmez cehalet kumkumaları "kifir itmiyiysin bşiy olmez" yazıyor. yaaa sabır!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşleyiş nasıl olur bilmem ama geç bile kalındı.

  • fuckulteli kullanıcısına yanıt

    "Adalet eskiden güven veren bir unsurken şimdi sadece bir parti adı oldu."


    Eskilerden güven veren adalete bir örnek versene. Mesela şiir okuduğu için hapis cezası alan bir belediye başkanı yada ülkeyi başta olduğu süreçte şahlandıran adnan menderes ve beraberinde onlarca insanın kolpadan kurulan mahkemelerce idam edilmesi mi? 12 eylülde darbesinde neler oldu ondanda haberin yoktur eminim ki. Daha çooook sayarımda neyse.

  • Sosyal medyada akp dışında herkes sussun yasası.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çerkes89 Ç kullanıcısına yanıt
    Ne yattıkları hapis cezasına sevinirim, ne de idam edilen başbakana. Demokrasiyi askıya alan, milletin iradesine karşı duran darbelerin de hiçbir şakşakçısı olmaz. Ama bu cumhuriyetin temellerinin oturtulduğu bazı değerler var, devletin dini olamaz diyor, belirli bir zümre veya dini inançtan kesime ayrıcalık tanınamaz, herkes kanun önünde eşittir diyor, vatandaş olarak bizim g
    vencemiz bu değil mi? Yönetime kim gelirse gelsin bizi koruyan kanunlar olmamalı mı? Yönetenden bile korumalı. Ama sen siyasi emellerin doğrultusunda etki ettiğin bir kesimi dini söylemlerle kışkırtırsan gazlarsan mahkemeler seni yargılar.. Bugün yargılamadı görmezden gelindi diyelim, böyle böyle işte sınırı aşıp devletin kurulduğu değerleri yıkma faaliyetleri gösterecek duruma geliyorlar.

    *fabrikaları kapatıp her şeyi ithal eden, üretmediği için tl'nin değersizleştiği dönem mi Menderes dönemi? Abd'nin açık pazarı olmuş Türkiye dönemi, şu yardımların geldiği dönem, yardımlar olmayınca ülkenin tökezlediği dönem.. Zamanında bakmıştım, birini ikinci kez millet vekili seçiyor diye, şehri ilçe yapan, İnönü'nün seçime girdiği ili ikiye bölen dönem.. Bugün kimden örnek aldıklarını menderes dönemine biraz bakınca anlamıştım. (tüm bunlar oldu diye keşke sonu idamla bitmeseydi)

    Benim mesajıma cevap vererek yazdıklarında konuyu harlamışsın, konunun bu haber altında karşılıklı suçlamalarla büyümesine gerek yok. O gün geçmiş ama bugün de savunacağım biri yok, yönetini ise eleştirmezsem/mezsek süregelen güç o gücü kontrol edeni yozlaştırıyor, duygusuzlaştırıyor, adaleti unutuyor, kendi menfaatini düşünüyor.. Bugün bırakalım iktidarı bir başına, kimse elleşmesin.. seçimler iptal, ekonomik veriler artık açıklanmayak, şu şu dini kurallar geçerli bile der.. Ya da bambaşka şeyler.. Sen sana en yakın partiyi destekliyorsun ama senin isteklerinden farklı çok farklı şeyler yapıyordur, senin önceliklerine belki hiç dokunmamıştır bile, ama beklentin var, seninde isteklerine sıra gelmesini bekliyorsun, veya muhalif parti senin sosyal yaşantına uymuyor ondan uzaksın. Vatandaş, oy verene haklı desteklemekte ama vatandaşın beklentisini değil kendi menfaatini öncelikli görüyor.. Konuyu sosyal medyadan, haberden çokça uzaklaştırdık, ben tartışmaktan laf anlatmaktan yoruldum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sitede siyaseti kapayın bari.

  • Adım adım ilerliyor internet yasaklama olayı.

  • Ceza rakamlarını gerçekçi bulmuyorum açıkçası.

  • Tinder kapanır mı?

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.