Şimdi Ara

Son Zamanlardaki TurkNet Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,Son zamanlarda TurkNet ile sorunlar yaşıyorum,turknete abone olurken mevcut yerlerde 100 mbbps mevcut olmayan yerlerde 35 mbbps kadar hız verceklerini söylemişlerdi fakat şuan maximum hız olarak ara ara 16 mbbps alabiliyorum ilk abone olduğumda 35 mbbps alabiliyordum.(İşin komik yani Türktelekomdan artık nefret edip TurkNete geçmek için TürkTelekom a 720 tl ödedim.)16 Mbbps yi geçtim internet hızımda sürekli sorunlar yaşıyorum bununla ilgili teknik arıza kaydı oluşturdum ( bu arada müşteri hizmetleri yok turknetin ben kimseyi muhatap alacak birini bulamadim aradığımda).Arıza kaydını oluşturalı 2 haftaya yakın oldu fakat değişen herhangi bir sonuç hızım sürekli 1 mbbps altına düşüyor,youtube dan 144p anca izliyorum,gerekli ekran resimlerini sizinle paylaşıyorum.bu arada konuyu ekşi sözlüğe taşımak isteyen olursa taşıyabilir herkes görsün ki kimse bu belaya bulaşmasın en kısa sürede iptal ettirmeyi düşünüyorum zaten.
    Son Zamanlardaki TurkNet Rezilliği
    Son Zamanlardaki TurkNet Rezilliği







  • Baya kötü bir tecrübe olmuş sizin için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hat değerlerin çok kötü, anca 1mbps alabilmişsin.
  • Merhaba, isterseniz bu durumu ben kontrol edeyim. Size yardımcı olmaya çalışayım. Bana PM üzerinden müşteri numaranızla birlikte bu durumu özet bir şekilde anlatır mısınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, isterseniz bu durumu ben kontrol edeyim. Size yardımcı olmaya çalışayım. Bana PM üzerinden müşteri numaranızla birlikte bu durumu özet bir şekilde anlatır mısınız?
    Merhaba durum düzeltildi,35 e yakın mbbps almaya başladım teşekkürler
  • BeMasterinCpp B kullanıcısına yanıt
    Sorun neymiş? Biraz detay alabilir miyiz? :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.