Şimdi Ara

Sizin veya Tanıdığınızın Başından Geçen Gerçek Paranormal Olaylar +18 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
7
Favori
5.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lan abi gece gece olmadı bu konu ya nasıl uyuyacam ben?

    Korktum şimdik ha
  • Marmara üniversitesinden sonrasını okumadım .Allah düşürmesin .
  • 10 lu yaşlarımdaydım, haftasonu evde kimse yoktu ve gündüzdü. Bakkala gidecektim, kışlık botlarım ayakkabılıkta duruyordu onları düzelttim ve bakkala gidip geldiğimde botlar evin içinde ayakkabılıktan alınıp resmen kapının dibine elle bırakılmıştı. Yüzüm mos mor olmuştu korkudan, anahtarı alıp sokakta annemin misafirlikten gelmesini bekledim kış günü saatlerce.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 16 Aralık 2016; 0:50:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nas+Felak+Ayetel Kursi vazgeçilmez üçlünüz olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anbilivıbıl

    Bir gece nöbetçi eczaneye gitmem gerekti. Taksi çağırdım gitmek için. Dışarıya çıktım taksi beklemek için. Sokak lambaları yanıyor ama fayda etmeyecek kadar ağır bir karanlik var. Hafif de serinlik. Taksiyi beklerken ağaçların puslu havasının oradan köpekli biri gelmeye başladı. Zincirli pitbull gibi ( karanlıkda seçemedim ) bir köpekle kapsonlu biri bana doğru geliyordu. Tam onünden geçerken aramızda 2 metre falan var durdu donup bana baktı ama yüzü hiç gorunmuyordu. Garip şekilde nefes sesi geliyordu. Taksinin farı sokağı aydınlatmaya başlayınca köpekli kişi yoluna devam etti. Taksi geldi öne bindim. Selam verdim ama alamadım. Taksicide kapsonlu idi ve uzun sakalları vardı. Hiç konuşmadı. Nöbetçi eczaneye dedim. Yola çıktık. Şoför adeta araba kullanan zombi gibiydi.hiç tepki yoktu. Neysek sağ salim eczaneye geldim. Girdim içeri ve iyi akşamlar dedim. İçeriye girdiğimde oradaki herkes dik dik bana bakıyordu. Herkesin gözleri simsiyah idi ne işin var gibi bakıyorlardi. Çekine çekime bir ağrı kesici istedim. Eczacı dik dik bakarak ilacı getirdi. Parasını verdim. Garip eczacı kapkara gözleri ile sert bir şekilde bana baktı. Dedim parada sıkıntı mı var ? Eczaci yok,paranormal dedi. Bende hiçbirşey olmamiş gibi eve döndüm.

    Saygilar

    Lan ciddi ciddi okuyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Küçükken (5-7 yaşlarında) gördüğüm bir kaç şey vardı hatta bazılarını çok net hatırlıyorum. Ancak ondan sonra öyle garip şeyler olmadı 2 kere mi ne altından geçtiğim direkte trafo patlaması oldu 1 metre önümden kablo savrularak geçti, başka bir zaman diğer bütün lambalar yanarken altından geçtiğim lamba bir anda söndü, ardından 20-30 metre ilerdeki diğer lambanın altından geçerken o da söndü korkup baktım diğerlerinin altından geçerken de sönecek mi diye ama diğerleri sönmedi. Sonradan farkettim ki o 2 direkteki lambalar yanmış olacak ki sonra ki günler de yanmadı. Bu ışıklandırma direkleriyle bi sorunum var ama anlayamadım




  • Özet ; Adam yoldan çıplak kız almış , kıza ceketini vsrmiş .kiza yardim etmis ve evine birakmis.Ertesi gun cocuk eve gitmis kapiyi calmis kadin acmis ve duvardaki kizin fotosu u gostermis.kiz yillar once ölmüş.Mezar taşında adamın ceketi varmış.



    Çocukken tuvalete gidemedeğim hayal ürünü hikayeler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedem çok anlatırdı, gençken yıkık dökük harabe bir evin penceresinde gelin görmüş. Başka bir büyüğümüz de üç harflilerin düğününü gördüğünü söylerdi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne korkak adamlarsınız lan, bu cin dediğiniz varlıklar beyin fonksiyonu olmayan garip bi varlık. Beyninizi kullanırsanız size bi şey yapamıycağını kavrarsınız zaten.
  • bu tür yaşanan şeyleri anlatmak iyi değildir derler o yüzden bence sizde anlatmayın.
  • Benim de başıma hala gelir özellikle yazın mersine gittiğimde direkler yanindan gecerken cızırdayıp durur
  • Böyle konular bu haftanın popüler konuları olmaya başladı hadi hayırlısı severim bende böyle konuları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: podkayfomxu

    Ne korkak adamlarsınız lan, bu cin dediğiniz varlıklar beyin fonksiyonu olmayan garip bi varlık. Beyninizi kullanırsanız size bi şey yapamıycağını kavrarsınız zaten.

    Onlarda insanlar gibi evlenir ve müslüman olanlarıda vardır kafir olanlarıda hadislerde geçiyor bu .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m-99

    Marmara üniversitesinden sonrasını okumadım .Allah düşürmesin .

    çok şey kaçırdın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Semper Fidelis

    Ben inanmıyordum böyle şeylere dalga geçiyordum ta ki şu son olayı yaşayana kadar.

    Akşam telefonu sesi ve wifi açık şekilde baş ucuma koydum yatıp uyudum, gece saat 03 de whatsappdan mesaj geldi uyandım telefona baktım ışığı yanıyordu sonra duvardaki saate baktım saat 03 sonra telefona uzanmak istedim fakat, uyku felci yaşıyordum ne elim ne ayağım tutuyordu resmen kımıldayamıyordum.

    Bu durumu daha önce birkez yaşamıştım yani uyku felcini ve dedim ki gözlerimi kapatayim uyuyayim sabah nasil olsa geçmiş olur.

    Tam gözlerimi kapattım bi uğultu sesi gelmeye başladi hemen gözlerimi açtım tekrar ne oluyo lan demeye kalmadan bir baskı çöktü üzerime, bu arada yan yatıyordum.

    Resmen birşey üzerime cıkmiş gibi beni yatağa bastırıyordu resmen yatağa gömüldüm ve baski ve uğultu giderek arttı arttı arttı derken tam karşımdaki iki duvarın ve tavanın birleştigi noktadan bir ses..

    ama nasıl bir ses tarifi yok böyle robotize bir ses gibi, bana " akıllı ol akıllı ol akıllı ol" dedi üç kere.


    o an korkudan kalbim duracaktı, bağırmaya çalıştım bağıramadım bir anda birşey boğazımı sıkmaya başladı nefessiz kaldım.Uğultuyla birlikte sanki deprem olmaya başladı, duvardaki saat yan döndü komidinin üzerindeki telefon zangır zangır titredi keza yattığım yatakda öyle.

    Ciddi söylüyorum 2 3 dakika nefessiz kaldım can çekiştim en son ölücem heralde diye düşünmeye başladım.

    Sonra o ses bana dedi ki, " seni boğuyorum hadi Allah ın gelip seni kurtarsın bakalım ! ".

    Ben de konuşamadığım icin içimden geciriyorum sadece bu durumdan kurtulucam inanıyorum bırak beni felan diye, yalvarıyorum resmen.

    Tam o an beni bıraktı, o uğultu geçti sarsıntı felan durdu hala telefonun ışıgı yanıp sönüyor felan.Neyse üzerimden ağırlık da kalkar kalkmaz yatakdan fırladım bagıra bağıra üzerimde eşofmanlarla dışarıya kendimi zor attım.

    Bi beş on dakika sonra eve girdim, televizyonu tüm ışıkları felan açtım.Lan dedim heralde bu rüya felandı, kabus gördüm gerçek olamaz heralde dedim.

    Sonra korka korka gittim telefona baktım, telefona bir sürü mesaj gelmiş tamda saat 03 de.

    O günden sonra ciddi anlamda bu konuya açıklık getirmeye çalişiyorum, nasil olur boyle bisi ya ?

    Hani inanmaz dalga geçerdim eskiden, şimdi konusu açılınca bile bi garip oluyorum yaşamayan bilemez.

    konuyu görünce hatırladım ve anlatmak istedim.



    Aynı şekilde banada 2 kere oldu hocam o uyku felci ve uğultu ama hiç konuşma sesi duymadım uyanmaya ve gözümü açmak için fazla direndim çabuk geçti.Genelde bende çok yorgun olduğum zamanda yatarken oldu bu 2 kere şimdi olmuyor allaha şükür ,geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3-5 yıl önce de bana oldu benzer bir şey. Gece uyurken üzerime bir ağırlık çöktü. Ama öyle bir şey ki kipirdayamiyorum bile. Sonra ağzımda bir ağırlık hissettim resmen bir el beni boğmaya çalışıyordu. Nefesim kesildi. Ne yapacağımı şaşırmıştım. Seşim bile cikmiyordu. Son çare olarak beni boğan eli ısırmaya karar verdim. Tüm gücümle eli ısırdım. Resmen ağzımın içinde et ve kemikten kıtırt diye ses geldi. Bir anda bir ağlama sesi ile kendime geldim. Meğerse aramızda yatan oğlanın ayağı dönünce ağzımın üstüne gelmiş ve nefes almamışım. Ayakta resmen dış izlerim çıkmıştı. Uyutmak için bayağı çabalamak zorunda kalmıştık. Bu da böyle bir anımdır. GERÇEKTİR.
  • bundan 10 sene önce eşim lafın arasında "koridorda halay çekiyorlar görmüyor musun?" diye dalga geçmişti. o gecede çok sıcak olunca kızımı da alıp salonun balkonuna yatmaya gitmiştim. Banyoda yatak odasıyla dip dibe.. Normalde gece lavaboya kalkan bir kişi değilim ama o gece kalkacağım tuttu. Banyoda çamaşır makinesi hiçbir şey yokken alev almıştı. Kirli çamaşırlardan sadece eşime ait olanlar yanmıştı.. Gece kalkmasaydım sadece kıyafetleri değil tahminim kendide yanacaktı.
  • Arkadaslar boyle konulari gercekten merak ediyorum. Aranizda gercekten boyle bir olay yasayip dine baglanan var mi?
  • Böyle olay çok var bende ama inanan sayısı az olduğu ve hatta bu inanmayanlarında dalga konusu için pek anlatmak istemiyorum.

    Geçenlerde bir biyoenerji seansına katıldım. Sıkıntılı bir gencin biyoenerjisini kontrol ediyorduk. Neyse çok detaya girmeyeceğim. Ben bir dua okuyordum içimden ve bu daha önce hiç görmediğim, konuşmadığım, seans esnasında dahi gözgöze gelmediğim genç ismimi söyleyerek dua etmememi canını acıttığını söyledi. Ne adımı biliyordu halbuki nede dua ettiğimi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: igneli

    Böyle olay çok var bende ama inanan sayısı az olduğu ve hatta bu inanmayanlarında dalga konusu için pek anlatmak istemiyorum.

    Geçenlerde bir biyoenerji seansına katıldım. Sıkıntılı bir gencin biyoenerjisini kontrol ediyorduk. Neyse çok detaya girmeyeceğim. Ben bir dua okuyordum içimden ve bu daha önce hiç görmediğim, konuşmadığım, seans esnasında dahi gözgöze gelmediğim genç ismimi söyleyerek dua etmememi canını acıttığını söyledi. Ne adımı biliyordu halbuki nede dua ettiğimi.

    Verseydin kutsalı iblise hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.