Şimdi Ara

Sizin veya Tanıdığınızın Başından Geçen Gerçek Paranormal Olaylar +18 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
7
Favori
5.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir gece nöbetçi eczaneye gitmem gerekti. Taksi çağırdım gitmek için. Dışarıya çıktım taksi beklemek için. Sokak lambaları yanıyor ama fayda etmeyecek kadar ağır bir karanlik var. Hafif de serinlik. Taksiyi beklerken ağaçların puslu havasının oradan köpekli biri gelmeye başladı. Zincirli pitbull gibi ( karanlıkda seçemedim ) bir köpekle kapsonlu biri bana doğru geliyordu. Tam onünden geçerken aramızda 2 metre falan var durdu donup bana baktı ama yüzü hiç gorunmuyordu. Garip şekilde nefes sesi geliyordu. Taksinin farı sokağı aydınlatmaya başlayınca köpekli kişi yoluna devam etti. Taksi geldi öne bindim. Selam verdim ama alamadım. Taksicide kapsonlu idi ve uzun sakalları vardı. Hiç konuşmadı. Nöbetçi eczaneye dedim. Yola çıktık. Şoför adeta araba kullanan zombi gibiydi.hiç tepki yoktu. Neysek sağ salim eczaneye geldim. Girdim içeri ve iyi akşamlar dedim. İçeriye girdiğimde oradaki herkes dik dik bana bakıyordu. Herkesin gözleri simsiyah idi ne işin var gibi bakıyorlardi. Çekine çekime bir ağrı kesici istedim. Eczacı dik dik bakarak ilacı getirdi. Parasını verdim. Garip eczacı kapkara gözleri ile sert bir şekilde bana baktı. Dedim parada sıkıntı mı var ? Eczaci yok,paranormal dedi. Bende hiçbirşey olmamiş gibi eve döndüm.

    Saygilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anbilivıbıl

    Bir gece nöbetçi eczaneye gitmem gerekti. Taksi çağırdım gitmek için. Dışarıya çıktım taksi beklemek için. Sokak lambaları yanıyor ama fayda etmeyecek kadar ağır bir karanlik var. Hafif de serinlik. Taksiyi beklerken ağaçların puslu havasının oradan köpekli biri gelmeye başladı. Zincirli pitbull gibi ( karanlıkda seçemedim ) bir köpekle kapsonlu biri bana doğru geliyordu. Tam onünden geçerken aramızda 2 metre falan var durdu donup bana baktı ama yüzü hiç gorunmuyordu. Garip şekilde nefes sesi geliyordu. Taksinin farı sokağı aydınlatmaya başlayınca köpekli kişi yoluna devam etti. Taksi geldi öne bindim. Selam verdim ama alamadım. Taksicide kapsonlu idi ve uzun sakalları vardı. Hiç konuşmadı. Nöbetçi eczaneye dedim. Yola çıktık. Şoför adeta araba kullanan zombi gibiydi.hiç tepki yoktu. Neysek sağ salim eczaneye geldim. Girdim içeri ve iyi akşamlar dedim. İçeriye girdiğimde oradaki herkes dik dik bana bakıyordu. Herkesin gözleri simsiyah idi ne işin var gibi bakıyorlardi. Çekine çekime bir ağrı kesici istedim. Eczacı dik dik bakarak ilacı getirdi. Parasını verdim. Garip eczacı kapkara gözleri ile sert bir şekilde bana baktı. Dedim parada sıkıntı mı var ? Eczaci yok,paranormal dedi. Bende hiçbirşey olmamiş gibi eve döndüm.

    Saygilar


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • güne açan çiçekler gibiyizz yalaaan yalaaan
    öyle saf ki sevgimizz yalaaaaan
    ayıramaz bizi hiç kimseee yalaan yalaan
    ölene dek beraberizz yalaaaan

    Şu kızların bu şarkısını dinlediğimde 3 harfliler bastı sanmıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

    Geçenlerde benim amcanın oğlu anlatmıştı. Ormana arkadaşlarıyla kampa gitmiş. Geldiklerinde saat 5 civarıymış. Neyse çadırları kurmuşlar ateşi yakıp biraz sohbet edip yatacaklarmış. Ateş için çalı çırpı gerektiğinden ormana bir kişiyi yollamışlar. Havanında kararmasına ya 1 saat varmış ya da o kadarda yokmuş. Neyse bu arkadaşlarından biri ormana gitmiş bunlarda müzik açıp bira içiyorlarmış. İçlerinden dindar olan bira içmiyor tabi. Bu dindar olan ormandan çığlık sesi geldiğini söylemiş bınlara. Tabi bunların kafa bi milyon fazla takmamışlar. Neyse ormana odun toplamaya giden dönmüş. Arkadaşlarıda berede kaldın falan diye sormuşlar. Ormana giden hiç ses çıkarmadan odunların bir kısmını ateşe koymuş ve körüklemiş. Tabi benim amcamın oğlu ve arkadaşları içmeye devam edip karı kız mevzusu konuştuktan sonra kamplara sızmışlar. Gecenin bir vakti dindar olan kalkıp sabah namazı kılıp yatacakken ormana oduna gidenin çadırının açık olduğunu görmüş. Üstelik çadırdan garip bir dilde sesler yükseliyormuş. Hiçbir dile benzemeyen sesler. Çadıra gitmiş bir de ne görsün. İçerde garip silüetler aralarında konuşuyor. İnsana benziyorlarmış ama gözleri parlak kulakları daha sivri ve ciltleri parlayan en önemliside ayakları ters silüetlermiş. Amcamın oğlu dindarın attığı çığlıkla ayaklanmış ve diğerlerinide kaldırıp dindarın yanına gitmişler. Adamı sakinleştirdikten sonra ne gördüğünü sormuşlar. Kekeleyerek c c. C. C c ci ci cin gördüm hemde 3 taneydi demiş. Çadıra bakmışlar oduna giden mışıl mışıl uyuyor. Dindarı sakinleştirip kampı bitirmeye karar vermişler. Eve dönerken iki araba döneceklermiş oduna gidenin arabası ve benim amcamın oğlunun arabasıyla dönerlerken amcamın oğlunun arabasını dindar kullanmış. Diğer aracıda oduna giden kullanmış. Diğerleri tam ayılamadığından bunlara vermişler arabaları neyse bunlar yolda giderken amcamın oğlu dindara yanlış görmüş olabilir misin diye sormuş. Halen şokun etkisinde olan adam konuşamamış ve yola devam ederlerken birden amcamın oğlunun telefonu çalmış telefonu açmış arayan oduna giden arkadaşıymış. Garip bir ses tonuyka hepiniz öleceksiniz demiş. Tam o sırada acı bir fren sesi duyulmuş ve oduna gidenin sürdüğü araba uçurumdan aşağı yuvarlanmış. Olay yeri inceleme ambulans derken oduna giden hariç hepsinin ceseti bulunmuş.

    Herkes öldüyse bu olayı kim anlattı

    Benimde başımdan bi kamp macerası geçti.
    Aslında paranormal midir bilmem. Neyse ormanda kamp yapıyoruz. Ağaçlıkların içi güzel bi yer. Hemen yanımızda çok dik 100-150 m yüksekliğinde vadi bayırı ve aşağıda dere var. Bizde hemen bayırın üst tarafındayız. Gece olan normal olaylar oluyor, işte çakallar geziyor felan ben takmıyorum bunları. Ama belli belirsiz dereden bi zil sesi geliyodu. Kamptakilerden biride babasının o derede cin gördüğünü anlatırdı. Ben bu zil sesini pek takmadın, zaten belli belirsizdi. Korkmasınlar diye kimseye söylemedim. Öyle böyle sabah oldu. Arkadaşlardan biri dereden zil sesi geliyodu sölemedim size dedi. Tabii ben şok oldum. Ormanda derenin içinde zil sesi ne arar şimdi düşününce herkesin uyuduğu sırada zil sesini dinliyodum, korkunç geliyor.

    Var bi kaç bişey daha ama çok üşendim, hem ben pek inanmam. Bu tür olaylarda mantıklı bi açıklama oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yav He He Bir Kerede Aydınlıkta Olsun Şöyle Olaylar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere kayseride köydeydim. Orda üç harfliler boldur denir. Terkedilmiş bir ev gibi bir yerde oturmuş kuzenimle muhabbet ediyorduk. Kuzenim karşımdaydı bende evin önünde oturuyordum. Kuzenim bir şeyler anlatıyordu sonra arkadan hızlıca siyah dumanımsı bir şey geçti. Kedi mi diye düşündüm ama kedi o kadar hızlı olamazdı çünkü düzlük bir yer değildi arka taraf yani zıplaması falan gerekirdi ama benim gördüğüm şey dümdüz gitmişti. Ayrıca kediye göre baya büyüktü de. Neyse onu gördüm sonra kuzenimi dinlemeye devam ettim. Sözünü bitirince az önce arkandan 3 harfli geçti dedim güldük ikimizde

    Bu da böyle bir anımdır
  • korkunç bi olay sayılmaz ama

    Lisedeyken sabah en son ben kalkardım

    Yatakta yatarken sürekli ailemin birşeyler konuştuğunu duyardım. Ama sürekli muhabbet. O kadar ses duyardım ki susun diye bağırırdım bazen..

    O gürültü beni uyandıracak seviyeye geldiğinde, nerde konuşuyorlar bunlar diye bakmak için salona giderdim ama salon herzaman bomboş olurdu. Evde kimse yok ve ben evdekilerin gürültülülü muhabbetlerine kızıp uyanırdım. Manyah mıyam neyim bilmiyorum.

    Geçen gecede tam uyuyamamıştım. Gecenin köründe acayip sesler duyuyordum.


    +bu benim için korkunçtu biraz

    Bizim yan apartmanın giriş katında bi aile otururdu.
    İlginç bi aileydi ama önemsemedik hiç.
    Evlerinin kapısının yanında bi bank vardı.

    Bi ara geceleri o banka 2 kişi oturuyordu.
    Konuşuyorlardı birşey hakkında ,bende dinliyorum gece uyuyamadım.ama öyle bi konuşuyorlarki bi kelimesini bile anlamıyorum. Ses var, Türkçe konuşuyor gibiler ama ne diyolar belirsiz.ve durmadan konuluyorlar, hep 1 kişi konuşuyor ama karşılıklı değil. Aramızda 10 metre var ben 2.kat penceresindeyim bu arada.

    2 kadın varmış gibi gözüküyor ama o kadar karanlıklarki.. ,yani üstlerine fenerle ışık tutasım geliyor o anda çünkü ilginç bi karanlık var ve konuşma biçimleri çok ilginç. Acayip bişey oldugunu hissedebiliyorum ama kestiremedim yattım.
    Birkaç gğn böyle devam etti sonra olmadı bi daha.
    2 ay sonra falan, ev sahibi geldi oturmaya.Alttakilerin büyü yaptıklarını ve cinlerle konuştuklarını söyledi
    O an anladım gerçekten gördüğüm şey bir cindi.
    İnsan silüetindeydi ama karanlıktı..

    Bu arada ev caminin dibinde. Ve caminin yanında bi tane küçük bina var. Yaşlılar toplanıp muhabbet ederlerdi. Ama ordaki yaşlılardan hiç biri namaz kılmazdı. Çok ilginç geliyordu bana. Cuma vakti caminin 1 metre uzağında otururlardı. O kadının kocasıda orda takılıyormuş meğer. Ne amaçları var çözemedim ama çok şaşırmıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 15 Aralık 2016; 10:56:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • anakata kullanıcısına yanıt
    Amcamın oğlunun arabasındakiler sağlam dikkatli oku.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes iyi sallamıs
  • 3-4 gün felan önce gece uyurken birden sağ alnımın şakak mı deniyor oraya orda biri kaşıntı elleme hissettim birden tekme atar gibi yapıp yataktan sıçradım kalktım ışığı yaktım akrep felan mı var yatakta diye baktım birşey yoktu banyo ya geçtim çiş sonra elimi yıkamak için aynanın karşısına geçtim aynada kendime bakarken kaşınan yere bir baktım alnım da yukardan aşşağıya doğru uzun ve derin bir çizgi, uyurken kendim tırnaklarımı geçirmiş olmam imkansız yeni kesmiştim çokta derin keserim. ve o gün tektik yatakta evde de kimse yoktu.. hala anlayamadım nedir ne oldu.
  • Editleyeceğim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir keresinde kızın biri günaydın dedi,hala şoktayım çıkınca Bim'e gitcem ehe.
  • Anbilivıbıl kullanıcısına yanıt
    Güldürdün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oksygen kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam beyni uyaran kesinlikle bir şeyler vardır frekans dalgaları felan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok heyecanlı beyler yazmaya devam
  • Zebaniye dönüşüp tirboyu yemiştim.
  • ya şu kıbledereyi ne çok abarttınız beyler yok öyle bişey kolpa hepsi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baris195



    https://youtu.be/_xZ4IzKhEH4

    kolpa dostum hep view kasmak için bunlar




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.