Şimdi Ara

Ağızımıza Tıkılan Remasteredlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu konuyu oyun bölümünde nereye yazayım bilemedim, çünkü spesifik olarak Playstation, PC veya başka bir şey ile ilgili bir konu değil, oyun sektörü ile ilgili bir sitemimi anlatacağım. Umarım yanlış yere yazmıyorumdur.

    Burnout Paradise Remastered çıkacakmış. 4k falan olacakmış.

    10 sene önce çıktı bu oyun. Bu 10 senede Criterion, Need for Speed Most Wanted 2012'yi yapana kadar 10 tane yeni Burnuot oyunu yapardı. Ama onun yerine Burnout Paradise Remastered çıkıyor. Daha Need for Speed'ler düzün satmazlarken kim ne yapsın Burnuot Paradise'ın remasteredını.

    Oyun yapımcıları ego tatmini meraklısı oyuncuları memnun edecek oyunlar yapmaya çalışmaktan, yeni düzgün oyunlar yapmıyorlar artık. Sürekli eskileri ısıtıp ısıtıp koyuyorlar. Yada Assasin's Creed'in bilmem kaçıncı oyununu çıkartıyorlar. Yada yeni dediklerin oyunlarda eski oyunların animasyonlarını, haritalarını, yapılarını kullanıyorlar. Etrafımız birbirlerinin kopyası açık dünya oyunlarla çevrildi. Kimsenin yeni bir şey yapma niyeti yok. Kahkahalar atarken silah skinlerinden kazandıkları paraları saymak istiyorlar artık. Bağımsız yapımcılardan medet umar haldeyiz.

    Çünkü o ego tatmini meraklısı oyuncuların güzel hikayeli, müzikli, atmosferli, karakterli, dinamikli bir oyun oynamak umurlarında değil. Başka insanlardan üstün olabilecekleri oyunlar istiyorlar. PUBG'de 100 kişi arasından 1. olmak istiyorlar. Skinlere, giysilere paralar verip başkalarından ayrıcalıklı gözükmek istiyorlar. Destiny'de kimsede olmayan silahları toplamak istiyorlar.

    Film oyunu diye bir şey vardı eskiden, kötü kötü oyunlar olurlardı bunlar. İnsan kötü bir oyunu özler mi, ben özledim. Wonder Woman'ı izledim geçenlerde "Bir oyunu olsada oynasam." dedim, "Ant-Man'in bir oyunu olsaydı keşke." dedim. Çünkü durum o kadar kötü. Oyun sektörü uçuruma doğru sürekleniyor. İlerde single oyun kalmayacak, sadece online oyunlarla kumar gibi bir şey olacak oyunlar.

    Sinirliyim be forum, doluyum. Bir tane hobim vardı ama o da birilerinin egoları kaşınıyor diye yok oluyor. Eskiden "İleride oyunlar belkide sinemadan daha etkileyici bir hale gelecek büyük saygınlık kazanacak." derdim, ama düştüğümüz hale bak. 5. ve 6. jenarasyon konsol dönemini, bir de 7. jenarasyonun BF3'ten önceki dönemini çok özlüyorum. Çünkü her şey Dice'ın BF3'ü yaparken "Konsolların gücü yetmiyor" demesiyle başladı. PC Master Race'cileri coşturdu Dice bunu diyerek.

    İnsanların PC ve konsollar arasındaki grafikleri karşılaştırmaları yerine, PS3 ve Xbox 360'ın özel oyunlarını karşılatırdıkları dönemi çok özlüyorum be forum. Işıklı grafik kartlarının değil, oyunların konuşulduğu dönemi özlüyorum. Çıkan oyunların çözünürlüğünün, FPS değerlerinin umursanmadığı, oyunların umursandığı dönemleri özlüyorum. Red Dead Redemption'ın PS3'de 720p'den düşük çözünürlüklü olduğu umursamadan oyunu konuştukları dönemi özlüyorum.

    Tek umudum Bitcoin'nin PC oyunculuğunun gazını alması ve bu grafik savaşlarının bitmesi. Belki o zaman insanlar kendilerine gelirler.

    Belki :(







  • skyrim nfs2 falan ben bu oyunları sevdim hep. şimdi çıkan oyunlara grafikler falan güzel ama oyunlar çöp. gta 4 5 falan hep çöp, witcher mitcher oyunlar çıkıyor hepsi çöp oynanış çok kötü. millet nasıl oynuyor anlamıyorum. assassin's creed falan hiç sevmedim ben.
  • oyun devri multiplayerci ve simülasyoncu tayfa yüzünden bitti bitecek.

    hadi eyv multide win win oluyor herkes kazanıyor ama simülasyonun grafikci tayfayı memnun etmekten başka olur yanı yok. yıllardır simülasyon araba yarısı çıkaracaz diye mezarda kemiklerini sızlattılar most wantedin. Tabi direksiyonu alan arabayı içeriden süren 2000 li direk nfs shift tarzı oyunların içine doğanların hosuna gitti bastılar paraları aldılar oyunları.

    Özet geçecek olursak simülasyon başladı başlayalı hikayeli oyunlar azaldı veya köreldi kırpıldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AvriL<3

    oyun devri multiplayerci ve simülasyoncu tayfa yüzünden bitti bitecek.

    hadi eyv multide win win oluyor herkes kazanıyor ama simülasyonun grafikci tayfayı memnun etmekten başka olur yanı yok. yıllardır simülasyon araba yarısı çıkaracaz diye mezarda kemiklerini sızlattılar most wantedin. Tabi direksiyonu alan arabayı içeriden süren 2000 li direk nfs shift tarzı oyunların içine doğanların hosuna gitti bastılar paraları aldılar oyunları.

    Özet geçecek olursak simülasyon başladı başlayalı hikayeli oyunlar azaldı veya köreldi kırpıldı.

    oyunların zorlukları da azaldı. oyunların zorluğu artık daha çok vakit harcamakla geçiliyor. eskiden yetenek ve zekaya daha dayanıyordu. ama bin kere ölüp bir kere geçilen zeka değil. ilk seferde düşünmen gereken zeka. türkçenin içine ettik her neys xd




  • Ulan öyle bir yazmışsın ki hocam 5 yıllık sevgilinden ayrıldın sandım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı benim de düşüncelerime tercüman olmuşsun. Hep yeni nesil bebeleri yüzünden bunlar. Sokayım grafiğinize ya. Witcher 3 hariç yeni nesil çoğu oyun çöp. Buna gta 5 de dahil. GTA San Andreas'ın o özgür ruhunu yaşamamış yeni nesil yetmeler sırf grafik dolu diye gta 5 diye ölüp bitiyorlar. Bir de salak salak kozmetik eklentiler yapıp (silah skini, bıçak vs... vs...) duruyorlar para için başka bir şey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.