Şimdi Ara

mermerit/dokme mutfak tezgahi hk.(ACIL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
47.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar mutfak dolabi yaptiriyorum ve tezgah konusunda kararsiz kaldim. Gonlum tek parca olmasi sebebiyle dokme tezgahtan yana ama catlama fln olabiliyor deniyor. Acaba bu konu hakkinda bilgisi olan var midir? Illa granit mi yaptirmak lazim.



  • Kesinlikle granit yaptır mermerit,e çok dikkat etmek gerekiyor çabuk kırılıyor en berbat yanıda üstüne sıcak birşey koydugunda izi kalıyor bir dahada çıkmıyor
  • hayır hiçte kırıldığı filan yok 5 yıldır kullanıyoruz yeni evime de yaptırdım gayet rahat... sadece çelik materyalleri sıcak ocaktan aldığınızda direkt mermeritin üstüne koymamanız gerekiyor altlık kullanmalısınız baska bir dezavantajı yok.
  • bence de mermerit alma. mermerit mermer tozu ve plastik karışımı. hanım mermerit mutfak tezgahı üstüne davul fırınla yemek pişirmişti. var olan çatlak daha da büyüdü. bu arda dediğim gibi mermeritin de çatlama ihtimali var. ayrıca sağlam izlenimi vermiyor. ben çin malı matkapla kolayca deldim su arıtma cihazını takmak için. içinden resmen toz gibi plastik çıkyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • granti elbette çok daha sağlam çizilmez leke kalmaz kırılmaz mermerit ise mermer tozu ile polyester karışımı malzeme ama çokta kötü değil nerdeyse 7 seneden beri kullanıyoruz hiçbir sorun yok ilk günkü gibi hemde granite göre nerdeyse yarı yarıya fiyat farkı var bunu göz önünde bulundurursan 5 sene sonra kaldır at yenisini koy zararın olmaz kısaca tavsiye ederim
  • su ana kadar onume iki ornek geldi. Biri abimin mutfagi biride bir akrabamin mutfagi. Ikiside dokme yapilmis. Abiminki 6senedir, akrabaninki de 4 senelik. Ikisinde de bir sorun yok su ana kadar ve ozellikle dun bizzat kullanan yengemle konustum ve sicak tencere ve caydanlik koydugunu ve su ana kadar hicbirsey olmadigini soyledi. Tek parca olmasi nedeniyle dokme tezgaha yakinim ama kesin bi bilgi alsam cok iyi olacak. Yani catlayan diyenler ile catlamayanlar arasinda malzeme farki yok mudur yoksa sans isi midir birsey olmamasi? Granit olursa birkac parca olacak,aralari silikonlu olacak,eviye ek alinip,silikonla montajlanacak. Silikonda ileride karariyor falan diye hosuma gitmiyor. Son olarak mermerit ile dokme dedigimiz tezgahlar ayni midir?
  • Mermeriti kollarsan idare eder graniti kollamana gerek kalmaz aradaki fark bu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkanozd

    butcen varsa yine dokum olan cimstone malzemeden yaptirabilirsin. metretul` u min 400 tl dir ve ne granit gibi zamanla renginde degisim olur ne de kirilir


    Valla o kadar parayı tezgaha veremem. zaten yapacagım Mutfak dolabı 2500 lıra tutuyor. Tezgahta 4metre. Dokum tezgah ıcın 4metresıne 790 lıra fıyat aldım sanırım bu fıyat bıraz yuksek.Cunku mermercıde granıtın en dusuk kalıtelısıne 200/metretül fiyat aldım.
  • Arkadaşlar mutfak konusunda bu firmaya güvenebilirsiniz. Ben bu firmaya yaptırdım gayet memnunum.

    http://polakril.com.tr/tr/polakril-anasayfa
     mermerit/dokme mutfak tezgahi hk.(ACIL)




  • Çimstone diye birşey var, granite göre daha ucuz.Şurada bilgi mevcut: Çimstone
  • Mutfak tezgahı seçiminde kapsamlı bir araştırma yazısı ilginizi çekebilir.


    http://mermeritmobilya.com/mermerit-mobilya-hakkinda/mutfak-tezgahi-se%C3%A7imi-neden-mermerit
  • Onca doğru veya yanlış bilgilere itimat etmek yerine, üretimimiz veya showroom muzu ziyaret ederek kesin ve üretici diliyle bilgi alabilirsiniz..
    Mermerit döküm tezgah için detaylı bilgi ve fiyatları hakkında daha net olmak için inceleyebilirsiniz..
    Buyrun link:https://tezgah.mermeravm.com/mobil/mermerit-tezgah_GR-08279K.html

     mermerit/dokme mutfak tezgahi hk.(ACIL)B
     mermerit/dokme mutfak tezgahi hk.(ACIL)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinerhuseyin -- 14 Haziran 2019; 22:7:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.