Şimdi Ara

Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
47
Favori
143.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • barlas_dnz B kullanıcısına yanıt

    merhabalar hocam kullandığınız ağ izleme programının adı nedir acaba?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: barlas_dnz

    arkadaşlar evimde xiaomi security camera 360 var. Ağ hareketlerinde gözüme çarptı; sürekli bi domain ile iletişim kuruyor. Siteye baktığımda güvenlik sertifakası bile olmayan çince bir arama motoruna benziyor. Bunun hakkında bilgisi olan var mı? 

    Edil:ilgili siteyi karalisteye aldım. kameranın çalışmasında herhangi bir sorun yok. Ama güvenlik kamerasını bile insanlardan habersiz bir şekilde ne işlere alet ediyorlar. Ben gideyim de bide süpürgeye bakayım hangi sitelerde geziyor diye

    merhabalar hocam kullandığınız ağ izleme programının adı nedir acaba?





  • Creativebjk C kullanıcısına yanıt

    pi-hole kullanıyorum

  • Merhaba, Mijia Smart Home 360 ürününü alıp dışarıyı görecek şekilde evin içine koyacağım. Hafıza kartına (64gb) sürekli kayıt yapması hafıza doldukça da silip devam etmesini istiyorum.Uzaktan erişim vs. istediğim bir özellik değil.

    Problem şudur ki kullanacağım yerde internet erişimi yok.Telefon ile internet paylaşıp kurulumu yapabilirim ama internetsiz bu cihaz kayda devam eder mi, hata yada problem çıkartır mı? Eğer öyleyse nasıl bir cihaza yönelmeli, kullanımı basit kendi üzerine kayıt yapan ve gece görüşü olması yeterli.

  • selam arkadaşlar.xiaovv outdoor 360 dışmekan kamera aldım çinden.bahçeye kurdum 128gb cd kart koydum herşey gayet güzel fakat geriye dönük görüntüleri izleyemiyorum bir türlü açmıyor.bilgisi olan varmı acaba. Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları
  • Divide et impera D kullanıcısına yanıt
    kayıt yapar.sağdece dışardan izleyemezsin.anca kartı çıkarıp bilgisayardan izleyebilirsin
  • mahmutsisik28 M kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim cevabınız için.Bunu öğrenmem güzel oldu.Sürekli kayıt istiyorum ve 64gb destekliyor görünüyor.Kaçar dakikalık yada saatlik kayıtlar halinde kayıt yapıyor.

    İnternet olmadan telefon ile kumanda edilemiyor mu cihaz? Yani kayıt için vs. komutları/ayarları değiştirmek için internet paylaşımı yapıp cihaza ayarlamaları o şekilde mi yapmamız gerekiyor?

  • Divide et impera D kullanıcısına yanıt
    internet olmadan cihazı kontrol edemezsin.
  • Divide et impera D kullanıcısına yanıt
    saati felan yok değişik bir ayar yapmazsan sürekli kayıt yapar hafıza kartına.
  • Arkadaslar bir sorunla karşı karşıya kaldım xiaomi 360 kamera kullanıyorum 7/24 kayit yapıyorum kamera takili karta kayit ederken hiç sıkıntı yok tıkır tıkır akıyor izlerken hiç takılmıyor fakat uygulama üzerinden istedigim kismi telefonuma almak için kayit tuşuna bastigim an 10 saniyede bir tekrar yüklemeye çalışıp donmalar olmaya başlıyor bunu nasıl düzeltirim acaba bilen var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar

    kaydedilen gmrüntüleri bilgisayara atıp izlemek istiyorum ama sadece sesler açılıyor bir uygulama mı var görüntüleri de izlemek için izlemek için acaba

  • SON EDİT ÖNEMLİ: En sonunda kendi ağıma kurdum. Modemde misafir ağı yaptım 2,4ghz üzerinden, adını Xiaomi koydum ve şifreyi basit şekilde wpa2-psk olarak ayarladım ve bağlandı nihayet. :)


    Merhabalar, ilginç bir durumla karşı karşıya kaldım sanırım. :)


    Evimde turknet 100mbit ve Keenetic adsl modem kullanıyorum. Bu sistemle Mihome 360 1080p kameramı bağlayamıyorum. Kurulumu yapmaya başlıyorum barkodu çıkıyor okutuyorum okuyor ve telefonda işlem yapmaya başlarken %99a gelince hata veriyor ve ekteki hata çıkıyor.


    Daha önce Mi Defang camera kullanıyorum sorun yoktu, fakat eskiden asus modemle kurulum yapıyordum; onu da bağlamayı denedim aynı yerde aynı hatayı veriyor.


    Üst komşumda ttnet ve zyxel modem var onun wifi ağına bağlanarak bağlamayı denedim ve şak diye kurulum oldu.


    Hata ekranı:

    Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları



    Şimdi aklıma gelen sorun dediğim gibi eskiden asus dsl ac68u kullanıyorum ve onunla birlikte defang kamerayı kullanıyorum. Modem cortlayınca keenetic aldım ve kurulum yapamıyorum, acaba modemde yapmam gereken bir ayarmı var?


    EDİT: Konuda geriye doğru okudum önerilenleri yaptım; wifi adı kısaltma değiştirme şifreyi kısaltma vs. yok bağlanmıyor arkadaş. :) Üst komşunun wifiyi denedim yine 3-4 saniye sürmedi bağlandı ya... Çözemedim neden yapıyor, modemden diye düşünüyorum kesinlikle...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mefisto-TR -- 11 Mart 2021; 22:53:14 >




  • Bu kamera hareketi algılıyor evet ama bir türlü takip ettiremedim. Hareket yönüne dönmek gibi bir kabiliyeti yok mu bunun :/


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi Home 360 2K Pro aldım. Genel olarak memnunum ama cihaz üzerindeki hoparlör kapalı, mikrofon açıkken ortamda hiç ses olmasa bile aşırız cızırtılı ses geliyor. Uzak hoparlörü (uygulama üzerindeki mikrofon simgesine tekabül ediyor) açıp konuşmaya başlayınca cızırtı gidiyor. Hoparlör kapalıyken cihaz mikrofonun hassasiyetini artırıyor, hoparlör açıkken de yankı yapmasın diye kapatıyor mu diye düşünmeye başladım.

  • Mijia smart home 360 kamerada cloud üzerine kayıt nasıl yapılır?

  • Hücresel ağdan Mijia 360 kamerayı izlerken 5-10 saniye sonra bu uyarı çıkıyor ve görüntüyü kapatıyor. Bunu nasıl çözeriz?

    Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceteris Paribus -- 5 Nisan 2021; 15:22:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemilian C kullanıcısına yanıt

    öyle bir huyu yok

  • Ceteris Paribus kullanıcısına yanıt

    hattında veri kısıtlaması varsa kaldır

  • mahmutsisik28 M kullanıcısına yanıt

    ama telefondaki programda öylebir secenek var.

  • sorix kullanıcısına yanıt

    ayarlardan ayarlayıp sürekli kayıt yapıyor.

  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.