Şimdi Ara

sevk tarihi değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yeni yıldan önce bedelli askerliğe başvurdum ve ilk tercihim olan ağustos ayına sevk tarihim verildi. ancak sevk tarihinin 17-18 ağustos olacağı yeni yıldan sonra ortaya çıktı ve bu süreçte ben yurtdışında iş ayarladım. 1 ağustosta veya 5 ağustosta başlasak sorun yoktu ancak 17-18 ağustos oldukça geç ve 2 hafta kadar erteliyor işe başlangıcımı. çıkışta covid vs. olsak zaten baya kötü gidişi tamamen etkiler. ben askerliği temmuza çekmek istiyorum acaba bu konuda daha önce dilekçe yazıp pozitif negatif sonuç alabilen var mıdır aramızda?




  • merhaba ben yazdım ve kabul edildi

  • benim de aynı şekilde kabul gördü askerlik şubeye gidip bırakıyorsunuz dilekçe ve mazeretinizi açıklayan belgenizi.

  • affiliation kullanıcısına yanıt

    Sevk değişikliğiniz dilekçeyi bıraktıktan kaç gün sonra onaylandı acaba hocam

  • despote kullanıcısına yanıt

    2-3 ay kala yazdım dilekçeyi ertesi hafta gel sonucunu öğren dediler ertesi hafta daha o gün gelmeden aradılar kabul oldu gelip imza atman lazım diye gittim paso bir şeyler yazıp imzaladım. sonra ama askeriyede ilk girişte biraz pürüz yaşadım bölüğüm belli değildi vs. ama halloldu bir şekilde.


    dilekçeyi bıraktığım askerlik şube istanbuldaydı.



    bu arada iyi ki öne çekmişim çünkü asker çıkışı fena bir öksürük ağrı vs geldi 2-3 haftada toparladım su içip istirahat ile. asker bitince nasıl çıkacağınız tam bir piyango kimi doktora gidiyor kimi hafif ama herkes bi hasta oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 7 Ağustos 2022; 15:12:49 >
  • affiliation kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam teşekkür ederim

  • Merhaba benim de böyle bir durumum var İşimden dolayı hazirandan sonraki aylarda bedelli için askere gitmem büyük zorluk olacak. Ama bugün celp tarihleri açıklandı ve 31 mayıs 2023 e celp çıktı. Mümkün olduğunca erken gitmem gerekiyor mart veya nisan aylarında bunun için dilekçe yazacağım . dilekçede neler yazdınız ve dilekçenin verileceği askerlik şubesi illa kayıtlı olduğum ile mi verilmeli yoksa farketmiyor mu ?

  • altugakalin A kullanıcısına yanıt

    kral ben durumumu acikladim agustos yerine haziran yapmak biraz daha kolay bir olay yaz aylarinda cok kisi istemiyor zaten o yuzden zorluk cikmadi. ben is ayarladim isin baslangic tarihi ile bu tarih cakisiyor dedim. biraz somut bir olaydi yani boyle aradaki seylerde durum ne bilmiyorum durum varsa yapabilirler sonucta bazi insanlar da marttan nisandan hazirana aldirmistir onlarin yerine sokarlar belki seni sansini denemek lazim. ilk aylar biraz zorlu tabi cogu kisi gidim bitsin gitsin istiyor yigilma oluyor.


    ben subeme verdim dilekceyi eger imkanin varsa oyle yapsan iyi olur. verilen dilekce anladigim kadariyla zaten ust mercilere iletiliyor bir sekilde sonra senin yaptigin tek sey imza atmak vs oluyor. belki baska bir sube de halleder sormak lazim telefonla aciyorlarsa telefonlari.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.