Şimdi Ara

(Satılmıştır) Aracımın fiyatı emsallerinden uygun olmasına rağmen neden satılmıyor ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
5.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Piyasa ölü falan değil.Ben kendi aracımı 1 günde sattım.Fiyat olarakta düşük değildi.İlanların ortalamasını yazmıştım.Önemli olan piyasa arabası olması.Ben araç alacakken ya da arkadaşlarımıza araç bakarken hiç aklıma skodaya bakmak bile gelmiyor.Bu yüzden satılmıyordu.Birde o rakamlara alınabilecek çok araç var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50.000tl verebilirim.

    piyasası en düşük 50.000tl eder

    orjinalse aracına 50.000tl verebilirim



    sen bir şeyin farkında değilsin istediğin rakam yüksek kısacası

    elbette satamazsnn



    (Satılmıştır) Aracımın fiyatı emsallerinden uygun olmasına rağmen neden satılmıyor ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kriz var. Para yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartmayın 50 bin tl etmez. 40 a fln veririm sizin gibi zeki birisine .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şıkoda da tidiay motor var ben olsam ucuzda olsa almazdım. Tidiaylar zehir saçıyor. Egsoz emisyonları sıkı teste girse elde kalır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınız piyasası az olan bir araç. Piyasada çok fazla sahtekar şerefsiz olduğu için insanlar da diken üstünde alım satımdan korkuyor. Misal megane 2'nin piyasası çok kolay satarım diye almıştım. Yaklaşık 11.000 kişi baktı ilana sonra satıldı. Hem de en ucuz megane'lardan biri olmasına rağmen. Bir de fiyatlar ne kadar yükselse de psikolojik sınır hep aynı. 20-40 arası arabalar hızlı gelip gidiyor. Bir de ekstradan passat. Şahsen sıfır bütçesine ulaşabildiğim anda sıfırdan başkasına bakmazdım ben. Çünkü güvenim sıfır insanlara. Bugün rastgele 10 ilana bak 9'u kusurunu gizliyor aracının. 70.000 liram olsa c ya da d sınıfı 2.el alacağıma b sınıfı ya da kamyonet tarzı sıfır alırım mesela. Hatta sıfır aracı 100 km sürüp acil para lazım al 10.000 aşağı senin olsun deseler kesin kaza yapıp gece sanayide topladılar diye düşünürüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kırmızı rengi genelde bayanlar alıyor, bayanlarda manuel vites pek almazlar haliyle kapsama alanı dışında kalıyor araç.

    skoda'nın diğer modelleri aslında satılıyor ama rapid pek tutmadı onunda etkisi vardır.

    ben geçen sene beyaz manuel tdi jetta aracımı ilana koydum ve 1 ay boyunca sadece 1 adet takas teklifi geldi, kimse arayıp sormadı arabayı, bende satmadım ve hala kullanıyorum, piyasa iyimi kötümü bilemem ama jetta bile satılmıyorsa sizin işiniz kolay olmaz ama bu iş birazda şans işi denemeye devam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freakk -- 21 Temmuz 2018; 15:38:5 >
  • Hayırlısı olsun arkadaşlar her malın bir alıcısı olacağını düşünüyorum . Satılmazsa da önemli değil binerim bir sıkıntısı yok aracımın keyften üzerine biraz daha para koyarak diesel otomatik bi araç planım vardı. Aracımdan memnunum sadece keyfi bir durum benimkisi . Galeriler takasta 66-67 verdiler ama alacağım aracıda 2-3 lira yüksek söylüyorlar ona göre. Yorumlarınız için teşekkür ederim .





    Buarada bazı arkadaşlar gerçekten alakasız, gerksiz, kaba, tartışmak için aranan yorumlarda bulunmuş . Onlarda malesef ülkemizin gerçekleri olduklarını düşünüyorum .



    O arkadaşlar benim için;



    Yeşil yanınca gereksiz korna basan insan

    Egsoz takıp bağırta bağırta gezen insan

    Ters yönden gelip sana el kol işareti yapan insan

    Kaldırıma engelli park yerine arabasını park eden insan

    Haksız olduğunu bile bile üste çıkmaya çalışan insan

    Trafikte makas atarak iyi sürücü olduğunu idda eden insan

    Yolda yere tüküren insan

    Yola çöp atan insan

    Emniyet şeridinden gitmeyi uyanıklık sayan insan

    Vs vs...



    Malesef bu insanlarla yaşamaya mecburuz ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam her araba satilir.ama hakikaten piyasa çok kotu.



    Hekimim.calistigim hastanede 60 tane doktoruz.bunu niye diyorum.gelir seviyesi Türkiye ortalamasının üstünde bir ortamda çalışıyorum.eskiden iki üç senede bir arabasını değiştirenler araclari sorunsuzsa akıllarından bile gecirmiyor araç almayı.bos olduğunda sahibinden de tur atan arkadaşlarım(ben dahil) telefonu bile elimize almıyoruz yahu



    Bakanlar kurulu açıkladığı gün aracınızın bedeli kadar dolar alıp akşamı elden cikarsaydiniz 2800 TL kazanacaktınizki 74 bin TL ulaşılamayacak bir para değil.bu paraya eşim 40 gün çalışıyor.



    Ev satislarida aynı böyle.



    Birde soyle başlıklarda buna sunu verene kadar su paraya sunu alirimcilar var ya.bi bitmediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirim yapma mutlaka satılır güzel araba tutmuyor diyenlere bakmayın bende DSG si var full paket nereye gitsem mutlaka bir kaç kişi soruyor aracı ve çok begeniliyor. Bayide full paketi şuan 130 bine dayanmış durumda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson bile 65 veriyorsa, az bile yazmışsınız. Merakımdan Dod sanal ekspertiz'e baktım 64-71 arası eder diyor ki, doğal olarak biraz alttan söyler dod.



    Demekki Spaceback'lerin talibi çok yok, böyle talibi az olan arabaların da 1-2 ciddi alıcısı mutlaka çıkar, onlar da seçenekler içinden sizinkini almak isteyeceklerdir. Çok fiyat kırmadan bekleyin derim ben.

    Edit: Önümüz bayram, 1 hafta 10 güne arayan olur bakın izleyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan7 -- 21 Temmuz 2018; 17:59:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın fiyatı 3 bin düşün satılır,aldığınız parayı dövize yatırın 1 haftaya 73 olur.yoksa siz beklemeye devam ettikçe kur artar bu sefer her geçen gün döviz bazında düşük fiyata gider.
  • Çal istersen arabayı hiç para verme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç fiyatlarının artması daha önce pek olmayan kafa karmaşıklıklarına neden oldu. Örneğin sizin aracın fiyatına daha modelsiz premium modeller var. Yani o fiyatlarda seçenek çok. Örneğin aynı fiyata arkadaşım megane aldı ben biraz daha modelsiz a4 aldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yeniuye

    Araç fiyatlarının artması daha önce pek olmayan kafa karmaşıklıklarına neden oldu. Örneğin sizin aracın fiyatına daha modelsiz premium modeller var. Yani o fiyatlarda seçenek çok. Örneğin aynı fiyata arkadaşım megane aldı ben biraz daha modelsiz a4 aldım.
    modelsiz nedir?
  • Bu arabanın zaten piyasası yoktu ki millet niye gidip ikinci elini aldın, kaldı ki arabaya istediğiniz fiyat çok yüksek. Ederi 65,000 TL benim gözümde.

    Son olarak şunu da belirtelim, bunun gibi ağırlıklı olarak şehir içi kullanımda tercih edilen araçları manuel alarak ciddi anlamda saçma bir iş yapıyorsunuz.
  • urene kullanıcısına yanıt
    modellinin tersi :)
  • Peki plakayı neden degistiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.