Şimdi Ara

(Satılmıştır) Aracımın fiyatı emsallerinden uygun olmasına rağmen neden satılmıyor ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
5.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • beyazid84 kullanıcısına yanıt
    Bazen alakasız fiyatlar verebilir ama gene de fikir oluşturur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skoda gayet güzelbir marka ama insanlar 3 yıllık arabaya peşin para vermek yerine sıfırı krediyle almayı tercih ediyor.Hem garanti alıyor hem de ilk binen oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi arkadaş moralini bozma . Benim Polo vardı 2006 manuel . Aracımı alırken hatasız dendi ekspere götürmedim komşum sanayiciydi . Baktı birşey yok dedi. İki yıl bindim . Sonra ilana koydum . Meğer sol ön çamurluk değişmiş . 34 e ilana koydum piyasa fiyatının üstüydü biraz . Sonra 30.500 e biri ile anlaştık geldi ekspertiz e gittik Çamurluk olayı çıktı neyse almadılar Sonra fiyatı düşe düşe 27750 ye 6 ay Sonra sattım . Niye satılmadı benim aracım da tertemizdi . Cidden 100.000 de sattım tüpsüz performanslı bir araçtı ama 6 ayda sattım . Bunda 1. Etken manuel di . Ki aracı alan da bayandı !!! İkincisi emsal fiyatlara göre mesela 28 benim araca vereceğine 30-32 verip otomatiğini alıyordu millet . Fiyat çıktıkça rakip de çoğalıyor yani 15-20 olsa hemen gider araç ki Toyota vardı bende 17 ye 1 haftada sattım ama 70-75 deyince şimdi 208 otomatik şu an etg 5 şanzımanlı hurda indirimi ile 69900 . Alacak kişi gidip otomatik alıyor hem de 0 . 2 yıl garanti vs vs . İnşallah satılır ama fiyatı hemen düşürme ben Polo da hata ettim . Gerçi 3 araba sattım 3 ünde de hata ettim de sen bana bakma . Olmazsa takasa falan gir yıl sonu iyi indirimler olacak 0 lar da . Kur ve faiz düşerse tolore edersin 3-4 bini . Otomatik artık daha hızlı satılıyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vurmayın öldü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracın renginin kırmızı olması yavaş satılma sebebi her kesim kırmızı renk almaz bu biirci öncelik bence
    ikinci sebep ise 73 bine ben şahsen aynı motorda dizel leon, golf vs alabilirken neden skoda alayım buda benim seçimim mesela..
  • La bir tek ben miyim beyaz yerine kırmızı alan Kırmızı Mitsubishi Colt um vardı 12 saatte sattım.Beyaz ala ala her taraf buzdolabı oldu.Artik buzdolapları bile renkli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracım tam istediğim fiyata satılmıştır .



    İlginize teşekkürler .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.