Şimdi Ara

Şanslı (!) Yahudi, 4.5 Milyar Dolar kazanmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Özet: Netanyahu'nun arkadaşı Larry, 11 Eylül terör saldırısından 2 ay önce ticaret merkezini 99 yıllığına kiralıyor ve 3.2 milyar dolar ödeyeceğini taahüt ediyor. 14 milyon yatırıyor. Terör olaylarından sonra sigortadan 4.5 Milyar doları cebe indiriyor.


    Not: 7 numaralı 40 katlı Ticaret merkezi binası için ( binaya vuran uçak yok sadece ofis yangını var) binayı indirelim dediği video kaydı var. Sorun şu ki bir binanın bu şekilde ayak izine yıkılması için haftalar süren çalışma gerekir kontrollü yıkım için. Resmi rapor ise binanın yangınla yıkıldığı yönünde :) Amerika gerçekten fırsatlar ülkesi. Özellikle Yahudiler için.



    Detaylar:



    Larry Silverstein kimdir?

     

    New York'lu milyarder emlak kralı Larry Silverstein, neo-con Siyonist ve her Pazar telefonda konuştuğu İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun kişisel arkadaşıdır... bunun bir anlamı olduğu söylenemez.

     

    İkiz Kuleler, sahipleri New York ve New Jersey Liman İdaresi'nin yıllardır yıkmak istediği, ancak binaların kaldırılması milyonlarca dolara mal olacak asbestle dolu olduğundan bunu başaramayan devlerdi.

     

    Diğer sorunların yanı sıra binalarda Wi-Fi kablolarının bulunmaması ve doluluk oranının %50'nin altında olması da dikkat çekiciydi. Birisi neden bu antika, çöp mülkleri kiralamak istesin ki?

     

    Neden gerçekten?

     

    Ocak 2001'de Silverstein, Dünya Ticaret Merkezi kompleksini kiralamak-satın almak için 3,2 milyar dolarlık bir teklifte bulundu. Silverstein'ın müzakere edilen teklifi, 11 Eylül'den iki aydan kısa bir süre önce, 24 Temmuz 2001'de sonuçlandırıldı. Liman İdaresi ikiz kuleleri Larry Silverstein'a kiralamayı kabul etti ve o da önümüzdeki 99 yıl içinde 3,2 milyar dolara eşdeğer bir ödeme yapmayı kabul etti. Bu, kompleksin 31 yıllık tarihinde ilk kez yönetim değişikliğiydi.

     

    Kira sözleşmesi Bir, İki, Dört ve Beş Dünya Ticaret Merkezi ile yaklaşık 425.000 metrekarelik perakende alanı için geçerliydi. Silverstein anlaşmayı güvence altına almak için kendi parasından sadece 14 milyon dolar koydu. Anlaşma, Silverstein'e konut sahibi olarak, yıkılması halinde yapıları yeniden inşa etme hakkı ve yükümlülüğü veriyordu.

     

    Dünya Ticaret Merkezi binaları WTC 1.2, 4 ve 5'e ait sigorta poliçelerinin toplam tutarı 3,55 milyar dolardı ve yaptırdığı sigorta poliçesi terör saldırılarına karşı korumayı da içeriyordu.

     

    11 Eylül 2001 saldırılarının ardından Silverstein, iki ayrı binaya yapılan iki ayrı uçak saldırısının iki ayrı olay teşkil ettiği gerekçesiyle, 7,1 milyar dolarlık meblağın iki katını tahsil etmeye çalıştı.

     

    Toplam ödeme 14 milyon dolarlık yatırımın 4,57 milyar doları oldu.

     

    Silverstein genellikle sabahlarını Dünya Ticaret Merkezi Kuzey Kulesi'nin tepesindeki Windows on the World restoranında binadaki yeni kiracılarla kahvaltı toplantılarıyla geçiriyordu. Ancak 11 Eylül saldırıları sabahı eşi, tıbbi bir randevuya gitmesi konusunda ısrar etti. Randevu nedeniyle neredeyse kesin ölümden kurtuldu.

     

    Bazıları Silverstein'ı "Şanslı Larry" olarak adlandırıyor.

     

    Binaları 11 Eylül'den iki aydan daha kısa bir süre önce kiraya vermesi, onları terör saldırısına karşı sigortalatması ve sabah toplantısını kaçırması tamamen tesadüf müydü?

     

    Biz öyle olmadığını düşünüyoruz.

     

    Kulelerden çıkan moloz, moloz ve toz, asbest dahil tehlikeli maddeler içeriyordu. Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC), 400.000 kişinin virüse maruz kalmış olabileceğini tahmin ediyor. Terör saldırısını takip eden 20 yılı aşkın süre içerisinde 5.380 kişi daha hayatını kaybetti.

     

    Silverstein, 11 Eylül akşamı saat 17:20'de, New York İtfaiye Departmanı ile birlikte, o zamanlar belediye başkanının kriz ve afet komuta merkezi olan Dünya Ticaret Merkezi'nin 7 numaralı binasıyla ilgili "indirme" kararı aldı. New York Şehri ve Halliburton gibi şirketleri araştıran diğer önemli devlet daireleri.

     

    47 katlı bina, 7 saniyeden daha kısa bir sürede neredeyse yerçekiminin serbest düşüş ivmesiyle kendi ayak izinde neredeyse simetrik olarak çöktü. “İndirme” terimi genellikle bir binanın kontrollü yıkımında kullanılır.

     


     


     

    Peki bu resimde yanlış olan ne?

     

    47 katlı bir binayı yıkmak için önceden patlayıcı döşenmesi normalde haftalar, hatta aylar sürerdi; bu da patlayıcıların 11 Eylül'den çok önce yerleştirildiğini ve binanın çökmesine bir terör saldırısının neden olduğunu güçlü bir şekilde akla getiriyor. kontrollü yıkım

     

    ABD Ticaret Bakanlığı'na bağlı Ulusal Bilim ve Teknoloji Enstitüsü (NIST), binanın birkaç ofis yangını nedeniyle yıkıldığı sonucuna vardı.

     

    Alaska Fairbanks Üniversitesi, binanın çöküşüyle ilgili dört yıllık kapsamlı bir bilimsel çalışmayı tamamladıktan sonra 25 Mart 2020'de, Dünya Ticaret Merkezi 7. binasının ofis yangınlarıyla değil, kontrollü yıkımla yıkıldığını kesin olarak gösteren nihai bir rapor yayınladı. .

     


     

    ABD Adalet Bakanlığı ve 11 Eylül Soruşturması için Avukatlar Komitesi'nin yaptığı mahkeme itirazları NIST'in bulgularını onayladı.

     

    Bu kanıt, diğer birçok kanıtla birlikte ABD Yüksek Mahkemesine sunuldu.

     

    ABD Yüksek Mahkemesi davaya ilişkin itirazı reddetti.

     

    Yüksek katlı çelik takviyeli bina yangınlarının 100 yıllık tarihinde hiçbir zaman yangın nedeniyle çökmemişti. 11 Eylül'de ABD hükümeti tarafından üç kişinin bunu yaptığı bildirildi.

     

    Dünya Ticaret Merkezi'nin 7. binasının çöküşü 11 Eylül Komisyonu tarafından ele bile alınmadı

     

     https://uaa.alaska.edu/academics/college-of-engineering/community/professional-development-seminars/_documents/Hulsey_Leroy%20J_2023-01-20_Accessible.pdf

    AP Archiveyoutube
    (11 Sep 2001) 1. Wide of Building Seven of World Trade Center complex collapsing 2. Wide shot of people running away from collapsing building 3. Pan up to rubble and dust STORYLINE: A third building in New York's World Trade Center collapsed late on Tuesday - seven hours after the complex's twin towers were destroyed in a suicide air attack. Known as Building Seven of the World Trade Center complex, it sent billowing clouds of dust and rubble into the city skyline. Emergency crews had expected the building to collapse and had evacuated the area. There were no reports of injuries after the office tower fell. The third building is a smaller one compared with the twin towers. Flames and plumes were seen spewing from the high-rise before it collapsed. The twin towers were built respectively in 1972 and 1973. Find out more about AP Archive: http://www.aparchive.com/HowWeWork Twitter: https://twitter.com/AP_Archive Facebook: https://www.facebook.com/APArchives ​​ Instagram: https://www.instagram.com/APNews/ You can license this story through AP Archive: http://www.aparchive.com/metadata/youtube/a2a2b319ac9bfee67685e500164d85db
    https://www.youtube.com/watch?v=7ZiMG84hws0&feature=youtu.be


    Shaun Gibsonyoutube
    9 11 - WTC7 - Larry Silverstein says 'PULL IT'
    https://www.youtube.com/watch?v=-ZlmHvd_RZU

    Kaynak ve yazı : twitter : danhanley4








  • Amerika Suriye nüfusunu boşuna Türkiye'ye sürmedi galiba. Abd'de ki yahudiler buraya gönderilirse şaşırmam.

  • Netenyahu bu konuşmasında 1995'de kitap yazdığını ve sözde militan islamın Dünya Ticaret Merkezini yıkacağını yazmış.


    Gerçekte çok öngörülü değil mi..



    GBH 🦁☝️ Remilio (@xbtGBH) on Xtwitter
    Interesting video I found on X This is the current now leader of Israel, predicting the fall of the World Trade Center in 1995 due to "militant Islam". Thoughts?
    https://twitter.com/xbtGBH/status/1745667483002953939
  • Milyarlarca dolar yatırım yapacam, sigorta yaptırmayacam ha. Ulen aldığım kıçı kırık eve bile sigorta yapıyorum. Bu kadar paranoya olmayın ya.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • büyük resim görüldü, şifre çözüldü.

  • Akıllarda tek soru
    128 milyar mi büyük 4.5 milyar mi !!!
    Issız güçsüz kişilerin elin gerdegini gelinini şeyini tartismsina hastayım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

    Saldırıdan sadece 2 ay önce, artık eskimiş olan ticaret merkezini alıcam dicen, cebinden 14 milyon çıkarıcan, sonra saldırı olacak ve 4.5 milyar dolar kazanıcan. Bu arada düzenli konuştuğun Netenyahu, ikiz kulelere saldırı olacak diye kitap yazmış.


    Evet bence de sadece şans... şüphelenmek salakça...

  • nucro kullanıcısına yanıt

    1993 yılında WTC'ye bir saldırıda bulunulmuştu zaten. Tuhaf değil bu konuda kitap yazması.



    tr.wikipedia.org
    1993 Dünya Ticaret Merkezi saldırısı - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/1993_D%C3%BCnya_Ticaret_Merkezi_sald%C4%B1r%C4%B1s%C4%B1
  • Bunu iki tane Arap pilotun yaptığına daha ilk anlarından itibaren kimse inanmadı zaten. 2000'lerin en 'başarılı' gösterisiydi. Önce Teksas/Waco, Sonra Oregon'daki binanın patlatılması, '93'teki patlama... Zaten teröröü devletler yapar ve organize eder. Ayrılıkçı, kendi özgürlükleri için savaşanları 70'lerde uzun uzun görmüştük. İrlanda/Belfast, İspanya'da ETA terörü... politikacıların çocuklarını kaçırırlar, senatörleri vururlar veya yaralarlardı. Kararlarda etkili olanları hedef alırlar, hedefleri net ve bellidir. Öyle meydanlarda bomba patlatmazlar.

  • Hocam sen pandemi zamanında da pandemiyle ilgili sürekli böyle komplo teorisi konuları açardın. Şimdi 11 Eylül'e geri dönüş yapmışsın. Komplo teorilerini seviyorsun sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nucro kullanıcısına yanıt
    Saldırı günü de eşinin tıbbi randevusu olması, ısrarla Larry Silverstein da götürmek istemesi tamamen şans


    Covid salgını da normal bir salgın önceden filmler çekilmesi tamamen tesadüf Çin de insanların virüsü kapınca saniyeler içinde titreyerek yerde sürünmesi ve morarak ölmesi ama virüs avrupaya gelince virüsün ciğerlere 14 günde inmesi de tamamen şans Bill Gates ve eşinin bizim sağlığımız için sağlık vakfı kurması da bizim için şans

    Bak birde asrın felaketi var olaydan bir gün önce daha kar yağmadığı halde kar bahanesi ile tüm Türkiye'de okulların tatil edilmeside şans çünkü Antalya Muğla gibi yerlerde kar yağsa bile okullar kapanacak kadar kar yağışı olmaz ve şimdiye kadar kar yağışından dolayı tüm Türkiye'de okulların kapanması hiç olmadı ama büyük deprem günü okulların kapanması büyük şans

    Yada asrın felaketinden önce konsolosluklar terör bahanesi ile Türkiye'deki bazı diplomatik ve konsüler temsilciliklerini geçici olarak kapatmasıda şans

    Bunların hiç biri tesadüf olamaz hepsi şans ve tesadüf bu dünyada olan herşey tamamen normal şüphelenmek salakça

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Gerçekleri sulandırmak için birileri tarafından ortaya atılan asılsız iddialardan biri. Yakında o birileri tarafından belgelerle iddia çürütülür.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.