Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra, en çok satan Android telefon oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S24 Ultra, en çok satan Android telefon oldu
    Galaxy S24 serisiyle başarılı satış rakamlarına ulaşan Samsung'un tepe modeli Galaxy S24 Ultra, 2024'ün ilk çeyreğinde en çok satan Android telefon oldu. Tüm telefon modellerine baktığımızda ise zirvede yine iPhone'un hakimiyet kurduğu görülüyor.



    Samsung Galaxy S24 Ultra en çok satılan beşinci model oldu



    Geçtiğimiz günlerde Samsung'un finansal sonuçları, Galaxy S24 serisinin başarısını ortaya koyuyordu. Counterpoint Research araştırma şirketinin verileri de bu başarıyı doğruladı. Android'in en popüler amiral gemisi serisi olan Galaxy S serisinin bu başarısı şaşırtıcı değil. Geçtiğimiz sene Galaxy S23 Ultra ile altıncı sırayı elde eden Samsung, bu sene Galaxy S24 Ultra ile beşinci sırayı elde etmeyi başardı.



    Samsung Galaxy S24 Ultra, en çok satan Android telefon oldu



    Zirvede iPhone 15 Pro Max yer alıyor



    İlk dört sırada ise iPhone modelleri yer alıyor. İlk sırada iPhone 15 Pro Max, ikinci sırada ise iPhone 15, üçüncü sırada ise iPhone 15 Pro yer alıyor. iPhone modelleri arasında Pro serisinin geçtiğimiz seneye göre payının arttığı görülüyor. Toplam satışta Pro modelleri %50 seviyesine ulaşmış durumda. İlk onda Apple ve Samsung'un egemenliği göze çarpıyor.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Fold 6 daha geniş dış ekranla gelecek



    Samsung Galaxy S24 serisinin bu başarısında, şirketin telefonlara entegre ettiği yapay zeka özelliklerinin önemli payı bulunuyor. Müşteriler, telefonlarının daha uzun süre güncel kalması için ileriye yönelik teknolojilere sahip telefonlara yöneldiği için Samsung'un yeni amiral gemisinin satışlarında artış yaşandığı bildiriliyor.



     




    Kaynak:https://www.counterpointresearch.com/insights/iphone-15-pro-max-best-selling-smartphone-q1-2024/







  • Ben bunun 7 yıl güncelleme sözüyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Apple gibi telefonun çok uzun süre güncel kalacak olması insanları çekecek bi etken.

    Özellikle 4-5 yılda bir telefon değiştiren biri olarak 2 yıl sonra bile S24 alsam kullanım süresi boyunca telefon destek almış olacak.
  • erdem552 kullanıcısına yanıt
    Bence sorun butun telfonlara ayni anda guncelleme vermemesi.Apple gibi ayni aksam butun telfonlara guncelleme verirse ozamn rekabet baslar.Ornek, bende tab s8 ultra var.9 serisi almis olmasina ragmen 8 serisinde hala yok.
  • merman M kullanıcısına yanıt
    Model arasını geç,ülkeler arasında zaman farki var. Bazı ülkeler çok erkenden alırken bazıları daha geç alıyor. Her ülkeye aynı zamanda verirmesi lazım.
  • Ivır zıvır çöp modelleri kaldırsalar daha çok satıp iPhonelara rakip olabilir. Bilimum harfte serileri var..

  • Samsung apple'a yetişebilmek için dünya çapında değişim kampanyaları ile bedavaya s24 dağıttı bu yükselişinin sebebi bu olabilir.

    Ayrıca iPhone'ların domine ettiği listede 5. Sıradaki S24 Ultra'nın haber başlığına konması da ilginçmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 8 Mayıs 2024; 18:1:43 >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt
    Apple'ın da değişim kampanyaları var. Ancak Samsung bölgesel fiyatlama yapıyor. S24 Ultra iPhone'dan pahalı olmasına rağmen Türkiye'de hatırı sayılır derecede daha uygun fiyatlı çıktı, değişim kampanyası daha da cazip hale getirdi tabi.

    Güncel ABD fiyatları:

    - Galaxy S24 Ultra 1TB:
    1659.99$

    - iPhone 15 Pro Max 1TB:
    1599.00$

    Başlıkta olma nedeni de en çok satan Android telefon olması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 8 Mayıs 2024; 18:03:40 >




  • İPhone 14 ün S24 Ultradan daha fazla satılmasının tek sebebi kapitalizmden başka bir şey olamaz dostlar.
  • Daha önceleri bir android cihaz en çok satanlara girmesi için anca işte en ucuz modeli oluyordu. Sallıyorum eski samsung galaxy j3 a3 işte a04 bilmemne bu tür modelleri giriyordu. Bir S serisi yada eski Note serisi bu listelere pek giremezdi. S24 ultra gibi samsung'un en üst model cihazının bu listede olması çok satması o yüzden büyük başarı. Hani bilmeyenler vardır diye yazıyorum yoksa 5. olmuş çok matah birşey değil ama işte bu tür listelere S serileri giremiyordu.

  • S24 şaşırtmadı.

  • S23u 60k satilirken S24u gecmek isityenlerden 35k geri aldi:)) İphone 15pm 65k saydi,S24u büyü beklenti yaratti ama ekran sorunuyla karşilaşinca alan kişi satamaz oldu.Amoled ekrani öyle bi yapmişki bu ne canlilik bu nasil ekran wowwww diye yorumlar okuyorum.Başka bi halt yenilik yok S25u alanlar s24u 40k geri alicak 40-45 istiyerek s25u saticak al sana marka:))) Bu gercekleri görünce bu gercekler bana yetti başka bahane aramam artik başka yorumada gerek yok...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 8 Mayıs 2024; 20:36:23 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Adam haklı beyler.
  • dunyanin gekdigi noktaya bak iphone gibi bes para etmez gofret gibi cebinde bile kirilabilen bir telefon okadar ragbet goruyoki pess dememek mumkun degil ulan s24 utlra gibi bir cihazla iphone 14 yada 15 hic kiyaslanirmi bu dupeduz cahillik aslinda ama maliyeti 15/20 dolar olan bu teli millet aslinda kara kasinada almiyor yani hep özenti zaten isletim sistemi abuk subuk bisey ekrana baksan gorillaglass i daha yeni 14/15 e koymaya basladi lar onuda satislar dustugu icin koydular bence victus olanini bende xiaomi 8 lite var yaklasik 5/6 yildir kullaniyorum g.glass5 ekran var tel ikinci kattan dustu ve su birikintisinin icinde kaldi bir saat kadar ne biyeri kirilmis nede sivi temasi olmus iphonu olsa bira tenekesi gibi buzulurdu bu cihazi alanlar aslinda acinacak haldeler cok ezik bir durum .
  • Xiaomi 8 lite nedir yahu çöp desen çöpe hakaret olur gelmiş rüyasında bile göremediği cihazlara atıp tutuyor bravo ergen ezikliğini hazımsızlığını daha iyi haykıramazdın :d
    Biri şu sünepeye ceramic shield’in diğer camlardan daha dayanıklı olduğunu söylesin
  • Samsung Galaxy S24 Ultra, en çok satan Android telefon oldu
  • JR StaR kullanıcısına yanıt

    Samsung zaten Küba malı

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Çançinçon mi bilmem kaç kullanıyorsan sen hiç konuşma birader. Samsung Galaxy S24 Ultra, en çok satan Android telefon oldu 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.