Şimdi Ara

sahibindende ki dolandırıcıya dikkat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kanı bozuk tahta kurusu bunlar ez ez bitmez. Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizde tam Tufaya düşmüşsünüz kardeş.garanti cebe dolandırıcıların bir numaralı kullanım alanı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönderilen numaradan kayıt çıkarmı ki acaba? Ayrıca bazı atmlerde kamera oluyor paranın hangi atmden ne zaman çekildiği vs. bilgisi zaten garantiye kesin vardır. Bankadan rica ederseniz belki yardımcı olurlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla uygun ilan varsa dikkat etmek lazım. Bu zamana kadar kriz zamanlarida dahil çok kelepir araç görmedim. Zaten kelepir işi bize kalmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: breakpunkt

    güzel araç seçmişler işi biliyorlar. inşallah arkadaşınızı da dolandırmamışlardır hocam.

    Yok, zaten telefonu sürekli meşgulmuş görüşemedi.

    Ben de gerçekse bile yedirmezler sana dediydim :)
  • alacağım diye söz verip almayan insandan nefret ettiğim kadar kapora isteyen insandan da nefret ediyorum.
    Ben birini adana diğerini denizli olmak üzere 2 araç sattım ikisinde de alıcı kişi kapora yollamak istedi ben geldiğinde aracı görürsün beğenip paranın tamamını verip arabanınalırsın dedim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • suçlu tespit edilip ceza alacak mı acaba? bu dolandırıcılar her yere her teknolojiye el atmış. terörden beter. bakalım adli süreç kimin yanında merak ettiğim bu.
  • İlana bakayım dedim bende bi sahibinden kullanıcısı olarak.Ama zaten yayında kaldırılmış.

    Ben de geçmiş olsun dileklerimi sunarım.Arabayı görmeden,yüzyüze görüşmeden kimseye kapora vermeyin.

    Gelmişken bnde kendi aracımı tanıtayım belki ilgilenen olur.

    Hyundai i-20 Temiz aile aracı olarak kabul edilen araçlardandır.1.2 olduğundan dolayı az yakar.2013 model ama fazla kullanmadık.Genelde garajda kaldı.Sadece bir kaç kez uzun yol yaptık ve şehir içi.

    Eşim düz vites kullanamadığından dolayı otomatik araç alacağım.Ondan dolayı satıyorum.Yoksa satmazdım.Patron böyle istiyor.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-temiz-aile-araci-260636828/detay/

    Arayın görüşelim.




  • Kusra bakmayında bu adamların artık hiçbi suçu yok .
    Bu kadar habere bu kadar duyuruya rağmen hala bu adamlara para kaptırıyorsanız diyecek bişi yok kardeşim kusra bakma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: breakpunkt

    evet kalkmış gözüküyordu hocam.16 khm 61 plakası

    H hocam araç inegölde galiba.plaka ınegöl ait ınegöl dediğiniz yer küçük bir ilçe arabayıda sahibinide kolaylıkla bulabilirsiniz.inegöllü değilim ama çok iyi bilirim 1989 YİLİNDAN BERİ inegöldeyim.resim falan varsa yayınla bir bakaýım arabaya belki bir faydam olur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • juke sero kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum. Bizde lancer bakıyorduk, bi tane temiz, "sahibinden piyasası"ndan ucuz araba koydu ilana birisi. Normalde piyasası zordur ama ertesi gün satılmıştı. Büyük bir ihtimal galericiler almıştır. O arabayı almadığımıza üzülmüştük.
  • tayfun_aslan T kullanıcısına yanıt
    hocam aracın olayla hiç bir alakası yoktur. başka bir siteden bulmuştur. ilana koyduğu hesaptaki isim avcıların eski belediye başkanıymış. tc sini bile vermişti doğru çıktı :)

     sahibindende ki dolandırıcıya dikkat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breakpunkt -- 6 Ocak 2016; 21:07:49 >
  • the_zula kullanıcısına yanıt
    sürekli takip ediyorum haberleri demek ki bana denk gelmemiş. bazen insanın başına gelebiliyor. her konuda bilgimiz olacak değil. bu işlerden az anlayan kişilerle konuşup gönderdim zaten. benimde amacım diğer arkadaşları uyarmak. umarım sizin başınıza da gelmez bu tür olaylar. büyük konuşmamak gerekir. insanların o anki psikolojik zayıflıklarından faydalanıyorlar. 2 aydır aradığım tam özellikte fiyatı gayet uygun aracı bir anlık gafletle kaçırmayım diye mantığından yoksun düşünüyorsun. bekara karı boşamak kolay misali biz enayiyiz, keriziz eyvallah öyle diyorsanız.
  • Arkadaş bi araba piyasanın gerçekten çok altındaysa ya pert,ya masraflı ya da dolandırıcıdır sevgili dh üyeleri uyanık olalım
    Arkadaşım sana da geçmiş olsun bu ülkede komplo teorisi kitabı yazan adamı bile telefonda dkandırdılar geçmiş olsun üzmeyin kendinizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam 3 kuruşa 5 köfte olmuyormuş. sağ olun bu arada. başımızın gözümüzün sadakası olsun. Allah sağlık sıhhat versin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: breakpunkt

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-fiesta-1.4-tdci-titanium-x-paket-260229523/detay linkini verdiğim araç için sakın kaparo göndermeyin. 250 TL kaptırdım. ilanı şikayet etmeme rağmen halen yayında. emniyete suç duyurusunda bulundum. siz siz olun kaparo göndermeyin kimseye arkadaşlar.

    Banka hesabı ile gönderdiyseniz her türlü adamı öpersiniz. Bence peşini bırakmayın. Hata yapmışsınız ama olan olmuş diyecek bir şey yok artık.




  • Bazen temiz araçlara denk geliniyor. Aynı gün ilanı kalkan bir çok araba gördüm. Dur biraz sonra arayayım dedim baktım ilanlar kalkmış oluyor. Bir akrabam için kiralık ev ilanı açmıştım. İlan akşam yayına girdi ertesi sabah kiralandı. Hatta biraz pazarlık payı bile eklemiştim Pazarlık etmemişler.Her parası düşük araç yada ev dolandırıcı değildir. Sahibi tok satıcıdır. Ölücü değildir.

    Dikkat etmeniz gereken nokta kapora isteyen satıcılardan uzak durmanız. Şöyle bir yöntem deneyin. Önce satıcı ile görüşün kapora istediğinde tamam deyin bilgilerini alın. Bir süre sonra bir tanıdığınıza başka telefondan satıcıyı arasın ondan da kapora isterse bilin ki dolandırıcı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde aklima geldi arattirdim abime dedim isterse senden haber ver. 5 kez ariyor abim hep mesgule atiyor. Adam ustune beni ariyor ve cok soran var arayip duruyorlar sen yatir kaldirayim ilani diyor. Yani demem o ki hicbir sekilde gondermemek gerekir. Adamlar uzamanlasmis bu konuda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Benim dolandırdığım insanlar dolandırıcıydı aslında. Yani bana yaklaşma sebepleri beni dolandırmaktı. On tane bilezikle geliyorum adamın önüne akşam vakti. Kuyumcunun kapısındayız. Ve dükkân kapalı. Karımın hastalığını anlatıyorum, acilen bilezikleri bozdurmam gerektiğini, o an nöbetçi eczaneye gidip hastaneden istedikleri ilaçları almamın şart olduğunu söylüyorum falan. Hakiki olsalar bileziklerin fiyatı bin lira. Diyorum ki 300 liraya ihtiyacım var. Paranın gerisi umurumda değil, yeter ki karım ameliyat masasında kalmasın... Adam sabah kuyumcuya gidip bilezikleri bin liraya bozdurabileceğini ve birkaç saat içinde havadan 700 lira kazanacağını düşünüyor. O arada benim ayakçım da ortaya çıkıyor ve o almak istiyor bilezikleri. Telaşlanıyor adam kazanç imkânı kaybolacak diye. 300 lirayı verip alıyor bilezikleri, be de kayboluyorum ortalıktan. Adam ertesi sabah kuyumcuya gidip de bileziklerin sahte olduğunu öğrenince, dolandırıldım, diye karakola gidiyor. Ben aranıyorum. Demiyorlar ki ona, be adam 1000 liralık bileziği 300 liraya almayı düşünürken aklında ne vardı, diye. Gayet açık ki, beni dolandırmayı planlamıştı. Ben hayatım boyunca beni dolandırmaya kalkışmamış tek bir kişiyi dolandırmadım." Sülün Osman


    Olay budur aslında!!!




  • breakpunkt kullanıcısına yanıt
    0 505 251 36 66 numarası bumudur adamın ? siz gene alıcı olarak kapora vermişsiniz forumda birisi konu açmıştı alacaklıya kapora vermişti :D bende alacaklı diye adamdan kapora isteyeyim belki bende dolandırırım :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.