Şimdi Ara

sahibindende ki dolandırıcıya dikkat (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Plakası 16 KHM 61. Fiesta 1.4 TDCİ Titanium.
    Hala devam ediyor...
    Nadir yönden Zonguldak 0 537-5615273

    https://www.araba.com/308416365-ford-fiesta-14-tdci-titanium-acil-satilik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: breakpunkt

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-fiesta-1.4-tdci-titanium-x-paket-260229523/detay linkini verdiğim araç için sakın kaparo göndermeyin. 250 TL kaptırdım. ilanı şikayet etmeme rağmen halen yayında. emniyete suç duyurusunda bulundum. siz siz olun kaparo göndermeyin kimseye arkadaşlar.


    İyi ki uyarmışsın, tanıdığım birisi daha gönderecekti kapora.

     sahibindende ki dolandırıcıya dikkat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 12 Şubat 2016; 22:52:04 >




  • İşte forumun , paylaşımın ve bilgi alışverişinin en güzel örneği ...
  • kimleri dolandırdı daha kim bilir millette din iman vicdan kalmadı artık kimseye güvenmemek lazım.
  • Ben görüp inceleyip ustadan onay aldıgım arac için bile kapora vermiyorum. Arac sahibi köye gidip geleceğim araci haftaya verebilirim dedi bende ilandan kaldır aracı ben aldım say dedim. Ne kapora ne para ne baska maddi degeri olan bir sey verdim. Eve gectim baktım ilandan kaldırmış, bir hafta sonrada tam tesekkul ekspertiz yapıp teslim aldım arabayı. Aklım almıyor telefonda konuştuğunuz birine hangi akla hizmet para gönderiyorsunuz? Sizin gibiler oldugu için bu tarz dolandırıcılar arttı. Dolandırılmayı hak etmişsiniz bu da size ders olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shuma II

    "Benim dolandırdığım insanlar dolandırıcıydı aslında. Yani bana yaklaşma sebepleri beni dolandırmaktı. On tane bilezikle geliyorum adamın önüne akşam vakti. Kuyumcunun kapısındayız. Ve dükkân kapalı. Karımın hastalığını anlatıyorum, acilen bilezikleri bozdurmam gerektiğini, o an nöbetçi eczaneye gidip hastaneden istedikleri ilaçları almamın şart olduğunu söylüyorum falan. Hakiki olsalar bileziklerin fiyatı bin lira. Diyorum ki 300 liraya ihtiyacım var. Paranın gerisi umurumda değil, yeter ki karım ameliyat masasında kalmasın... Adam sabah kuyumcuya gidip bilezikleri bin liraya bozdurabileceğini ve birkaç saat içinde havadan 700 lira kazanacağını düşünüyor. O arada benim ayakçım da ortaya çıkıyor ve o almak istiyor bilezikleri. Telaşlanıyor adam kazanç imkânı kaybolacak diye. 300 lirayı verip alıyor bilezikleri, be de kayboluyorum ortalıktan. Adam ertesi sabah kuyumcuya gidip de bileziklerin sahte olduğunu öğrenince, dolandırıldım, diye karakola gidiyor. Ben aranıyorum. Demiyorlar ki ona, be adam 1000 liralık bileziği 300 liraya almayı düşünürken aklında ne vardı, diye. Gayet açık ki, beni dolandırmayı planlamıştı. Ben hayatım boyunca beni dolandırmaya kalkışmamış tek bir kişiyi dolandırmadım." Sülün Osman


    Olay budur aslında!!!


    Sülün Osman zavallı köylüye İzmir Saat Kulesini de satmışti. Köylü de yumurtaların üzerine çamur sürüp köy yumurtası diye kakalamak için gelmiş İzmire.
    Bende bir çoğumuzun yaptığı gibi fazla KDV fişleri toplayarak devletten 3-5 kuruş tırtıklamışımdır kendi çapımda.
    En büyük dolandırıcılar da başımızdaki siyasiler. Hortumları keseceğiz dediler daha kalın hortumlarla hortumlamaya başladılar.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.