Şimdi Ara

RPG'ciler doluşun bir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bana oyun onerisi lazim. Bir rpg oyuna baslamak istiyorum fakat hangisini oynasam karar veremedim bir turlu. Soyle bol skilli, kaliteli bir rpg olsun ama cok agir bir oyun olmasin istiyorum. Maksimum 2010-11 yapimi olsun fazlasini pc kaldirmaz cunku. Ama vurguluyorum bol skilli olsun. Skill sistemi kaliteli bir rpg olsun.

    Edit: oyun single player olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryildirim520 -- 18 Haziran 2016; 22:09:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dragon Age Origins
  • Eyw tavsiyen icin ama o oyunu bitirdim
    Baska tavsiyen var mi?
    Bu arada guzel oyundu origins.
    undefined



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryildirim520 -- 18 Haziran 2016; 23:54:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mass effect serisi 1-2-3 sırayla iyi gider.
  • Star Wars KOTOR 1-2.
    Planescape: Torment
    Vampire: The Masquerade - Bloodlines
    Fallout: New Vegas
  • Mass effect skill sistemi kaliteli bir rpg mi? Birinci oyununu oynuyorum da su an. Baslarindayim. Pek fazla skill goremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin2

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler 1 milyonuncu rpg konusunu açan kişi oldunuz ve bizden bir adet hıyar kazandınız !

     RPG'ciler doluşun bir
  • Ben biliydim böyle olacağını

    Forumda pek dolanmiyorum haberim yoktu konunun cok acildigindan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skyrim + tr yama
  • Grim Dawn:
    Karakter buildinin çok iyi yapılması gerekiyor. Ayrıca item yağmuru da mevcut. Unique, set, rare v.b. Kesinlikle oynanmalı.
     RPG'ciler doluşun bir


    Titan Quest var Grim Dawn'ın ağabeyi. Aynı yapımcıdan aynı oyun motoru ile yapılmış daha eski bir yapım. Eğer bilgisayarınız Grim Dawn'ı kaldırmazsa mutlaka buna göz atın. Immortal Throne ek paketini mutlaka edinin. Oyunda Antik Yunanistan, Mısır ve Babil'i ziyaret ediyorsunuz. Mitolojik ögeler açısından çok zengin özellikle.
     RPG'ciler doluşun bir


    Torchlight / Torchlight 2. Grafiklerini severseniz oynayışı gerçek bir ARPG'dir. Görev yaparsınız görev karşılığı item verir, yaratık kesersiniz bol bol item düşer. Torchlight 1 kapalı Torchlight 2 açık alanlarda geçer. Oldukça akıcı bir oynayışı vardır.
     RPG'ciler doluşun bir



    Kingdoms of Amalur: Reckoning. Diğerlerinin aksine izometrik değil 3. kişi bakış açısı ile oynarsınız. 3 Class vardır (Multi Class yapabilirsiniz) ve bol bol item düşer. Ayrıca her class 3 farklı silah üzerinde uzmanlaşabilir (9 farklı silah türü) ve her silah türünün oynayışı birbirinden güzel hazırlanmış ve zevklidir. Geniş haritası ve grafikleri WOW'u andırır.
     RPG'ciler doluşun bir


    Dungeon Siege 1-2. Oldukça eski olan bu iki yapımdan ilki 2002'de ikincisi 2005'de piyasaya çıktı. Diğer ARPG'lere göre biraz daha tekdüze kalsa da item ve skill bolluğu için oynanır. Skill sistemi diğerlerinden birazcık farklıdır, hangi silahı kullanırsanız o skilller gelişir (Mesela sürekli Bow kullanırsanız karakter Ranged alanında gelişir, Ranged skill ağacı ilerler ve Dexterity'si artar) Hem ilk oyunun hem 2. oyunun expansion pack'i vardır (Legend of Aranna - Broken World)
     RPG'ciler doluşun bir



    Sacred - Sacred 2 yine güzel birer ARPG yapımları. İlk oyun oldukça eskidir, ikinci oyun da yanılmıyorsam 2008-2009 olması lazım. Skill ve item bolluğu mevcuttur yine.
     RPG'ciler doluşun bir




  • Cok sagol kardes. Ugrasmissin valla adamsin. Dungeon siege 1 i oynadim da cok bir skill bollugu goremedim. Bol skilli mi ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onuryildirim520

    Cok sagol kardes. Ugrasmissin valla adamsin. Dungeon siege 1 i oynadim da cok bir skill bollugu goremedim. Bol skilli mi ki?

    Yani 2. oyunu oynuyorsanız 1. oyuna da göz atmanız gerek diye yazdım. Ayrıca magelerde skilleri parşömenler ile atıyosunuz. Yani magelerde güzel bir skill bolluğu var.
  • Skyrim i kesinlikle öneririm bir şaheser yok pc kaldırmaz diyosan Oblivion u oyna witcher serisine başlayabilirsin favorim witcher 2 (3 nasip olmadı) neyse tes ve witcher rpg nin kralıdır ama tes serisinde skyrim rpg yoksunu bana göre

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani.. Yorumunla sanki KOTOR'u tarif ettin
    Bi bak derim Star Wars: Knights of the Old Republic (İlk oyun ama 2. deel)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeadManForever

    Skyrim i kesinlikle öneririm bir şaheser yok pc kaldırmaz diyosan Oblivion u oyna witcher serisine başlayabilirsin favorim witcher 2 (3 nasip olmadı) neyse tes ve witcher rpg nin kralıdır ama tes serisinde skyrim rpg yoksunu bana göre


    Skyrimi bitirdim dostum oneri icin sagol da bir sey sormak istiyorum ben. Benim pc skyrimi cok rahat kaldiriyordu. Sence witcher 2 yi de kaldirir mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onuryildirim520 O kullanıcısına yanıt
    Skyrim`mi rahat kaldıran sistem Witcher 2`yi de rahat kaldırır ama optimizasyon problemleri vardı galiba
  • Kardes ikinci kez rahatsiz ettim kb ama dungeon siege 1 de mageler sadece iki spell mi kullanabiliyor? Cunku spell icin sadece iki bosluk var. Bir de spell book ta 10 tane bosluk varken oyun ekraninda sadece ikisini kullanabiliyorsun. Sadece iki tane aktif spell var. Yok mu oyun esnasinda 10 skilli de birden kullanmanin yolu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onuryildirim520

    Kardes ikinci kez rahatsiz ettim kb ama dungeon siege 1 de mageler sadece iki spell mi kullanabiliyor? Cunku spell icin sadece iki bosluk var. Bir de spell book ta 10 tane bosluk varken oyun ekraninda sadece ikisini kullanabiliyorsun. Sadece iki tane aktif spell var. Yok mu oyun esnasinda 10 skilli de birden kullanmanin yolu?

    Hocam o spellbook yanlış hatırlamıyorsam 2 aktif spell 4 pasif spell 4 de restore (Yedek) spell yuvası içeriyordu (DS 2'de 4 aktif 2 pasif 4 restore). Yani Buff'ları falan Pasif Spell'e koyarsanız otomatik buff bittikçe tazeler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.