Şimdi Ara

Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
472
Cevap
8
Favori
23.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU]

    ___________________________________

    TÜR: Aksiyon
    GELİŞTİRİCİ: CAPCOM Co., Ltd.
    YAYINCI: CAPCOM Co., Ltd.
    ÇIKIŞ TARİHİ: 7 Mayıs 2021

    Resmi Site
    https://www.residentevil.com/village/us/

    Steam Sayfası
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/1196590/

    Resident Evil Village PS5, Xbox Series X ve PC için duyuruldu.2021'de çıkacak. Resident Evil 7'deki olaylardan yıllar sonra geçen serinin yeni oyununda Ethan Winters karısı Mia ile yeni bir yaşam kurmuş ve geçmişi geride bırakarak huzur içinde yaşamaktadır. Chris Redfield ise ansızın çıkarak Ethan Winters'ı yeni bir kabusun içine sürükler.RE Engine oyun motoru ile geliştirilen yapım ultra gerçekçi grafikler sunacak. Resident Evil serisinin sekizinci büyük devam oyunu olan Resident Evil Village'da daha önce hiç görmediğin bir hayatta kalma korkusu deneyimini yaşa. Büyük beğeni toplayan Resident Evil 7 Biohazard'daki korkunç olaylardan birkaç yıl sonra geçen yepyeni hikaye örgüsü, geçmişteki kabuslarından kurtularak yeni bir yerde huzurlu bir hayat sürdüren Ethan Winters ve eşi Mia ile başlıyor. Birlikte yeni bir hayata başlamak üzereyken bir kez daha üzerlerine bir trajedi çöker.

    ÖZELLİKLER
    • Birinci Şahıs Aksiyon Oyunu: Oyuncular Ethan Winters'ın rolüne bürünerek bütün yakın mesafeli savaşları ve korkunç kovalamacaları birinci şahıs perspektifinden deneyimler.
    • Tanıdık Yüzler ve Yeni Düşmanlar: Chris Redfield genellikle Resident Evil serisinin kahramanı olmuştur ancak Resident Evil Village'da daha sinsi amaçların peşinde. Gizemli köyde yaşayan yeni düşmanlar, Ethan'ı amansız bir şekilde avlayacak ve içine düştüğü bu kabusu anlamaya yönelik tüm çabalarına engel olacak.
    • Yaşayan, Nefes Alan Bir Köy: Oyundaki korkunç olaylar için esrarengiz bir arka plan olmaktan daha fazlası olan köy, Ethan'ın açığa çıkarması gereken gizemli olaylar ve kaçması gereken dehşete düşüren olaylarla dolu, başlı başına bir karakterdir.









    Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU]
    Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 26 Ocak 2022; 12:17:34 >







  • Oyunun performans sorunlari daha once soyledigim gibi cok sacma ve tutarsizdi. Bunun da denuvodan dolayi kaynaklandigi aslinda belliydi ama ben inceden inceye rtden dolayidir diye de dusunuyordum. Ama denuvoymus. Cok onceden bitirdim ama sukur ki kirildi ve denuvonun ne kadar pislik bir koruma oldugunu (ve buna ragmen kirilabildigini) bir kez daha gosterdi. Paranla rezil olmak tam da budur. Bu yuzden de her zaman scene gruplari ve hackerlar bastacidir bende.

    Aynisi ornegin Nintendo switchte mevcut. Sen aman orijinal oynayayim aman cfw atmayayim diyerek oyunu dumduz oynarken cfw kurulu bir switchte cihazi overclock ederek ve fps capleri kaldirarak oyunu handheld haldeyken docked goruntu kalitesi ve cozunurlugunde ve daha yuksek framelerde oynayabiliyorsun. Ama adam para verdigi halde kapali kutuya mahkum olup daha dandik bir deneyim elde ediyor.

    Iste scene'in gucu ve mantigi da temelde budur aslinda. Zincirleri kirmak. Kimin oyuna para verip vermedigiyle kafayi bozmaktir denuvo ve diger drmler. Cyberpunk veya witcher veya diger bir cok harika (genelde polonyali olan) oyunlar hic koruma kullanmadi ve goruldugu uzere muthis satislar elde etti. Sen oyununu kalitesiyle koruyacaksin, zoraki degil. Kaliteli oyun zaten kendini satin aldirir. Simdi ne oldu insanlar para vererek zincirli, performans sorunlu ve pclerini denuvonun zorlamasiyla terletir daha fazla guc tuketir halde Re village oynarken scene buna baskaldirarak hadi kardesim sen yaylan bakalim dedi denuvo'ya.


    Oyunun PC portu için Digital Foundry'den başarılı bir teknik analiz videosu,her ne kadar bu tarz içerikler yerine Dimitrescu'ya şaplak atmak gibi saçma sapan içerikler paylaşan kanallar popüler olsada oyunları teknik açıdanda değerlendirmeyi seven kullanıcılar için bu tür içerikler oldukça faydalı,konuda daha önce paylaştığım sorunlar bu videoda güzel bir şekilde derlenmiş.Oyun güzel fakat PC sürümü adeta 2.planda bırakılmış ve henüz herhangi bir güncelleme yayınlanmadı.Demo sürümünü ilk konsollara getirdikleri gibi güncellemeleride yine ilk olarak konsollar için yayınlıyorlar. 

    Oyunun %75'lik kısmını bitirdim. Karşımızda neredeyse mükemmel bir yapım var. Capcom bu işi biliyor.


    + Grafikler olağanüstü. Özellikle köy ve kaleyi dakikalarca uzaktan inceledim. Tasarım ekibi çok başarılı

    + Atmosfer çok iyi.

    + Optimizasyon başarılı

    + Ses efektleri etkileyici.

    + Korku unsuru beklediğimden daha iyi. Özellikle X kısmında epey korktum.


    • Oyunun en büyük eksisi karakterlerin yeterince derin olmaması ve yüzeysel olarak işlenmesi.
  • Zombi konsepti neden bozuldu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ile ilgili bütün sızan bilgilerin doğru çıkması. Gayet ilgi çekici görünüyor. Ama bu oyunu yapacağız ayağına RE3'ü kırptılarsa yatacak yerleri yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

    Zombi konsepti neden bozuldu?
    Artık millet çok alıştı. Ayrıca klasik zombi konseptinde zombiler yavaş hareket ettiği için modern zamanda sırıtıyordu. O yüzden kültleşmiş zombi evreninden çıkarak oyunlarda ve filmlerde daha atik zombiler yapmaya başladılar. Eski mekaniklerde yavaş zombiler iş görüyordu ama günümüz mekaniklerinde öyle sürüne sürüne bebek gibi emekleyen zombiler iş görmüyor. Kurtadamlar zombilerden sıkılanlara farklı şeyler sunacaktır mutlaka ancak oyunda zombilerinde bulunacağını düşünüyorum. Ayrıca oyunun açık alanda ve köyde geçmeside çok iyi olmuş. Sadece 1-2 binada geçen korku oyunları çok sıkıcı oluyor benim için. Birde ortamı beğenmezsen oyun boyunca katlanmak zorundasın. Ayrıca keşif hisside olmuyor çünkü gidip keşfedeceğin alan pek olmuyor. Oysa açık alanda haritanın en köşelerindeki gizli mekanları bile kontrol ediyorsun. Birde tek ortamda geçen oyunda ortamı beğenmezsen oyun bayıyor. Ama açık alanda ortamı beğenmezsen en fazla 2 saat sonra kendini farklı yerlerde farklı şeylerin peşinde buluyorsun zaten.




  • First person devam ediyor seri, trailer gayet güzel gözüküyor sabırsızlandım şimdi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU]

    Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU]




  • Resident Evil Village %60 Oranında Tamamlanmış
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_Village_60_Oraninda_Tamamlanmis-102799.htm

    Capcom'dan Tsuyoshi Kanda ve Pete Fabiano, Famitsu dergisi ile gerçekleştirdiği röportajda, Resident Evil serisinin sekizinci büyük devam oyunu Resident Evil Village'dan yeni bilgiler paylaştı.

    Belirtilene göre oyun planlama aşaması dahil olmak üzere üç buçuk yıldan beri geliştiriliyor ve oyunun şu anda yaklaşık olarak %60'ı tamamlanmış.

    Resident Evil Village, Ethan Winters'ın hikayesini sonuçlandıracak ve bir önceki oyunda olduğu gibi birinci şahıs perspektifini kullanacak.

    "FPS (Birinci şahıs nişancı) ve OTS (Omuz üstü) kamera açılarının ikisinin de avantajları var fakat FPS'nin daha derin ve sürükleyici bir deneyime imkan sağladığını düşünüyoruz. Resident Evil 7 Biohazard'a kıyasla ne gibi değişiklikler içerdiği hakkında yorum yapamayız fakat Resident Evil Village'da FPS'nin büyük ölçüde geliştiğini söyleyebiliriz."

    PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarının geliştirme süreci sırasında teknik yetersizlikten dolayı iptal edildiği de doğrulandı.




  • R-10 kullanıcısına yanıt
    FPS kullanımı 7'de çok iyi başarmışlardı. VR benzeri bir his vermişti bana özellikle. RE Engine motoru ise gerçekten performans ve görsel kalite olarak çok başarılı.
    Sadece pastelsi renk paleti neden ağırlıklı oluyor bu motorda onu anlamadım.
  • 7. oyun çok güzeldi gerçekten bir şey demiyoruz ama artık daha bilimkurgu bir senaryo ve mekanlarla gelmelerini beklerdim özünü kaybedip iyice blair witch e doğru gidiyor hayırlısı bakalım :)



  • Resident Evil serisinin sekizinci büyük devam oyunu olan Resident Evil Village'da daha önce hiç görmediğin bir hayatta kalma korkusu deneyimini yaşa.

    Büyük beğeni toplayan Resident Evil 7 biohazard'daki korkunç olaylardan birkaç yıl sonra geçen yepyeni hikaye örgüsü, geçmişteki kabuslarından kurtularak yeni bir yerde huzurlu bir hayat sürdüren Ethan Winters ve eşi Mia ile başlıyor. Birlikte yeni bir hayata başlamak üzereyken bir kez daha üzerlerine bir trajedi çöker.

    • Birinci Şahıs Aksiyon Oyunu: Oyuncular Ethan Winters'ın rolüne bürünerek bütün yakın mesafeli savaşları ve korkunç kovalamacaları birinci şahıs perspektifinden deneyimler.
    • Tanıdık Yüzler ve Yeni Düşmanlar: Chris Redfield genellikle Resident Evil serisinin kahramanı olmuştur ancak Resident Evil Village'da daha sinsi amaçların peşinde. Gizemli köyde yaşayan yeni düşmanlar, Ethan'ı amansız bir şekilde avlayacak ve içine düştüğü bu kabusu anlamaya yönelik tüm çabalarına engel olacak.
    • Yaşayan, Nefes Alan Bir Köy: Oyundaki korkunç olaylar için esrarengiz bir arka plan olmaktan daha fazlası olan köy, Ethan'ın açığa çıkarması gereken gizemli olaylar ve kaçması gereken dehşete düşüren olaylarla dolu, başlı başına bir karakterdir.




  • IGN'e konuşan oyunun yapımcısı Peter Fabiano, hayranların aksiyon dolu hayatta kalma korku türünde sevdiği her şeyi, yeni sürprizler ve tüm Resident Evil oyunlarından en iyi unsurlarla bir araya getirdiklerini belirtti.

     

    "Hayranların, Resident Evil Village'ın geçeceği ve seride yeni düşmanların yer alacağı ıssız ve karlı köyü keşfetmekten keyif alacağını umuyoruz. Oyuncular bir kez daha Ethan Winters'ın kontrolünü üstlenerek Resident Evil 7'de başlayan hikayenin daha fazlasını deneyim edecek. Yeni teknolojiler, daha önce erişmediğimiz bir sürükleyicilik sunma imkanı tanıyacak. Şimdiye kadarki en nabız yükseltici Resident Evil oyunu olacağını umuyoruz."


    Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU]
    Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU]
    Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 15 Aralık 2020; 20:6:26 >




  • RE 8 Final Boss


    Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU]
  • Sevdiğim bir seri Resident Evil serisi. Bakalım merakla bekliyorum. Baya iyi duruyor yanlız görseller..

  • Çıkış Tarihi : 7 Mayıs 2021


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resident Evil Village'tan yeni bilgiler açıklandı: PS5 demosu, çıkış tarihi, oynanış videosu

    https://www.donanimhaber.com/resident-evil-village-tan-yeni-bilgiler-aciklandi-ps5-demosu-cikis-tarihi-oynanis-videosu--129252

  • Oynanış Fragmanı

    Oynanış Videosu

    Resident Evil Re:Verse





  • Steam'de 279 TL den Standart Sürüm,332.22 TL den Deluxe Sürüm olarak ön siparişe açılmış.

  • Gördüğüm kadarıyla oyun tasarım olarak ciddi anlamda "Clive Barker's Undying'dan" etkilenmiş.. Özellikle görsel tasarım manor castle, orta çağ teması hatta bazı puzzle'lar, elinde kılıç tutan iskelet(zombi?)ler ve elbette lizbeth covenant'ın gülümseyen bir versiyonunu oyuna koymuşlar olması. Tabi oyunun FPS olması da Clive Barker's Undying'a yaklaştıran bir etmen. Bilmiyorum ama ciddi anlamda oyunun görsel tarzı ve teması bana bunu hissettirdi. Bu yüzden de galiba oyunu alacağım. -)


    Bonus olsun: Şuan fark ettim kıyafetler, renk paletlerine kadar aynı.. (:


    Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU]


    Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU]




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.