Şimdi Ara

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
14
Favori
55.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkyTech74

    Ya TPS o kadar sorun değil benim için açıkçası. Güzel bir şekilde gersin, hikaye bize vay canına derdirtsin yeter.

    6 ile 5 gibi TPS olacaksa, FPS olsun bizi korkutsun, bizim olsun. Millet kaç senedir aç korku oyununa.

    Demo da keski ile zinciri kesip kapıyı açına ne kadar sevindim bilemezsin.Yeni RE'lerde hasret kalmıştık bu tip şeylere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar oyunun bu durumuna çok üzülüp değişmesini istiyorlardı.Adamlar yeni bir sistem deniyorlar yine yarandıramıyorlar.Bana göre artık korku odaklı oyunların çoğu dikkat edin fps ye doğru kaymaya başladı.Bana göre de başarılı olunacaktır da.Ayak sesleri garip garip gıcırtılar vs bunlar güzel yenilikler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Demo ile farklı olacakmış. Umarız böyle bölümler çok görürüz.
  • O yarandırmadıkları kişiler RE 5-6 oynayanlar bence.
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Bu oyunun full sürümünü yapsalar keşke. Fakat yine korkunç olunur mu bilinmez, sonuçta tek mekan da geçtiği için zaten insanı geriyor.

    Bu arada reddit'e baktım baya ilginç şeyler var denemek lazım.
  • Oyunda konu ,yine bir şekilde Umbrellaya ve onun geliştirdiği virüsler sonucu ,psikopata dönüşen insanlara gelecektir.Şimdi çoğu kişinin merak ettiği eski oyunlardaki ana karakterlerin bu oyunda olup olmayacağı.Demoda gördüğümüz mekandaki olaylardan sonra,bu olayları araştırmak için Leon,Chris veya Jill ,bu bölgeye gelebilir.Kamera açısı Fps olduğu için önceki serilerde oyun içinde tps kamera açısından dolayı rahatllıkla görebildiğimiz ana karakterleri,bu kez sadece ara videolarda görebileceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir Re. Hayranı olarak 4. Oyundan itibaren sürekli gelen zombileri bam güm yaparak öldürerek ilerlemekten gına getiren anlayış,nihayet istediğimiz tarzda oyun yapmışlar ama bu seferde,o alışık zombi düşmann yerine,içine şeytan kaçmış karakterler koymuşlar.fps olması benim için problem değil nede o olsa bir malikanede araştıracak ilerliyeceğimiz için büyük sorun değil ama ben zombi görmek istiyorum!psikopat ellerimi kelepceliyen şeytani adam değil...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isim misim bilmem ben.beklediğimi buldum dün gece.saat 3 gibi kulaklığı takıp oyunu açtım abi bi oyun bu kadarmı rahatsız edici olur :D aşırı hoşuma gitti .bence başarılı olmuş.merakla bekliyorum tam sürümünü.grafiklerde iyi tam atmsfere uymuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkyTech74

    O yarandırmadıkları kişiler RE 5-6 oynayanlar bence.

    Aynen katılıyorum demoyu oynadım ve şunu söyleyebilirim bu haliyle bile gerilmeye yeter bence.Adamlar işi o kadar ciddiye almışki res grafik motoru yapmışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demo aslında VR sahiplerinin yada sahibi olacakların gazını almak için . Yoksa Capcom girişmezdi bu demo olayına. Sony biraz gazlamıştır VR çıkarıyoruz sizde bir el atın birşeyler gösterinde heyecanlandıralım insanları diye. VR ında en güzel ekmek yenecek kısmı korku tarafı,

    Onun için, çokta şey yapmamak lazım.
  • Ben de denedim dün gece demosunu valla oyun cok hoşuma gitti fps olması da ayrıca hoşuma gitti desem yeridir karakterle daha çok bağdaşiyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu oynarken kendimden geçmişim gözümü bi açtım iş yerindeyim akşam tekrardan oynayacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drago

    Bildiğin outlast gibi olmuş

    Niye outlast kotu mu? Ben demosunu oynadim gayet guzeldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni detaylar gelmiş

    Silah kullanmayı seviyorsanız bu size göre değil başlığı ile

    http://www.eurogamer.net/articles/2016-06-15-if-you-like-lots-of-guns-in-resident-evil-7-isnt-for-you

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: master of darkness


    quote:

    Orijinalden alıntı: Drago

    Bildiğin outlast gibi olmuş

    Niye outlast kotu mu? Ben demosunu oynadim gayet guzeldi

    Kötü demedim yıllar sonra iddialı bir oyun yapıyorsun bari yaptığına değsin, şaşırta bilirdi ama beklediğim gibi çıkmadı diyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerde o RE 1-2-3 ve Code Veronica, özellikle CV başyapıt gibi bir oyundur defalarca bitirip tekrar tekrar oynayası geliyordu insanın...
  • Adamların yenilik falan yaptıkları yok aslında. Zaten olan şeyleri harmanlayıp karma bir oyun çıkarmaya çalışmışlar, vr destekli. Tutarsa para kırılır, tutmazsa da zarar edilmez, zaten şimdi ne ortaya sunsak beğenen bir kitle var düşüncesinde olarak. Resident Evil 6 kötü diyoruz, az mı alındı ki? Ama bu onu; o eski özgün oyun yerine koymamıza neden olmadı.

    Bazı arkadaşlar demişler ki fps olsa da sıkıntı olmaz. Ya da öncesinde de fps çıkan oyunları vardı. Neden beğenmiyorsunuz? Alın işte size korku dediniz, korku. Alakası yok arkadaşlar, biz Resident Evil 1-2-3, Code Veronica tarzı oyun bekliyorduk. Özgün olabilecek yani. Serinin asıl köklerine bağlı oyun. Fps bakış açısında, evet var Resident Evil adında oyunlar, ama kim hatırlıyor? Arkadaş paylaşmış bir tane. Ben de paylaşayım. Şu oyunu hatırlayan var mı?



    Bazı arkadaşlar eminim zevkle oynayacaktır, lakin biz Resident Evil Remake 2'yi bekleyeceğiz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkyTech74

    O yarandırmadıkları kişiler RE 5-6 oynayanlar bence.

    Aynen öyle.
  • yeni konu açmaktansa buraya bi sorayım dedim. beyler acil yardımınız lazım sabahtan beri araştırıyorum ama pek bişi bulamadım.bu seriye filmden başladık daha yeni bu sene ilk defa Resident evil 5 i oynayarak bitirdim onun dışındada oynadığım bi oyunu yok bu serinin.steam de an itibari ile indirimde re6 onu alıcam ancak serinin diğer oyunlarıda indirimde şimdi ben bu oyunun hangilerini almalı ve oynamalıyım bi kronolojik sıralaması varmı varsa bilgisi olan benmle paylaşabilir mi? (PC için geçerli bu isteğim.) benim anladığım kadarıyla re 4 , (re 4 ün grafikleri hoşuma gitmedi onun serisini youtubeden izlesemde olur gibi )re 5 , re revelation , re 6 ve son olarak re revelation 2 bu kadar mı? hikaye akışı bu şekildemi işliyor. serinin diğer oyunu olan raccon city filan raccon city operation filan onlar hikayeye dahilmi bi assassin's creed de ki gibi hikaye akışı varmı? o yüzden soruyorum ve 17 haziranda bitiyor indirim 2 günüm var yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: thedevils4

    yeni konu açmaktansa buraya bi sorayım dedim. beyler acil yardımınız lazım sabahtan beri araştırıyorum ama pek bişi bulamadım.bu seriye filmden başladık daha yeni bu sene ilk defa Resident evil 5 i oynayarak bitirdim onun dışındada oynadığım bi oyunu yok bu serinin.steam de an itibari ile indirimde re6 onu alıcam ancak serinin diğer oyunlarıda indirimde şimdi ben bu oyunun hangilerini almalı ve oynamalıyım bi kronolojik sıralaması varmı varsa bilgisi olan benmle paylaşabilir mi? (PC için geçerli bu isteğim.) benim anladığım kadarıyla re 4 , (re 4 ün grafikleri hoşuma gitmedi onun serisini youtubeden izlesemde olur gibi )re 5 , re revelation , re 6 ve son olarak re revelation 2 bu kadar mı? hikaye akışı bu şekildemi işliyor. serinin diğer oyunu olan raccon city filan raccon city operation filan onlar hikayeye dahilmi bi assassin's creed de ki gibi hikaye akışı varmı? o yüzden soruyorum ve 17 haziranda bitiyor indirim 2 günüm var yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum

    2 yi bilmiyorum ama oynayacaksan 3ü oyna diğerlerini oynamana bile gerek kalmaz. dersen ki bu grafikler ne böyle leş gibi. işte bizim için grafik değil oynanış önemli o oyunların verdiği gerilimi, bulmacaları, şuan ki günümüz grafikleriyle bile veremiyorlar.




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.