Şimdi Ara

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
14
Favori
55.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    2 saati aştım fakat korku namına hiçbir şey hissetmedim hocam. :) Çok az bir gerilimi var. Platin için kaç kez oynamak gerekiyor?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt

    Hocam yanlış hatırlamıyorsam 4 kez oynamıştım... Alıştıkça bir playthrough 3-4 saatte biter hâle geldiği için çekilir oluyordu.

  • Resident Evil 2, 3 ve 7 Biohazard Bu Yıl Yeni Nesil Konsollara Geliyor



    Capcom, 2022'de PlayStation 5 ve Xbox Series için Resident Evil 2, Resident Evil 3 ve Resident Evil 7 biohazard'ı piyasaya süreceğini duyurdu. Her üç oyun da Ray Tracing ve 3D ses gibi son teknoloji özellikleri içerecek. PlayStation 5 sürümü ayrıca dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikleyicilere sahip olacak.

     

    PlayStation 4 veya Xbox One'da Resident Evil 2, Resident Evil 3 ve Resident Evil 7: biohazard'a sahip olan kullanıcılar, hiçbir ek ücret ödemeden PlayStation 5 veya Xbox Series sürümlerine yükseltebilecek. PC kullanıcılarına da bir ücret ödemeden güncelleme sunulacak.

     

    Resident Evil 2, daha derin bir hikaye deneyimi için baştan aşağı yeniden inşa edildi. S.T.A.R.S.'ın hikayesini anlatan Resident Evil 3, Capcom'un tescilli RE Motoruna aktarılarak yeniden düzenlendi. Aynı şekilde Resident Evil 7 biohazard'da son teknoloji özelliklerle desteklendi.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_2_3_ve_7_Biohazard_Bu_Yil_Yeni_Nesil_Konsollara_Geliyor-112979.htm





  • Yeni nesil PS5 güncellemesi çıktı. PS4'te oyuna sahip olanlar aşağıdaki linkten ücretsiz olarak PS5 sürümüne yükseltebilirler.


    NOT: PS Plus versiyonunu alanlar PS5 sürümüne yükseltemiyorlar. PS4 sürümünü para ile almış olmaları gerekmekte.


    -----


    PSN Linki: https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0102-PPSA04401_00-BH70000000000001

  • Resident Evil 7'nin Alfa Sürüm Ekran Görüntüleri Sızdırıldı: Yeni Detaylar


    Oyun sektörü içerisinde yer alan Twitter kullanıcısı 'Dusk Golem', Resident Evil 7'nin ilk sürümleri için bazı ayrıntıları ve ekran görüntüleri paylaştı. Dusk Golem'e göre Resident Evil 7 ilk etapta aslında üçüncü şahıs kamera bakış açısına sahip olacaktı. Bunun yanı sıra Leon S. Kennedy ve Sherry karakterlerini içerecekti.

     

    Alfa sürümünden birçok detay ortaya çıktı


    Hemen hemen her oyuncunun bildiği gibi köklü Resident Evil serisi ile korku temalı birçok maceraya çıktık ve bu görevleri tamamladık. Resident Evil 7 ise bizlere korkunun kapısını farklı bir şekilde araladı ve bizi kendi dünyasına bıraktı. 7. oyunun sızdırılan bu detaylarıyla beraber aslında farklı bir yapıda olması planlanmış ancak bu durum daha sonraki süreçte değiştirilmiş.

     

    Sızdırılan bilgilere göre Resident Evil 7, önceki Resident Evil oyunlarına benzer bir oynanışa sahip olacaktı. Oyun, genel olarak Venedik'ten ilham alan bir şehirde geçecekti. Bunun yanı sıra oyun içerisinde çeşitli seçim anları olacaktı ve gideceğimiz yöne bir nevi biz karar verecektik.

     

    İlk etapta çok farklı bir konsept olarak düşünülen Resident Evil 7, sonraki süreçte tamamen değişikliğe uğramış görünüyor.

     

    Ekran görüntüleri




    AestheticGamer aka Dusk Golemtwitter
    “(1/3) There's a lot of Resudent Evil news to cover today. First of all, concept art of Resident Evil 6.5 was finally discovered online from this artist: https://t.co/Ri4Bt8SwFp It was a scrapped version of RE7 that played similar to RE6, but Leon & Sherry in a fictional Europe”
    https://twitter.com/AestheticGamer1/status/1623141920309678081?s=20&t=eoESw16a_WQqeRRP466ERw


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_7nin_Alfa_Surum_Ekran_Goruntuleri_Sizdirildi_Yeni_Detaylar-116697.htm





  • Bu oyunda ps5 için türkçe altyazı yaması, pack ya da dlc adı herneyse var mıdır? Nasıl yüklenir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Bence bu oyunun tps'den fps'e geçmesi GoW serisinin omuz kamerasına geçmesinden daha radikal ve riskli bir karar. Sırf bu yüzden bile saygıyı hakediyorlar ki sadece bu da değil. Bunun üzerine bir de herkese hitap etmeyebilecek bir türde oyun yapmak bile başlı başına risk. Oynadığım en iyi fps oyunlarında ilk 3'e giren bir şaheser yapmışlar.

    https://www.youtube.com/watch?si=nBzyqc0-at6HDGy3&v=QzCyF0lrioc&feature=youtu.be

    Oyunun tema müziği de harika. Bir yandan oyunu oynarken diğer yandan kulaklıkta döngüye alarak bu müziği dinliyordum beni her şeyiyle çok etkiledi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.