Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Gönüllü Çevirmen Grubu Kurmak? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
6.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anonymous Çeviriye ait olan RDR2 yaması, yamanın içeriğinin herhangi bir kısmı veya yama için gereken toolların hiçbiri, -eğer bir mucize olmazsa (ki çok uzak ihtimal)- hiçbir zaman yayınlanmayacak veya paylaşılmayacak. Bu konudan yana zaten onlarca kez yazıldı çizildi. Yamaya ekip içerisinde küçük bir grubun erişimi var sadece.


    Çok büyük bir proje, çevirecek arkadaşlara kolay gelsin.


    Hayal dünyasında yaşayan, alakalı alakasız her mesajında bir şekilde Anonymous'a sallamayı görev bilmiş kişilerin konunuzu baltalayıp başka yerlere çekmemesini de iyi dileklerimin arasına ekleyeyim. :)


    Çeviri harici yardımcı olabileceğim bir nokta olursa istediğiniz zaman mesaj atabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 23 Mayıs 2021; 14:23:17 >
  • WesterLandX kullanıcısına yanıt

    Konuyla ilgili düşüncelerimi daha önceki mesajımda dile getirdim zaten. anymus grubunun yardakçıları geldiği için onlara da burada ekmek olmadığını kısaca anlattım :D

    Gerekli açıklamanız için teşekkür ederiz. Forumdaki oyuncular olarak zaten anymustan tool veya yama gibi bir isteğimiz yok. Gereksiz yere sizi forumda öven arkadaşları da discordda uyarıp, oyun yaması konuştuğumuz konularda gölge yapmamasını tembihlerseniz yeterli olur :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBDF46633 -- 22 Mayıs 2021; 22:40:11 >
  • Red Dead Redemption 2 Gönüllü Çevirmen Grubu Kurmak?



    Bakın bu bana daha önceden yazdığınız bir mesaj. Bilmiyorum sizi nerede ne şekilde ne tür bilgilerle dolduruyor ama bizim kimseyle bir alakamız yok. İşimize bakıyoruz. Kendi bireysel çalışmalarım da var diye bir ben buradayım, benim haricimde de Anonymous Çeviriye mensup hiç kimse yazıp çizmiyor forumda. Varsa aklınıza takılan bir durum, buyrun sorun. Ama buradan değil. Alakasız bir konuyu baltalamayalım. İster konu açın beni etiketleyin, ister telefon açın, ister discord üzerinden, nasıl isterseniz.


    İyi akşamlar.





  • WesterLandX kullanıcısına yanıt

    Sende haklısın :D forumdaki ücretli yama fanatikleri aşırı tilt ediyor beni size patlıyorum yine kusura bakmayın :( Benimde psikolojimi bozdular her yerden bi bit yeniği arar oldum. az uzaklaşıp kafa dinliyim.

  • naak98 kullanıcısına yanıt

    Dostum yanlış anlama hikayeyi anlayacak kadar İngilizce biliyorum oyunu da bitirdim ancak İngilizce biliyor olmam oyunu ana dilimde oynama isteğime engel değil her yere bunu yazanları görüyorum. Bu oyun Türkçe yamayla çıksın tekrar bitiririm yani ne olursa olsun bir oyunu ana dilimde oynamak herkes için ayrı bir zevktir.

  • Arkadaşlar Rockstar Games neden hiçbir oyununda Türkçe desteği vermiyor? Ülkemizde en çok oynanan oyunlar bu firmadan çıkıyor ama hiçbir şekilde Türkçe desteği olmuyor oyunlarında. Ülkemizi sevmiyorlar mı?

  • Anonymous hatayı en başta yaptı. Hiçbir firma oyun Türkçe olacak diye gidip dava açmaz. En büyük hataları tool oldu. Sen direk hayati dosyalara müdahale edip oyunu Türkçeleştirirsen kusura bakma ama r*'da salak değil uyanır tabii. Bunu herkes yapmayabilir bazı firmalar tolerans gösterir ama bu r* zaten sicili bu konularda kabarık. Zaten olayın Türkçe yama değil tool olduğunu ufaktan belli ettilerdi.


    Oyun dosyalarına müdahele etmeden OpenAI GPT çevirisinde ki gibi yöntemler denenmeliydi... Bu OpenAI GPT çevirisini eden eleman şikayet almadı mı zannediyorsunuz toxicler onuda binlerce kez şikayet etmiştir ama hiçbir şey olmaz. Nexus'a koydu diye bişe olmadı değil zaten olmayacaktı.. R*'ı nexus mu engelleyecek :D Eğer aykırı birşey olsaydı bırak nexusu anında öperlerdi.



    RDR2 mod desteği var bildiğim kadarıyla mod olarak dosyalara müdahele edilmeden Türkçe yama bu metoda göre convert edilebilir. Yada openai gpt deki yöntem kullanılabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 23 Mayıs 2021; 3:8:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stone1005

    Arkadaşlar Rockstar Games neden hiçbir oyununda Türkçe desteği vermiyor? Ülkemizde en çok oynanan oyunlar bu firmadan çıkıyor ama hiçbir şekilde Türkçe desteği olmuyor oyunlarında. Ülkemizi sevmiyorlar mı?

    Firmalar çocuk mu sevmek veya sevmemek gibi şeylerle uğraşsın. Firmalar Kapitalist sisteme göre hareket eder. Herhangi bir Siyasi ideoloji veya dine göre değil. En basitinden Türkcelestirmenin firmaya getirisi - gideri üzerinden böyle kararlar verilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WesterLandX kullanıcısına yanıt

    Grup içinde birisi yama dosyalarını piyasaya süremez mi sizce? Sonuçta neredeyse 50-60 kişilik ekip geliştirdi. Bunlar hazır şekildeki yamayı bilgisayarlarina atmıştır. Ve ileride Grup ile ayrılır iseler veya "Bu yama çöpe gideceğine hiç olmazsa birilerine ulaştıralım millet oynasın" diye bir düşünceye kapilirsa diye ümitlenmiyor değilim :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah akıl fikir versin. Not: Oyunun türkçe yaması var boşa uğraşmayın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BirBayR

    Allah akıl fikir versin. Not: Oyunun türkçe yaması var boşa uğraşmayın

    link verebilir misin hocam

  • bende alayım merak ettim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BirBayR

    Allah akıl fikir versin. Not: Oyunun türkçe yaması var boşa uğraşmayın

    Link var mı? GPT-3 dışında.

  • Cosmos2999 kullanıcısına yanıt

    RDR2 projesindeki kişilerin %95'i -belki de daha fazlası- ayrıldı zaten. Yamanın geleceğine bütün ekip beraber karar verdi. Bir kişinin kararı değil yani.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DBDF46633

    Sende haklısın :D forumdaki ücretli yama fanatikleri aşırı tilt ediyor beni size patlıyorum yine kusura bakmayın :( Benimde psikolojimi bozdular her yerden bi bit yeniği arar oldum. az uzaklaşıp kafa dinliyim.

    Ücretli yama fanatiği ne demek? Kimsenin ücretsiz sunulan bir şeye zorla para vereceğim diyeceğini sanmıyorum. Fanatik diye tabir ettiğiniz kitlenin (buna ben de dahilim) RDR2 gibi bir oyunu Türkçe olarak ücretli ya da ücretsiz oynamasına mani oldunuz. Ben o oyunu ücret karşılığında Türkçe oynamaya razıydım. Ama benim bunu seçme hakkım elimden alındı.


    Ücretli yama fanatikliği diye bir şey yoktur. Ama ücretsiz yama fanatikliği vardır. O fanatikliğin de düşüncesi topluma yarar değildir. "Ben alamıyorsam kimse alamasın" kafasıdır bu.


    Ücretli ya da ücretsiz farketmez. Ben bu oyunu adam akıllı çevirecek her türlü oluşumu desteklerim.





  • ingilizce öğrenseniz daha faydalı olur

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anlaşıldığı üzere hiçbir zaman bu oyunu adam akıllı türkçe oynayamayacaz çok yazık. Bu denli büyük bi oyunu kendi dilimizde anlayarak oynayamamak çok can sıkan bi durum. Buna sebep olanlar oturdukları yerlerine kına yakabilirler.

  • Stone1005 kullanıcısına yanıt
    Rockstar Türkiye'de milyonlarcada satsa oyunlarına Türkçe getirmez kimse kendisini kandırmasın
    Adamlar bu tarafı sallamıyor
    GTA V Türkiye'de çok güzel sattı ama ne GTA V e nede Rdr 2 ye yama getirdiler
    Cd project sony microsoft gibi firmalar oyunlarına Türkçe getirebiliyorken rockstar kendisini tanrı sanıyor galiba
    Steamden bakın nerdeyse tüm bağımsız yapımlarda Türkçe dil var
    Ama bu rockstar ubisoft bethesda ea games gibi firmalar Türkçe getirme tenezzulunde bulunmuyor nede olsa satılıyor mantığındalar
    Siz siz olun bir oyun Türkçe dil desteği ile gelmedikçe yada yaması çıkmadıkça para verip almayın
    Tepkinizi ortaya koyun
    Biz ingilizce öğrenmek zorunda değiliz firmanın Türkçe ekleyip bizi teşvik etmesi lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.