Şimdi Ara

Polis Şiddeti: Motorcuyu Durdurmak için Kaskla Kafasına Vurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
1
Favori
11.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
271 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dur deyince durmazsan zorla durdurlar,duracaksın gözüm.Ya seve seve ya seke seke

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok iyi yapmış. Anladığı dilden konuşmuş. Bu kekolar bulunduğu ortamda kavga çıkarmak dışında hiçbir vasfı olmayan kültürsüz nesnelerdir. İçimin yağları eridi umarım polis o yüksek sesli egzozu da çıkarıp mabadına.......

  • Polis sağa çek diyor hiç umrunda değil gitmeye çalışıyor. Polis arkadan çekse vursa haklı bana göre...


    Bu ülkenin polisini askerini karalamaktan vaz geçin artık. Daha bugün İstanbul'da iki tane canlı bomba yakalandı. Polis dur dedi mi duracan. Lami cimi aması fakatı yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 1 Mayıs 2021; 0:19:37 >
  • Motorcu kaskı güzel yemiş ajahahahahahah motorcunun daha kendine ve kafasına saygısı yok kask takmadan yola çıkıyor öyle vururlar kafana koçum

  • Başıma birşey gelmeyecekse polis haklı. Herkese anladığı dilden konuşmak lazım ayrıca. Bu tür motorcular yüzünden her gün trafik birbirine giriyor.

  • Motorluya kaskla vurmak nedir. Çevir ileride kes cezayı. Motorcuda hanzo ne kask var ne birşey Harran ovasında gidiyor. Polis dur diyor ne diye durmuyorsun.amerikada olsan totondan vururdu polis. Ya ne tuhaf ülke burası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Sokağa çıkma yasağı olan günde
    2. Başında kask da olmadan
    3. Plakasız araçla
    4. Dur ihtarına uymayacak biçimde polisten uzaklaşarak kaçmaya çalışacak. Polis o anda değil kask sosisli sandviçle dahi olsa o şahsı durdurmakla görevli.

    Memurun yerinde olsam cezasını komple yazar, alır götürür darp muayenesi yaptırırdım. Hey gidi, 80 yıl hortumlu zincirle dayak yemenin ne olduğunu bilmeyen apaciler her yaptığının yanına kar kalacağını zannediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis görünce kamera ile şov, artistlik yapma akımı çıktı. Bunu bu olaydan bağımsız söylüyorum. LGBTİ'ci, zafer(!) işaretiyle dolanan Kadıköy tayfanın başlattığını tahmin ettiğim bu akıma yaşam tarzı fark etmeksizin canı polise atarlanmak isteyen herkes katılmış durumda. Böyle yapınca cesur, değerli olduklarını düşünüyor olabilirler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 1 Mayıs 2021; 2:57:35 >
  • Ezeceksin31 tayfa toplanmış.

    Alamadin mi adamı zarar vermeden duş peşine araçla amatör amatör işler.

    Yani bir adamı yakalamak bu kadar zor mu bırak dur ihtarına uymadı.

    Sevket mahkemeye ver adam gibi cezasını ama öyle bir sistem yok biz de herkes ya ezeceksin31 ya da herşeye yaygara31

    Polis kimsenin kafasına kaskla falan vuramaz o zaman polis adaletin belirleyicisi olur lan böyle rahat hareket eden adamlarin geleceği yer belli zaten senden bir kimlik ister aklın durur.

    Bunlar hep yok oluş dansı yapmayı yönetmek zannedenler yüzünden asayiş bozuk atmosfer zehirli halk manyamis işte kendileride kırın bacaklarini moduna sokmak milleti çünkü yarın daha çok hukuksuzluk lazım.

    Bunlara böyle lazım dedirtecekler işte millete bu millete ancak böyle olur sanıyorlar adam demokratik ülkelerin polisini sazan saniyor.Kisir döngü işte bu ezeceksin31 tayfa köylü bile olmadığı için bunu tam duser köylü bile lan bir yanlış var bu işte diye düşünür.

    Ne oldu simdi bir tane motorlu mal polis bana vurdu diye dolanacak etrafta bir tane polis olmayan polis o kamerayı görmediği için hazir olda duracak ha başka bir şeyden değil lan bu rahatlık nedir ilerde bunlardan çekeceğimiz var diye düşünenler bir de işte ezeceksin31 tayfa.

    Lan polis ciddi ciddi kamerayla çeken birine terör suçu işliyorsun diyor herif hala ah o kırmızı mavi ışıklar modunda.

    Yahu çok zor değil TRT1de iki program okullarda senede bir polis vatandaş mukavemet nedir mahkeme nedir nereye suç duyurunda bulunulur polis eğitimini iyileştirme zaten şu an bile teşkilat cokmemis durumda bizim polis yine milleti iyi idare ediyor ama milleti de zivanadan çıkaranlar var üstüne de baskı ortamı yaratmak için en ufak şeyi sanki böyle ohooo durumunda göstermek isteyenler var.Bir yigin dizi izleyip polis olan arkadaşlar var bunları sağa sola dolduranlar var var oğlu var bu düzen onlara lazım çünkü

    İçişleri bakaninin uyuşturucu satıcılarını okul çevresinde görürseniz bacaklarını kırın dediği bunu da birilerinin tabe lan diye dogruladigi yerdeyiz bütün hukuk asayiş hepsini çözdunuz tebrikler insanlık bunlari hiç denememisti lan.

    Daha su son dediğimin neden olmayacağını anlamayan var ha.Harbiden kırarlar sonra lan o kadar kırıyoruz bari paramızı esnaf versin derler arada birileri ile bozusurlar lan o kadar bacak kırıyoruz alıştık şunun da bacaklarını kıralım derler arada yanlış bacak kirarlar sonra lan bu kadar delikanlı adamiz neden ... diye işte olacak sistem öyle bir şeydir.

    Böyle ne teorisi işleyen millete kaskla vuran ne pratiği işleyen arabanın içindeki adama maske cezası yazan bir değişik sistem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • O adamın kafasına vurmak zorunda değilsin adam kaçmamış daha kaçsa da çekip vuramazsın yok öyle belki ilerde sağa çekecekti suç işlenmeden suç işleyebilirdi diye dövebiliyosa polis birde bunu savunanlar varsa vay halimize




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 1 Mayıs 2021; 8:26:55 >
  • bu olaydaki motor sürücüsü ve polis ikisi de aynı kültürün ürünü muhtemelen. mahallede seviye olarak sıfır olan sürüyle insan var, ne söylersen söyle laftan anlamayan ve kendilerini milim değiştirmeyen insanlar. hatta kimisi kurallara uymamayı marifet zanneder ve bu tipler dolu her yerde.

    bu polis muhtemelen bunlara laf anlatamamaktan bıkmış olmalı. her gün sokakta insanlarla muhatap olmak çok zor iş. polisin muhtelemen karşısındaki kişiye bakıp, gerek kask takmayışından, gerek ihtara rağmen durmayışından, gerekse tipinden falan, bu elemanın her gün karşılaştığı laftan anlamaz-ciddiyetsiz kişilerden biri olduğu sonucuna ulaşıyo ve anlık gerginlikle bu hareketi yapıyo.

    ve tabii ki polisler de ülkem insanı, bu tarz kurallara iplemeyen kişilerden de çok polis memuru çıkıyo. bu polis de öyle biri olabilir.

    özetle: olaya teorik olarak bakarsak ne motorcunun yaptığı ne de polisin yaptığı tasvip edilemez, ama olaya gerçekçi bakarsak bu olay ne yazık ki klasik bir ülkem manzarası. (insanlar birbirlerine zorluk çıkardıkça birbirlerine kafayı yediriyolar)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 1 Mayıs 2021; 9:13:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu İzmir'li bi youtuber'ın anlattığı olay vardı, Alsancak'ta polis birkaç şüpheliyi durdurup kimliklerini kontrol etmek istiyo. elemanlar işte kimliğim yok diyolar gülerek. polis adını soruyo, sadece ilk adlarını söyleyip soyadlarını hatırlamadıklarını söylüyorlar. polis kardeşlerinin sayısını ve adlarını soruyo, kaç kardeşleri olduğunu hatırlamadıklarını söylüyolar. polis siz benimle alay mı ediyosunuz diye bağırınca, ordan geçen bi teyze polise çıkışıyo işte sen ne seviyesizsin niye bağırıyon falan diye. polis teyzeye döndüğünde diğerleri kıs kıs gülüyolar.

    bu tarz olaylar o kadar çok ki, ben polise karşı bu şekilde "kardeş sayımı bilmiyom, soyadımı hatırlamıyom" demesiyle gurur duyup bunu kahkahalarla alatan kişi gördüm. polislerin normalde bunları gözaltına almaları lazım ve bu kişilerin de bunu yapamamaları lazım ama muhtemelen polisler gözaltı olayını sürekli uygulamıyor olsalar gerek ki bu zibidiler sokaklarda böyle gezip polisle dalga geçebiliyolar. bilmiyorum tabi tahmini konuşuyorum ama bu anlattığım olay gerçekten var yani, herifler resmen kimlik kontrolünü iplemiyolar ve muhtemelen polis bunları gözaltına almaktan bıkıp pes etti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Polise helal olsun diyen tipler var. Bu zihniyetle ülkenin bir adım öteye gitmemesi normal.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polisi kameraya almak yasak olsun ama polis kamerasıda zorunlu olsun ki görevi kötüye kullanma olmasın... Yoksa genelge bu haliyle gayette at koşturmak için yapıldığı belli..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cg cileri çok sevdiğimden değil ama polisin şu yaptığını kimsenin kimseye yapma hakkı yok. Orman kanunları geçerli ise bilinsin kimin kaskı kaliteli ise o hayatta kalsın! Ülkenin en tepesinden başlıyor kanunlara uymamak. Tam bir ahır ülkesiyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar , normal bir motorcuya böyle yapamaz bence , gördü fakir keko vurdu kafasına , ama hiç kimseye böyle yapılmamalı , Adamada helal olsun ama savundu çocukları , polis nasılda yutkundu , ne yapacağını şaşırdı :)

  • Polis hata yapmış, telefonları alıp kıracaktı, sonra da ver gitsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    Öyle bir kanun yok. İç işleri Bak. Kanunsuz ve Anayasaya aykırı genelge yayınladı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Ülkenin sivili de polisi de mide bulandırıcı. Hiçbir suçum yok. Ama bi ara polise TC numaramı ve Adımı bilmiyorum diyeceğim gözaltına mı alıyorlar n'apıyorlarsa yapsınlar kimlik numaramı öğrenince salarlar. Polis can sıkıcı vatandaş daha da can sıkıcı. Bu ülkeye korkunç bir diktatör gerekiyor. Yoksa alamancı olmak dışında bu ülkenin vatandaşı olunmaz.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.