Şimdi Ara

Peugeot 3008 Kullanıcı yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
45.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, 2021 Model Peugeot 3008 ALLURE veya GT paket almayı planlıyorum. Henüz vaktim var. Bir 6 ay kadar sonra alacağım sanırım. Aracı alıp kullanan arkadaşlar artısı ve eksisiyle eleştirebilirler mi? Kime sorsam fransız arabası alınmaz vs. diyor. Fakat nerde baksam herkes de övüyor. Çok arada kaldım. O fiyata giderim 2. el şunu alırım bunu alırım diyen de bir hayli çok. Değer mi? Yardımcı olursanız sevinirim.




  • Allure değil de Allure Elegance öneririm. Fiyat farkı çok değil ama donanım olarak fark var baya.

  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Detaylı açıklar mısınız?
  • Yeni paketleri bilmiyorum, bende 2019 model Pug 3008 1.5 HDI 130 HP Active prime edition var. Genel olarak memnunum. Ancak klima kontrolünün dokunmatik ekrandan olması ve bu ekranın ara sıra donma yapması veya hiç açılmaması problemi var. Bende çok sık olmadığından sıkıntı yaratmıyor şimdilik. 2019 modellerde pek duymamakla beraber dizel emisyon seviyelerini kontrol için konan adblue depo sorunu ortaya çıkabiliyor. Dizel yerine benzinli tercih edebilirsiniz, 1.6 puretech 180 HP' lik çok atak ve tutumlu diyorlar ama ben kullanmadım bilemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knight_Hammer -- 25 Mart 2021; 16:26:52 >
  • Allure'de LED farlar yok mesela. Bu fiyatlarda önemli bir donanım. LED farlı Allure Elegance'da otomatik uzun/kısa far da var.


    İlanlardan falan LED farları olan GT-Line ve Allure Elegance'lar ile diğer 3008'lere bakarsanız ön ızgara, far ve tampon tasarımlarının da aynı olmadığını, GT-Line ve Allure Elegance'ların çok daha şık bir önden görünüşe sahip olduğun görebilirsiniz.


    Simdi tek tek donaımları hatırlamıyorum ama adaptif CC, ayakla açılan elektrikli bagaj kapağı, vs. gibi donanımlarda da farklar var diye biliyorum.

  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt

    Üstad yeni modellerde allure elegance yok selection var diye biliyorum

  • Söylediklerim makyajlı yeni 3008 için geçerli değil. Paketler değişmiş sanırım. Ben 2021 model yazdığını görmemişim.

  • Eski fransızlar konusunda kısmen haklılık payları var, özellikle 206 tarzı araçlar güvenli değil, sonu 8 olan modeller ise güvenlik konusunda rakiplerinden farklı durumda değiller. Diğer problemde dönemine göre çok fazla elektronik var, bu da arıza potansiyeli demek.


    Yeni modellerde ise dizel motorunu ford, volvo kullandı. Güncel şanzıman eat japon aisin üretimi tam otomatik. Almanlara torpil geçen ncap testlerinden 5 yıldız alıyor tüm modelleri.


    Toyota gibi sorun çıkarabilecek hiçbir parçayı kullanmayan (eleştirmek için söylemiyorum, tarzı bu, tutuyor da) bir marka bile peugeot riftera toyota amblemi takıp satışa çıkardı.

  • 2021 model 3008 'lerde Sunroof sızdırma problemi duymuştum, kronik sorunmuş sanırım.

  • 4 sene dolmak üzere. Uzun yolda bir kaç kere ekran donması oldu. Servis güncelleme yaparak sorun çözüldü. Araçtan menunum. Şu direksiyonu bir tık büyütseler daha iyi. Kadran bazen görünmüyor. Koltuğu en üst konuöa getirmek gerekiyor bazen bu yüzden.
  • 2008 e bindim sığamadım. 1.83 boyum var. Hafif kiloda var. Ekranı göremiyorum. Koltuğu indirdim kaldırdım direksiyonu öyle ettim böyle ettim yok aga ekran görünmüyor. Ben mi yanlış bindim bilmiyorum. 3008 e bindim baya ferah ama içi siyah olunca bir böyle klostrofobik oldu sanki ama yinede çok güzel görünüyor. Bilmiyorum bunlar yerine 2. el bir BMW veya Mercedes daha mı mantıklı onu düşünüyorum.

  • 2020 5008 var bende normalde GTline alacaktım ancak tavan döşemesi sadece siyah oluyormuş bej gri vs olmuyornuş o nedenle almadım aracı binip test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim.

    araç 3500 km de bir sorun ile karşılaşmadım

    Önerim siyah olması sizin için sorun değilse GT donanım alın yoksa almayın kiraladığım süreçte her iki parketi de kullandım GT olan siyah tavan döşemesi çok rahatsız etti beni o nedenle en azından kirayıp deneyimlemenizi öneririm.


    ek olarak 3008 ile 5008 fiyatları bir birine yakın ancak iç hacim ve bagaj çok fark var 5008 i de incelemenizi öneririm.


    Sağlıcakla

  • darksnr kullanıcısına yanıt

    5008 çok daha geniş galiba. Çok büyük arabayı da kullanabilirmiyim hiç bilmiyorum açıkçası. Bir araştırayım onu da.

  • Arka koltuğu çok dar

  • Ben de 5008 kullanıcısıyım 2019 kasım çıkışlı. 1.5 dizel eat8 Allure Selection. Donanım olarak gayet yeterli geliyor bana. 13.000 km ye geldi araç hiç bir sıkıntı yaşamadım. Boyut olarak memnunum, ancak, 5008'in tavanına kafam değiyor araba kulanırken. 1.83 boyundayım, en alt seviyede biraz yükselsem saçımın değdiğini hissediyorum. 3008'de ve grandlanx te kullanıyorum onda böyle bir sorun yaşamıyorum. Tavan yüksekliği açısından biraz şikayetim var kafamı vuruyorum 5008'den yana ama siz 3008 de bu sorunu yaşamazsınız. Ben çok memnunum araçtan. Performans konusunda tatmin etmiyor ama ne yazık ki. 1.6 180 lik motoru tercih etmenizi öneririm. 1.5 dizel biraz daha ekonomik doğru ama performans konusunda bazı yerlerde istediğim performansı alamıyorum. Sport tuşuna basmam lazım. Benzinliyi öneririm. Ama şahsen ben kronik bir arıza, ekranda donma, adblue tankı sorunu yaşamadım. Dizel motorun getirdiği binimum olaylarıda yaşamadım. İlk bakımımı yaptırdım normal ve sorunsuz bir şekilde biniyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uzayda Bir Nokta

    2008 e bindim sığamadım. 1.83 boyum var. Hafif kiloda var. Ekranı göremiyorum. Koltuğu indirdim kaldırdım direksiyonu öyle ettim böyle ettim yok aga ekran görünmüyor. Ben mi yanlış bindim bilmiyorum. 3008 e bindim baya ferah ama içi siyah olunca bir böyle klostrofobik oldu sanki ama yinede çok güzel görünüyor. Bilmiyorum bunlar yerine 2. el bir BMW veya Mercedes daha mı mantıklı onu düşünüyorum.

    3008 parasına şu an muhtemelen W212 E serisi, ya da W205 C serisi Mercedes alınabilir durumda. Yaklaşık 3.5 yıl önce 3008'e niyetlenmişken (özellikle eşim çok istiyordu) 2. el Mercedes (makyajlı W212) alan birisi olarak bu hamleyi önermem. Yürütmesi sıkıntılı araçlar, garanti de yoksa zorlayabilir çünkü problemsiz değiller. Yaklaşık 80 bin km'dir kullanıyorum, bu 80 bin km içinde bu güne kadar hiç bir aracıma yapmadığım masrafı bu araç çıkardı (halihazırda 350bin km'yi geçmiş aracım da mevcut). Ama görece konforu ve sürüşü için (ya da marka algısı için) yeri geldiğinde masrafa katlanırım diyorsanız bir şey demem. Ben yaza doğru satıp 1.6 180hp 3008 GT almayı düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 27 Mart 2021; 10:6:53 >




  • evet biraz geniş ve büyük ama emin olun sürüşü çok keyifli ve rahat sadece park yeri bulmak bazen zor olabiliyor :)

    bu arada 1.80 boyum ile oturuş pozisyonum çok rahat kafam tavana değmiyor ancak arka da oturunca işin rengi değişiyor ve değiyor :)

    Dediğim gibi ya bayiden tesz sürüşü isteyin ya da kiralayın bi haftalığına deneyimleyin aracı ancak yeni kasası kiralık olmayabilir

    bu arada eğer kısa vade de satış planınız var ise 3008 kadar hızlı satamazsınız bilginiz olsun




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksnr -- 27 Mart 2021; 14:15:30 >
  • Bence 3008 size göre bir arsç değil almayın.
  • Konforlu bir şehir suvu. İyidir, çok süper şeyler sunmuyor. Rakiplerinden artısı göğüs ve tip güzel. Malzeme kalitesi oldukça iyi. Yeni tusconu da bekleyebilirsiniz.

    F/p olarak tavsiye ederim liste fiyatlarını sallamayın.
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

    Yeni tucsonun tasarımını hiç beğenmedim ben. 2020 Modellerin tasarımı çok heybetli ağır güzel duruyor çok beğendim aslında fakat 2020'lerin içi çok dandik eski model araba gibi hiç estetik yapamamışlar. Fakat yeni tucsonun içi fena değil özellikleri de hoşuma gitti.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.