Şimdi Ara

Panasonic ERGC50 Yıkanabilir Kordonlu/Kordonsuz Saç Sakal Kesme Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
25.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar
    ben bir saç kesme makinası almak istiyorum. siteleri gezerken gördüm.Panasonic ERGC50 Yıkanabilir Kordonlu/Kordonsuz Saç Sakal Kesme Makinesi çıkmış.acaba alan var mı?fiyatı 100 tl civarı.görüşlerinizi almak isterim.............






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prose07 -- 20 Ocak 2011; 0:59:30 >







  • bu ürünü satan arkadaşlar da mı yok?görüşlerini esirgemezlerse seviniriz............
  • arkadaşlar bende böyle bir ürün almak için araştırma yapıyordum. sitede yine bir kaç konuda arkadaşlar hep panasonic tavsiye etmiş. bir kaç model bakındım en uygun ve ideali bu gibi. kullanan varsa tecrübe ve deneyimlerini paylaşabilir mi?

    bizim gibi alacak arkadaşlara tercüman olursunuz.
  • Bu makine ev tipinde piyasadaki modeller arasında bulabileceğiniz en iyi makinedir. Panasonic gibi ciddi bir üreticiden kaliteli, kullanışlı bir ürün. Panasonic in bu serileri bıçak kalitesi, yıkanabilir olması, ergonomi v.s. konularında piyasadaki diğer markaları geride bırakıyor.

    Birde ERCA70 modeli var; bir üst model. Daha fazla tarak isteyenler, uzun saç kesenler onu alsın derim. Onda toplam 8 tarak var, 70mm ye (bu uzunlukta kesebilen başka her hangi bir marka makine piyasada yok!). kadar kesebiliyor.

    http://www.hepsiburada.com/Liste/panasonic-er-ca70s-ozel-tarak-serili-kablolukablosuz-yikanabilir-baslikli-sac-kesme-makinesi/ProductDetails.aspx?productId=sgpanerca70s&categoryId=26012161

    ERGC50 Modelinde ise en fazla 25 mm ye kadar kesebiliyor. Diğer özellikler aynı.
    Alanlar uzun süre keyifle kullanacaktır.




  • MACH25 Aydınlatıcı yorumun için öncelikle teşekkür ederim.

    ERGC50 bu ürünü almam için yorumunda yazılanlar yeterli oldu. Sanırım benim işimi görecek bu model. Pek saç uzatmıyor ve uzun modelde kullanmıyorum.

    Şimdi fiyat araştırması yapıyorum. Nakit fiyatı 84 tlden başlıyor şuan. Acelem yok bir kaç mağazayı denetimime aldım. İndirim bekliyorum. Alır almaz yorumlarım.

    Sizin bildiğiniz daha uygun bir site varsa bilgilerinizi bekliyorum.

    İyi forumlar.
  • Halen takipdeyim arkadaşlar. Bugün cevahirdeydim hemen hemen bütün elektronik mağazalara baktım fakat hiçbirinde panasonic ürün bulamadım. Teknosada 1 tane vardı sadece oda 300 küsürdü.
  • 300 küsür dediğin hangisi Teknosada ki ?

    quote:

    Orijinalden alıntı: bestahmet

    Halen takipdeyim arkadaşlar. Bugün cevahirdeydim hemen hemen bütün elektronik mağazalara baktım fakat hiçbirinde panasonic ürün bulamadım. Teknosada 1 tane vardı sadece oda 300 küsürdü.
  • o fiyata almayacağım için bakmadım bile hiç.
  • MACH25 yorumların için teşekkür ederim ama forumdaki mesajlarının bir kaçına baktımda. Sürekli her traş makinası tavsiyesine panasonic önermişsin?
  • Sebebi basit; diğer piyasadaki ürünlerden kullanıp aradığımı bulamadığım memnuniyeti Panasonic te buldum. ben senelerdir (15 seneyi geçti) hem saç tıraş hem de sakal tıraşını kullanıyorum ve çok memnunum. Çevremdeki sevdiğim insanların hepsine tavsiye ediyorum. Alanlarda memnun kaldıklarından bana teşekkür ediyor. Abartısız söylüyorum; eş, dost arkadaş en az 50 kişi benim tavsiyemle almıştır. Hoşuma gidiyor, insanlara iyi ürün tavsiye etmek.
    Her marka belli ürünlerde çok iyidir, fakat bilinmez. Benim biraz teknik yönümde olduğu için biliyorum: Elektrikli süpürge alacaksan Nilfisk alacaksın, ütü alacaksan Philips alacaksın, LED tv alacaksan Sharp, tıraş makinesi gibi ürünlerde en iyi ürünü Panasonic yapar. Umarım açıklama yeterli olmuştur.

    quote:

    Orijinalden alıntı: bestahmet

    MACH25 yorumların için teşekkür ederim ama forumdaki mesajlarının bir kaçına baktımda. Sürekli her traş makinası tavsiyesine panasonic önermişsin?




  • Bir de philipsin kendi kendine saç kesmeyi salayan döner başlıklı bir makinesi var: QC5170



    http://www.philips.com.tr/c/mens-timar/180degree-doener-kesici-uenite-qc5170_02/prd/

     Panasonic ERGC50 Yıkanabilir Kordonlu/Kordonsuz Saç Sakal Kesme Makinesi


     Panasonic ERGC50 Yıkanabilir Kordonlu/Kordonsuz Saç Sakal Kesme Makinesi




  • MAkineyi alıp kullanan var mı beyler. Yarın ya Rowenta TN5030 alacağım(Arkadaşımda var ve mütiş traş ediyor saç sakal falan) ya da bu ürünü alacağım.
  • Ürünü aldım bu arada beyler. Açıkçası tek kelime ile mükemmel. 1mm ile kafayı tertemiz kestim. Müthiş bir alet. Alacak olanlar tereddüt etmesin derim.
  • Mr. Hyde,
    Hayırlı olsun diyelim Beğendiğine sevindim.
    Kaça aldın ? internetten aldıysan bir link verebilirmisin ?
  • Ben de geçen hafta ısmarlamıştım dün geldi ve biraz önce saçımı kestim.
    İlk kullanım olarak görüşlerim gayet olumlu saçı hiç zorlanmadan yağ gibi kayarak kesti bu konuda daha önce kullandığım philips ve braun ile kıyas bile edememem onlardan çok üstün bıçakları var, yıkamayı denemedim çünkü içerisine neredeyse hiç saç kılı kaçmamıştı, ayarlarına daha tam alışamadım ama zamanla o da olur.
    Bu arada keserken tarakta biriken kılları arada temizlemek gerekiyor.
    Makinenin sağlam ve kaliteli bir görünümü var ama yeni olduğu için başlıkları takıp çıkarırken ve ayarlarıyla oynarken birşey olacak diye bende biraz tedirginlik oluyor.
    Sonuç olarak fiyat performans açısından son derece olumlu diyebilirim, umarım kullanım ömrü de uzun olur gerçi 7 yıl diyor ama o yazanlara pek inanmamak gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozali -- 30 Haziran 2011; 12:38:23 >




  • MACH25 kardeşim, değerli yorumların için çok teşekkürler. Sayende ben de bir ERGC-50 alarak Panasonic kalitesiyle tanıştım. Hem de oldukça iyi bir fiyata.

    internette en ucuz fiyat buradaydı.

    http://www.webdensiparis.com/urun/panasonic-ergc50-yikanabilir-kordonlu/kordonsuz-sac-sakal-kesme-makinesi_960681.aspx?CatID=6611&tabId=1697

    Forumda araştırdım bunlardan alışveriş yapılır mı güvenli mi diye. Binbaşı mertebesinde bir arkadaşın olumlu yorumu üzerine sipariş verdim ertesi gün yani dün makina geldi.

    Akşam da bi güzel kestim saçlarımı. Tek kelimeyle harika. Sıra oğlumun ve yeğenlerimin saçlarını kesmeye geldi. ucuz Sinbo ile çocuklara traş zindan oluyordu.

    herkese öneririm.




  • Oncelikle belirteyim ki uzun yillar (5-6) yil kadar braun cruzer kullandim. sakal duzeltme aparatlari cok islevseldi fakat sakal kisaltmak istedigimde ayni yer 20 kere tras etmeye calismaktan cildim surekli tahris oluyordu makinanin devri cok dusuk geliyordu ayrica boyun bolgesini kisaltmak istedigimde kesinlikle sonuc alamiyordum. Berbere gittigimde moser kullandigini fark ettim ve cidden bir kerede hic cekme yapmadan sakallarimin heryerini kisaltabiliyordu. Bende moser almaya karar verdim, fakat internette baktigimda sakal kisaltma aparatlari cogu yerde yoktu ve makinalar baya bir pahaliydi. Bi ara remingtonlara heves ettim, herkes forumda ovmus. Sonra fark ettim ki onlarda 3mm altinda kisaltma yapmiyorlardi. 2mm de olabilir tam emin degilim. burada kimin tavsiyesiydi hatirlamiyorum fakat ergc50 nin yeni ciktigini ve cok kisa tras yapabildigini yaziyordu ve baslik cok kolay bir sekilde baya buyuk farkli araliklari destekliyordu. bende en ucuz webdensipariste buldum ben aldigimda 80 liraydi. korkarak ta olsa siparis verdim 3-4 gunde elime ulasti. kesinlikle ve kesinlikle bu kadar ugrastirmadan cok farkli boylari bile alabildigine sasirdim. Ilk denememde sanirim sakallarim 4mm filandi 2 mm yapmak istedim ve birkez gidip gelmede sonuc harikaydi. boyun bolgesini 1mm almak istedim onuda basariyla yapinca gercekten cok memnun kaldim. simdi iyi ki almisim diyorum. Aslinda artik sifir tras olmaz zorundayim bundan sonra makinayi kullanamayacagimada uzuluyorum acikcasi.

    kisacasi makina cok kisa boylari bile alabiliyor, boyun bolgesinde cok basarili. (Bu arada boyun bolgem karma karisik cikiyor ve sakallarim cok sert sayilmaz.) ben herkese tavsiye ederim, en az moser kadar guclu ve daha islevsel. tek eksik yani tasima kutusu yok ve biraz buyuk. Ucu buyuk oldugu icin tam burun alti biraz ugrastiriyor ama yakalayinca kesiyor sonucta.




  • Bu ürün için (buradan) toparladığım olumsuz eleştiriler:

    By Chris Hall "Dreadlocksmile" (Cardiff, Wales) :

    "No matter what the depth that the comb attachment is set on, large amounts of hair do accumulate between the combs teeth during use. A simple knock of the trimmer head or a quick shake over a sink usually doesn't detach all of these hairs, so constant removal and then reattaching of the trimmer comb attachment is often required during its use, which is a little annoying, but not a problem exclusively associated with this particular trimmer. "

    Çevirisi:

    Tarak uzunluğu ne olursa olsun, kullanım sırasında büyük miktarda kıl tarakların dişleri arasında toplanıyor.Aletin kafasını basitçe vurmak veya lavaboda hızlıca sallamak genellikle bu kılların hepsini atamıyor; bu yüzden tarağı sürekli çıkarmak ve yeniden takmak kullanım sırasında sık sık gerekiyor, ki bu biraz sinir bozucu fakat yalnızca bu makinaya özgü bir sorun değil.

    By M. Young "MarkLondon" (London) :

    "In comparison to the Remington there is one minor drawback - because of the design of the combs your hair clippings end up getting collected inside the comb and eventually these clog up the blades, so you have to keep unclipping the comb to knock out the collected hair."

    Çevirisi:

    Remington'a göre bir eksikliği var.Tarakların tasarımından dolayı, kırpılan saçlarınız/kıllarınız tarağın içerisinde toplanıyor ve sonunda bu, bıçaklara engel oluyor.Bu yüzden, toplanan kılları atabilmek için, tarağı söküp takmayı sürdürmek zorundasınız.

    By Sam Woodward (Swansea, UK):

    "A lot of hairs got caught up in the attachments & I had to blow or brush them clear quite often. I didn't have this problem with my old Remington, where the hair would just fall away."

    "According to the leaflet in the box, the blades will last for 2 years if you use the clippers for 40 minutes twice a month."

    Çevirisi::

    Ataşmanlarda çok fazla kıl toplandı ve onları sık sık üflemek veya fırçalamak zorunda kaldım.Eski Remington'umda böyle bir sorun yaşamamıştım.Onda kıllar sadece dökülürdü.

    Kutudaki kitapçığa göre bıçakların ömrü, ayda 2 kez 40dk'lık kullanımda 2 yıl kadar.



    Bir de arkadaşlar, bu makineyi saç kesiminde hiç kullanmayacak, sadece sakal/bıyık kesmek ve düzeltmekte kullanacak birisine tavsiye eder misiniz ? Bıyık bölgesinde zorlanıyor mu ?




  • Merhaba, ben de bu ürün ve Remington pg520 arasında kaldım. Kullanım amacım kirli sakal olacak. Cihazın Panasonic olması ve 0.5mm'ye kadar alabilmesi artıları ancak pg520 de ise burun kılı aparatı gibi kullanışlı seçenekler de mevcut. Açıkcası arada kaldım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.