Şimdi Ara

Panasonic ERGC50 Yıkanabilir Kordonlu/Kordonsuz Saç Sakal Kesme Makinesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
25.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu başlıkta yazılanları göz önüne alarak 1 hafta önce Panasonic GC 50 traş makinası aldım. Sadece bir kez traş oldum ve bugün itibariyle sahibinden.com'da satışa koydum. Kardeşim insan bu makinayı överken hiç vicdanı sızlamazmı? Her dakika başlığın altina dolan kılları temizleme ihtiyacı üstelik öyle üfleyerek yada sallayarak değil başlığın çıkarılması gerekiyor. Temizlemezsen bıçaklar kesmediği için akşama kadar git gel Konya 6 saat. Uzunluk ayarı için ikide bir makinayı off durumuna getir tekrar çalıştır. Tarak seklindenmidir nedir kulak üstündeki kılları temizlemek tam bir eziyet. Daha önce Philips ve babypliss kullandim. Her ikisininde ufak tefek olumsuzlukları vardı ama parasının hakkını veriyorlardı. Sessizlerdi ve iyi kesiyorlardı. Halen makinam satışta olduğu halde bunları yazıyorum. Binlerce insan zarar edeceğine, ben zarar edeyim (satilmaz ise) hiç olmazsa hayır duası alırım.




  • Kimi kesim çok memnin kimileri tamamen berbat diyor.Valla ne yapacağımı bilemedim.Ya harika bi cihaz alıcaz yada çöp.
  • bende dedeme kalan saçları için ve de sakal kısaltmak için bakıyorum. bu fiyatlarda varmı sağlam bişey. bu üründen kimisi hiç memnun değil.aslında aradığım şey tam olarak bu üründe değil. başlığı değişen bişey olsa daha iyi olur. sıfır sakal yapan filmli başlıklardan da lazım.

    bu tarzda ise panasoniğin 70 modeli var. o da mı kıl biriktiriyor.fark var mı aralarında bu kıl toplama sorunu bazında.

    link birde bu var.

    100 tl civarında kem sıfır sakal aparatı olan hem de dede saçı kesebilen parasını hak eden bir öneriniz var mı




  • Elimden düşünce bıçak yatağının plastiğindeki 1mm.lik bir ayak kırıldı ve servise gittim. Düştüğü için garanti kapsamına alınmayan ürünün bıçak başlığının fiyatı 83 lira arkadaşlar. Zaten yedek parça da almanyadan 1 ayda geliyormuş.

    Makinenin yenisini internetten 90 liraya alabiliyorsunuz. Böyle de bir güzelliği var Panasonic markasının; bizi uğraştırmayın, gidin yenisini alın diyorlar kısaca Tabiki de yenisini alacağım, 20-30 liralık sinbo neyime yetmiyor? Ayrıca yukardaki arkadaşın dediği de doğrudur, tarağı içinde saç biriktiriyor ve hem tarak hem başlık çıkarılmadan asla temizlenmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barsoy

    Elimden düşünce bıçak yatağının plastiğindeki 1mm.lik bir ayak kırıldı ve servise gittim. Düştüğü için garanti kapsamına alınmayan ürünün bıçak başlığının fiyatı 83 lira arkadaşlar. Zaten yedek parça da almanyadan 1 ayda geliyormuş.

    Makinenin yenisini internetten 90 liraya alabiliyorsunuz. Böyle de bir güzelliği var Panasonic markasının; bizi uğraştırmayın, gidin yenisini alın diyorlar kısaca Tabiki de yenisini alacağım, 20-30 liralık sinbo neyime yetmiyor? Ayrıca yukardaki arkadaşın dediği de doğrudur, tarağı içinde saç biriktiriyor ve hem tarak hem başlık çıkarılmadan asla temizlenmiyor.


    Bende yedek bıçak arıyordum. Yazınızı iyi ki okudum. 6-7 Ay kadar önce Abim şarjını yanlışlıkla çantasına koyarak il dışına götürmüş bende kargo ile uğraşmıyım yeni şarj cihazı alayım dedim onada 80 Lira dediler bu ne biçim iştir anlamadım cihazla aynı fiyata satıyorlar.




  • adaptör bulamadım ben de yenisini alcam mecbur
  • Bende bu makinayı almayı düşünüyorum, ama sadece sakal için sürekli jiletle traş olmaktan yüzüm tahriş oldu 0,05 mm uzunluk bence çok ideal
  • Makinayı 3 yıldır aralıksız sıfır numara saç kesiminde kullanıyorum. Taraklarını hiç kullanmadım. Duşun altında sıfır ayarda, hiç tarak takmadan saçımı kesiyorum. 2. Veya 3. kerede kesmeye süper alıştım. Ayda 1 kere bıçağına bir damla içinden çıkan ince yağı damlatıyorum. Şarjlı ve kablolu, ıslak kuru kullanılabiliyor.
    Tek kelime ile mükemmel. Parasını 30 kere çıkarmıştır.
    Sanırım kötü yorum yapan arkadaşların kullanım şekli farklı. Yani ben makinayı sakal kesiminde, 3 numara 2 numara saç kesiminde vb. Şekillerde hiç kullanmadım. Hep taraksız sıfır kesimde kullandım ve çok başarılı buldum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar taşınırken panasonic ergc50 traş makinamın şarj adaptörünü kaybettim. Adaptörün nasıl bir şey olduğunu da hatırlayamıyorum. Fotoğrafları ve harcadığı güç aralığı konusunda bilgi verebilirseniz ona göre araştırayım diyorum bu konuda yadımınız olur mu acaba?
  • Arkadaşlar bu makinenin tarağına ihtiyacım var, nereden temin edebilirim acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.