Şimdi Ara

Oyunlardan Zevk Alamama Durumu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
6
Favori
11.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kanki düşüncek şeylerin artmıştır, stres falan normal yani oyun işlerinden soğuman

    netflixe düş, instagram falan takıl


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden oyunlar çıktımı baba olurdu, popülaritesi yıllar sürerdi. kitlelerin akınlarına uğrardı tüm dünya yıllarca oyunun etrafında dolanırdı. bir half life oyununun (çoğunuzun yaşı kurtarmayabilir) etkisi decade sürmüştür. hala o oyunun başlangıcındaki tren yolculuğunda yeni bir dünyaya adım attığım heyecanı unutamam. grafiklerle fln şimdiye göre çok dandiktir ama zamanında o oyun ortamı beni benden almıştı. oyunun bitiş müziği bile halen zihnimdedir...


    şimdi ise o kadar bollaştı ki oyunlar, ekstrem grafikler sunsalar bile bıkkınlık geldi. etkileri kısa sürüyor. yeni bir oyun çıktığı zaman bizi etkilemiyor, benzerlerini çok yaşadık çünkü.


    yine de eskisi gibi haz verebilmesi için, yeni bir akım/çığır açan farklı anlayışta bir oyun çıkabilir mi? mümkün ama çok zor...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@rKSm@N -- 20 Kasım 2020; 6:13:56 >
  • Spor Yap, Güzel Beslen, Gez, Yeni Şeyler Öğren Diyor Bilinçaltınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla steam hesabımda 150 tane oyun var.


    Bu son günlerde Godfall aldım bir kaç gün önce resident evil resistance aldım AR 45'e kadar genshin impact oynadım arada 7 days oynuyorum Sonra bakmak için Star Ctzen de bir gemi satın aldım...


    Ama fark ettim ki sıkılıyorum...


    Hatta onu da geçtim gittim android te shop heroes oynamaya başladım orada lvl 35 yaptım sıkıldım steamde Shop titans oynamaya başladım onuda lvl 30 yapıp bıraktım.


    Şu anda Bilgisayarım da godfall, 7 days to die, medieval dynasty kurulu ayrıca genshin impact var ama bakışıyoruz karşılıklı oynayasım gelmiyor.

  • Yıllarca bilgisayarım yoktu, tek oynayabildiğim arkadaşlarla kafede AOE 2-3, Command Generals idi. Şimdi bilgisayarım var ama açıp oynamak içimden gelmiyor. Ne bileyim, CP2077 çıkacakmış. Millet heyecanlanıyor. Benimse zerre ilgimi çekmiyor. Yaş deseniz daha üni. Bilemiyorum hocam, tat alamıyorum. Zevk alamıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaşla falan kesinlikle alakası yok, tamamen yeni çıkan oyunlarla alakalı.

    Eskiden kaliteli, yaratıcı, farklı oynanışa sahip oyunlar çoktu. Oyunlarda derinlik ve detay vardı, hikayeleri, oynanışları sarıyordu.

    Şimdiki çıkan oyunların FPS, TPS hepsi birbirine benziyor. Yeni oyunlarda sadece grafik ön planda, oynanışa, derinlik, detay, yaratıcılık, hikaye gibi konulara pek önem vermiyorlar. Bu bahsettiğim kriterlere sahip kaliteli oyun çok az oyun çıkıyor artık.

    Bu yüzden strateji oyunlarının daha çok sarması normal. Farklı dinamikleri var çünkü.

    Sana tavsiyem bağımsız oyunlara da bir göz at.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye tüketti beni. Hiçbir şeyden zevk almıyorum, alamıyorum.

    Ayrıca şu ping muhabbeti tüm competitive oyunlara olan ilgimi yok etti. Kaç tane düşmanı ekranımda vurduğum halde pingden dolayı dönüp beni vurdular (en çok r6 de 9 pinglere karşı 70 80 ping oynayarak hissedildiğini düşünmekteyim). Hikayeli oyunlar zevk vermiyor. Bilmiyorum.

  • Neyden zevk alıyorsan onu oyna.Canın oyun oynamak istemiyorsa oynama ara ver.

    Ben Aytaçın bilgisayarindan oynadigimiz oyunlari,beraber internet kafede Quake 2 ,Counter S 1.6 daha sonra Ateri salonlarinda oynadigim o oyunlarin keyfini şu anda almam imkansız.

    Ps5 Rtx grafikler falan hikaye o eski aldiğım keyfin 10 da 1 Anca alıyorum bu günlerde...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 20 Kasım 2020; 7:17:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlarımla birlikte 4 kişiyiz, takım olarak call of duty warzone giriyoruz. mükemmel ortam ve oyun zevki oluyor. fps tarzı seviyorsan eğer tavsiye ederim. :)

  • Arkadaşlar ben bunu biraz da şuna bagliyorum. Kendimden örnek vereyim. Mesela 2003-04 lu yıllarda ilk pc mi almıştım. Vice city cs 1.3 return to castle wolfenstein vs gibi oyunları o donemde bir kere oynayip bitirip kenara atmıyorduk. Mesela hikaye modu bitti mi saatlerce hileyle vs vice city de takılırdim. Yeni yerler vs keşfetmeye calisirdim. Bu kadar çok oyun yoktu piyasada veya bende internet olmadığından ben öyle saniyordum :)

    Bir yerde takılınca YouTube dan vs izleyip geçmek olmadığı için kendiniz ugrasarak biseyler basarma hissini tadiyordunuz. Simdiyse en ufak bi zorlanmada cok büyük kismimiz hemen YouTube a bakiyor. Bu bile oyunlardan zevk almamizi engelliyor bana göre.

    Ayrıca son olarak her seyde olduğu gibi oyunlari da cabuk tuketir olduk. Bir suru yeni oyun cikiyor ve birini tam kesfedip bitirmeden diğerine geciyoruz. Bu bolluk olmasaydı bence yine daha fazla zevk alarak oynardik oyunlarınızı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 20 Kasım 2020; 8:48:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apex legend candır xbox ta oynuyrm oynayan var ise eklesin dakilak 😇

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende de aynı durum var hocam şuan valhala oynasam maksimum 1 saatte sıkılırım.

  • Biraz geç olsada gamepass ile Star Wars Jedi Fallen Order oynuyorum. Güzel yapmışlar. İleride acaba ne ile karşılaşacağım etkisi oluşturdu bende.

  • Ülkeden oyuna kafa kalmıyor.

  • Bende son 3-4 senedir aynı problemi yaşadığımı düşünüyordum fakat pandemiden ötürü evde kaldığımız günlerde son 4 yılda bitiremediğim kadar oyun bitirdim, hatta pc satıp xbox aldım witcher 3 birde orda bitirdim, mevzu bence vakit, tüm gün bilgisayar başında çalıştıktan sonra eve gidip başka bir ekrana bakmak insanı yoruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom.X -- 20 Kasım 2020; 9:33:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı durumdayım, geçen yıl bir heves ps4 aldım, 20 den fazla satın aldığım oyun var. Sadece uncharted serisini bitirdim baştan sona, belki bu oyun beni sarar diye satın alıyorum, oyunu açınca da makina açık bekliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yas ilerledikce ; oyundan daha onemli seyler oldugunu anliyor insan bence. 36 yasindayim. 20 li yaslarda beni evden alamazdiniz surekli PES turnuvalari vs.


    Simdi ; is ; egitim ; kopegi gezdir ; hanimla dizi izle


    Oncelikleri degisiyor insanin

  • 1-2 hafta oyun oynama kendine gelirsin

  • hay layf oyna. çonk zevkli. bi silah var piuv piuv diyor sonnnra adamı hücrelerine ayırıyor conk ğuzel

  • Bilgisayara zaten kilitlenmeyin, hayatın oyundan ibaret olarak devam etmesin. Spor yapın gezin kitap okuyun başka aktiviteler yapın, bunlarla birlikte oyunlar daha keyifli gelecektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.