Şimdi Ara

Oyunculara FEDA yapmıyor diyen Aybaba'nın tazminat İstemesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu mudur yani?Hiç yakıştıramadım Aybaba'ya.Birde Beşiktaşlıyım,parayı sorun etmem diyordu.



  • Aybaba, "Eğer benim sözleşmem feshedilecekse, ben bu işlerden anlamam, avukatım ilgilenecektir" dedi.

    Tazminat isteyeceğini ya da alacağını hiç sanmıyorum. Hakkı aslında ama bence almayacak, ya da cüzi bir rakam alır.
  • alcak tabi sen bütün paraları alveslere tabatalara yem et sonra feda iste başarılı adamı heba et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözleşme 2 yıllıktı. Hatta 2+2'ydi. Ama bizim çok başarılı olduğumuz, her rakibe en az 3 tane attığımız ligin ortasındaki dönemde yönetim bir hata ile 2 yıllık opsiyonu kullandı. Sözleşme 4 yıllık oldu.

    Yani Samet Hoca haklı. Madem gönderecektin neden 2 ay önce adamın sözleşme opsiyonunu kullandın? Burada sıkıntı yönetimde maalesef.
  • almazsa enayilik eder. adam ligi 20 puan farkla şampiyon mu bitirtecekti bu takıma? güvenmiyordunuz yıllık sözleşme yapsaydınız. artık sömürmeyi bıraksınlar yerli hocaları.
  • İşin kötüsü bizden önce 15 kulübü çalıştıran Aybaba'nın önceki kulüplerinde para bırakmaması imkansız.. Yani ben önceki kulüplerinde sözleşme fesihlerinde böyle davrandığını düşünmüyorum, çünkü anadolu kulüplerinde sistem böyle..
  • peki aybaba ile 2+2 = 4 yillik sozlesme imzalayan yonetime ne dersiniz ? tabi baskanin dedigi gibi "her basarisizlikta hoca degistirme donemi bitti. artik istikrarli bir kulubuz" ya, ondan 4 yillik imzalanmistir ...
  • Hatalı olabilir ama Kaptanımızdır dedik,sineye çektik.Taraftarın saygılı olmasını,efendilikle istifasını sunmasını beklemesini istedik ama bu hareket bitirdi herşeyi.

    Önceki takımında 500 bin TL yıllık ücret alan adam sözde boş mukaveleye imza atmış ve yıllık 1.4 milyon TL almış.Ciddi başarıları varmış gibi yüksek egolu açıklamalar yapmış,takımı sanıldığının aksine başarısızlığa uğratmış,
    bu başarısızlığı başarı olarak lanse etmiş ve şimdi tazminat istiyor.Pes...

    Türkiye'nin en değerli üçüncü kadrosunu ligde üçüncü yapmak başarı değildir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Runaway 

    Türkiye'nin en değerli üçüncü kadrosunu ligde üçüncü yapmak başarı değildir.


  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

    quote:

    Orijinalden alıntı: Runaway 

    Türkiye'nin en değerli üçüncü kadrosunu ligde üçüncü yapmak başarı değildir.




    İşin özeti bu.Sezon başında dalga geçenlere şampiyon olarak en iyi cevabı verme fırsatı geçmişti elimize
  • Beşiktaşın çocuğu tazminat peşinde
  • Adamın hakkı.
  • bir de utanmadan başkalarının mutfak masrafı fiyatına çalıştım diyor.2trilyon vercek bir mutfak varsa bizde çalışalım
  • Türkiye'nin en değerli ilk üç kadrosundan biri bundan sadece 3 yıl önce kümede kalma mücadelesi veriyordu ve ligi 8. bitirebilmişti, hatırlatayım. Birçok Beşiktaş'lı arkadaşım buna benzer bir sona hazırlıyordu kendisini sezon başında. Sezon başında "feda" kelimesi anlam olarak en çok "bu sezonun feda edilmesi ve şampiyonluk beklenmemesi" şeklinde algılanıyordu. Tamam özellikle derbilerde hataları oldu ama hangi büyük takımın hocasının olmadı ki? Beşiktaş taraftarı memnun olmamakta sonuna kadar haklı ancak Samet Aybaba'ya en azından bu ayrılık anında teşekkür edilmeli ve dostça ayrılmalı, çünkü sonuna kadar haketti. Geçen sene Denizli gibi antrenörlerin çalıştırmaya çekindiği Beşiktaş'ın başına düşünmeden geçti ve bence görevini fazlasıyla yerine getirdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D C X L

    Adamın hakkı.

    Adam en kötü durumlarında aldı takımı üçüncü yaptı ,taraftarın kaprisi yüzünden kovuyorlar birde diyorlar parasını istemesin Beşiktaş çocuğu.Oldu anasını satayım..Sen adamın hakkını ye ondan sonra Beşiktaş çocuğu..Şampiyonluk bekliyorlardı herhalde adamdan ,üçüncülüğü beğenmiyorlar feda sezonunda..
  • Arkadaşlar "feda" teması altında bir sezon geçirmediğimizi,bunların basının yakıştırması olduğunu direk başkanımız söyledi.Basın bir yakıştırma yaptı,taraftar kabullendi,yönetim ve teknik ekibin işine geldi ve ses çıkarılmadı.

    Kadromuz asla kötü değildi ama basının yakıştırması bizi önce hedefsiz bir takım haline getirdi,biraz başarı gösterilince takım ne yapacağını şaşırdı,afalladı.O ana kadar ortada olmayan bir baskı oluştu.

    Ki kadron ne kadar kötü olursa olsun sen Beşiktaşsın senin hedef belirleme gibi bir opsiyonun yok,senin hedefin ezelden beri belli;şampiyon olursun yada olamazsın.Ha,şampiyonluk olmaz ama ortada ciddi bir mücadele vardır,taraftar daima hakkını verir.

    Ama sen; sezon başında küme düşmemiz öngörülüyordu,takımı üçüncü YAPTIM şeklinde açıklama yap,maçlardan sonra 20 yaşına yeni girmiş takımın geleceği olan oyucunu egon yüzünden yer,
    sene başında gençleşme gençleşme de en önemsiz maçlarda bile Hasan Türk'ü,Muhammed'i ve diğer yetenekleri 11'e alma,hiç bir zaman yenilginin faturasını kendine kesme,özeleştiri yapma,ciddi başarıların varmış gibi yüksek egolara sahip ol;taraftar senden desteğini de umudunu da keser.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Runaway 

    Türkiye'nin en değerli üçüncü kadrosunu ligde üçüncü yapmak başarı değildir.


    Galatasaray da Sneıjder drogba var Fenerde Meireles Kuyt Webo Sow Var Fener İkinci Sen Hala Başarı değildirmi diyorsun
  • Benim görüşlerim Samet hoca taktiksel olarak bitiktir takımı götüren yakıt Fernandes, Almeida, Oguzhan'di siz hiç görmek istemediniz.Fernandes gibi futbcu zor bulunur kac maçta kurtardi sezon başında bir takım gol yiyorsa defans alir hucum almaz..Hangi derbide taktiksel olarak devirdi? Bizim maclarda Fatih Terim agirlini koydu, Fenerbahçe'de ise taraftar kazandirdi yani uzun lafin kisasi bence başarisizdir en temel ornegi piyasasi olan adami maasi fazla diye kadrodisi birakmaktir.Mustafa Denizli bu takimi sampiyon yapardi çok ciddiyim bu yil yapardi GS, FB o kadar sacma puan kaybettiki affetmezdi oradada yonetim basarisizligi var.Tekrar ediyorum bizdeki Selcuk neyse sizdede aynen Fernandes odur takimi battiginsa cikarmistir onu takima kusturende hocasidir medyaya atan vs bunlar yanlistir.Tazminat acarsada haketmez alacagini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RıdvanAkgün

    quote:

    Orijinalden alıntı: Runaway 

    Türkiye'nin en değerli üçüncü kadrosunu ligde üçüncü yapmak başarı değildir.


    Galatasaray da Sneıjder drogba var Fenerde Meireles Kuyt Webo Sow Var Fener İkinci Sen Hala Başarı değildirmi diyorsun




    saydığın adamlar ne top oynadı ya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zmax

    alcak tabi sen bütün paraları alveslere tabatalara yem et sonra feda iste başarılı adamı heba et

    Sanane arkadaşım her konuda ayrı bir cins mesajın var hastamısınız siz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.