Şimdi Ara

PASSOLİG kartı hala kuryede olanlar baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
109.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.. passolig kart 10.04.2014 tarihinde başvuru yaptım ve kartımın istanbul içine ortalama 4 gün içinde teslim edilcek denildi(istanbul bayrampaşada oturuyorum). neyse başvuruyu yaptım ve kredi kartım ile 25 lira kart ücreti 5.5 lira kurye ücretini ödedim 4 gün içinde elimde olsun diye..
    neyse ertesi gün müşteri hizmetlerini aradım(müşteri hizmetlerine yakşalık olarak 15-20 dakika arasında ulaşıyorsunuz, çünkü tüm müşteri hizmetleri diğer müşterilere hizmet veriyormuş(!) gece 2de 3 de bile). kartımın basılıp kuryeye teslim edildiği söylendi ve bende sevindim gerçekten hızlı çalışıyorlar diye..
    ve ayın 14ünde kartım kurye şirketinin bayrampaşa acentasına ulaştığını gördün daha doğrusu öğrendim müşteri hizmetlerinden(passolig.com.tr deki başvurularımdan kartınız basım aşamasında diyor ancak kartınız basılıp oturduğunuz ilin oturduğunuz ilçesine gönderilmiş bile olabiliyor bu yüzden başvurunuzu passolig müşteri hizmetlerinden takip edin(yiyosa) ). ardından gün bu gün 24 ü oldu ve kartım bayrampaşa acentasında ama benim evime daha gelmedi, belki de kurye şirketi benim oturduğum sokakta .
    müşteri hizmetlerinden beşiktaş fener maçı öncesinde yalvardım kurye şirketinin adını verin, ben adresini bulup kartımı gidip kendim alıyım diye ancak binbir bahane ile bana kurye şirketinin adını vermediler..
    bugünde günün ve haftanın stresinden dolayı çatıcak birini aradım resmen ve aklıma passolig geldi .. müşteri hizmetlerini aradım ve karşıma erkek müşteri temsilcisi çıkınca adeta ağzıma geleni söyledim ve sonunda kurye şirketinin adını aldım adamdan.. çalıştıkları kurye şirketi KURYENET'miş. kuryenet müşteri hizmetlerini aradım telefon numaram ile kurye bilgime ulaştım ve yarın kartımı yollıycaklarını söylediler..

    şimdi sıkıntınız olmasada elbette bu passolig devam ettiği sürece bir gün başvuru yapıcaksınız ve kartınız kuryede 10-15 gün bekliycek.. siz de boşuna başvurunuzdan sonra sürekli passolig müşteri hizmetlerini aramayın tam anlamı ile bir boktan haberleri yok.. direk kuryenet in müşteri hizmetlerini arayın en azından mantıklıca bir konuşma yapabiliyorsunuz.

    PASSOLİG
    KURYENET







  • teleci kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam bana da gelmedi daha. 10 gün oldu kuryeneti aradım en geç cuma günü gelecekmiş
  • rica ederim hocam.. devlet sirri gibi calistiklari kurye sirketinin adini soylemiyorlar birde..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çok sağolun. 2 haftadır bekliyorum, Tık yoktu. Bugün girdim Passoligin sitesine nerde bu diye. 12 eylül tarihinde dağımtından döndü adresinde yok yazısıyla karşılaştım sıkıntı şurda bütün gün evdeydim hiç dışarı çıkmadım. Kurye firmasının kim olduğunu merak ediyordum sayenizde buldum. Yarın gidip direk kuryeden alıcam.
  • rica ederim hocam ne demek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 mayıstan beri bekliyorum...
  • Benim 2 haftada gelmişti sanırım.
  • passolig tamamen rezil bi firma. 3 gun önce besiktas-rizespor ve besiktas-astoril macina tek bilet 35 lira(4. kategori) olan biletlerden 2 adet almak icin passolig kartima 70 lira yukledim ve bilet almaya çalıştığımda bilet alma isleminin son asamasinda passolig bakiyemin yeterli olmasina ragmen bu biletlerin sadece kredi karti ile alinabildigini gördüm. yani passolig kartima bosa para yuklemis oldum. musteri hizmetlerini aradığımda bunun sebebini sordum ve boyle uygun gorduklerini soylediler ancak bilet alma ekraninda boyle bir uygulama oldugu yazmiyordu. bunu belirttigimde haklisiniz yazmiyor ancak boyle uygun goruldu birsey yapamayiz dendi. ve müşteri temsilcisi bana o 70 lirayi yemek alisverisinde veya baska maclarda kullanabilirsiniz seklinde saçma sapan bir oneride bulundu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'deki milyonlarca futbol izleyicisi gibi maçlara gitmek için şart koşulan passolig kartını almak üzere 09 Eylül 2014 tarihinde başvurumu gerçekleştirdim.

    Passolig kartımın en fazla 15 gün içerisinde basılarak adresime gönderileceği bilgisi verildi. İşte bu noktadan sonra sadece Türkiye'de ve benzer üçüncü dünya ülkelerinde görülebilecek olan fiyaskolar dizisi başladı.

    1. 9 Eylül 2014'ten 15 gün sonra yani 24 Eylül 2014'te, kartın hala basım aşamasında olduğu ve kurye'ye verilemediğini öğrendim.

    2. Benle aynı tarihte başvuru yapan ve kartını Sivas'a isteyen bir arkadaşımın kartı başvurusundan 10 gün sonra teslim edildi. Ancak İstanbul'a isteyen bir arkadaşıma ve bana 15 gün sonra kartın hala basım aşamasında olduğu söylendi.

    3. Buraya kadar olanlar, gerekli teknolojk altyapıyı kurmadan passolig sistemine geçmeye çalışan ve bunu eline yüzüne bulaştıran Türkiye Futbol Federasyonu ve Passolig le ilgili diğer kuruluşların fiyaskosudur.

    4. 25 Eylül 2014 Perşembe günü kartın kuryeye verildiğini ve bana teslimat aşamasında olduğunu öğrendim.

    5. Ancak kart İstanbul içinde (Seyrantepe Mahallesi, Kağıthane) olan bana Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri, yani 3 gün boyunca ulaştırılamadı.

    6. Gelecek olan bayram tatili nedeniyle 29 Eylül 2014'ten itibaren Ankara'ya gitmem nedeniyle kartın Ankara'ya naklini, ve bana orada teslim edilmesini istedim.

    7. Kartın Ankara'ya naklini istemek Kuryenet gibi 19. yüzyıl şartlarında hizmet veren bir firma için büyük bir gafletti. Zira bu firma kartı İstanbul'dan Ankara'ya bayramdan önce son mesai günü, yani Perşembe akşamı 17:00'a kadar, 4 günde ulaştıramadılar. Bayram süresince teslimat olmayacağını söylediler.

    8. Bunun üzerine bayramdan sonraki ilk mesai günü, 8 Ekim 2014 çarşamba günü kartın tekrar İstanbul'daki adresime gönderilmesini talep ettim. İkinci hata da burasıydı.

    9. Söz konusu kart, 8 Ekimde gönderilmesini talep ettikten tam 8 gün sonra, yanlış okumadınız rakamla 8 yazıyla sekiz gün sonra İstanbul'a geldi. Ama bana ulaştığını sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Müşteri hizmetlerini aradığımda kartın Gültepe acentesinde olduğunu, ancak Kağthane dağıtımına 2 günde 1 çıkıldığını ve en erken Cuma günü gelebileceğini söylediler. Acenteye gidip benim teslim alma önerimi ise şirket politikası nedeniyle yasak olduğunu, acentenin adresi veya numarasını öğrenmek istediğimde ellerinde böyle bir bilginin olmadığını söylediler.
    Düşünebiliyor musunuz? Kart Gültepe acentesinde ama ne internnette ne de müşteri hizmetlerinde acentenin nerede olduğuna dair bir bilgi yok. İkinci Dünya Savaşı dönemi gibi, gizli kurye firması bunlar, gönderini kendi keyifleri geldiği zaman getirirler, yoksa nerede olduğunu bile bilemezsin, ulaşamazsın. Böyle bir kepazelik olur mu demeyin, oluyor.

    10. Kısaca kartım Gültepe acentesinde olmasına rağmen bugünkendim gidip alamıyorum. Siz getirin de diğimde en erken yarın olacağını söylüyorlar. Bir nevi kartımı zorla alıkoyuyorlar. Böyle kepaze bir hizmet anlayışı olabilir mi demeyin, oluyor.

    11. 2014 yılında, piyasadaki hemen her kargo ve kurye firmasının aynı gün veya en fazla 2 gün içinde Ankara'dan İstanbul'a bir gönderiyi teslim ettiği bilinmektedir. Ancak bu kepaze kuryenet firması herhalde deve kervanı benzeri yöntemlerle gönderi taşıdığı için bu süre 1 haftayı geçiyor. Bunu müşteri temsilcisine sorduğumda ise gönderilerin farklı illere uğranarak geldiğini söylüyor. İçler acısı bir cevap. Siz Türkiye'nin en büyük ili ile ikinci en büyük ili ve başkenti arasında bir gönderiyi 1 haftadan uzun sürede taşıyorsanız söylenecek bir söz kalmamıştır.

    12. Bu süreçte müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmeler ayrı bir fiyaskodur. Öncelikle 4449393 numaralı telefona yaklaşık ilk 30-40 aramanızda ulaşamıyorsunuz. Ulaşamamaktan kasıt çalıp açmaması değil. Hiç çalmıyor bile. Bunu da bilerek yaptıklarını düşünebilirsiniz. Veya teknik altyapıları o kadar zayıf ve bundan haberleri yok.

    13. İkinci fiyasko da internet siteleri. İnternet sitesine bireysel randevu oluşturmak için koydukları sekme çalışmıyor. Firma bünyenizde bilgisayar mühendisliğinin giriş dersleri seviyesindeki bu problemi çözebilecek bir mühendis de mi yok? Bildiğiniz buton çalışmıyor, siz tüm bilgileri uygun şekilde giriyorsunuz ancak randevu oluşturulamadı uyarısı alıyorsunuz. Böyle bir aymazlık ve kepazelik olabilir mi demeyin, oluyor.

    Sonuç: Kuryenet adı verilen firmadan binlerce insan eli mahkum passolig kartını almak için hizmet alıyor, daha doğrusu alamıyor. Bu kadar geniş bir kitleyi mağdur ederek çok başarılı anti-reklam yapıyorsunuz. Örneğin ben ve benim çevremdeki insanlar, kuryenet mi Allah bir daha göstermesin diyorlar. 27 yaşındayım ve şimdiye kadar yüzlerce kez kargo/kurye gönderisi gönderdim ve aldım, hiç bu kadar düşük seviye ve kötü bir hizmetle karşılaşmadım. Zaten passolig kartını almak için mecburen bu firmayla muhattap oldum. Kartı aldıktan sonra da bir daha Allah göstermesin. Bundan sonra da kuryenet firmasını her alanda kötülemek için elimden geleni de yapacağım. Kötülemek derken yanlış anlaşılmasın, zaten çok kötü, yoksa olduğundan kötü göstermek gibi bir durum yok.




  • Bu hafta almayı düşünüyordum pasolig almıycam yazılardan sonra neden gidip akbil csrt curt gibi direk ptt den vs çıkarttıramıyoruz çok saçma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vinsanity7 V kullanıcısına yanıt
    aynı tas aynı hamam hocam. belki kurye acentası(belkide ufak bir depo) sizin bulunduğunuz sokakta. ancak ulaşamıyorsunuz. Çünkü kuryenet çok disiplinli bir firma (!). işlerini o kadar düzgün yapıyorlar ki şirket kuralarından taviz vermiyolar(!). ben kuryenetten ilçemde olan karti 10 15 gun icinde aldım. kartı getiren görevli bana neden bu kadar acele ettiğimi sordu.onlar getirebilecekleri en kısa sürede zaten teslimatı yapıyorlarmış.:(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam passolig sistemi ile ilgili olarak ayrıntılı bilgi almak istiyordum. passo kartımdaki bakiye işlemleri ve diğer sorgulama işlemlerini sağlıklı olarak

    http://www.sorgulahesapla.com/?s=passolig+kart buradan gerçekleştirebilirsiniz. Editörler sorulara ayrıntılı cevap veriyor
  • Almayın ve maçlara gitmeyin.

    Futbol bir endüstri evet. Bizler de bunun müşterileriyiz ona da tamam. Ama müşteriye hizmeti müşterinin istediği şekilde vermeleri gerekir.

    Bu passolig kartını gayet rahat bir şekilde OGS - HGS gibi diğer bankalar da verebilirdi. Ben neden adını bile duymadığım yandaş bankanın müşterisi olmak zorundayım?

    Ben almazsam sen almazsan o stadlar boş kalırsa o zaman kulüplerin akılları başlarına gelir bu işe ses çıkartır.

    Dün cine5 vardı bugün digiturk - passolig. Hepsine futbol seyretmek için abone oldu insanlar. Yarına başka bir şey çıkartırlar onun için de para isterler. Nasıl olsa müşteri hazır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 35tl ödedim bayramdan önce bayramdır diye üstüne düşmedim de bu hafta gelir galiba?
  • Bende telefonu ekleyebilirim.
    Telefon ediyorsunuz İsim ve Soyisim cep telefonu bilginizi verdikten sonra kuryenin nerede ve nezaman geleceğiyle ilgili bilgi alıyorsunuz. Ben 0850 olan numaradan öğrendim.
    Müşteri İletişimi
    Kuryenet, müşteri ve alıcı kişilerle iletişimi aşağıdaki yollar ile sağlamaktadır.

    Internet
    Kurumsal müşterilerimizwww.kuryenet.com.tr adresinden kendi özel şifreleri ile gönderinin barkod numarasını girerek gönderilerin dağıtım hikayesini tek tek takip edebilmektedirler.
    Her türlü şikayet, öneri ve isteklerini de yine aynı sayfada bulunan iletişim bölümünden firmamıza iletebilirler..

    Çağrı Merkezi
    Müşterilerimiz ve alıcı kişiler gönderilerinin akıbetini 0212 444 93 93 ve 0850 222 93 93 No'lu çağrı merkezimizden sorgulayabilirler.
    Her türlü şikayet, öneri ve isteklerini de yine aynı numaralardan operatörlerimiz vasıtasıyla firmamıza iletebilirler.




  • Merhaa ben passolig kartı sıparıs ettım bugun adresım blunamadı diye haber verdiler kuryeneti arıycamda nasıl ulasıcam bılgılerı verirmisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.