Şimdi Ara

Oyun Yerelleştirmesi/Çevirisi Talep/İstekleriniz (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
7.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adol125 kullanıcısına yanıt

    Final Fantasy 15' in çevrildiği falan yok. Yıl oldu neredeyse ne bir güncelleme duyurusu ne de yüzde vermiyorlar. Zaten daha önce de askıya almışlardı. Persona 4'ü siz çeviriyordunuz birden konuyu kitlettiniz ortada çeviri yok kendiniz de demişsiniz. Diğer çevirilerin de ücretsiz alternatif halleri gayet olabilir. Yapacak kişi varsa ne bu engelleme telaşınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutYil -- 15 Aralık 2020; 17:46:6 >
  • daha neyin ne olduğunu bilmeden bir de cümle kurmaya çalışıyorsun komik değil mi sence de?


    bildiri yayınlanması ne be?

  • Red Dead Redemption 2

  • UmutYil kullanıcısına yanıt

    Bi yerinden element uydurma ben çeviri iptal demedim donanımhaberde yayınlanmayacak dedim ikisi farklı şeyler. Çeviriyi burada yayınlamayacağım içinde konuyu kitlettim. Elimde persona hariç 3-4 çeviri daha var hiçbiri de donanımhaberde yayınlanmayacak. Bir şekilde donanımhaberde konusunu açan, yayınlayan vs olursa da konuyu sildirtirim onu da açık açık söyleyim. Diğer bir konu ücretli ücretsizinde değilim çevrildi çevrimedisinde de değilim her ekip aynı oyunu çevirecekse ne anladım o işten? Madem yeni bir ekip kurmuş arkadaşlar, çeviri de yapmak istiyorlar o zaman farklarını ortaya koysunlar çevrilmeyen arkada kalmış oyunlara el atsınlar benim derdim bu, yoksa gitsinler 3er 5er tane yaması olan oyunlara 6.yı 7.yi de bunlar yapsın banane. Yaması çöp yani makine çevirisi olan oyunlara düzgün yama yapacaklarsa ona kabulüm. İnsanlar en azından düzgün bir yamayla oyun oynamış olurlar.


    FF XV'de beni ilgilendiren bir yama değil sadece çevrildiğini bildiğim için çevriliyor dedim. Bıraktılar veya askıya aldılarsa orasını da u çevirenlere sorun.





  • just cause 4 ün bir şansı var mıdır ?

  • Adol125 kullanıcısına yanıt
    Oyun Yerelleştirmesi/Çevirisi Talep/İstekleriniz

    Yayınlanma ihtimali %1 (yayınlanmayacak demektir bu) diyen ben değilim. Elementi kimin uydurduğu burada açık bence Oyun Yerelleştirmesi/Çevirisi Talep/İstekleriniz . Neyse daha fazla cevap yazmayacağım. Bu konuda konuşulacak konu değil ayrıca değmez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutYil -- 15 Aralık 2020; 18:46:3 >
  • UmutYil kullanıcısına yanıt

    Yayınlanma ihtimali yüzde 1 demek yama iptal demek değil, çevrilecek ama belli kişilere verilecek demek o. O mesajdan sonra bir sürü kişi gerek burdan gerek steamdan mesaj attı, discorddan yazanlar oldu "abi persona iptal değil de mi", "knk bunlara sinirlenip bırakma personayı", (bırakıldığı yok da adam öyle anlamış) "reyiz oyunu en iyi bilenlerden biri sensin, oyunu bilmeyen birinin çevirisindense geçte olsa senin çevirinle oynamayı tercih ederim", "hocam gözünü seveyim bunlara kızıp da yayınlamamazlık etme personayı" gibi onlarca mesaj gelince samimiyetim olan bir kaç arkadaşla konuyu konuşup DHde yayınlanmamak şartıyla yayınlama kararı aldım. Ölüm (Allah gecinden versin) ya da ciddi bir sorunu olmadıkça Persona 4 olabildiğince kaliteli bir şekilde çevrilip yayınlanacak. Ama üstüne basa basa söylüyorum donanımhaberde değil.


    Konu biraz saptı ama okuduğunu anlamayanların ikide bir gelip "persona 4 çevirisi iptal" diye boş boş konuşmalarından bıktığım için açıklama gereği duydum. Sonra niye memleketin türkçe net ortalaması 14...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 15 Aralık 2020; 19:48:37 >




  • Değerli Oyunseverler tekrardan merhaba.


    Bütün yorumlarınızı ben ve çevirmen arkadaşlarım okuyor dikkate alıyoruz. Daha önce de bahsettiğim gibi en son oylama yapacağız ve elimizdeki çeviri bittiğinde bir sonraki çevirimiz seçilen oyun olacak.


    Türkiye'de oyunların yerelleştirmeye aç olduğunu düşünüyoruz. Çok büyük bir pazar. Maalesef ki bazı çeviriler yüzünden insanlar oyunlardan soğuyor. Biz bunun önüne geçmek için toplandık. Elimizden geldiğince o doğallığı koruyup sizlere tamamen özenilmiş çeviriler sunmayı planlıyoruz. İnanın günümüzün en aşağı 6-7 saati bu işlere gidiyor.


    Şu an Supergiant Games'den HADES'i çeviriyoruz ekipçe.


    Güncellemeler için takipte kalınız!


    İyi forumlar değerli oyunseverler.

  • Planet Coaster

    Planet Zoo

    MGS V

  • fable anniversary

  • Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered / Yakuza Like a Dragon

  • disco elysium

  • Konuya ben de The Outer Worlds oyununun ismini eklemek istedim. Efsane oyun Fallout New Vegas oyununun yapımcıları tarafından yapılan The Outer Worlds'ü Türkçe oynamayı isteyen benim gibi çok arkadaş var. Oyunun çevrilmesi için nelerle uğrastığımı anlattığım konuların linkini aşağıya bırakmak istiyorum. En son OziOggy hocam sağolsun küçük oyunların çevirisini tamamlayıp tecrübe edindikten sonra bu oyuna başlayacağını belirtti. Belki siz de bu oyunu çevirmeye karar verirseniz OziOggy hocamla birlikte çalışıp yükünüzü hafifletebilirsiniz. Şimdiden çok teşekkürler.

    https://forum.donanimhaber.com/the-outer-worlds-neden-kimse-cevirmek-istemiyor--146544558#146544558
    https://forum.donanimhaber.com/oyun-cevirmek-istiyorum--146845543



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 16 Aralık 2020; 14:18:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Prototype I - Prototype II

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katana Zero yapabilirseniz iyi olur.
  • Red Dead Redemption 2


    Omerta : City of Gangsters


    Cartel Tycoon


    Empire of Sin

  • Şu an çevrilmesini en çok istediğim oyun red dead redemption 2 sırf türkçe yama çıkacak diye orjinal aldım steamden türkçe çıkmasaydı almazdık bile şu an kütüphanede türkçe yamayı bekliyor eğer imkanınız olursa çevirmek için benim gibi binlerce insan bu oyuna Türkçe yama bekliyor
  • Tekrardan merhaba,


    Konuda çok fazla "Red Dead Redemption 2" Türkçe yama isteği alıyoruz. Bunlar göz ardı edilemez. Şu an "HADES" yerelleştiriliyor. RDR2 çevirisi bir sonraki toplantımızda tartışma konusu olacaktır.


    Takipte kalın dostlar!

    Teşekkürler.

  • Shenmue III

  • Ne olursa razıyım ,bir oyun türkçemi değilmi diye düşünmiyeyim artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.