Şimdi Ara

OPEL Zafira Life (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
10
Favori
18.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bamasyali B kullanıcısına yanıt

    Yandex Navigasyonu kullanmak isterseniz bir yöntem var. IOS üzerinden Yandex Müzik aboneliği başlattığınızda üyeliği başlattığınız mail Yandex Plus a dahil oluyor. Aynı mail ile Yandex Navigasyon'a giriş yaparsanız Apple Car Play'de kullanabilirsiniz. Aylık 16,99 tl ücreti var.

  • westergate W kullanıcısına yanıt

    VPN siz hiç bir şekilde ödeme sayfasına gelmiyor, VPN ile deneyince de ödeme sayfasında Plus Etkinleştirilemedi uyarısı veriyor. Ne yaptıysam başaramadım

  • Merhaba


    Opel Zafire 2023 bir haftalıkken başıma bir olay geldi. Sizlerinde başına benzer olay geldiyse yazarsanız sevinirim. Araç tatilde kuma saplandı. Ön taraftan çektirdim. bu esanada ön çekme demirinin olduğu bölgeden araçta hasar oluştu. Neden olduğunu incelediğimde tuhaf bir durumla karşılaştım. Çekme halkası bir altıgen bir Alimünyuma vidalandığı bununda şaseye kaynaklandığın ve bu kaynağın altı bölgeden değil dört bölgeden yapıldığını gördüm. 2 tonluk araç çekilmesi için Aliminyum parça kullanmışlar.


    Kopmanın neresi olduğunu anlmak istediğimde şaseye kaynak yapılan yerinden değil. parçanın kaynağın hemen üstünden koptuğunu gördüm. Opel Türkiye durumu resimler bildrdim 1 hafta sonra cevap geldi parçamız sağlam dedi. Onun üzerine yurt dışına mal attim. Sanayi bakanlığına bildirimde bulundum. Ama Opel parçam sağlam diyor ama başka bir şey söylemiyor.


    Neye göre parçanız sağlam anlatın parçanın çekme testlerini istedim bana konu hakkında bilgi dönüşü olmadı. Bende onlara altı taraf kaynak olsaydı bu durum olmazdı dedim.

    onların söylemine karşı benim de böyle söyledim çünkü sözle bu olay olmaz. benim bu araca güvenmem lazım. Bu güveni opel sağlamamaya çalışıyor. Bunun üzerine hem yurtdışına hem de yurt içine parçanın çekme testi yaptıracağımı dile getirdim. İnşallah parça sağlamdır. Ama sağlam değil ise o zaman benden çekecekleri vardır. Bizde hata yapmış olabiliriz ama bunu karşılığı kestirip atmak olmamalı.


    benzer sıkıntılar yaşayan varsa bana belirtise sevinirim.







    OPEL Zafira Life


    OPEL Zafira Life


    OPEL Zafira Life


    OPEL Zafira Life




  • Araç sahibi arkadaşlar yardımcı olabilir mi?


    Havalar soğuduktan sonra aracın her yerinden "gacur gucur" trim sesleri gelmeye başladı. İlk kışım olduğu için size sormak istedim. Herkeste böyle mi?


    Böyleyse gidermek için ne yapabiliriz? Çok rahatsız etmeye başladı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westergate -- 25 Aralık 2023; 9:14:43 >
  • Bende böyle bir durum olmuyor soğuk havada. İstanbul o kadar soğuk olmuyor gerçi.

    Siz neredesiniz?

  • noplaceforchance N kullanıcısına yanıt
    Ben de İstanbuldayım. Mayısta aldım arabayı. Yaz boyunca bu kadar ses gelmiyordu. Havalar soğuduktan sonra çok arttı.
  • noplaceforchance N kullanıcısına yanıt

    Merhaba bu işlemi nerede yaptırdınız

  • Arkadaşlar merhaba. Öncelikle fiyattan bağımsız olarak jumpy zafira life expert arasında hangisini tercih etmeliyiz? Şu an kullanmakta olduğumuz araç 0 km aldığımız 2021 seat arona fr. Bu saydığımız araçlardan birini almak istiyoruz. Değer kaybı konusunda fikirlerinize ihtiyacım var.
  • Opel Zafira Life Citroën Jumper Space Tur veya Peugeot Expert Traveller araçlarında özellikle 0 ile 2 el arasında ciddi bir fiyat makası olduğunu fark ettim buna rağmen bu araçlar alınır mı ileride zarar etme olasılığım kendi aracıma göre ne kadardır?
  • Arkadaşlar güncel olarak taban rayı döşetme, koltuk değiştirme gibi işlemler kaç paraya mal oluyor. Ray döşenince orjinal koltuğunu kullanabiliyor muyuz? Vito koltuğu falan bulmak zormu bu konularda yardımcı olabilecek var mı?

  • Güncel taban rayı döşetme fiyatını bilmiyorum. Koltukçularda çıkma Vito koltuğu çok var. Rahat bulursunuz.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.