Şimdi Ara

OPEL Zafira Life (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
10
Favori
18.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • muratkaplann M kullanıcısına yanıt
    Ötv indirimi ile alınabiliyormu, alınsa bile ötv dilimi çok düşük raporunuzu daha yüksek yüzde seksen gibi olan araçlarda kullanmanız daha karlı olacağını düşünüyorum yinede karar sizin. Araç çok güzel bende kapora verdim mayısın ilk haftası gelecegini söylediler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir 38 -- 5 Nisan 2023; 22:17:30 >
  • Bekir 38 kullanıcısına yanıt
    Araçtan bende yok yanlış okudunuz sanırım :)
  • Bekir 38 kullanıcısına yanıt

    mart ayında aldım. sigorta 2700 tl kasko genişletilmiş 9000 tl tuttu. daha 150 km de aracım yakıt konusunda yorum yapamam. ama lastik sesi ve yol gürültüsü fazla geldi bana. mtv en düşük dilimde yanlış hatırlamıyorsam 6 aylık 1250. çok yorum yapacak kadar kullanmadım ama %15 ötv ve otomobil ruhsatlı olduğu için donanımına göre fiyat çok makul. combo alacaktım. hem mtv si fazla, hem kamyonet olduğu için her yıl vizeye giriyor hem de hız limiti daha düşüktü. zafiralar maddi açıdan çok karlı. otomobil diyoruz ama mtv de 1300 cc otomobil vergisi veriyorsun 2000 cc olmasına rağmen. normal otomobil %80 ötv verirken bu %15 veriyorsun. araçda sadece sürücü bölmesi için halı paspas verdiler. gerisine internetten bagaj havuzu ve paspas takımı aldım araca özel

  • ag2023 A kullanıcısına yanıt
    2018 golf 1.4 tsi dsg higline 84000 km sattım küçük geldiği için. Zafira çok hoşuma gitti büyük, dediğiniz gibi mtv avantajı var ve otomobil olması ile öne çıkıyor, bende rifter bakmıştım ve rifter e göre artıları var, mayıs ayında teslim edecek bayi. Umarım pişman olmam. Cevabınız için teşekkür ederim.
  • Bekir 38 kullanıcısına yanıt
    Rifter yerine kesinlikle doğru tercih.
    Rifter’de arka koltukta yolculuk eziyet.
    Koltuk baldır destekleri çok kötü.
    Ticari olmasıyla zaten baştan kaybediyor
  • Geçtiğimiz yıl Nisan başında kapora verdim. 31 Mayıs'da faturam kesildi ve 17 Haziran'da aracım teslim edildi. Yaklaşık 8000 KM kullandım ve uzun yıllar kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum.

    4 çocuğum olduğu için tercih etmiştim. Araçta 6 izofix var. Üç çocuk koltuğu yan yana sığabiliyor. Bagajı da çok geniş olduğu için rahatlıkla tüm eşyalarımız sığıyor.

    İstanbul'da dar sokaklarda biraz zorlayıcı olabiliyor ama onun dışında çok memnunum.
  • bamasyali B kullanıcısına yanıt
    Tek başınıza kullanmaya alıştınız mı? Bende düşünüyorum şimdilik tek çocuk var ama araç içinde çok sıkılıyor bende geniş seviyorum
  • Haftaya arabayı 1 yıl olduğu için servise götüreceğim randevu aldım 3500 TL dediler .. yağ değişimi ve filitreler !
  • gazeteci63 G kullanıcısına yanıt

    İlk günler dönüşlerde fazla dikkatli davrandım ama hızlıca alıştım. Oturduğum sokak çok dar olmadığı için sorun yaşamıyorum. Ama kayınvalidemler Gülbağ'da oturuyor oraya mümkünse hiç gitmemeye çalışıyorum :)


    Kağıthane'de oturduğum ve her yer yokuş olduğu için şehir içinde ortamala 9.5 litre yakıyorum. Tek çocukla bu kadar büyük bir araç tercih etmezdim belki.

  • Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Arka koltuk bölümünde "tavandaki" bağımsız klimadan randıman alabiliyor musunuz? Yazın yeterince serin, kışın da yeterince sıcak üfleme yapıyor mu? Benim araçta ayar düğmesini kırmızıya da çeksem maviye de çeksem çok önemli bir fark olmuyor diyebilirim. Ilık diyebileceğimiz sıcaklığın biraz altı veya biraz üstü kadar değiştiriyor o kadar. Bagajdaki ise canavar gibi çalışıyor o ayrı. Sanırım servise bir göstermek gerekecek.
  • Arka klima için bunu açmış mıydınız?



    OPEL Zafira Life
  • Evet açıyorum. Kuvvetli üflüyor ama dediğim gibi çok soğuk ya da çok sıcak üfleyemiyor. Performans çok düşük.
  • İyi geceler, opel zafira life 8+1 grubu ( Peugeot expert traveller, Citroen jumpy spacetourer) hgs ve ücretli geçişlerde araç sınıfı kaç oluyor.
  • Aile Nüfus sayımızdaki 3 kişilik ani artıştan sonra arayışlarım sonucu önümüzdeki hafta Skoda Octavia'dan Zafira ya geçiş yapacağım. Hem 3 çocuk koltuğu yan yana bağlayabilme hem de bagaj genişliği için Zafira'yı tercih ettim. Vito koltuk değişim postunu gördüm. Başarılı proje olmuş. Aracı teslim aldıktan sonra uzun yol yapacağım deneyimlerimden sonra ben de bu değişikliği yapabilirim. Özellikle koltukların raya bağlı olması bagajı büyütmek için büyük kolaylık. Bir sorum olacak Arka bagajda raf istemi kullanan var mı? YouTube da şöyle bir videoya denk geldim. Ama hazır sistem var mı merak ediyorum?





  • Çekya da şöyle bir sistem var. Çok kullanışlı geldi bana. Fiyat 23000 kron 1000€ civarında. Tabi temini zor olur.

  • noplaceforchance N kullanıcısına yanıt

    İyi günler.

    ben de nisan 2023 te aldım.

    koltuk değişim işlemini nerede yaptırdınız?

    arka yan kapılardaki cam açılabiliyor mu? bu konuda hiç araştırma yaptınız mı?

    klima 2. sırada oturanlara hem çok vuruyor hem de klima sesli çalışıyor.

  • NEU-Cyprus N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arka taraf ısıtma ve soğutma sorununu çözebildiniz mi.
  • Bekir 38 kullanıcısına yanıt

    Merhabalar. Henüz servise gitme fırsatım olmadı, onun için şimdilik çözemedim.

  • NEU-Cyprus N kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim, takipteyim servis ne gibi bir çözüm sunacak acaba. İyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.