Şimdi Ara

Omicron varyantı için korkunç sonuçlar geldi: Aşıların etkisini yok ediyor (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
3
Favori
14.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Marcelo Bielsa kullanıcısına yanıt
    Akupunktur ile aşı birdir demedim ki ? Yalnızca ikisinin ortak açılımlarını, sonra değişik yönlerini anlattım :)

    Aşıda zayıflatılmış hastalıklar bulunuyor demek ? Aşı, hastalıklar içeren bir sıvı, not alın bunu :)

    Komplo teorilerine değindiğin için ben de 9/11 olayına ilişkin bi soru sordum, yanıt vermek yerine "toplum içinde bu düşüncelerinizden herkese bahsetmeyin" biçiminde öğüt iletmişsiniz :) Aluminyum uçak, çelik gövdeli gökdeleni nasıl tümüyle delip içine girer türünde soru hiç sorma mı diyorsunuz :) Soruya yanıt alamadım, bari bunu bir açıklayın. Topluma neyin sorulması , neyin sorulmaması gerekiyor ? :)

    Bir de yorum gönderdim diye "beni rahatsız etmeyin bir daha" demişsiniz. Siz de yorumlar gönderiyorsunuz bu durumda ben de size "rahatsız etmeyin bir daha" diyebilir miyim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 16 Aralık 2021; 12:10:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoCat kullanıcısına yanıt
    İşte bu tebrik ederim hocam bilgilendirme için. Benimle tartışan zerre kadar beyni olanlara en sade haliyle anlatmışsınız. Bence hala aşı olmayı reddeden ya da bu pandeminin palavra olduğunu düşünenler aşı olmamalı zaten, tez zamanda doğal seçilimle elenmelerini diliyorum. Size de tekrardan teşekkür ederim, derdime derman olmuşsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcelo Bielsa -- 16 Aralık 2021; 13:37:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilimsel anlamda tartışmaya girecek bilginiz yok hala boş boş yorumlar yapıp konuyu değiştirmeye çalışıyorsunuz. İkisinin ortak açılımlarını ve değişik yönlerini anlattığınızı düşünüyorsunuz öyle mi? Aynen bu konular da zaten sizin söylediğiniz kadar basitti zaten. Ayrıca fizik ve dinamik benim uzmanlık alanım değil, çok meraklıysanız açarsınız yetkin bir fizikçiden gerekli cevapları alırsınız. Uzatmayın daha fazla, virüsle pandemiyle aşıların etkinliğiyle ilgili bilimsel pencereden tartışacaksanız ne ala, aksi takdirde çok değerli zamanımı sizin gibilere harcamak istemiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teknoCat kullanıcısına yanıt
    AIDS'e değinmişsin...
    
    3'-AZIDO-3'DEOXYTHYMIDINE AZT Azidothymidin(e) Zidovudin(e) C10H13N5O4

    adındaki "AIDS'i iyileştiriyor" denilen medikal ürünü hiç inceledin mi ?

    Öyle yan etkileri var ki, ben burada saymayayım, yanlış anlayan olur şimdi :)

    Bu arada 2. kapanma şart demişsin... 2-3 kapanma coktaan oldu bile, 4. ya da 5. kapanma şart demek daha doğru olmaz mı :)

    "Covid 19 2019 sonları çıktı. 2020 ocak ayı aşı çalışmaları başladı ve şubat mart gibi aşılar tamamlandı. " derken, mRNA aşıları ilk kez 2020 Ocak ayından sonra mı geliştirildi ?

    Gitmeden: "Bu aşı 12 değil 22 ay dayanarak ezber bozdu." tümcesi biraz klişe propaganda koktu :) Bilim mi yapıyorsunuz, propaganda mı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 16 Aralık 2021; 14:19:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marcelo Bielsa kullanıcısına yanıt
    
    Konuyu değiştirmeye çalışmadım. tosuntosun simgeli kişi için "akupunktur ile iyileşeceğini sanıyorsan komplo teorilerine de inanıyorsundur" dedin, komplo teorilerinden konuyu açtın ben de o konudan yürüdüm. En popüler komplo teorilerinden biri olan "9/11'de gökdelenlere uçak girmedi" teorisiyle ilgili kolay bi soru sordum :)

    "Bilimsel anlamda tartışmaya girecek bilginiz yok " demişsin..

    Buna katılmıyorum cunku 19yy. sağlık biliminin özeti diyebileceğimiz, Antoine Béchamp'ın 1899 basımı "le sang et son troisiémé elément anatomique" belgesinin coğunu okudum. 19.yy da bilimin dili İngilizce değildi, Fransızcaydı, Almancaydı. Ben o dilleri de biliyor + o dillerle yazılmış bilimsel betikleri anlayarak, özümseyerek okuyabiliyorum. Bilimsel tartışmaya girecek bilgim nasıl olmuyor onu soracaktım. Bilimsel tartışmaya girmek için bir sertifika gibi bir yeterlik belgesi mi almak gerekiyor :)

    Değindiğim o belgeden birkaç yaprağın SS'ini de aldım. Örneğin 232. yapraktan bir SS:

    Omicron varyantı için korkunç sonuçlar geldi: Aşıların etkisini yok ediyor

    Kırmızı kutu içinde:
    L'air normal ne contient point de germes préexistants, ni ce quel'ın a a appelé improprement microbes, qui remonteraient d'âge en âge à des parents sembables à eux.

    Türkçe: Normal hava ne önceden oluşmuş virüs ne de (yanlış bir adlandırmayla) mikrop denilen şeyleri içermez.

    19.yy boyunca sayısız deney sonucunda, bilim elemanı Prof. Antoine Béchamp havada virüs bulunmaz diyor. Ne diyorsun bu konuda ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • DİKKAT


    sana da OKSİJEN İSRAFİ diyebilirler


    şimdi doktorların hangisinin BİLİMSEL hangisinin ŞARLATAN olduklarını belirten bir levha üzerlerinde bulunmadığı gibi.....


    sürekli karşısındakini bilimsel olmamak ve yetkinliğinin sorgulanmasından rahatsız olanların mutlaka kanayan bir yaraları bir kenarda görünmesinden korkulan eksiklikleri ile karşısındakini suçlama çamur atma psikolojisi ile kişiyi çürütmeye çalışan .. karşısındakini bireysel düşünce ve YAŞAM HAKKINA saygı duymayanlara.......


    çok klasik FAŞİST bakış açısı.. Benim düşüncem ve bakış açımda değilsen YAŞAYAMAZSIN

  • Kardeşim boş yapma sus artık git asabımı bozma daha fazla. Kibarca konuşuyorum ne laftan anlıyorsun ne başka bir şeyden. Ben de Almanca İngilizce İspanyolca biliyorum, ben şimdi her konunun uzmanı mı oldum ne alaka ne saçmalıyorsun sen ya? Bilimsel "betikleri" bayağı anlayarak özümseyerek okuduğunu zannediyorsun ama anlasan burada boş boş konuşmazsın. Neymiş efendim havada virüs bulunmazmış da bilmem ne. Bunu kendin de kanıtlayabilirsin, git virüs geçiren biriyle aynı havayı solu aynı ortamda maskesiz bulun bakalım virüs bulaşacak mı bulaşmayacak mı? Dil biliyorsun diye virolojinin tıbbın uzmanı mı oldun sen şimdi, hem de iki üç "betik" okuyarak? Sen bana tahsilini, yetkinliğini, hangi okulda hangi bölümü hangi dersleri gördüğünü söyle. İmmünoloji, viroloji, genetik, mikrobiyoloji, fizyoloji ve daha birçok şeyi gördün mü başarıyla geçtin mi onu söyle sen önce. Geri zekalı gibi saçma sapan yorumlar getiriyorsun her şeye, az mantıklı konuş doğal içgüdülerinle değil seni hayvandan ayıran analiz etme değerlendirme ve muhakeme yeteneğinle yorum yap. Bana istatistiksel verilerle gel, çift doz Biontech aşılıların neden yoğun bakım ünitelerinin %1'ini oluşturduğunu, geri kalan bölümünün neden old fashioned Sinovac aşılı insanların veya hiç aşı olmamışların oluşturduğunu bir açıkla önce. Bu kafayla nasıl hayatta kalabilmişsin merak ediyorum, muhtemelen doğum sonrası yapılan aşılarla tabii ki ama hangi tozu kullanıyorsan bana da söyle ben de bu kafayı yaşamak istiyorum. Kaybol.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • tosuntosun T kullanıcısına yanıt
    Kendini ne güzel ifade etmişsin tebrik ederim. Bilimsel değilsin çünkü akılla bilimle değil saçma sapan içi boş fikirlerle yorum yapıyorsun. Sen benim istesen de yetkinliğimi sorgulayamazsın, sorgulayacak durumda da değilsin. Aşı olmamak yaşam hakkıymış aynen kardeşim kesin öyledir. Buradan başlıyor aslında bak bilimsel olmamak, bilimsel olan biri dünyada milyarlarca doz uygulanmış etkinliği kanıtlanmış aşıları hangi gerekçeyle olmayı reddeder? Şu anda dünya üzerinde yaşayan insan türünün en önemli özelliği toplumla uyum içinde yaşayabilmesi ve sürü halinde hareket edip birlikte iş yapabilmesidir. Sen topluma uyum sağlamazsan elenirsin, toplumdan izole olursun bu kadar basit. Aşı olmazsan toplumu tehlikeye atarsın, doğal olarak toplumdan uzaklaştırılırsın. Aşı olmazsan tabii ki de toplumsal ve sosyal hakların kısıtlanır, iki artı iki dört. O savunduğun yaşam hakkı da bambaşka bir şeydir, önce onu bir idrak et. Aşı seni öldürmüyor ki, virüs seni öldürüyor. Aşı olmamak bireysel bir tercih değil toplumsal bir sorumluluktur. Bireysel tercihler bir tek seni ilgilendirir başkasını değil. Biz aşı olanlar hepimiz öleceğiz dünya sizin gibi aklı evvellere mi kalacak? Şaka gibisiniz ya, tüm dünya aptal bir siz akıllısınız öyle mi? Neyse tez zamanda yok olun başka bir şey demiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcelo Bielsa -- 16 Aralık 2021; 16:31:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • SÜRÜ Politikası.. sende kendini güzel ifade etmişsin

  • Hoppala, yukardaki 2 kişi bana yorum gönderip bloklamış :)

    Neyse Marcelo'nun dediği şu sözü bi yorumlayalım :)

    "bilimsel olan biri dünyada milyarlarca doz uygulanmış etkinliği kanıtlanmış aşıları hangi gerekçeyle olmayı reddeder?"

    Bilimsel olma kriteri buydu demek: Milyarlarca doz uygulanmış bir sıvıyı olursan bilimsel oluyorsun, olmuyorsan anti bilimsel oluyorsun :)

    Çok bilimsel :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşı olmadığım gibi olmayacağım da. covid bla bla demeyin bir kere geçirdim, ikinciyi de geçiririm. hiç şüphem yok.

  • Umarım varyantların ölümcülüğü artar. Pandemi daha hızlı biter.

    Hastalar öldükçe yayma oranı çok düşüyor.

    Örnek ebola virüsü. Yüzde 90 falan ölüm oranı var ama toplasan 100 bin kişiyi bile öldürmedi.
    Covid 5 buçuk milyon kişiyi öldürdü bile..
    Daha bulaşıcı olmuş oluyor işte.

    Hem aptal nüfusu oranı gen havuzu yok olur hem virüs. Win win

    Aşıyı da ihtiyacı olan aklı olan yaptırır :)

    Siz aşı falan olmayın ;) aynen devam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 17 Aralık 2021; 11:2:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter lan yeter ölelim de kurtulalım artık korona korona başımızı şişirdiniz yeter be, ne kıymetli canınız varmış ah ölsem de şu korona lafını bi daha duymasam keşke



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 18 Aralık 2021; 2:10:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoCat kullanıcısına yanıt

    Ya sus sen geçen sene ekran kartı aldırmadın millete düşecek diye. Her dediğin saçmalık. hahah buraya dadanmış şimdide.

  • Son raporları verelim.

    3. doz m Rna aşıdan sonra tam korunma yüzde 70 80 arasında. T hücreleri yanıtı daha iyi. Ama en önemlisi bu antikor yanıtı bir hafta içinde oluşuyor.

    En iyi koruma protein vektör aşı üstüne m Rna ile.

    Daha hafif geçiyor olayı ne yazıkki tam doğru değil. Aşısız ve daha önce geçirmeyenlerde yapılan araştırmaların ön raporları geldi. Hastaneye düşürme konusunda yüzde 20 30 daha düşük deniyor. Gelgelelim bu hastaların yaş ortalaması düşük. Genede yoğun bakım daha düşük gibi inşallah öyledir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deniz_sea kullanıcısına yanıt

    vardır . neden olmasın.

  • 3 cü doz biontech olup olmamakta bende kararsızım.


    BioNTech aşılarının son kullanma tarihinin geçtiği iddiası (msn.com)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 19 Aralık 2021; 9:7:10 >
  • Saglik bakani aciklama yapti
    Bu konu = çöp oldu
    Ahahahaahhahahha😂😂😂😂😂😂

    Omicron varyantı için korkunç sonuçlar geldi: Aşıların etkisini yok ediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Judassem nikli değişik,bana laf atıp sonra engel yapmışın,sen git ötede oyna

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.