Şimdi Ara

Omicron varyantı için korkunç sonuçlar geldi: Aşıların etkisini yok ediyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
3
Favori
14.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aşı 10 yıl içinde etkili bir hâl alabilir, şuan emekliyor en fazla


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlara hiç bir şey olmaz.

    O % 52'nin hayatta kalma güdüsü ve uyanıklığı biz muhaliflerden kat kat fazla.

    Twitterda görüyorum, cahil sandığımız sarıklı cübbeli tipler World Economic Forumda Klaus Schwab'ın ne dediğine kadar her boku her detayı biliyor, takip ediyor.

    Bizim muhalifler ise hazırcı, kolaycı, bananeci..

    "Ortada bir sorun varsa yetkililer düzeltsin" deyip sırtını birilerine dayamaya meyilli.

    Yarın bir kıtlık olsa (ki olacak) bizim muhaliflerin evinde 5 kilo pirinç bile bulunmaz, ama cahil dediğimiz % 52'nin stoğu sağlamdır.

    Onlar her durumda sizden bizden daha fazla hayatta kalır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu virüs hiç bitmeyecek mi ? Nereye gidiyoruz ? 2 senedir evde yaşayarak metaverse dünyasına hazırlanıyormuşuz gibi hissediyorum. Gençliğim resmen gözlerimin önünde bitiyor. Ekonomik sıkıntılar, sınav kaygısı ve daha neler neler...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Omicron varyantı için korkunç sonuçlar geldi: Aşıların etkisini yok ediyor bilir kişiler yeni varyantlar üretilecek dediğinde çoğu insan inanmadı. Aşıyı 5 yıl sonra olmayı düşünüyorum.



    Belki gerçekten insan sağlığını düşünen doktorlar üretir.

  • Windows95 kullanıcısına yanıt

    Ne kadar sahtesin sen. Neyin %52 si? İnsanları da bölmeyi bırakın artık. Güya muhalif ağızla yazmışsın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deTomasopantera kullanıcısına yanıt

    aşılarını olduktan sonra eğer kronik rahatsızlığın yoksa hayatına kaldığın yerden devam et. Mental sağlık korona'dan çok daha önemli. Dün akşam kendim elektronik müzik konserindeydim, sabaha kadar mekandan çıkmadık ot gibi yaşamak anlamsız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows95 kullanıcısına yanıt
    "muhalif" sözcüğünün Türkçesi "karşı" TV'de her akşam karşı diye bize izlettirilen o tipler gerçekte karşı marşı değil. Erk yönetimin başlattığı Covid kurallarına karşı değildiler örneğin. Ya da erk yönetimin sağlık konularında basın sözcüsü Koca "aşı olun" dedi değil mi. buna karşı olmak nedir ? "aşı olmayın" demektir, değil mi? Karşı tipler onu yaptı mı ? Kılıçdaroğlunu hiç "aşı olmayın" derken gördün duydun mu? Yok :) Peki neyi gördk duyduk? Karşı olanların daha fazla aşı olduğunu :) Cunku onlar kendilerini karşı sanan ancak gerçekte "muhheeellif" (Arapça dilinde öyle "muḫalif" şeklinde söyleniyor ;) adı altında erk sistemin yörüngesinde ilerleyen kişiler .)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Değindiğin o aşılar => mRNA sıvıarı 1990'lı yıllarda geliştirildi, üretildi, denendi bile, Ne 10 yılı :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mokinto kullanıcısına yanıt

    Geçmiş muhalif mesajlarımdan habersiz biriysen neye dayanarak bu cevabı yazabiliyorsun?

    Bisküvi reklamındaki gibi "sen yenisin galiba" Omicron varyantı için korkunç sonuçlar geldi: Aşıların etkisini yok ediyor 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten ben de hem iktidarın hem de muhalefetin aşı konusunda koro halinde aynı türküyü söylediğini görünce siyasi tartışmaların tamamen boş olduğunu anladım.

    Yıllarca burada siyaset kavgası yaptığıma pişmanım.

    Eskiden küfür ettiğim adamlar şimdi benimle aynı tarafta özgürlük mücadelesi verirken, eskiden mesajlarına destek çıktığım adamlar şimdi bana "eşşek gibi aşı olacaksın" diyor.

    Bu işin cidden sağcısı solcusu kalmadı. Bu bir hayatta kalma mücadelesi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows95 kullanıcısına yanıt
    Bundan yıllar önce, muhalif denen TV kanalları, partilerin gerçekte hiçbirşeye karşı olmadığını ancak karşı rolü yapan ki o rolü de aynen erk parti gibi kendilerine verilen yönergelere göre yapan birer paralı oyuncu olduklarını söylediğimde birçok kişi tepki gösteriyordu. Son yıllarda durumu en bilgisiz, en bilinçsiz kişiler bile anlamaya başladı :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omicron varyantı için korkunç sonuçlar geldi: Aşıların etkisini yok ediyor
  • korona uzun zamandır vardı ama bu denli global bir krize sebep olmamıştı, haliyle, ciddi manada her doğan bebeğe yapılacak denli etkili bir aşı için vakit var diye düşünüyorum

  • Bugüne kadar aşıların elle tutulur bir faydasını göremedik zaten. Vaka sayılarında falan hiç durma yok. Her şey 2020'den daha kötü durumda..

    Virüsün aşısı olmaz farklı yöntemler gerek. Yapısını tamamen çözmek ve mutasyonları durdurmak gerek. Bunlar olmadan sırf aşı işe yaramaz

  • Aşıyı kaldırsınlar hiçbir halta yaramıyor işte. Gaz maskesi taksan daha çok korur

  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    mRNA aşısı 90'larda geliştirildi dedim, sen korona uzun süredir vardı dedin. virüs ile aşıyı karıştırmadın umarım.

    global kriz dediğin şey bir plan. örneğin şu günlerde dolar artıyor, 15TL ye dayandı. Bu artış da bilerek , bilinçli sekilde planlı olarak yapılıyor.

    global ısınma de bir plan. arasıra ona da gaz veriyolar. yakında global ısınmayla mücadele kanınları, karbon vergileri cıkarsa şaşırmayın.

    kripto para da bir plan. bitcoin, finans baronlarınca tasarlandı, işleme alındı. yakında bir bakmışsın normal para kalkmış, simit alırken bile cep telefonu ile ödemeyi yapacaksın. kime ne para verdiğin herşey bir yerde saklanacak, sistemden biri de onları görebilecek.

    önce covid planı uygulamaya alınarak halkın bir kısmına hastalık korkusu salındı, anlamsız sertlikte tedbirler sıkıyönetim kanunları cıkarıldı ki bu değişik planlara halklar daha kolay alışsın diye. başka anlatım ile covid vazelin amaçlıydı. nitekim covid projesi 2025 'e dek sürecek. 4-5 yıllık bir sürecin henüz başındadız. 4-5 yıl virüsün etkinlik göstermesi değil, planların rayına oturtulması süresi :) 2025 'te medyada, bilimci ekonomist, akademisyen takımı "covid'ten çıkarılan dersler" diye başlayacak sonra küresel ısınmanın azaltılması, yüksek karbon salınımı yapan hayvancılık sektörünün küçültülerek, sıfır emisyonlu tarımsal sisteme geçilmesi, virüs taşıyıcılar nerde ne yapıyoru kontrol için cripto coin para sistemine geçilmesi... (örneğin) her 6 ayda bir aşı vurulması ... gibi çook bilimsel nutuklar atacaklar. TV başında milyarlar izleyecek...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyun büyük yeğenim. Büyük resmi görelim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kbere K kullanıcısına yanıt

    Aynısını yazacaktım lakin arkadaş ortaya görüşünü koymuş günümüzde her ihtimal varOmicron varyantı için korkunç sonuçlar geldi: Aşıların etkisini yok ediyor 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.