Şimdi Ara

OĞLUM DAYAK YEMİŞ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
0
Favori
18.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: filidor

    ADANADAYIZ YİĞİDİM. BÖYLE DESTEK VERMEZSEM DAHA ÇOK DAYAK YER. KENDİNİ KORUYABİLMESİ ŞART

    quote:

    Orjinalden alıntı: Dark Forest

    bu nasıl bir destek böyle




    Kendiniz öğretin.
  • Siz bılgısayar basında otura otura iyice asosyal olmussunuz dısardakı kıselerden haberınız yok sanırım 6-7 yasında oyle veletler varkı babası kayıp annesı de baska ısler pesınde olunca serseri olup cıkıyorlar ve baska cocukları sureklı ezıyorlar bıde sız gelmis filidoru eleştiriyorsunuz bu yaslarda en ıyı Tekvando hem 2 3 tekme atmayı ogrenır hemde guvenı gelır bıraz ılerde onu capoeira ya verırsınız hem dans etmeyı ogrenır hemde vucudu gelısır sız sızı elestırenlerı dınlemeyın onlar dısardakı hayatı ıyıce unutmus.
  • karate taekwando hikaye hocam..
    kick-box'a göndermenizi tavsiye ederim..
    Belli bi yaşa geldikten sonra ise thai-box'a en azından kendi yaşındakilerden dayak yemez
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dark Forest


    quote:

    Orjinalden alıntı: filidor

    HEM DE CÜSSE OLARAK KENDİNDEN UFAK AMA AĞZINDAN KÜFÜR EKSİK OLMAYAN SOKAĞA BIRAKILMIŞ (BABA YOK, ANNE CAHİL) BİR VELETTEN. HENÜZ ANAOKULU SEVİYESİNDELER.. YAŞLARI HENÜZ 6.

    DUDAĞINA YUMRUK YEMİŞ. KANAYINCA KORKMUŞ BİRAZ. AMA "ARKADAŞLARINDAN DAYAK YERSEN AĞLAYARAK YANIMA GELME!" DEDİĞİM İÇİN BANA DEĞİL, ANNESİNE SÖYLEYEBİLMİŞ.

    KARAR VERDİM.
    OĞLUMU SAVUNMA SPORLARINDAN BİRİNE YAZDIRARAK HEM SPORTİF OLMASINI HEM DE KENDİNİ KORUMAYI ÖĞRENMESİNİ İSTİYORUM. 6 YAŞINDA BİR ÇOCUK İÇİN ŞİMDİDEN BİŞEYLER YAPILMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA HANGİ SPOR DALINA GÖNDERMEM GEREKTİĞİ KONUSUNDA KARARSIZIM. ARANIZDA SAVUNMA SPORUYLA İLGİLENENLER, TECRÜBELİLER, KENSİNİ KORUYABİLEN VEYA KORUYAMAYANLAR VARDIR MUHAKKAK. GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ?


    bu nasıl bir destek böyle

    evet çocuk sahibi olmayı haketmiyorsun




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ac Schnitzer.

    Taekwondo Olabılır 6 yaş gayet uygun ben şahsen 4-5 yıldır yapıyorum Siyah kuşağım memnunum kendımı savunabılıyorum

    Taekwondo türkiyemizde pek fazla işe yaramaz,boks yada judo öneririm.
  • bencede yazdır bi karete okuluna abi dayak yemesinden iyidir.
  • Küçük yaşta çocuğu dövüş sporlarına göndermek iyi olmaz.En iyi yüzme,tabi kendi düşüncem...Orta okula geçtiğinde gönderirsiniz uzakdoğu sporlarına,bu arada yaptığınız davranışı doğru buluyorum.Malesef ki memlekette medeni kurallar uygulanmıyor.Dişe diş olmalı yani.Bu söylediğiniz söz üzerine çocuk kendisi düşünüp,gelişmeyi,karakterini oturmayı,hayata duruşunun sağlam olmasını sağlar.Asla yüz vermeyeceksin bu konuda çünkü hemen hemen herşey insan hayatında deneyimle öğreniliyor.Sanıyorum ki yetiştirme tarzından dolayı kendine güveni eksik,çünkü o yaşlarda can acıtacak herhangi bir etki kavganın bitmesine ve galibin ilanına neden olur.Olay üzerinden birkaç gün geçtikten sonra oturup konuşmalısınız tabi..Olay nasıl gerçekleşti,neden karşılık vermedin gibi sorular sormalısınız.Onu cesaretlendirmelisiniz.Küçükken fazla hırçın bir insandım önüme geleni döverdim fakat okula başladıktan sonra bu durum değişti,ta ki ortaokula kadar...Yani tamamen güvenle ve büyüdükçe biraz da arkayla ilgili...Oğlunuz ne kadar sağlam olursa arkası o kadar fazla olur,hele Adana gibi biryerde.Herneyse durum böyle yani ama bu yaşlarda dövüş sporları boşa para dökmekten başka bir işe yaramaz.Bu arada ben sizi Psikolojik danışman diye hatırlıyorum,acaba yanlış mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 17 Mayıs 2009; 11:39:37 >






  • Olay bu
  • Taekwandoya gitsin
  • kesinlikle aikido bu devirde şart
  • tmm dövüş sporlarına verin öğrensin bu iyi bişe ( dövüşmesi değil kendini savunmayı öğrenmesi )

    benim huylandığım ; 6 yaşındaki çocuğa dayak yersen bana gelme ne demek ya , babasın sen baba

    o çocukta nasıl bi etki bıraktığını düşünebiliyomusun acaba ?

    tahminen ilk çocuktur , genelde babalar BABA olduklarının farkına 2. çocuk okul çağına gelince anlar
  • Yaptığınız davranışa katılıyorum ne yazık ki memleket bu hale geldi. Dışarda bir serseri bulaşsa çocuk napcağını bilsin kendine bi güveni olsun . Spor olaraksa box öneririm. Çevremdeki en sağlam dövüşen arkadaşlar boksörler . Hem ülkede de yaygın dövüşlerden . Eğer imkanınız varsa çocuğa bi kaç tane abi bulun. Bir olay falan oldğunda ona gitsin çünkü yaşı daha çok küçük. Kendinden büyük biriyle kavga ederse mutlaka dayak yiyecektir.
  • Tekvando ile başlar,Karete ile devam eder,Boks veya Tayland Boksu ile kariyerine devam eder son olarakta Aikido görür.Fakat çevre filanda edinsin Adana da bir adama tek kişi dalmaz,en az 10 kişi dalar
  • kendini koruyamayanlar vardır demişsin beni tarif etmişsin adamın her attığım yumruk doğrudan %100 vücudumun bir yerine değiyor daha şans eseri tesadüfen yumrukdan kurtulduğumu yada karşımdakinin boşa salladığını görmedim rekor bendedir heralde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GökaLp. -- 17 Mayıs 2009; 12:27:58 >
  • Ama en önemlisi oğluna bir PİLOT KALEM AL ve KAPAĞINI AÇMASINI ÖĞRET
  • quote:

    Orjinalden alıntı: filidor

    ADANADAYIZ YİĞİDİM. BÖYLE DESTEK VERMEZSEM DAHA ÇOK DAYAK YER. KENDİNİ KORUYABİLMESİ ŞART

    quote:

    Orjinalden alıntı: Dark Forest

    bu nasıl bir destek böyle



    oo hemşerim çıktın
    ben biraz araştırdım adanada kick box, box ve karete çok gelişmiş çeşitli salolar mevcut.. Aikido 2 tane var sanırım hocaları telefon numaralarını bırakmış arayıp konuşabilirsiniz.www.aikidoadana.com var bir tane daha vardı o daha güzeldi ama arayıp bulmam lazım.. çocuk aikidosu diye özel kurslarıda vardı 6-12 yaş için.




  • kickboks ben 4 yıl yaptım yaptığım salonda ben le başlayan 7 yaşında bi çocuk vardı 4 ay oldu bırakalı sakatlıklardan dolayı bıraktım cocuk suan 11,5(12 yaşında) kilosunda semi contack türkiye şampiyonu oldu sert felan demeyin herkezin klasına göre sertlik var gidipte 2 gün sora k1 dövüşmüyosun yani
  • Şahsen yerinde olsam yollardım spordan zarar gelmez.
  • eğitim şart !
  • quote:

    Orjinalden alıntı: seF[o]

    Kesinlikle karete
    Karete bilen birinden dayak yiyen bunu çok iyi bilir
    Aikido falan yalan

    aikido hakkında bilginiz olsaydı aikido sporunda 5 yıl eğitimde görseniz size 1 tane yumruk atmayı öğretmediklerini bilirdiniz. Tekme zaten kullanmıyorlar bildiğim kadarıyla. Ayrıca bende bu yaşta çocuğa aikido önermiyorum yani adamın elini tutup sağa sola fırlatmak için bile enerji gereklidir, ama 6 yaşından itibaren bir uzak doğu sporuna başlarsa bu çocuk 20 yaşına geldiğinde Jet Lee nin çakması olur yani gerçekden çok sağlam kavga eder gibime geliyor




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.