Şimdi Ara

NOP TDM olayı ve dahası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üslubunu küstahca bulduğumu en başta belirteyim, aslında cevap vermekde de tereddüt ediyorum ama çok merak ettiğim birşeyvar; "bu donanım haber adlı sıtede donanımlamı alakalı yoksa baska maksatlar la mı forum verılmektedır.dh yetkıllierı bu sıteyı ne ıcın acmıslar bılmıyorum." demişsin...
    Acaba her konu başlığı için ayrı bir web sitesi kurulmasını mı bekliyorsun veya istiyorsun? ekrankartı.haber.com, callofduty2.haber.com... wh.haber.com... gibi . Yok canım olur mu öyle şey? diyorsan ne diyorsun...
    Burada ki konu dallanması burayı ziyaret eden ve beğenen insanlar için bu sitenin yöneticileri tarafından oluşturuluyor.. Ve bence çok da iyi yapıyorlar. Birşey sorduğum veya şikayetim olduğu zaman hemen cevap verebilen hassasiyete sahip yöneticiler bunlar.. Kendilerini tanımam ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim; pek çok kurumsal bilinen firmaların internet sitelerindeki şikayet formlarına bu kadar hızlı cevap alamazssınız...Bu güne kadar pek çok sorunuma doğru çözümler buldum bu sayfalarda.. Hatta akvaryumum için bile... Başka insanlara yardım edebilme zevkini yaşadım ve serverlarda 3-5 arkadaşım burası sayesinde oldu... Oyüzden eleştiri getirirken haksızlık etmemek ve emeğe saygı göstermek gerekir diye düşünüyorum...

    "DH da kalite düşmesin demişsin "ama üslup eksikliği en büyük kalite sorunu.. Lütfen herkez kullandığı üslubda nezaket kurallarını aşmasın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingonur -- 15 Kasım 2006; 11:39:01 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: emmi tr

    senı attım ama sen bu codda attıgım 4 tane adamdan sadece bırısın.bu olaya bu kadar tepkı vermen benı dusundurdu.dıger yazı yazanlar la senı ayrı tutyorum.sun egerkı wh yok ıse senı cagırmama ragmen ırtıbata gecmedın.4 admın var 2.kere senı kım attı bılmıyorum.ama ılkınde sen her ne solersen sole ben dogrusnu yaptım.bu son yazılar bırdaha yazmaaycam.burada canı sıkılanların bırlesıp vede dostlarına da soleyıp yazı yazmalarını saglmak ve ortalıgın karısacagını mı sanıyorsunuz.aherkez ısıne baksın.burdakı hakaret sozcuklerının umarım herkez hesabını verebılır.bu donanım haber adlı sıtede donanımlamı alakalı yoksa baska maksatlar la mı forum verılmektedır.dh yetkıllierı bu sıteyı ne ıcın acmıslar bılmıyorum.

    sun bu tartısmayı daha fazla uzatmayacam.arkadasların solemelerıne karsın yazmak ıstememe ragmen yazıyorum.uygar ınsanlar bu gıbı yerlerde dertlerını anlatmazlar.

    crımson gryn ve dıgerlerı ''silkinin ve kendinize gelin''burasi babanizin parasıyal ınternete gıripte aga lık yapma yeri degıl.once buyuyun vede para kazandıktan sonra....


    kısacası lafın tabırı ıle '' adam gıbı oynayana kımse bırsey demez'' sahsı bır durumu olan gelır anlatır.bu ısı fake yoluyla anlatmaz...

    dh de ıse kalıte dusmesın vede adı ustunde donanım haberle ılgılı yazılar cıksın

    hade ıı calısmalar


    Komik adamsın vesselam .sen takıl serverında




  • Yazıp yazıp sildim, ne desem bilmiyorum size. Sizinle muhattap olsam bir türlü olmasam bin türlü.

    Ben 2. kez atılmadımki ? 1 adam yanlış okuyup birşey yazıyor, 2. adam arkadaşının yanlış anlayıp yazdığı yazı üzerinden yalan söylüyor. Ne biçim insansınız siz be ...
    Ben 2 kere atılmadım sadece 1 kere atıldım, ama adam çıkıyor ve 2. kere ben attım diyebiliyor.

    Ya sizin yaş kaç söylesenize ? Ben kimle muhattabım burda ? Ben bir daha sizin server'a falan girmeyecem zaten cod2 oynamıyorum, düşsenize yakamdan siz... Canımı sıktınız haa.

    Nasıl böyle yalan söylüyorsunuz kardeşim ? Allah aşkına oturup aklınızı başınıza alın. Şuan sizi düşünüp miğdem bulanıyor. Nasıl insanlarsınız siz ya ?


    Emmi misin ne haltsın bak, laf salatası yapma salak salak. Elinde SS var mı ? demo var mı ? Var demişsin diğer forumda ?
    Yolla Rapidshare , buraya bir link yolla. Herkes girsin baksın. Ne haltmışım ben görelim, yollayamıyorsanda ki yollayamayacaksın, hayatın yalan olmuş yazık.

    """Musakka"""" bu forumu da kitle eğer Emmi'den bir cevap gelmezse. SOMUT bir yanıt. O gene konuşacak çünkü bıdıbıdıbıdı. Saçmaladıklarının yanında elinde millete gösterebileceği en ufak birşey var ise ; bu forumu stick yapın, cümle aleme ibret olayım.
    Haa yok ise ben uğraşamam normalde konuşmak için dahi izin istemesi gereken bir insan ile burada polemiğe girmeye.




  • Sakin olun arkadaslar yahu, neticede hepimiz insaniz, herkesin zeka kapasitesi, yapisi farkli elbette... Ama bunun icin suclamaya gerek yok. Sun2in oynayacagi pekcok server var, tek server nop degil ve tek yonetici emmi degil... Eger uymazsa gider baska yerde oynarsin, bu kadar da kasmaya gerek yok sun, bu laflarim sana.. Yani simdi ben migrosta kazik yedim diye alis veris yapmayacak miyim, migros olmazsa tansas var, bim var varoglu var... bu kadar alinganlik fazla artik vede gereksiz... Sun bu kadar sevenin var, seninle oynamaktan keyif alan insan var ama sen halen kendini agirdan satiyorsun. Kusura bakma, sen dunyadaki en iyi oyuncu degilsin, birbaskasi da degil.. Her zaman daha iyisi, daha guzeli vardir. Eger gidiyorsan git, sen olmasan da cod oynanacak ve cod'dan keyif alinacak..

    Emmi ve tayfasina gelince, onlarinda yapisi boyle ne yaparsak yapalim degismeyecek. Boyle davraniyorlar diye saygi sinirlarini asan soylemlerde bulunmak yapilan kotuluge karsi yapilmis daha buyuk bir kotuluktur. Bence konu kapansin, sun oynamayacaksa oynamasin, emmi de istedigini atsin...




  • no pasaj wai!11 kk?
  • Burada 2 kişi tartışmış,daha sonra malum sebeplerden dolayı bir arkadaş oyunu bırakmış.Demek ki bu sorun 2 kişinin arasında.Ama bazı tipler sadece yalakalık yapmak amacıyla konunun asıl muhatabı olmadığı halde MaXiGeNouS-Silphatos-Yuco isimli şahıslar EmmiTR nickli şahısa hakaret ediyorlar.
    Birkaç kişiye bu meseleyi sordum;EmmiTrnin sun nickli arkadaşı serverdan attığını sonra bu meseleyi açtığını öğrendim.Zaten mesajı da bu doğrultuda yazmış.
    Şöyle durumu biraz incelersek Sun iyi bir oyuncu ama sd oynuyor;EmmiTR ise sadece TDM oynayan sdden pek kimseyi tanımayan birisi.Olabilir herkes herkesi tanımak zorunda değil ya.Çözümler basit:
    1)Sun sen git zaten oyunu oynamıcanı söylüyorsun sonra forum açıyorsun.Emmi beni kikti bilmem ne gibi.Sadece bir serverdan kiklenmekle oyunu bırakmanı böyle basit bir meseleye indirmen hiç akıl karı değil.
    2)Emmi sen de bilmeden adamları atma önce bir öğren,sor soruştur.
    3)MaXiGeNouS-Silphatos-Yuco isimli şahıslar kendilerine bir kaşık alıp kenara çekilecekler,sırf birine yag yakmak onu kendi takımlarına katmak için yalakalık modunda gezmeyecekler.
    4)Çok basit bir çözüm daha var sun açacak cheat eye isimli programı girecek 150-200 ne skor yaptıysa atacak dosyasını ssi bakın bakalım noluyormuş herkes görecek.
    Yani herkes kendi işine bakacak.Sun çözüm senin elinde alırsın alibileri ssi sokarsın milletin gözüne.Ama oyunu bıraktım nasılsa oynamıcam herkese de çıkar hakaret ederim dersen o başka.
    Bu arada o pb ssi olsa bile eminim sen ve tayfan diyeceksiniz ki emmi girdi benim nickimle wh yaptı.
    Aldığım duyumlara göre zaten Yuco isimli bu şahıs da sürekli wh yapan bir tipmiş.Cheat-eyeli oynanan maçlarda sürekli eksideymiş ama diğer maçlarda hep en üst sıralardaymış.Bunun sırını da bir ara anlatırsa seviniriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warior5 -- 16 Kasım 2006; 0:33:22 >




  • Ostothek benim oyunu bırakmam ile Emmi'nin bir alakası yok. Bu olayı açıklarken arada da oyunu zaten bıraktığımı belirttim. 2 olay birbirine bağlanmasın.
    MSN'de bir arkadaşa dediğim gibi, emmi için burnumu kaşımam, oyunu mu bırakıcam. Bu olayı zaten donanimhaber'de önce açılmış olan benim farketmediğim ve kilitlendiği için sonradan mesaj atamadığım topic'e istinaden cevap hakkımı kullanmak için açtım. Emmi için oyunu bırakmak, pire için yorgan yakmak özdeyişinden çok daha kuvvetli bir benzetme olabilir benim için ancak.
  • warior değil, warrior olacak.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sunthewhich

    warior değil, warrior olacak.

    Canın sağolsun bir daha diikat ederim ok
  • Emmi ile bir sorunum yok diyorsun ama yazdıklarından bu sonuç çıkmıyor maalesef. Ona halen kızgınsın, bu açıkça farkediliyor. Iyi oynayan herkes wh ci damgasını yer, milletin ağzı torba değil ki büzesin:) Sen keyfine bak wc oynamak istiyorsan oyna, ne yapmak istiyorsan yap. Bugunlerde en kalabalık serverlardan biri nop, yonetimin çok kötü olsa bu kadar kalabalık olmazdı diye düşünüyorum. Hepimiz insanız belki de emmi bir hata yapmış olabilir ama hersey insanlar için. Eger onun yaptığı bir hata ise bunu kabul etmek istemiyor olabilir, kendini savunuyor olabilir, neticede bu da bir insan düşüncesi. Belki daha sonra daha dikkatli olur, belkide hata yapmadı bunu da bilmiyorum ama kimse ile ss demo paylaşmıyor. Bu nedenle de insanlar yükleniyor ona, haklılar da. Yöneticilik sorumluluk gerektirir, yönetilenler her zaman hesap sormaya meyillilerdir, tabi bu birazda ortamin demoktarikliği ile ilgilidir. Bir oyun yönetimi söz konusu, yönetici bizim seçtiğimiz biri değil, girip oynarız ama ne ölçüde hesap sorabiliriz bu tartışılır...


    quote:

    Orjinalden alıntı: sunthewhich

    Ostothek benim oyunu bırakmam ile Emmi'nin bir alakası yok. Bu olayı açıklarken arada da oyunu zaten bıraktığımı belirttim. 2 olay birbirine bağlanmasın.
    MSN'de bir arkadaşa dediğim gibi, emmi için burnumu kaşımam, oyunu mu bırakıcam. Bu olayı zaten donanimhaber'de önce açılmış olan benim farketmediğim ve kilitlendiği için sonradan mesaj atamadığım topic'e istinaden cevap hakkımı kullanmak için açtım. Emmi için oyunu bırakmak, pire için yorgan yakmak özdeyişinden çok daha kuvvetli bir benzetme olabilir benim için ancak.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: OstotheK

    Emmi ile bir sorunum yok diyorsun ama yazdıklarından bu sonuç çıkmıyor maalesef. Ona halen kızgınsın, bu açıkça farkediliyor.



    OstotheK mesele emmi-sun meselesinden çıkıp birilerine girmiş anlaşılan.Asıl sorunu onlar yaratıyor,hakaret ederek.
  • Bir - iki derken 3. de geldi ..

    Mor ışığın böcekleri çekmesi gibi bu başlık da lamer çekiyor adeta ...

    Sevgili warior5 merak ediyorum fake misin yoksa zerre kadar kimseyi tanımayıp saçmalıklarla kendini küçük düşüren sözüm ona zekilerden misin ?

    Birşeyler söylemişsin kendine göre çözümler falan üretmişsin de sormazlar mı adama senin neyine diye ?

    Neden mi böyle diyorum ?

    Gel bakalım neden demişim ..

    *************

    Demek ki bu sorun 2 kişinin arasında.Ama bazı tipler sadece yalakalık yapmak amacıyla konunun asıl muhatabı olmadığı halde MaXiGeNouS-Silphatos-Yuco isimli şahıslar EmmiTR nickli şahısa hakaret ediyorlar.

    *************


    Olayın boyutlarını sen görmekten acizsin madem ben sana anlatayım . Anlaman zor ya , yine de biz elimizden geleni yapalım . İki kişi konuşurken araya başkaları girmiş diyorsun . Ama olay iki kişi arasında değil sevgili warrior1 , emmi denen şahsın tek mağdur duruma soktuğu kişi sunthewhich değil hepimiz bunun örneklerini gördük . Bu olayın farkı ise yine bu zeki(!)nin son vukuatının sonucu oalrak sunthewhichin oyunu bırakma gibi bir karar alması ve onu tanıyan insanlar olarak bizim olayı içimize sindirememiş olmamız .

    Bir de yalakalık gibi bir laf sokmuşsun ki araya warrior2, saçmalamakta yine tavana çarpmışsın , ne yalakalığından bahsediyorsun ? Zaten her fırsatta konuştuğumuz , görüştüğümüz bir insana karşı neden bir yalakalık yapma ihtiyacı hissedelim ? Bizim aramızdaki arkadaşlığı sen hangi sıfatla birbirine yalakalık yapacak kadar düşürme hakkını kendinde bulabiliyorsun ? Senin aklındaki şeyi biliyorum ona da cevabı bu yazıda bulacaksın merak etme ..

    *********

    1)Sun sen git zaten oyunu oynamıcanı söylüyorsun sonra bebe gibi ağlıyorsun.Forum açıyorsun.Emmi beni kikti bilmem ne gibi.Sadece bir serverdan kiklenmekle oyunu bırakmanı böyle basit bir meseleye indirmen hiç akıl karı değil.

    *********


    Zaten yazı yazmaktan acizsin bir de çok güzel kelimlerle ifade etmişsin kendini "bebe gibi ağlıyorsun" , "emmi beni kikti" üstüne çıkıp akıl karı falan diyorsun , akıl sende var mı ki insanların hareketlerini akıl karı değil şeklinde itham edebiliyorsun ?


    *********

    3)MaXiGeNouS-Silphatos-Yuco isimli şahıslar kendilerine bir kaşık alıp kenara çekilecekler,sırf birine yag yakmak onu kendi takımlarına katmak için yalakalık modunda gezmeyecekler.

    *********

    Bana ve iki takım arkadaşıma karşılık yine saçmasapan bir sözle ortaya çıkıyorsun . "Yağ yakmak"(!) adını verdiğin bu olayın karşılığı arkadaşımızın arkasında durmak ve onu kaybetmek istememektir . Ama senin büyük ihtimalle hayatında böyle bir seviyeli arkadaşlık olamayacağı için bu ya "Yağ yakmak"tır ya da zaten Türkiye'de kendini defalarca ispatlamış bir takımın ihtiyacı olmadığı halde sırf bir clan üyesi olmadığı için sun'a akbaba misali saldırmasıdır ama az önce de söylediğim gibi bu davranışlar ancak sözün sahibine yakışan şeyler olabilir, bize değil sevgili warrior3. Bizim bir oyuncuyu aramızda görmek istediğimizde ona iki tane pardon üç afedersiniz salağın dadandığı bir forumda yalakalık yaparak mı davette bulunduğumuzu düşünüyorsun ?

    Yanılıyorsun bizde işler senin bildiğin gibi yürümez .


    **********

    Yani herkes kendi işine bakacak.Sun çözüm senin elinde alırsın alibileri ssi sokarsın milletin gözüne.Ama oyunu bıraktım nasılsa oynamıcam herkese de çıkar hakaret ederim dersen o başka.
    Bu arada o pb ssi olsa bile eminim sen ve tayfan diyeceksiniz ki emmi girdi benim nickimle wh yaptı.

    **********


    warrior4 bombalamaya devam ediyor . Bu zamana kadar bu adamın yaptığı maçlar belli , demoları belli . İnternetteki sitelerine defalarca maç demolarını koymuş adam , çıkıp alibi almaktan mı korkacak yahu utanın artık biraz utanın ya bu kadar mı terbiyesizce suçlanır bir insan hiç mi saygınız yok şu zamana kadar cod tarihinin elle tutulur hangi oyuncusuna sorarsanız sorun en (her anlamda) düzgün adamına hakaret ediyorsun diyecek noktaya gelebiliyorsunuz ? Sizin gibi haşerelere cevap verirken harcanan zamana mı acısak yoksa bu sözlere mi artık haddi hesabı yok yahu ..


    **********

    Aldığım duyumlara göre zaten Yuco isimli bu şahıs da sürekli wh yapan bir tipmiş.Cheat-eyeli oynanan maçlarda sürekli eksideymiş ama diğer maçlarda hep en üst sıralardaymış.Bunun sırını da bir ara anlatırsa seviniriz.

    **********

    warriorarabada5evde15 CIA'den bildiriyor sanki . Hangi duyumlarmış bunlar ? Bu suçlamaları kim yapmış ? Ellerinde bir demo , bir ss var mıymış kanıt sayılabilecek . Biz gerek pbli gerek CE'lı onlarca maça çıktık beraber bir allahın kulu da çıkıp böyle birşey demezken sen sevgili warrior5 , "aldığım duyumlara" deyip "ben diyorum arkadaş" diyemeyecek kadar korkak olarak , bok atayım da izi kalsın mantığında hareket ederek ne anlatmaya çalışıyorsun bize? Burda sırrı çözülmesi gereken birşey varsa senin aptallığının ve hayal dünyanın sınırlarıdır arkadaş..




    Kıssadan hisse bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın . Kendinizi cümle aleme rezil etmeyin . Asla ulaşamayacağınız seviyedeki bir insana bu şekilde bok atarak karalamaya çalışmayın . Bir atasözü vardır güneş balçıkla sıvanmaz diye . Ders alın biraz , insan olun artık . Sizin gibi insanlarla aynı ortamı paylaşmak istemediği için adam bırakıyor oyunu ve onun çıktığı yere sizin türünüzden biri daha giriyor bizim de isyanımızın ana kaynağı budur . Yoksa sunthewhichi de clana bağlayalım oh dünyanın kralı biz olalım gibi bir manteliteye sahip olsak bunu burda yapmaya çalışmazdık.. Biz - siz değiliz karışmasın .

    Anlayana sivrisinek saz , anlamayana davul zurna az ..
    Selametle ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXiGeNouS -- 16 Kasım 2006; 1:11:15 >




  • ya valla artık bunlara laf yetiştirmeye çalışmayın olayı provake etmekten başka bi halt yapamıyorlar baktılar üste çıkmayacaklar hep aynı yerden dem vuruyorlar sallayın gitsin gereksizleri.... maxi,yuco,sun,grynn sallayın abi cevap vermek klaveyeye basmak gereksiz bunlarda kapasite yok.....biz sun'un ne olduğunu ne olmadığını çok iyi biliyoruz bırakalım bu arkadaşalr kendi ortamlarında takılsınlar...hasan ben şimdi sana yağ yapıyorum gel glan kuralım loel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eeht -- 16 Kasım 2006; 1:36:04 >
  • Evet warrior5 evet , biz de seni çok seviyoruz evet ... Eeht haklı sana nefes harcamaya gerek yok .. Zaten ne olduğun ortada ..

    Ama sana bir hediye vermeden de rahat edemeyeceğim ben ...


    CE açık + bir hakem gözetiminde yapılan codturkey turnuvası N/A - crimson maçı skor Screenshot'ı ..








    Kim ezik ? Pardon eziq




  • @iko
    sevgili iko maxiyi yucoyu sun'u lan ortamında görmüş biriyim sen merak etme lan gamede hepsi netten daha iyi oynuyor ama herhalde gizli bi kod var böyle hile yaptıklarını anlayamıyoruz bi çıplak gözle görünmeyen bi hile neyse sunthewich'in hiç bir eşyi tekrar kanıtlamasına gerek yok eğer kanıt istiyorsan gider sunthewich'in demolarını çeker izlersin.+hemen 1 üstteki mesaja bakarsan yuco hakkındaki şüphelerini giderirsin neyse gg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eeht -- 16 Kasım 2006; 1:54:47 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=xnpHdn4POEc

    Bak özellikle senin icin koydum bunu youtube a , adını da bal koydum mutlu ol diye .. NA maçından 5 saniyelik bir görüntü .. Güzel bir enstantene ...

    Herneyse .. Gir bak bakalım codligi sayfasına tekrar gör ne kadar büyük bir fark varmış skorlarda .. Bir takımda birinci varsa bir tane de 5. oluyor haliyle , bunun yuco oluyor olması oyunu bilmemesinden veya kötü bir oyuncu olmasından değil maç içindeki göreviyle alakalı bir durumdur.

    Bu arada bir ara da gerçek nickinle gir ki buralara gerçek düşüncelerini senin kim olduğunu anlayamayanlar da öğrenebilsin .

    Ve bah hele ,
    Kim olduğun ortaya çıkarsa fena rezil olursun ..




  • Meyve veren ağacı taşlar demiş atalarımız,gerçi kime söylüyorum önündeki yazıyı okurken tekleyen bir insana bunu açıklamak kaç saatimizi alır kimbilir.. Bu olay sadece sunthewich'e yapılmış bir olay değildir. EmmiTR adlı şahıs beni de 2-3 kez serverdan "wh yapıyorsun kapa da gel arkadaş" modunda atmıştır. Birinde clink brj deyken ona söylemiştim kendisiyle konuşmuştu,çok iyi hatırlarsın.. Bana SS,Demo vb gösterirsen bahtiyâr ve bir o kadar mesut olurum..

    Yuco dediğin adamın lan party'de kaç adam öldürdüğüne dair demoları izle bakalım kolpaların gün ışığına çıksın eğer 1. olamadıysa da benim sayemde oldu arada bir elimi kolumu monitörüne sokuyordum..kendisinden özür diliyorum burdan.. Bunu söyleyen arkadaşlara da hodri meydan biçiminde diyorum ki c-e,demo,punkbuster,antivir,norton ne varsa açıp giriyoruz bizle bir maç yapın bizde yuco'nun zincirlerini sökelim..?

    Tabi bunlar işin şaka tarafı gerçek tarafı da şöyle diyorum ki : " warior5 ve iko şu dünyada geçirdiğiniz gün sayılarını toplayıp 100 la çarparsanız benim online hayatım boyunca yaptığım frag edemezsiniz,ha bunun bi eksiği de yuco'nunkidir,sori yuco" . mcx bb

    not: kusura bakmayın zeka yaşınızı hesaba katmamışım hesapta yardımcı olurum
    not2: yuco'nun cevabını büyük bir arzuyla bekliyorum ^^




  • Sun'in atildigini ogrendigim gunden 2-3 gun kadar sonra NOP TDM sunucusuna bende girdim diger butun arkadaslarim gibi. Ayni muameleyi gordum ve kicklendim. hatta ayni takimda oldugumuz siralar UNK arkadasimda atilmisti. Sun cok guzel ozetlemis durumu. Bende ayni kaderi paylasan biri olarak sun'a katilmaktayim. Dogru bir karar verdigini dusunuyorum sun'in. Özletme fazla kendini lütfen =)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weekender -- 16 Kasım 2006; 5:32:05 >
  • Abooo nolmuş burda böyle yaHakikaten ağır suçlamalar görüyorum şurada.Hemen hemen bütün yazılanları okudum.Yanlızca şunu söylemek istiyorum.@warior5, sana şu kadarını söyliyim.Senin hile ile suçladığın adamın (Yuco) "Türkiye'nin ilk CoD2 Lan game turnuvası"nda oynadığı takım şampiyon oldu.Bu kadarını söylüyorum sana..He final maçı vs.. demolarını istersende ayriyetten adres veririm problem değil.Kim ne yapmış, yok hileymiş yok zartmış zurtmuş.Merak etme ben oturdum izledim adamı Lan ortamında..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 16 Kasım 2006; 6:25:26 >
  • bunlar suçlama bile değil boş boğazlık.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.