Şimdi Ara

Netflix şifresini paylaşanlar dikkat! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
8.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kapatmaya bahane arıyoz zaten tüm sülalemle beraber izleyemiyorsam neye yarar o üyelik :D

  • iptal eder korsana devam ke

  • Hay hay Netflix yiyorsa hemen yarın yap.Ailece Dizipal e geçeriz sende babamınkini alırsın yani şifresini anladın sen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden youtube reklamlı değildi, netflix bu kadar popüler değildi, bu kadar izle öde platformu yoktu. eskiden her şey daha adil ve ücretsizdi. biz bunlara para ödedikçe götleri kalktı. hiçbiri kullanmıyorum, alayına korsan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milyarderdahi M kullanıcısına yanıt

    Her ne kadar korsan karşıtı olsam da çok doğru bir yorum. Youtubeda her videodan önce bir reklam çıkardı. O da altyazı gibi en altta çıkardı. Sonra her videodan önce videolu reklam çıkmaya başladı. Şimdi öyle bir duruma geldi ki reklamlara ara verince arada 10 saniye falan videoları izliyoruz. Bunlar hep premium satmak için. Sırf youtube müzik kullanıyorum diye premiumum var. Yoksa ben de adblockla kullanırdım youtubeu.

  • Stremio  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç böyle platformlara para vermem korsan takılırım sizde korsan takılın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Birçok alternatifi çıkıyorken yapsınlar. Hiç olmadı ip tv ve kaçak yayına yönelir. Sonra üüü kaçak izliyorlar diye ağlarlar. Sırf dijital diye her platforma ayrı para ödemekten milletin ciğeri soldu.

  • Netflix'de Swjsiz içerik için eski Kore dizilerini izler olduk, Diğer yapımlarda malum...

  • sanki netflix türkiyede dogru durust icerik var, sileriz gider 55tl az geliyorsa

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Psyduck17 kullanıcısına yanıt

    Korsana ben de karşıyım ama ne yazık ki ülkemizde bir gereklilik halini aldı. Özellikle son 3-4 senedir. Bir Avrupa, Amerika ekonomisine sahip olmadıkça korsana mecburuz. Bilgisayarda bile onlarca farklı program kullanıyoruz, hangi birine para yetiştirelim. Daha oyun ve filmden söz etmiyorum bile. Sinema görece daha ucuz ama görüntü kalitesi ortada. Artık sinemaya gitmiyorum çünkü bana sunduğu kalitenin çok daha fazlasını bluray sürümleri sunuyor. Keşke yurtdışında yaşasam da istediğim oyunu, filmi parasıyla alsam, emek verenler de kazansa. Yine de sanırım şirketler de çok umursamıyor ki ülkemizde korsanla mücadele pek ön planda değil. Zaten adamların Türkiye pazarından kazanacaklar para bir balkan ülkesinden kazanacaklarını bile bulamıyordur belki de. Steam mesela, Türkiyeye özel fiyatlandırma yapıyor. Yurtdışında 40 dolar olan oyun bizde 20 dolara denk geliyor. Adam sırf yani ülke pazarından çıkmamak için kârından kısıyor. Gelir çok önemli değil bizim gibi ülkelerde. Acı ama böyle. Onlar bile bizim fakirliğimizi kabulleniyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bunu yaptıkları an iptal ederiz. İçerik zaten kısıtlı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailem benden 250km uzakta yaşıyor. Kuş uçuşu 170 km falan. Ben ailemle aynı evde yaşamıyorum, aynı yerde bile yaşamıyorum. Böyle bir karar gelirse iptal ederim büyük ihtimalle.

  • Tamamen korsana teşvik

  • kendisi kaybeder tam bir salaklık örneği.

  • burada asıl merak ettiğim konu sistemin nasıl işleyeceği?

    misal kendim 4 ayrı ev var aktif yaşadığım her birinde en az 2 ayrı android tv, birde işyeri var, bunlardan ayrı hem tablet hem telefon hem bilgisayarda haliyle şifrelerim giriş yapılmış şekilde, cihazlar benim sonuçta, e nasıl olacak şimdi? her birine ayrı üyelik mi alacağım ya da her gittiğimde cihazlara sıfırdan şifre mi gireceğim?

    Bu konuyu sorunsuz çözerseler çok bir sıkıntı olmaz.

    Netflix'in şifresini ezbere bile bilmiyorum, şifre girmeyeli aylar olmuştur, otomatik açılıyor sonuçta.

  • Ben en yüksek paketini kullanıyorum, kardeşimle aynı sitede oturuyor sayılırız, şimdi ikimiz ayrı üyelik mi alacağız ? :) En basitinden hadi ikimiz ayrı üyelik aldık, ben iş yerimdeki tv’de bilgisayarda kullanıyorum, eve işe ayrı abonelik mi alacağım ?

    Ciddi üye kaybederler, alternatif platformların çoğalmasıyla ve ülkemizde mali durumlar ortadayken kararsız üyelerin hepsi uçar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecem1903 G kullanıcısına yanıt

    işte bu sorular muamma, yapacaklar neyi nasıl yapacaklar belli değil, ozaman millete cihaz başına neden paket sattın yıllardır. ben kardeşim ile altlı üstlü oturuyorum şimdi nasıl olacak aile paketi adı altında paketi kullanıyoruz.

  • Netflix bu yıl başında ücretleri artırdığı içinde bir hayli üye kaybetmişti ancak yaz ayı döneminde tekrardan üye sayıları arttı.Artık Netflix ucuza ürün satma stratejisini değiştrimiş görünüyor,sonuç itibariyle kapitalist düzenin en verimli çalışan ve dünyada kendi kültür emperyalizmini yaymada oldukça aktif çalışan bir kurum Netflix.


    şimdi bu kararları alırlar,üye illaki kaybederler ancak bahara doğru farklı janjanlı içeriklerle insanlar yine Netflix'e geri döner.Bİzim ülke insanımızın birşeyleri protesto etme süresi 2-3 aydır,sonrasında o zincirler bir şekilde kırılıyor ne yazıkki çünkü bu tür dijital platformlardan mahrum kalmayı göze alamayan ciddi bir kitle var ülkemizde,asıl gelir kaynağıda zaten onlar.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.