Şimdi Ara

Netflix şifresini paylaşanlar dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
8.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Netflix şifresini paylaşanlar dikkat!



    Bugün çok yüksek kullanıcı rakamlarına ulaşan ve önemli gelirler elde eden içerik platformları yine de bir hesabı bir kişinin kullanmasından yana. Yani birden fazla kişi kullanacaksa aile hesabı alınması isteniyor. Bunu sağlamak için platformlar farklı çözümler geliştiriyor.



    Netflix şifre paylaşımına engel



    Geçtiğimiz yıllarda Spotify’ın konum üzerinden şifre paylaşımı yapılıp yapılmadığını anlamaya çalıştığına şahit olmuştuk. Netflix de benzer bir çaba içerisinde. Şifre paylaşımının gelirlerine darbe vurmasına engel olmak istiyor.



    Ayrıca Bkz.Netflix ilk interaktif yarışmasını başlatıyor



    Firma Şili, Kosta Rika ve Peru’da buna yönelik yeni bir özellik test ediyor. Extra Member adını taşıyan özellik ev dışında yaşayan en fazla iki kişiye kadar şifreyi paylaşmaya imkân tanıyor. Bunun için kullanıcının 2$-3$ arasında ekstra bir ödeme yapması gerekiyor.



    Extra Member ödemesi yapmayanların şifre paylaşımı nasıl engellenecek herhangi bir detaya girilmemiş. Kaynaklar konum tabanlı bir çözüm olabileceğini düşünüyor. Diğer taraftan kişisel verilerin hesaplar arası veya ekstra üye hesaplarına aktarılması konusunda da yeni bir özellik daha test ediliyor.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/netflix_knows_when_you_share_your_password_and_its_testing_a_way_to_charge_you_for_it-news-53596.php







  • Baştan saçma bir sistem zaten, toptan kaldırmaları lazım. Benim 4k tvim var, bu yüzden en yüksek paketi ödüyorum. Bana tek kullanıcı ve 3-4 cihaz desteği yeterli (tv, tel, pc vs) ancak 4k izlemek için mecbur 4 kullanıcı üyeliği satın alıyorum. E şifreyi de aileme eşime dostuma veriyorum. Ne yapayım ayni anda evdeki her cihazdan netflix mi açayım? Ailemle aynı evde yaşıyor olsam bile 4 odada 4 ayrı kişi 4 ayrı cihazdan ayni anda netflix mi izleyecek? Saçmalığın daniskası.


    Tek kullanıcı 720p

    Tek kullanıcı 1080p

    Tek kullanıcı 4k

    2 kullanıcı 1080p

    2 kullanıcı 4k

    Gibi paketler olması gerekiyor.

    Bu haberi yabanci kaynaklar uzerinden okudugunuzda anlasiliyor ki Netflix'in bu deneme calismasi kendi orjinal sifrenizi ve hesap bilgilerinizi verme geregi duymadan baska kisileri uyelik ailenize eklemenizi saglamakla ilgili. Ornegin 2 kisilik bir aile olarak sadece 4K izlemek icin yukselttiginiz abonelikte kullanilabilen 2 ek ekrani ufak bir ucret karsiliginda kendi bilgilerinizi vermeden paylasmanizi sagliyor, bir nevi hesap bilgilerinizi korumak icin ek sigorta ucreti gibi bir servis olacak. Bunun ileride farkli limitasyonlara evrilebilcegini dusunmuyorum acikcasi, VPN kullanimi ve mobil cihaz kullanimi dusunuldugunde konum bazli bir kisitlama kullanicilari kusturmeden yapilabilmesi pek mumkun degil.
  • Hadi bakalım ekstra gider yolda

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben ailemle aynı evde yaşamak zorunda mıyım ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Netflix gizlice farkettirmeden iptv ye seçmen kaydırıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu konum işi şehir dışına çıkıp izlediginde ne olacak ya da mobil izlediginde

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi de ben evde izliyorum, sonra iş yerinde molada tabletten izliyorum. Konum tespiti ile nasıl olacak ? Hanımın iş yerine gidiyorum mesela, çıkışına kadar kapısında izliyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ee ben yazlığa gittim, yolculuktayjm konumdan nasıl bulacak. Bunun yerine 10 TL yap sadece iki cihaz tanımlatacaksın de daha çok satarsın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu Türkiye’de yürümez

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim evdeki tv de konum yok. onu nasıl takip edecek. ip üzerinden mi? sıkıntılı iş. bu kadar dertse bu konu toptan kaldır amazon gibi tek hesap sat

  • Bazen farklı cihazdan oturum açınca 200 km yanılıyor, nasıl olacak o iş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • milleti soyduk yetmez kanırta kanırta soyalım demişler olmadı donunu alırız dal. d.şk bırakalım olayına dönmüş.. global eşkıyalar sizi

  • bizde iptal ederiz korsan izleriz np

  • Hiç sıkıntı yok. Zaten destek olmak için üyelik alıyordum. Yoksa zaten indirip izliyordum. Direkt iptal ederim. İndirmeye devam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İptal ederiz olur biter. Zaten her şey aşırı pahalı. Sjw görmeyiz hiç değilse.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yav bu işin raconu bu tek hesap maksimum fayda

  • Bu haberi yabanci kaynaklar uzerinden okudugunuzda anlasiliyor ki Netflix'in bu deneme calismasi kendi orjinal sifrenizi ve hesap bilgilerinizi verme geregi duymadan baska kisileri uyelik ailenize eklemenizi saglamakla ilgili. Ornegin 2 kisilik bir aile olarak sadece 4K izlemek icin yukselttiginiz abonelikte kullanilabilen 2 ek ekrani ufak bir ucret karsiliginda kendi bilgilerinizi vermeden paylasmanizi sagliyor, bir nevi hesap bilgilerinizi korumak icin ek sigorta ucreti gibi bir servis olacak. Bunun ileride farkli limitasyonlara evrilebilcegini dusunmuyorum acikcasi, VPN kullanimi ve mobil cihaz kullanimi dusunuldugunde konum bazli bir kisitlama kullanicilari kusturmeden yapilabilmesi pek mumkun degil.

  • Hem zam yap hem paylaşımı engelle hangi firma birazcık övülse hemen bir yerleri kalkıyor klasik TC Kezban hallerine bürünüyor 🤣

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lavuklara bak kimsinde yaptırım uyguluyon.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazon Prime Video'nun yanında hiç şansı yok. Direk silerim

  • Vallahi kusura bakmasın bu ülkede 20 tane platforma para verecek durum yok sonra korsan diye ağlamasınlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.