Şimdi Ara

Netflix dizisi Wednesday, 1 milyar saat izlenmeyi geçti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Netflix dizisi Wednesday, 1 milyar saat izlenmeyi geçti!
    Tim Burton’ın yönettiği, Addams Ailesi’nin yan ürünü Wednesday, Netflix’te Stranger Things (4. sezon) ve Squid Game’in başardığı dönüm noktasına ulaştı. Korku-komedi dizisi, çıkışından bu yana üç hafta içinde 1 milyar saat izlenmeyi geçti ve 150 milyondan fazla evde izlendi. Wednesday, şu anda Netflix’teki en popüler ikinci dizi konumunda.



    Ayrıca Bkz.Netflix en çok izlenen dizi ve filmler: İzlenme rekoru kıran yerli ve yabancı yapımlar



    Wednesday, 16 Kasım’da platformda yayınlandı ve o zamandan beri sosyal medyada en çok konuşulan, takip edilen dizilerin başında geliyor. Lady Gaga’nın Wednesday Addams’ı oynayan Jenna Ortega’yı canlandırdığı "Woe What a Night" adlı dans videosu TikTok’ta 10 milyon izlenmeyi geçerken, #wednesdayaddams hashtagi 18 milyar görüntülenmeye sahip. Ayrıca dizi, The Cramps’ın Goo Good Muck şarkısının Spotify’da yükselmesine yardımcı oldu; şarkı, 16 milyon dinlenmeyi geçti.



    Wednesday, American Horror Story’de oynayan Evan Peters’lı biyografi drama dizisi Dahmer - Canavar: Jeffrey Dahmer'in Hikayesi’ni de tahtından etti. Dahmer, 28 günde 856.2 milyon saat izlenmeye ulaşırken, Wednesday, daha kısa sürede 1 milyar izlemeyi geçti. Dahmer’in 1 milyar izlemeyi geçmesi 60 gün sürdü.



    2023 Altın Küre adayları arasında



    2023 Altın Küre Ödülleri için, Wednesday, en iyi komedi dizisi alanında, Jenna Ortega da en iyi kadın oyuncu dalında aday gösteriliyor.











  • Instagram'da o kadar çok reels var ki insan merak ediyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben biraz izledim dizi çocuklar ve ergenler ya da kabaca 30 yaş altı için iyi duruyor. 37 yaşındayım ve zamanım kısıtlı olduğu için izlemeyi bıraktım. 30 yaş altı olsam ve zamanım fazla olsa bir şans verirdim.

    Özet: 30 yaş altı iseniz ve zamanınız varsa bir şans verin.

  • Addams ailesini bilen nesil ile bilmeyen nesiller arasında ki farkı çok net göz önüne seren popüler seri.

  • Layla ile Mecnun geliyor aklıma :D


  • Wednesday gibi başlı başına öteki olmanın sembolü olan bir karakter için güzel bir başarı. Dahmer’de keza bu klasmandaydı o da çok izlenmişti. Seyirci UÇ VE ÖTEKİ karakterleri izlemek istiyor belli ki.

    Ayrıca dizide başrol eşcinsel karakter yok ama şiddet ve yaratıklar var. Çocukların rahatlıkla izleyebileceği bir diziymiş bu sebepten hahahaha XD

    Dikkat ederseniz sürekli sjw’den bahsedenler kendileri muhafazakarlık sjw’liği yapıyor. İstiyorlar ki homofobik bir toplum inşası için çocuklar eşcinsellerin normal bir insan değil de kendileri gibi anormalmiş gibi görmeye devam etsinler. Netflix’in bu yapımlarının ilgi çekmesinde en büyük pay size ait çünkü istediklerini veren sadece ve sadece sizsiniz XD



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 18 Aralık 2022; 15:58:06 >
  • madonos kullanıcısına yanıt

    Ben 35'i devirdim ama keyifle izledim. Fantastik seven birisi için güzel bence. Fantastik sevmeyip absürt seven biri de sevebilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt

    adams family

  • Dizi öyle aman aman başarılı ve mükemmel değil. Hatta vasat bir Harry Potter çakması gibi bir hale dönüşüyor. Ama burada önemli bir kriter var ki 8+16 yaş aralığındaki kitlenin ilgisi tam da bu tür öykülerde toplanıyor. Harry Potter hayranları da şimdi 20 lerinde olunca onları da ekrana çekince ve Tim Burton gibi bir isim de işin içinde olunca Netflix filmi iyi gazladı ve sonuç ortada. Ben bitiremedim mesela çok çocuk kalamamışım.


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zevkler ve renkler tartışılmaz. 46 yaşımdayım ve sezonu bitirdim. gayet güzel ve akıcı idi.

  • Soluksuz izlediğim dizi, izlemeyenler neyi bekliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dark varken onu izlemiyorum darkı es geçtiğime çok pişmanım.. 1899 dan sonra

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Harry Potter Bu karakterlerden 60 sene sonra yaratıldı yalnız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başta güzeldi ama son bölümlere doğru sıkıldım ve bıraktım.İlk bölümün başı helede o havuza piranaları atarken tamam olmuşmu bu dizi dedim ama sonlara doğru Adams ailesinin çizgisinden yavaş yavaş çıktığını görünce baydı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1990'larda yani 10lu yaşlarımdayken düzenli izlediğim 1964 yapımı addams family dizisinin hikayesi.sonra 1991de çıkan dizisi ve takip eden filmlerini de izlemiştim.yani ömrüm boyunca sevdiğim bir seriydi.bunu da önyargısız izlerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 19 Aralık 2022; 10:58:33 >
  • Addams ailesini hiç sevmem çocukken de izlerken sıkılırdım ama bu dizi gerçekten çok güzel olmuş keyifle izledim muzikleri vs. çok iyidi hatta bir ara Metallica çaldı mest oldum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 19 Aralık 2022; 16:24:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ve özet sarmadı. Bakmadım ama Adams ailesine evlatlık verilmiş Potter kızı gibi görünüyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.