Şimdi Ara

Ne oldu Suriyeliler ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
10.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
325 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Why Shy

    Londra gibi kozmopolitik bir ülke olduk. 193 ülkenin vatandaşına gelene kadar devam.  

    Senden olacak şeyi söyleyim olsa olsa pakistan olur.Ha adında türkistan yada türk islam cumhuriyeti filan olur bu kafa ile biraz daha giderse sonra bozulan demografik yapı ile içten yıkılır.

  • Yemen'de savaş olduğunu bilmeyen Türk.  Komik durum.


    Suudi'ler sistematik bir şekilde, zaman zaman Yemen'i düzler. O durumlardan birini yaşıyoruz tekrar. Bu Suud'ların ipini çekmek lazım da, nasıl. Resmen şer yuvası.


    Tamam, bir Kuveyt gibi kaymakamlık değil, koskoca sancaktılar da gene de bir garip yani.  


    Gülüyorum ama, Yemen'in hali içler acısı.

  • Suriyelilere bende bayılmıyorum. Ama ırkçılık veya Milliyetçilik yapacak değilim. Kafalarına fosfor misket bombası atan Eset yönetiminden kaçtılar. Ya sınırda birikecekti ki bu daha büyük dram olacaktı. AB 6 milyar euronun haçlı yardım kuruluşlarına 2.8 milyar verdi. Lakin bu paralara bir Dünya konut yapılabilirdi. Yapmadılar.
    Şimdi bir idlib de 3 Milyon mülteci tehlikesi var. Sınırlar açılıp Ab ye gönderilmeli geçislerine müsade edilmeli.
    Ve gidişatta ben AB nin ne Vize serbestisi ne Gümrük anlaşma yenilemesini altın tepside sunmayacağina inanıyorum. Mülteci Göçmen dalgasından sonra AB parçalanacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir üstteki mesaja.
    Tabi ya.
    Çoğunluğuda kadın ve çocuklardan oluşuyor.(yersen)
    Bak bunları unutmuşsun.

    Bu arkadaşlar. Bayramlarda falan nasıl ülkelerine girip çıkıyorlar.?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 16 Ekim 2020; 7:29:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşa tamamıyla katılıyorum eğer ki bugün çıksın ben sadece ülkede ki yabancıları kovucam diyen bir aday olsun bende tereddüt etmeden oyumu ona kullanırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birde ev sahibi totoşları da ele almak lazım ne zaman bu suri takımı ve diğerleri gelmeye başladı ev kiraları tavan yaptı, 1600 tl ye oturduğumda ev sahibi 500 zam yapmak istedi, dedim hayrola yavşaam ne zammı bu işte, sen çıksan ben burayı 2500 ze veririm falan veremeyeceksen çıkarsın.Dedim 8 ay kontrat var yiyorsa götün gel çıkar "YEMEDİ" şuan 1700 tl ye oturuyorum. Neyse konu dağılmadan fatih semti bitmiş esenyurt falan oraları geç zaten birde çağlayan vatan caddesi var bildiğin avrupa birliği gibi ilk caddeye giriş suriye sonra afgan, yemen, afrika, özbek, kazak, bu böyle gidiyor. Ama nereye ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu işin sonu nereye varcak bilmiyorum.Daha gecen bende parkta tuhaf dil de konusan bazı gruplar gördüm daha önce hiç görmemiştim.Ne olduklara buraya neden geldıkleride belli değil.Nasıl bu kadar rahat gelebiliyorlar ülkeye anlamış değilim.Bilinçli olarak dolduruyorlar başka dicek birşey bulamıyorum.

  • Hem is yok hem surekli multeci geliyo bu nasil oluyo la

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birileri az daha ayaklanıp silhoyu içerden çıkartsın, silho da içerdeki Türkler yabancı, onları Türkiye'den kovacağım diye söz verdiğinde ona oy atarsınız :D

  • Yapılmak istenen: Böl,parçala ve yumuşak parçalar halinde yut.

  • Bütün 3. dünya ülkelerine vizeyi kaldırdık.Nerede ipsiz,sapsız varsa geliyor bakalım.Avrupa almıyor bunları,Avrupa'dan sonra da tercih edilen ülke Türkiye.Bu kafa ile devam ederlerse Türkiye büyük bir bataklık vekanunsuz ülke olacak.Yakında Türk nüfus azınlık kalacak.Türkler 2 çocuk yaparken,Suriyeli hiç boş bırakmıyor.9 ay 10 gün dedimi yenisini yerleştiriyor hemen.

  • garibim nerde yaşıyor ilk defa suri görmüş hemen konu açmış. gel bi esenyurta beylikdüzüne türk yok burda alayı arap afgan türkemn

  • bi ara kapıları açtık salmıştık avrupaya o iş ne oldu sanki birisi düğmeye bastı haber akışı anında durdu medyanın olmaması çok kötü bişey




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuscleTower -- 16 Ekim 2020; 17:26:7 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuscleTower

    bi ara kapıları açtık salmıştık avrupaya o iş ne oldu sanki birisi düğmeye bastı haber akışı anında durdu medyanın olmaması çok kötü bişey

    yunanistan vatan nasıl savunulur dersi verdi bu vahabilere

  • Benim arkadaşın binaya doluştular, arkadaşım akp li ve inanılmaz şikayetci. Bir yabancı binaya girerse diğerleri o bina o sokak doluyor. Arkadaşımın huzuru kalmadı hatta evine hırsız girip tüm birikimlerini çalmış. Gel görki yarın seçim olsa......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 16 Ekim 2020; 18:35:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamza5806

    Hem is yok hem surekli multeci geliyo bu nasil oluyo la

    Din kardeşimiz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir tane mülteciyi bile geri dönderemeyeceğiz. bir tanesini bile zorla sınır dışı etmeye kalkarsanız anında bütün dünya ayağa kalkar HEEEEY TÜRKLER SOYKIRIM UYGULUYOR KOŞUN KOŞUUUNNNN diye.

    yahu biz Avrupa'nın kaç katı mülteci aldığımız dönemde bile azıcık aramız bozulduğunda anında faşistliğimiz tartışılıyodu orada, yani bu dünya siyasetidir. AKP gitse bile kimse bu ülkeye giren tek bir mülteciyi bile sınır dışı edemeyecek. bir de teknoloji var artık, bu da büyük bir engel. isterseniz first class bilet ile uçaklarda en iyi şartlarda ülkelerine yollamaya çalışın, gene de yerlerde sürünürler, kameralara çekeler, sizi soykırımcı ilan ederler, hiçbir yere gitmezler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: encuni

    yunanistan vatan nasıl savunulur dersi verdi bu vahabilere



    Alıntıları Göster
    geçen ay Kırklareli'nin Bulgaristan sınırındaki köylerinde bisiklet ile tur yağtık birkaç gün. baktım her yer Suriyeli. kahvede oturmuşlar, üstleri başlaro perişan, ayaklarında ayakkabı yok. köylülere sorduk bunlar neyin nesi diye, Suriyeliler sürekli oraya gelip ormanlardan Bulgaristan'a geçmeye çalışıyolarmış ama Bulgar askerleri ele geçirdiklerini bir güzel dövüp, bir güzel her şeylerini soyup, geri yolluyolarmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • AKP seçmeni oldular.

  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

    Adam yüzde 50 oy alıyor. Ülkenin milliyetçi (!) partisi bunlar destekliyor oyna devam.. Senin ülkeni senin vatandaşın düşünmeyecek de Amerika, Avrupa mı düşünecek? Vardır elbet milletin bir bildiği.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperepla -- 16 Ekim 2020; 20:44:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.