Şimdi Ara

MUSTERİYİ MAGDUR ETMEDE GENPA'NIN USTUNE TANIMIYOM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADASLAR TELEFONUM GENPA GARANTILIYDI , 3-4 AY SONRA KENDILIGINDEN KAPANDI GENPAYA GONDERDIM 8 MAYISTA VE 30 IS GUNUNDE BANA TELEFON GERI DONMEDI BUNDAN DOLAYI TELEFONUN YENISI ILE DEGISIMI YADA ODENEN FATURA TUTARININ TARAFIMA GERI IADE EDILMESI HAKKIM DOGDU.
    Beni herzaman Yurtdisindan parca bekleniyor diyerek beklettiler bende sesimi cikarmadim.30 is gunu dolunca haklarimi soyledim ama ne tuhaftir ki bunu soylememden bir kac gun sonra parcanin geldigini telefonumun yapildigini ve hemen cargolayacaklarini beyan ettiler.Bende gondermenize gerek yok cunku ben onu almayacagim dedim.Yasal hakkim olan yenisini almak istiyorum deyince Merkez'den Volkan Bey diye birisi bana dedigi aynen su;
    (Gondermeyin dememe ragmen telefonu aldigim yere cargolamislardi ama ben almamistim)
    Ben sizin yerinizde olsam gelen ve yapilan telefonu alirdim.Elinize bi takim haklar gecti bunlari kullanmak istiyorsunuz gibilerinden soylenmeye basladi.Bunun uzerine ben artik yenisinide istemiyorum Parami istiyorum dedim, tabiki kullanacagim dedim haklarimi kardesim.Parayi verip telefonu satarken iyisiniz bu tur durumlarda mirin kirin ediyorsunuz dedim.Sozlesmenize uymak zorundasiniz dedim.Adam bakti haklari biliyorum prosuduru biliyorum birsey diyemedi ama benden kil kaptigi belliydi.Parayi istiyorum deyince daha bi tuhaflasmaya basladilar.Adana bolgeye gondermistim teli ordan gorevli arkadasin dedigi biz merkezi bekliyoruz ordan Ok gelince size bilgi verriz siz telefon numaranizi verin biz sizi arariz.Ama nerdeee ..

    SONRADA BENİ BEKLETEREK HINCLARINI ALDIKLARINI DUSUNUYORUM VE BUNDA DA GAYET BASARILI OLDULAR.CUNKU TAM 8 MAYISTAN BERİ PARAMI GONDEREMEDI GENPA TOPU TOPUDA 750 YTL.AMA SUC BENDE BASTA MAHKEMEYE VERMEMENİN CEREMESİNİ CEKTİM.

    AMACIM BENİM DUSTUGUM DURUMA SIZLERIN DUSMEMESI ARKADASLAR.GENPADAN MAL ASLA ALINMAZ.OYALAMA TAKTIGINI COK IYI YAPIYORLAR.KARGONUN GITMESI BILE HERYERDE 1 GUN IKEN ONLARDA 2-3 GUNMUSS..SANKI BIZ TURKIYENIN HIC BI YERINE CARGO GONDERMEDIK.
    ONAY ALDIM SONUNDA GECENLERDE SIMDIDE MUHASEBE DURUMUMUZ NE ZAMAN UYGUN OLURSA 1 YADA 2 HAFTA ICINDE ODEMENIZI YAPARIZ DEDILER.YANI TAM BI CINNETLIK MESELE OLDU.ASLINDA VERECEN MAHKEMEYE PARADAN PULDAN DA GECICEN AMA MAHKEME DE 3 AY SURECEGINI BILDIGIM ICIN VERMEK ISTEMIYORUM.
    SIZ SIZ OLUN GENPAYI GORDUGUNUZ YERDEN UZAKLASIN.KIMSEYE TAVSIYE ETMIYORUM.ILK DEFA BOYLE BIRSEY BASIMA GELDI.TAM BIR REZALET.HIZMET YOK SIFIR YA..MUSTERI MAGDURIEYTI DESEN HAT SAFAADA.MUSTERI MEMNUNIYETIMI ONU TAKAN KIM.

    BIR DUNYA DOLUSU







  • Benimde banzer birşey ldu bende çok sinirlendim sakin olmakta fayda var çok geçmiş olsun.
  • Gerçekten Telefon Satmasını Biliyorlar Nasılki Müşteri Haklarını Savununca Hemen Sıkıntıya Gelemiyorlar Bahane Uydurmaya Çalışıyorlar Bölerine Bir Kucak Dolusu
  • Siz siz olun boyle bir durumda hemen tuketici mahkemesine verin.Nasil olsa 3 aydan fazla suruyor.Bari biz cekiyoz onlarda ceksinler.Ayip ya gercekten de bu kadar da olmaz ki ama ... Adama gonderme diyorum buna ragmen telfonu aldigim yere telefonu cargolamis ya...Hep zaman kaybi..Yok yurt disindan parca bekliyorlarmis.. Yok efendim merkezden onay gelmedigi muddetce biz birsey yapamayiz Yok efendim merkez onay vermesi icin telefonu ureten firmanin Ok vermesi gerekiyormus Sozlesmede uretici Ok verirse odeme yapacagiz maddesini ben gormedim goreniniz var mi arkadaslar?
    Hizmet degil bunlar eziyet veriyor baska birsey degil...Bu sizlere bi tecrube olsun...Alirken Genpa asla almayin surum surum surunursunuz boyle bi duruma duserseniz Allah esirgesin...Gidin KVK alin Basari alin ne bilim Telpa alin ama Genpa'yi siddetle onermiyor aksine liyorummmmmmm.




  • ben k.v.k nın üstüne tanımam..
  • Kesinlikle haklısın. Aynılarını yaşadım.
    Ama işte KVk ve Genpadan başka firmalardan da telefon alınmıyor ki.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: PHI

    Kesinlikle haklısın. Aynılarını yaşadım.
    Ama işte KVk ve Genpadan başka firmalardan da telefon alınmıyor ki.



    Genpa'dan aldigim ilk urundu ayni zamanda son urun olacak.Eminim ki Genpanin musteriye gostermis oldugu bugun git yarin gel strajesinden daha berbat daha kotu daha sinir bozucu bi garanti sirketi yokturdur.En uzucu yaniysa arkadaslar, yasal haklari kullanmaya basladiginiz anda musteriyi yonlendirmek yada yardim etmek yerine musteriyi kinamalari."Ben sizin yerinizde olsam gelen cargo'yu geri cevirmezdim" gibilerinden sozlerin sarfedilmesi...
  • Genpa mı ;
    Puhahahhha

    Ben bakırköy tarafındayım en yakım tamir servisi Etilerde
    Telefon arızalanınca burdan etilere 2 saat yol.
    Yaklaşık 1 saatte sıra bekleYani 1 gün gitti

    Telefonu almaya gittiğinizde 2 saat yol + 1 saatte telefonu almak için bekle k hele genelde çıkan sorunlardan biri çıkıp telefonunuzu teslim edemiyoruz derlerse gitti 3 gününüz.
    Aman genpa bana uzak dursun zaten tercih etmiyorum.
    Sony ericson k300i nin iadesini almak için nasıl uğraştırdılar beni...
  • Sonyericsson K790i telefonumu ordan almistim.Cokta seviyorum ama inanirmisiniz Genpa yuzunden sonyericssondan sogudum ya.Oysa daha doymamistim telefonuma.Cokta memnundum.Sans iste.

    G E N P A




  • Gidin raks alın
  • bencede. müşteriyi memnun etmede rakıs gipisi yok
  • Ben de Genpa mağdurlarındanım. Eşime almış olduğum telefonun 15. gün de arızalanması sonucunda değişim talep ettim. Hem Genpa servis hem de satın aldığım Genpa Tech bana uzaylıymışım gibi davrandılar. Sony Ericsson'a yapmış olduğum baskılar sonucu değişim kabul edildi ancak ürün bulunamadı veya yanlış ürün gönderildi.

    Sonuçta ürünün bedelini çeşitli bahaneler sonunda 3 ayda alabildim.
  • Orjinalden alıntı: toro5

    Ben de Genpa mağdurlarındanım. Eşime almış olduğum telefonun 15. gün de arızalanması sonucunda değişim talep ettim. Hem Genpa servis hem de satın aldığım Genpa Tech bana uzaylıymışım gibi davrandılar. Sony Ericsson'a yapmış olduğum baskılar sonucu değişim kabul edildi ancak ürün bulunamadı veya yanlış ürün gönderildi.

    Sonuçta ürünün bedelini çeşitli bahaneler sonunda 3 ayda alabildim.



    Demek ki bu Genpa'nin herzaman yaptigi birseymis.Buna tam olarak emin oldum.Aynen dostum bana da oyle uzaylismisim gibi davrandilar.Ve hala da parami almis degilim.Beklettikce bekletiyorlar.Sira sira genpa da ne kadar departmen varsa var gucuyle bekletiyorlar.Teknik servisi bekletti, muhasebesi bekletti , paranin onayi icin karar mercisi olan ne kadar kisi varsa zaten ulasamiyoruz o yuzden hepten bekletiliyoruz.Telefona bakan arkadaslar da biz birsey yapamiyoruz surekli papagan gibi prosedurler boyle prosedurler soyle deyip duruyorlar...En son bir kac hafta icerisinde hesabima yatacagini ogrendim.Cok buyuk bir gelisme gercekten de.Ha bi de telefonla ulasmakta cok zor siz siz olun yaklasmayin bile sinir krizi gecirirsiniz psikolojinizi bozarlar.Eger boylesi durumlarda olursaniz ki insallah olmazsini hemen gidin tuketici makhemesine verin.




  • Demek ki bu Genpa'nin herzaman yaptigi birseymis.Buna tam olarak emin oldum.Aynen dostum bana da oyle uzaylismisim gibi davrandilar.Ve hala da parami almis degilim.Beklettikce bekletiyorlar.Sira sira genpa da ne kadar departmen varsa var gucuyle bekletiyorlar.Teknik servisi bekletti, muhasebesi bekletti , paranin onayi icin karar mercisi olan ne kadar kisi varsa zaten ulasamiyoruz o yuzden hepten bekletiliyoruz.Telefona bakan arkadaslar da biz birsey yapamiyoruz surekli papagan gibi prosedurler boyle prosedurler soyle deyip duruyorlar...En son bir kac hafta icerisinde hesabima yatacagini ogrendim.Cok buyuk bir gelisme gercekten de.Ha bi de telefonla ulasmakta cok zor siz siz olun yaklasmayin bile sinir krizi gecirirsiniz psikolojinizi bozarlar.Eger boylesi durumlarda olursaniz ki insallah olmazsini hemen gidin tuketici makhemesine verin.




  • FORUMDA BİLDİĞİM KADARIYLA GENPA MÜDÜRÜ VARDI. GÖRMEDİ BU KONUYU
  • Konu suan itibari ile en ust sayfada umarim gorur gorurde Genpa nasil oldugunu musterilere nasil davranildigini,yasal haklar istenildiginde neden farkli davranildigini,musterilere hizmet yerine magduriyet verdiklerini gorsun herkes gorsun.Burda hakkimi ariyorum ben kotu birsy yaptigim yok.Gerekirse yasal yollarada basvururum.Soz konusu para olmaktan cikti artik.Bugun elime gecen bilgiyi hemen aktarmak istiyorum sizlere.Adana genpadan istanbul merkeze neredeyse 1 hafta olacak ama halen bi cargo gonderemediler.Bunun ne tur bi aciklamasi olabilir Allah askina ya.İsinizi yapmiyorsaniz birakin gidin kardesim ya.Insanlarla oynamay kimsenin hakki yoktur.Yapacaksaniz isinizi adam gibi yapin.
  • onların yapacağı servise, vereceği hizmete çarpayım ben.
  • Gelismelerden sizi haberdar edeyim istedim,

    En son telefon gorusmemize istinaden cargonun ellerinde oldugunu kontrol ettiklerini ve odemenin yapilmasi icin muhasebeye talimat gectiklerini ve bu onumuzdeki hafta icerisinde Persembe - Cuma gunleri odeme yaptiklari icin hesabi kontrol etmem gerektigini soylediler.Gozlerim doldu aglicaktim neredeyse odeme yapacaklar galiba,Cok duygusal bi andi.
  • ya aslında olay tam olarakta ole olmuyor bunu cogu sırket yapar olay su bakın kesın olarak konusmuyorum ama yapıyorlar mesela senın telefonun yenısı gelmesı gerekıyor kı bence gelmıstır bozuk olan cıhaza ordan hemen ucretlı bı parca takılarak tamır edılmıstır sana onu verceklerını dusunerek yenı gelen cıhaz ya ordan bırnın cebıne yada satısa sunulmustur. ben bole dusnuyorum ben telefoncuda calıstım bunlar duyduklarım aslı warmı bılmıyorum ama bu bole bencede benım genpada tanıdıklarım war meslea kapak cızık degısımı faln asla olmuyor kullanıcı hatası dıe ama ben degıstırıyorum bedavaya anlıcaz orda calısan elemanların sucada olabılır.
  • Bosuna dememisler balik bastan kokar diye.Bastaki adamlar bana "ben sizin yerinizde olsam gelen telefonu geri cevirmezdim" gibi sozleri sarfetmesi herseyi aslinda ortaya koyuyor.Senin dediklerinin ne kadar dogru olup olmadigini bilmiyorum.Ama millet kapak ciziklerinden dolayi degisim yapamiyorsa ama sen yapabiliyorsan bedevaya demek ki ortada acik acik adamina gore muamele var.Genpa bana gelipte hic musteri memnuniyeti gibi seyler soylemesin.Ali gidip degistiremeyecek musteri hatasi diyecek ama Veli gidip aninda hemde sorunsuzca degisecek yok boyle bir isleyis...Hakkimizi arayalim arkadaslar ve artik bugun git yarin gel muamelesi yapan sirketlere tepkimizi gosterelim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.