Şimdi Ara

Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu (2021) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
5.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kingocd kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle bende. Zamanım olduğu zaman novellerini okuyacağım.

  • 2.sezonun sonuna geldim. Baya iyiydi son iki üç bölüm. İsekai animeleri arasında Overlord'u geçti sanırım.

  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt

    Evet. Kalite olarak kesinlikle overlordun üstünde. Ama overlord benim içim her zaman birinci :)))

  • kingocd kullanıcısına yanıt

    Ben animeyi beğendiğim için mangasını da okudum. Şu an mangada güncelim. Araştırdığım kadarıyla seri mangayı değil noveli esas alıyor. Manga ile novel arasında da ana gidişat aynı olsa da ufak farklar oluyormuş. Noveli bitirdiğiniz için sormak istiyorum


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Şu an mangada en son Rudeus'un cinsellik ile ilgili olan sorunu çözüldü ve Sylphy ile evleneceği söyledi. Açıkçası bu okul arcı bir tık sıkıcı geçti. Geçiş arcı olduğunu tahmin ettiğim için çok problem etmedim. Bundan sonrasıyla ilgili spoiler istiyorum sizden. Bundan sonra ne olacak ? Hikaye nereye gidecek ? Anlatırsanız sevinirim.
  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt

    Overlord animesi hiçbir zaman romanlarının seviyesine yaklaşamadı. Madhouse çöküş dönemine denk geldi Overlord. Death Note, Hunter x Hunter, One Punch Man gibi bir çok efsane anime yapmış bir stüdyonun bu hale düşmesi yazık.


    Yoksa şu anda en yüksek puanlı isekai noveli olarak Overlord 3. sırada 8.66 puan ile. (1. Re:Zero 8.79, 2. Mushoku Tensei 8.68)


    Overlord yazarı tabi anime adaptasyonlarına sıcak bakmadığı ve hiç yardımcı olmamasının da etkisi var. Yakın zamandan örnek veriyim mesela romanda bile belirsiz bir şey olduğunda gidip Re:Zero'nun yazarı Tappei Nagatsuki nasıl yapmalıyız diye soruyorlardı ve Tappei'de yardım ediyordu çünkü animenin başında o olmasa bile onun eserinin bir adaptasyonu. Çoğu yazar böyle yardımcı değil bazıları kendi eserlerinin adaptasyonlarını sallamıyor bile aynı şekilde Konosuba yazarı bile anime adaptasyonuna sıcak bakmadığını söylemişti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 23 Aralık 2021; 22:16:5 >
  • D. kullanıcısına yanıt

    Manga çok daha ciddiyetsiz, aradaki ana fark o.


    Spoilera gelince:

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Okul arcı çok az daha monoton devam edecek. Asıl amacı karakterleri tanıtmak çünkü. Bu noktadan sonra tam 1 kitap kadar.Mushoku Tenseinin asıl hikayesi sonra başlıyor. Spoiler vermek istemiyorum, senden de ricam spoiler okuma. Isekai’ı geçtim light novel tarihinin en iyi kitap serisi olabilir Mushoku Tensei.Ama kısaca hypelamak için:Mushoku Tensei’nin hikayesinin 90 derece viraja girdiği noktalara turning point deniyor. Bunların ilki ışınlanma, ikincisi Orstedle karşılaşma. 3. turning point mangadan devam edersek gelecek kitabın en sonunda. O zaman hikaye hızlanıyor, bir sonraki kitapta 4. turning pointle beraber en iyi noktasına ulaşıyor bence.




  • kingocd kullanıcısına yanıt

    Valla ucundan da olsa spoiler aldım sonrası için   Teşekkürler.

  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt

    Benim içinde öyle onunda 4.sezonu geliyor

  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt

    Aynen bu sefer beklentim çok yüksek. Bir an önce çıksa da izlesek keşke.

  • 7ci bölümü bitirdim. hikaye ilerlememe başladı. sanırım kapışmalar filan gelmeyecek. Ne yapmalıyım sizce

  • Blizzard Days kullanıcısına yanıt

    Neyi sorduğunu anlamadım? Ne zaman herkes birbirine giricek ve gezegenleri birbirine fırlatacak diye soruyorsan bunun için shounen animeleri izleyebilirsin yani bu animenin öyle bir hedefi yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 27 Ocak 2022; 23:56:53 >
  • 2.sezon duyuruldu


    『無職転生 ~異世界行ったら本気だす~』TVアニメ公式twitter
    “【無職転生2期制作決定!】 『#無職転生 ~異世界行ったら本気だす~』 TVアニメ第2期の制作が決定! 第2期ではルーデウスはどんなドラマを、 どんな冒険を繰り広げるのかー! 放送時期など詳細・続報は後日発表。お楽しみに! https://t.co/IatoiTvEA0”
    https://twitter.com/mushokutensei_A/status/1500420616301977603
  • D. kullanıcısına yanıt

    YES YES YES

  • 2023 de geliyor



    Crunchyroll Collectionyoutube
    Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Season 2 is coming to Crunchyroll in 2023! Watch Mushoku Tensei on Crunchyroll! https://got.cr/cc-mtjr2pv Crunchyroll Collection brings you the latest clips, openings, full episodes, and more from your favorite anime! FREE 14-DAY CRUNCHYROLL TRIAL 🌟 https://got.cr/cc-14days #MushokuTensei2 #Anime #Crunchyroll
    https://www.youtube.com/watch?v=keti2rbgI6c
  • İlk sezonun derli toplu bir versiyon çıksın, baştan izleyeceğim. Özellikle bazı sahneler eksik geliyor bana bluray versiyonu tekrar izlenmeli bence.

  • İzlediğim ilk isekai anime oldu. Başta bir kaç bölüm izler bırakırım gibi düşündüm ama sonuna kadar sıkılmadan izledim. İlk bölümlerde Rudeus'un sapıklığı üzerine gidecek sandım ama birkaç bölüm sonra o kafadan çıktılar Rudeus'un maceralarına döndü ve her bölüm keyifliydi, yer yer eğlenceli yer yer duygusal beğendim açıkçası. Yorumları okuduğumda Ecchi üzerinden çok eleştirildiğini görünce hardcore yetişkin içerik var sandım ilk bölümler dışında ecchi yok hatta ecchi olarak geçmeyen birçok animede daha fazla yetişkin içerik mevcut. Ecchi eleştirilerini çok saçma buldum kaldı ki mc sapık zaten. Mal puanı tartışılır ama benden 7.5/10 alır. 2. sezonu merakla bekliyorum


    Studio Bind'in ilk animesi sanırım iyi iş çıkarmışlar animasyon kalitesi iyidi bence sırıtan hiçbir sahne olmadı

  • Zhongli kullanıcısına yanıt

    Ecchi diye eleştirilen kısmı ana karakterin pedo olması. Hatta animede kesilen kısım bunu evden "gizli kamera koyup reşit olmayan yeğenine mastürbasyon" yaptığı için atıyorlar. Tüm eserin odak noktası ana karakterin hayallerine kavuşması yani tam onluk bir dünyaya geliyor. Hemen boş durmuyor 40 yaşındaki aklıyla, beyni yeterince gelişmemiş küçük kız çocuklarına sapıklık yapıp (hatta elleyip) manipüle etmeye başlıyor.


    Eleştirilen noktası ecchi veya karakterin sapık olması değil karakterin pedo olması ve eserin bunu meşrulaştırıp hiçbir şekilde cezalandırmayıp aksine ödüllendirme mentalitesine sahip olması.


    Aynı şekilde bundan dolayı fanboy mekanizması olarak bunun bir "Redemption" hikayesi olduğunu, ana karakterin kendini düzeltmesi üzerine mükemmel bir hikaye sanma gibi bir yanılgının içine düşüyorlar. Alakası bile yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 17 Ağustos 2022; 4:0:46 >
  • Okeanix kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Hatta animede kesilen kısım bunu evden "gizli kamera koyup reşit olmayan yeğenine mastürbasyon" yaptığı için atıyorlar.

    Bu kısım novelde var mı hocam ilk defa duydum vallahi.

  • Okeanix kullanıcısına yanıt

    Ben görsel açıdan bahsetmiştim dediğiniz gibi düşünürsek haksız sayılmazsınız. Ben izlerken karakterin bu evrende küçük olmasından ötürü görmezden geldim fakat dediğiniz gibi fiziksel olarak çocuk olsa da zihinsel olarak +40 yaşında. Hxh izlerken Hisoka'dan çok rahatsız olmuştum hatta hala pedo mu değil mi tartışmaları devam ediyor ancak bu animede biraz daha gözardı edebildim, aslında sadece Roxy yada +18 karakterler üzerinden mc'nin sapıklığını gösterseler hiç tartışma olmazdı ama Sylphiette, Eris gibi underage karakterlere de bezner şekilde yaklaşması pedo eleştirilerini haklı kılıyor bir noktada.

  • 2 Temmuz'da geliyor.



    TOHO animation チャンネルyoutube
    待望のTVアニメ第2期!『無職転生 Ⅱ ~異世界行ったら本気だす~』 2023年7月2日より毎週日曜放送決定! <TV放送> TOKYO MX 毎週日曜24:00 / サンテレビ 毎週日曜25:00 KBS京都 毎週日曜24:45 / BS11 毎週日曜24:00 AT-X 7月3日より毎週月曜22:00(※毎週水曜10:00、毎週金曜16:00リピート放送あり) <配信> ABEMA・dアニメストアにて地上波同時・最速配信開始 その他動画配信サービス順次配信 【スタッフ】 原作:理不尽な孫の手(MFブックス/KADOKAWA刊) キャラクター原案:シロタカ 原作企画:フロンティアワークス 監督:平野宏樹 シリーズ構成:大野敏哉 キャラクターデザイン:嶋田真恵・齊藤佳子 美術監督:三宅昌和 色彩設計:土居真紀子 撮影監督:頓所信二 編集:三嶋章紀 音響監督:明田川 仁 音響効果:上野 励 音楽:藤澤慶昌 オープニングテーマ:「spiral」LONGMAN エンディングテーマ:「ムスビメ」大原ゆい子 プロデュース:EGG FIRM 制作:スタジオバインド 【キャスト】 ルーデウス:内山夕実 前世の男:杉田智和 サラ:白石晴香 スザンヌ:小林ゆう ティモシー:羽多野渉 ミミル:沢城千春 パトリス:山本格 ゾルダート:鳥海浩輔 アリエル:上田麗奈 ルーク:興津和幸 フィッツ:茅野愛衣 公式サイト:http://mushokutensei.jp 公式Twitter:http://twitter.com/mushokutensei_A #無職転生 #アニメ #2023年夏アニメ ©理不尽な孫の手/MFブックス/「無職転生Ⅱ」製作委員会 ----------------------------------------------- TOHO animation  公式Twitter:https://twitter.com/TOHOanimation  ポータルサイト:https://tohoanimation.jp/portal/ ----------------------------------------------- TOHO animation STORE  通販サイト :https://tohoanimationstore.com/shop/  公式Twitter:https://twitter.com/TOHOanimeSTORE -----------------------------------------------
    https://www.youtube.com/watch?v=mX4KwYYqEhI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 26 Mayıs 2023; 15:56:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.