Şimdi Ara

Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu (2021)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
5.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu (2021)


    Konusu: Tanımadığı birini trafik kazasından kurtarırken ölen 34 yaşındaki bir NEET büyülü bir dünyaya Rudeus Greyrat isminde yeni doğmuş bir bebek olarak reenkarne olur. Geçmiş hayatından ona kalan bilgisi, tecrübesi ve pişmanlıklarıyla beraber daha önce yaptığı yanlışları yapmadan dolu dolu bir hayat yaşamaya karar verir. Oldukça yüksek olan büyü güçleri ve yetişkin beyniyle ailesi ve çevresi tarafından bir dahi olarak görülse de içinde hala bir otaku ruhu taşımaktadır.




    Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu (2021)GameSpot Universe Trailersyoutube
    Run over by a truck and dead, a man finds himself reborn into an infant’s body in a strange new world of swords and magic. His new identity is Rudeus Grayrat, but he still retains the memories of his previous life. Follow Rudeus from infancy to adulthood, as he struggles to redeem himself in a wondrous yet dangerous world.
    https://www.youtube.com/watch?v=1TiBoHQUj3I



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ainz Ooal Gown -- 15 Mart 2022; 15:53:23 >







  • Mushoku Tensei ile diğer isekai animeleri arasındaki fark gerçekçilik. Bu animeye baktığımızda renk tonları olsun, çevre olsun , karakterler olsun, olaylar vb fantastik bir dünya gerçek hayatta olsaydı nasıl olurdu diye düşünülerek yapılmış.

    İzlerken RE Zero veya diğer animeler gibi duygu patlamaları yaşatmıyor fakat bu animenin olayı bu değil zaten gerçekçi olduğundan.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Mesela siz kizmissiniz neden bu kadar ecchi var diye fakat animedeki ana karakter 30 yaşına kadar gelip hiçbir kızla beraber olmamış ve ölürken bunun pişmanlığı ile giden bir tip : D Yani yeni dünyaya geldiğinde libidosunun aynen durduğunu düşünürsek ben garipsemedim tavırlarını açıkçası. Ayrıca ana karakterin babasının hizmetçiyi hamile bırakması ve iki kadınla beraber yaşaması. Öğretmeni olduğu kizin dedesinin hizmetçileri beraber olması vb bunlar hep gerçek hayatta olan şeyler özünde yazar direkt olarak fantastik evrene gerçek hayattaki bu tarz olayları eklemiş. Hikayenin biraz daha olgun olduğunu ve yetişkinlere hitap ettiğini düşünüyorum. Karakterlerde genel olarak daha gerçek çizilmiş. Çok idealize değiller daha çok herkes gri bölgede kalıyor gibi.
  • Konusu harika duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 272p çözünürlükle ilk 2 bölümü izledim. Animasyonları ve karakter tasarımları çok hoş duruyor. Büyük ihtimal bu yılın en büyük çıkış yapacak animelerinden biri. Şimdiden isekai çöplüğünde parıldayan bir elmas gibi. Stüdyonun ilk animesiymiş. Bakalım nasıl devam edecek ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egg firm ve Whitefox'un beraber açtığı yeni bir stüdyonun yaptığı ilk anime. Stüdyo'nun bu anime için oluşturulduğu söyleniyor.


    Şu anki bütün isekailerin bütün iyi fikirlerinin çıktığı kaynak bu, ve seri olabilecek en iyi isekailerden biri.


    24 kitabını nefes almadan bitirmiştim, açık ara en sevdiğim kitap serisi. Lütfen izleyin, bir fırsat verin.

  • kingocd kullanıcısına yanıt

    Son 2 senedir o kadar çöp isekailer çıkıyor ki bence isekai sevenlerin bu animeyi es geçme ihtimali yok :)

  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt

    Sorun olduğu sezonda bence. Ağzına kadar dolu bu sezon. Redo da bile gereğinden büyük bir hype gördüm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kingocd kullanıcısına yanıt

    Haklısınız :)

  • kingocd kullanıcısına yanıt

    Gayet hoş seri hocam. İlk 2 bölümden gördüğünüz kadarıyla 1-1 mi yapmışlar yoksa eklenen kesilen sahneler var mı ? Ekstradan stüdyo sadece bu anime için oluşturulduysa sonuna kadar bitirirler demek. 24 kitap kaç bölüme denk gelir aşağı yukarı ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Are You Hitting On Me kullanıcısına yanıt

    Kesilen bir sahne var, ama mangada sonraya koymuşlardı o sahneyi. Belki görürüz ileride, belki görmeyiz. Onun vereceği efekti başka bir sahnede vermeye çalışmışlardı çünkü. İlk iki bölüm 1. kitabın yarısına geldi tam, bu hızla giderse ilk 3 kitap 1. 12 bölümde, sonraki 3 kitap 2. 12 bölümde işlenecek. Hikayede de çok iyi kısımlara geliyor bu tahmin. Büyük ihtimalle böyle olur.


    Bu tahminlerle 24 kitap 12 bölümlük 8 sezon sürecek demek, yaklaşık 100 bölüm.

  • kingocd kullanıcısına yanıt

    Umarım ara vermeden ve filler olmadan gider Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu (2021) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsekai olmasına rağmen bayağı ağır ve oturaklı gidiyor seri.

  • Ecchi azaltılsa daha hoş olucak.

  • Isekai türünün babası şeklinde çok yorum okudum. Bu türden bana göre çok fazla kötü iş çıktığı için uzaklaşmıştım. Bu seriye bir şans vermek istedim ve iyi ki de vermişim diyorum. Animasyon kalitesi tatmin edici. Pastel tonlar kullanılması hoşuma gitti. Stüdyo yeni olmasına rağmen baya iyi iş çıkarmış. Keyifle izliyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: D.

    Isekai türünün babası şeklinde çok yorum okudum. Bu türden bana göre çok fazla kötü iş çıktığı için uzaklaşmıştım. Bu seriye bir şans vermek istedim ve iyi ki de vermişim diyorum. Animasyon kalitesi tatmin edici. Pastel tonlar kullanılması hoşuma gitti. Stüdyo yeni olmasına rağmen baya iyi iş çıkarmış. Keyifle izliyorum.

    Isekai türünün babası değil. Reenkarnasyon isekasini başlatan seri.


    Isekailer çok daha eskiye dayanıyor, detaylı araştırma gerek. Örnek Re:Zero webnoveli MT'den 6 ay önce yayınlandı, Sword Art Online ondan bile yıllar önce yayınlandı (Evet SAO bir isekai)


    Stüdyo yeni ama White Fox (Steins;Gate - Re:Zero)'da çalışmış tecrübeli kişilerden oluşuyor. Sadece bu anime için var o stüdyo.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 11 Şubat 2021; 16:56:9 >




  • 6. Bölüm yüzünden bu animeyi izlemeyi bırakıyorum. 25 Bölüm çıkarsa belki dönüp tekte izlerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 14 Şubat 2021; 20:31:58 >
  • Baya fantastik dünyada günlük hayatı anlatan bir anime olmuş. Ama bu çizgide gitmeyecektir en azından 6. bölümde arkada dönecek asıl büyük hikaye ile ilgili ipuçları elde ettik.


    İzlerken bir hava değişimi istediğimi farkettim bende. Keşke gitsemde başka biryerlerde tekrar 0dan bir hayata başlasam. Tabiki cebimde bol parayla... İnsan içine doğduğu dünyaya alışınca herşey sıkıcı bea ...


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Animede rahatsız olduğum nokta neet abimizin 20 yaşlarında değil 30u geçkin ve çirkin bir neet olması ve gerçekten abartılı zorbalık sahneleri oldu diyebilirim. O şekilde zorbalık gören insanlar olduğunu hiç sanmıyorum Japonya'da keşke o kadar abartıp iyice çirkin göstermeselerdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 20 Şubat 2021; 22:35:54 >




  • O sonda gösterilen kürede bir şeyler var. Kısım 1'in bitmesine son 4 bölüm kaldığına göre o küreden bir şeyler çıkacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Are You Hitting On Me kullanıcısına yanıt

    Aynen diğer bölüm bir şey görebiliriz hatta küre ile ilgili.

  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt

    Nedense kötü şeyler hissediyorum hocam. Anime şimdiye kadar günlük hayat tarzı gidiyordu -ki bu haliyle bile gram sıkmadı- şimdi işler ciddiye binecek gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Are You Hitting On Me kullanıcısına yanıt

    illaki ciddiye binecek hocam. Bende sıkılmadım şuana kadar gayet güzel gidiyor.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.